Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
miihii
KHAL

2008.09.24. 22:32:57

tommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
Ahogy Pep ránézett,abban minden benne volt,alapos fejmosás néz ki Samunak sztem.Nekem spec nem tetszett ez a reakció a Mestertől.Ebből is látszott,h Eto'o szívből játszik,él-hal a BARCA-ért,erre meg ridegen,szemrehányással teli pillantással díjazta a lelkesedését.Oké,h nem löködjük az edzőt,de nálam ennyi belefért volna.Nem ilyen tessék-lássék ölelésféle...Na de ez cs szvsz :wink:
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
westerngom
Entrenador del Barça

2008.09.24. 22:31:37

Varga Tamás írta:
tommyboy írta:Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
Hát, meglepődött egy kicsit Pep. Én is meglepődtem volna, de tényleg nem úgy reagált, ahogy kellett volna. Aztán egy pillanat múlva ráébredt Samu örömködésére, és átölelték egymást. Tényleg nagy jelenet volt, a meccs jelenete. Remélem, az összefoglalóban benne lesz majd, amit Dani Barátunk belinkel majd!
na ja igen......., ez Samu........, viselkedése és modora... DE! emberek! ez szívből jött és nem színészkedett, egyszerűen csak örült.... Ő ilyen!
- de azért csak berámolta 2x a bogyót a hálóba és ez a lényeg, a többi csak körítés. 8)
yasofix
Barça B

2008.09.24. 22:26:38

Bojan-ra visszatérve, ezek a dolgok tényleg pontokba ill. továbbjutásokba érhetnek a nem megfelelö pillanatokban.
Az ilyet illik berúgni még megye I.-ben is, ahogy szokták mondani a lehetö legrosszab megoldást választotta. Egy kicsit megemeli és gól, egy csel és gól(a kapus ugyis elfekszik,most is azt tette) passz(Iniesta) és gól.
Látszik hogy hiányzik a rutin, ezt élböl meg kellett volna oldani, de erre van az idö és ezért vannak a hibák hogy lehessen tanulni belölük.
Az elöbbiektöl eltekintve egyébként jól játszott, agilis volt és gólra törö. Csak igy tovább Bojan te vagy a JÖVÖ!!!

Forca Barca Forever!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.24. 22:21:11

Hát, meglepődött egy kicsit Pep. Én is meglepődtem volna, de tényleg nem úgy reagált, ahogy kellett volna. Aztán egy pillanat múlva ráébredt Samu örömködésére, és átölelték egymást. Tényleg nagy jelenet volt, a meccs jelenete. Remélem, az összefoglalóban benne lesz majd, amit Dani Barátunk belinkel majd!
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.24. 22:20:40

Úgy, hogy nem megyek oda és lökdösöm az edzőm, ha gólt lövünk. Tisztelet... Ölelgesse meg lökdösse a csapattársait az edzőnek maximum a kezét nyújtsa. SZTEM
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.24. 22:17:09

Bojan kb olyan helyzetbe hagyta ki a ziccerét, mintha 11-es lőne. Dőlt a kapus, középen állt a kis Krkic. Gólt vártam volna tőle ebben a helyzetben, de sebaj, jót küzdött, csak ezek a helyzetek máskor pontokba kerülhetnek.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
tommyboy
Barça C

2008.09.24. 22:15:47

Eto'o hatalmas figura. Tudása mellett a lelkesedéséért szeretem. Guardiola ilyen fat@kű? Nagyon nem volt szimpi, ahogy leregálta a Samu örömét. Ti hogy látjátok?
Léfe
Entrenador del Barça

2008.09.24. 22:10:25

Ennyi elszort labdát mint a 2. félidőben, ritkán látni. Érthetetlen, mintha egy másik csapat jött volna ki. A cseréket sem értettem, Gudy ? / nehogy valaki azt irja hogy golt lehetett tőle várni / meg a Busqets, amikor ott van Henry meg Bojan. Gudy gólja szép volt, de véletlenszerü. A középpályán átszaladtak rajtunk. Egy félidő nem elég. Iniestát nem játszatnám folyamatosan csatárként, egy meccset Ő is pihenehetne. Caseres oké.
Fecó
vlxe
Capitá del Barça

2008.09.24. 22:10:21

Jó meccset játszottunk :) vannak hibák melyeket ki kell javítani és akkor tényleg jó lesz ez :) más :) Etoo mikor meglökte Pep-t azért nem kicsit nézett szúrosan pep :roll: :roll: :shock: :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vlxe 2008.09.24. 22:10:52-kor.
miihii
KHAL

2008.09.24. 22:08:26

Könnyű meccsnek tűnt a mutatott játék alapján,legalábbis az első félidőben.Aztán megint mi történhetett a másodikban?Megint elhittük,h megvan már a győzelem? Mint ahogy tavaly is ellazáztunk a második félidőkben kábé 20 pontot...
Annyi fejlemény már van,h most legalább vissza tudtuk hozni a 3 pontot.De itt a kijózanító pofon azoknak,akik elhitték a 6-1 után,h kezdődik a henger.Sajnos még mindig messze vagyunk ettől.De a 3 pontokat gyűjteni kell és gyakorolni,gyakorolni,gyakorolni.Na meg szólni a srácoknak,h egy meccs sípszótól sípszóig tart!Nem kell visszavenni akármennyi is a meccs,vagy akármilyen jók is vagyunk,v akármilyen keveset mutat is az ellenfél.
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.24. 22:08:10

