Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár
-
- Director del Fútbol
Régen én sem tartottam jónak, de aztán láttam néhányszor játszani. Bellettinél mindenképp jobb, Oleguerről nem is beszélve.
És mielőtt azt mondanátok, hogy elfogult vagyok, és a brazilok ellen beszélek, hozzátenném, hogy ha jobbhátvédet kell mondani, akkor Cicinho. Az ő játéka tetszett. Vagy Cafu, ő tényleg jó játékos, még szeretem is (annak ellenére, hogy most az undorító Milanban nyomja).
És mielőtt azt mondanátok, hogy elfogult vagyok, és a brazilok ellen beszélek, hozzátenném, hogy ha jobbhátvédet kell mondani, akkor Cicinho. Az ő játéka tetszett. Vagy Cafu, ő tényleg jó játékos, még szeretem is (annak ellenére, hogy most az undorító Milanban nyomja).
-
- Director del Fútbol
Én inkább Sagnolt választanám. Nem tartjátok jó játékosnak, mert nem brazil és mert a Bayernben játszik. Pedig jó, Bellettinél sokkal jobb. Ha brazil lenne, ti is máshogy állnátok hozzá...
-
- Jugador del Barça
Sagnol nem öreg egy kicsit?? Meg szerintem is olyan védőt kéne igazolni, akinek megvannak a kvalitásai, hogy a kezdőben tartósan!!! szerepeljen.
Én is inkább Alves-re voksolnék.
Én is inkább Alves-re voksolnék.
Hát szerintem Alvesnek minél előbb a BARCA-ba a helye...
Sagnol.?! NA NE! Alves frankó jobbhátvéd...És még támadni is [auto_cenzúra] tud...(Bár nem az a feladata)

Sagnol.?! NA NE! Alves frankó jobbhátvéd...És még támadni is [auto_cenzúra] tud...(Bár nem az a feladata)

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Nem is lenne túl drága. Elvégre már simán összeveszett a klub vezetésével, ráadásul a szerződése is a végét járja már. Mi meg egy fillért nm költöttünk idén nyáron, azaz nyugidttan jöhetne. 15 milla körül (max 20) simán megúsznánk. És akkor még pármilláért megszereznéknk Daniel Alvest, vagy ingyen Cafut még egy évre, még mindig nagyon jó formában van az Öreg. És a szerződése islejár. És az álma is ez a csapat. Miért is ne?Taibi írta:Ja, boccs....Mr. Master írta:Ashley Cole és Daniel Alves! Én megoldottam a problémát. Most LAporta jön!![]()
Cole nem lenne egy olcsó mulatság szerintem...
Akkor én már szívesebben látnám Zambrottát a bal hátvéd posztján.
Amúgy szerintem Sagnol nyugodtan jöhetne hozzánk, mivel ingyen van. Nem olyan rossz játékos ő, a padon elférne....
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Nem lehet ennyire szerencsétlen a vezetőség a Barcánál!
Vegyen már egy ép védőt!!!!
Vegyen már egy ép védőt!!!!
Váci Reménység SE
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ha jnobb vayg balhátvéd lenne a gyerek, meggondolnám. De ha esetleg posztot akar válatni, hát jöjjön!Enrique írta:Firstly, Sagnol nem kell, mert igaz, padon tényleg elférne, de nekünk a KEZDŐBE kell vki!!!
Másodsorban - Tevez??? Ki az?Hova? Ne vicceljünk máár.. Van nekünk Messink, Ronink, Eto'onk, Maxink, Ezquerronk, Larssonunk, Gilink(?...), CSAK előre...
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Firstly, Sagnol nem kell, mert igaz, padon tényleg elférne, de nekünk a KEZDŐBE kell vki!!!
Másodsorban - Tevez??? Ki az?
Hova? Ne vicceljünk máár.. Van nekünk Messink, Ronink, Eto'onk, Maxink, Ezquerronk, Larssonunk, Gilink(?...), CSAK előre... 
Másodsorban - Tevez??? Ki az?

Ja, boccs....Mr. Master írta:Ashley Cole és Daniel Alves! Én megoldottam a problémát. Most LAporta jön!

Cole nem lenne egy olcsó mulatság szerintem...
Akkor én már szívesebben látnám Zambrottát a bal hátvéd posztján.
Amúgy szerintem Sagnol nyugodtan jöhetne hozzánk, mivel ingyen van. Nem olyan rossz játékos ő, a padon elférne....

- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ashley Cole és Daniel Alves! Én megoldottam a problémát. Most LAporta jön!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
28 éves! De akkor se kell, bár nem csak 2-3 éve van még azélaci18 írta:Én jobban örülnék a nyáron Alvesnek vagy Cichinhonak mint Sagnolnak mert Sagnol is csak átmeneti megoldás lehetne max. 2-3 jó éve lehet még.
Váci Reménység SE
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sztem Sagnol helyett inkább Alves. 

in to exile
Hagyátok ezeket a no name játékosokat, csak nagyon kicsi százalékukbol lex igazi klasszis! A Barca tudja kit kell leigazolni 

jaaaa
Ziegler nem 22 éves hanem még csak 19!
így meg főleg
Ziegler nem 22 éves hanem még csak 19!
így meg főleg

"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Sztem egyértelmű hogy Gio a jobb.Sylvinho rengeteget hibázik és Gio sokkal pontosabb labdákat ad.Szvsz,Gio a jobb.Barcelonafan írta:Én nem értem Sylvinho-t sem, szerintem jobb mint Gio, jó nincs akkor lővőereje, de a beadásokat ugyanolyan jól végzi el, és keményebb védő is, sőt ami szerintem még pozitívum, gyorsabb, de Rijkaard tudja
in to exile
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Én nem értem Sylvinho-t sem, szerintem jobb mint Gio, jó nincs akkor lővőereje, de a beadásokat ugyanolyan jól végzi el, és keményebb védő is, sőt ami szerintem még pozitívum, gyorsabb, de Rijkaard tudja
Váci Reménység SE