Guardiola írta:miihii írta:
Abban tökéletesen egyetértek,h mindannyiunknak szimpátia és unszimpátiátiól függetlenül egyöntetűen szurkolnunk kell Ibrának,mert ő minél jobb,a BARCA is annál jobb lesz.És ez a közös érdekünk...
Azt hiszem ez tökéletes végszó a többnapos vita lezárására

Sziasztok!
Én sem szeretném tovább generálni a vitát és teljesen egyetértek az előttem szólóval: az új játékosnak mindig időt kell adni a beilleszkedésre!
Lehet szeretni vagy sem Ibrát, mindenkinek szíve joga választani, hogyan viszonyul hozzá, de egyvalamit nem lehet elvitatni: ZSENI!!!
Csak az összeállítást kell megnézni róla, és ha valaki nem látta soha élőben játszani, akkor is látszik a góljai sokoldalúságáról, hogy kivételes adottságai vannak és ami miatt remélem beleillik majd a Barca játékrendszerébe, tud improvizálni és teljesen váratlant húzni!
Eto'o-t nagyon szerettem, de szívós meccsek alkalmával, fejjel nem sok keresnivalónk volt a tizenhatoson belüli gladiátorhalmaz esetén. Ha valaki (természetesen komolyabb csapat) visszaállt ellenünk bunkerbe (lásd Chelsea) szinte esélyünk nem volt a kapu közelébe jutni! Hiába volt Messi zsenialitása, Xavi, Ini hiába tettek meg mindent a Chelsea péppé tördelte a játékot, fizikálisan a "kis" termetű játékosainkat szinte megsemmisítették.
Eto'o nem az a brusztolós tipus, aki beviszi a hátán a két vagy három védőt a kapuba a labdával egyűtt. Ibra ebben ég és föld, de játékintelligenciában is van olyan jó, mint Eto'o, sőt szerintem sokoldalúbb.
Szóval lehet, hogy valakinek nem szimpi a viselkedése vagy a magatartása, de azt mondani, hogy nem tud focizni az abszolút hozzá nem értésre vall! Viszont az, hogy ez megfelel-e majd nekünk (remélem igen), csak jópár mérkőzés után derül ki. Én 99%-ban gondolom, hogy jó vásárt csináltunk vele, de az 1%-ot meg kell hagyjam a Hleb féle esetekre.
Végszó: Hajrá Barca!