Egy pillanatra deja-vum volt... 2-0-ás félidei állás után 2-3, de hálistennek most 3-2 :wink:
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.24. 22:06:12

A meccsel kapcsolatban leírnám az észrevételeimet.
A meccs negatívumait - szerintem - mindenki érzi, felesleges ragozni. Fókuszáljunk a pozitívumokra.
1. Cáceres játéka. Tanári, pontos, korrekt, sallang mentes. Nagyon elégedett vagyok vele.
2. Dani Alves javuló tendenciát mutat. Távoli lövések, jó passzok, gólpassz, szabadrúgás-kapufa. Így tovább.
3. A tavalyi Barcelona ezt a meccset elvesztette/döntetlenre hozta volna. Az idei Barca mentálisan erősebb, így győzött. Ezért gratula a fiúknak. Viszont azért ó lenne az ilyen izgalmakat nem előidézni. A 2. félidő elején éreztem, hogy gyengébben muzsikálunk, és az első gól teljes káoszt okozott. Az egyenlítés után viszont sikerült újítani, és a megérdemelt győzelmet jelentő gólt bevinni.
4. Guddy fontos gólja mellett sem szabad elmenni szó nélkül. Szép megoldás volt, amit technikailag meglehetősen nehéz volt kivitelezni.
Elégedett és boldog vagyok.
FORCA BARCA!
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.24. 22:05:47

Akkor értékelek egyet 8)

Szóval számomra egy másodpercig nem volt ma kérdéses a 3 pont sorsa, kicsit megijesztettük magunkat, de nem kellett félni, kérdés nem fért a győzelmünkhöz.

Kezdjük a negatívumokkal: a védelem még mindig kapitális hibákra képes, ijesztő és problémás. Elsősorban Marquez teljesítménye zavaró, Cáceres ahhoz képest, mennyit játszik, teljesen elfogadható focit nyomott. Alves továbbra is szépeket futkos, jók a cselek, de védekezésben néha elverik, olykor kapja a blamákat gazdagon. A másik, hogy ez a Busquets gyerek nem olyan nagy szám, hogy ilyen szituban őt hozzuk be, egy sárgát hozott össze, nem mást, ez meg kevés.

Pozitívumok: Pep nagyon jól cserélt, Messi zseniális volt, mennek a passzok, jó a játék. Amit mindenképp ki kell emelni, hogy Iniesta megtalálta a helyét, egyértelműen Ő a baloldali játékos egyetlen normális helyettese, nem Henry és nem más. Gudjohnes majd meghalt, úgy küzdött, Bojan agilis, jó lesz ez a keret.

De amit kiemelnék többször is akár: ez a Barca mentálisan erős, elhiszi, hogy tud nyerni, akar, küzd és képes fordítani is akár. Büszke vagyok a fiúkra.

A meccs embere egyértelműen Messi, cseleiben, mozgásában, technikájával egyedülálló, a 3 pont sorsa nagy mértékben neki köszönhető. Iniesta pedig bebiztosította nálam a helyét a balszélen, ez a felállás számomra elfogadható minden meccsre.

VISCA EL BARCA!
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
van Bommel
Capitá del Barça

2008.09.24. 22:03:30

Az a lényeg, hogy nyertünk. A többit nem kell magyarázni. Még annyit, hogy a második félidő kevés lesz.
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Andris
Adminisztrátor

2008.09.24. 22:03:26

Pedig nem egyszer előfordult, hogy lezártuk mert nem reagáltak néhányan arra, hogy az élőben kéne tevékenykedniük. És valóban Tamás, kérdezz normális stílusban.

Hát majdnem kiadtuk a meccset a kezünkből.
Guddy. :lol:
Mind1, most megfogadom hogy egy hétig nem szólok egy rossz szót sem ha felmerül a neve.

Nem szabad megállni négyig soha. Főleg amíg próbálgatjuk a védelmet összevissza. Ami megjegyzem teljesen rendben van, mert soksok nagyszerű játékosunk van a posztokra.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.09.24. 22:05:18-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.24. 22:01:47

Drigo írta:Nem kell egyből puffogni, lehet normálisan is kérdezni szerintem, meccsek idejére néha le szoktuk zárni, mivel én most értem haza csak az élő közvetítések topicot zártam le azt már nem néztem.
Én még ezt nem tapasztaltam, pedig idestova 3 éve aktív vagyok itt.
Kép
Drigo
Eurobarca Staff

2008.09.24. 21:59:35

Nem kell egyből puffogni, lehet normálisan is kérdezni szerintem, meccsek idejére néha le szoktuk zárni, mivel én most értem haza csak az élő közvetítések topicot zártam le azt már nem néztem.
Titinho
Director del Fútbol

2008.09.24. 19:54:30

Egyetértek az előttem szólókkal. :wink:
Jó játékot és természetesen győzelmet várok és ha lehetséges akkor több góllal. :) Örülök, hogy végre Touré is kezdő, remélem jó játékkal fog előrukkolni, valamint végre Cáceres-t is megnézhetjük egy teljes meccsen, hogy mit tud ez a srác.

Iniestában bízom, hogy át tudja tenni a mai meccsre is a vasárnapi formáját, valamint Eto'o-tól legalább 1 gólt, Messitől pedig jó játékot várok. :)

Egy szó mint száz: Győzni kell a Camp Nou szülinapján! :wink:

Tippem: 3-0.

Vamos Barça :!:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
Kovi
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.09.24. 19:48:12

Sanama írta:sziasztok.
valamelyik adó adja a meccset?
Sport Klub. :wink:

Jó játékot várok, és sok gólt (mert ügye a Betis elleni derbiken ez szokásos...), remélem ma is teljesül. Caceresre kíváncsi vagyok, hogy teljesít a védelem tengelyében, bízok benne, hogy magabiztos lesz.

Forca Barca!!!
Sanama
Llegenda del Barça

2008.09.24. 19:46:16

sziasztok.
valamelyik adó adja a meccset?
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.24. 19:45:40

Varga Tamás írta:
ozsimiki írta:Nagyobb arányú győzelmet várok, 3-0 körül, de az számít, hogy maradjon meg a lendület és a szép akciók egyvelege. Győzelem kötelező, szép játékkal elért győzelem elvárható,és örvendetes lenne.

FORCAAA BARCAAA :!: :twisted:
Így van. Egyet értek az előttem szólóval. Egy dolog érdekesen hat, egy dolog pedig örömmel tölt el.
Az érdekes: Keita és Yaya egyszerre való szerepeltetése. Meglássuk', remélem, jól sül el.
Az örömteli: Cáceres kezdőben szerepeltetése. Én nagyon bízom benne, nagyon szimpatikus srác. Eleinte kérkedve fogadtam az érkezését, de mára kifejezetten örülök a leigazolásának.
Puyol nem játszik, akkor Xavi lesz a kapitány, igaz?
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Igen Xavi a 2.számú,a 3. számú csapatkapitány pedig Iniesta.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.24. 19:42:13

ozsimiki írta:Nagyobb arányú győzelmet várok, 3-0 körül, de az számít, hogy maradjon meg a lendület és a szép akciók egyvelege. Győzelem kötelező, szép játékkal elért győzelem elvárható,és örvendetes lenne.

Így van. Egyet értek az előttem szólóval. Egy dolog érdekesen hat, egy dolog pedig örömmel tölt el.
Az érdekes: Keita és Yaya egyszerre való szerepeltetése. Meglássuk', remélem, jól sül el.
Az örömteli: Cáceres kezdőben szerepeltetése. Én nagyon bízom benne, nagyon szimpatikus srác. Eleinte kérkedve fogadtam az érkezését, de mára kifejezetten örülök a leigazolásának.
Puyol nem játszik, akkor Xavi lesz a kapitány, igaz?
FORCA BARCA!
CATALUNYA, TRIOMFANT!
Kép
szajko
Director del Fútbol

2008.09.24. 19:41:28

Gyurinho írta:

Tudom hogy az tavaly volt de nem tavaly kaptunk ki 0-2-es vezetésből idegenben 3-2-re????.....csak mert a Betis támadói maradtak és ez a folyamatosan formálódó,megújuló védelem kérédes-e hogy mennyire tartja őket távol a kaputól :roll: :roll: .........szerintem nyerünk de a Betis rúg gólt valahogy még nem 100% szerintem ez a védelem(össze kell szokni,sokat kell még játszani)......de egy gólra biztos hogy jó a Betis,SZERINTEM.
Gólra esetleg talán lehet,hogy jók,de többre nem győzelmet még nem szereztek és nehogy már a Nou Camp-ből vigyenek el akár 1 pontot is mert felkötöm magam!
Gyurinho
Capitá del Barça

2008.09.24. 19:38:03

Tudom hogy az tavaly volt de nem tavaly kaptunk ki 0-2-es vezetésből idegenben 3-2-re????.....csak mert a Betis támadói maradtak és ez a folyamatosan formálódó,megújuló védelem kérédes-e hogy mennyire tartja őket távol a kaputól :roll: :roll: .........szerintem nyerünk de a Betis rúg gólt valahogy még nem 100% szerintem ez a védelem(össze kell szokni,sokat kell még játszani)......de egy gólra biztos hogy jó a Betis,SZERINTEM.
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.09.24. 19:33:45

Nagyobb arányú győzelmet várok, 3-0 körül, de az számít, hogy maradjon meg a lendület és a szép akciók egyvelege. Győzelem kötelező, szép játékkal elért győzelem elvárható,és örvendetes lenne.

Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Lezárt