Igazad van, Tim, ez sem jobb frizura, de Song totál úgy néz ki a hivatalos fotón, mintha fecskék fészkeltek volna bele a hajába... Ne ítélj, hogy ne ítéltess, de úgy néz ki vele, mint egy sült gyökér, csak remélni tudom, hogy az ellenkezőjét fogja bizonyítani, mert számomra egyáltalán nem bizalomgerjesztő ember... Bár ha a frizurája lesz a legnagyobb baj vele, akkor minden rendben lesz, onnantól felőlem is maradhat, csak így kezdetnek elég soknak tűnik a megjelenése...
Üdv a Csapatban
Remélem jó hamar felveszed a ritmust , az ellenfél ritmusát meg majd gőzerőkkel akadályozod .
Kicsit olyan dejavu érzésem is van , Yayát látom benne , bár lehet a kis csoki szín miatt . Nagyon sokat várok tőle , de úgy érzem megállja a helyét . Sok sikert nálunk , várjuk a kupák tömkelegét .
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Messi199 2012.08.20. 12:20:18-kor.
Kellett egy plusz ember mindenképp Keita távozása miatt, reméljük a legjobb alternatívát választottuk. Elsőre nekem soknak tűnt, bár ahogy olvasgattam a véleményeket ezzel szinte egyedül vagyok. A lényeg, hogy szolgálja meg az árát, és ne csak a hajzatával tűnjön ki.
Sok sikert nálunk!
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Rinku írta:Igencsak remélem, hogy megszolgálja a bizalmat és az érte kiadott milliókat, és nem csak erről a totál gáz frizurájáról fog eszembe jutni, mert elsőre nem tűnik valami nagy észnek, cáfoljon rám. Sok sikert!
Csak hogy offoljak egy kicsit..
Ez a séró bizalomgerjesztőbb volt? Jó,nálunk már nem így tolta,de amíg Song hozza amit kell,felőlem Zámbó Jimmynek is öltözhet
"Magasságban és védekezésben is sokat fog segíteni, mivel Busi nem játszhatja végig az idény összes meccsét. Song érkezése lehetőséget teremt arra, hogy akár két védekező középpályás is a pályán legyen ha kell. Az sem elképzelhetetlen, hogy Song kezdő lesz Busi előtt, ha úgy kívánja meg a csapat érdeke." - Tito
Igencsak remélem, hogy megszolgálja a bizalmat és az érte kiadott milliókat, és nem csak erről a totál gáz frizurájáról fog eszembe jutni, mert elsőre nem tűnik valami nagy észnek, cáfoljon rám. Sok sikert!
Ebben az idényben nem jó ómen mesterhármast lőni a Barcelonának.
Mbappé mellett Pavlidis (Benfica), Guirassy (Dortmund) és Borja Iglesias (Celta) tette ezt meg - az adott csapat mindig kikapott/kiesett. pic.twitter.com/A0pzjwKVtE
Lamine Yamal ebben a szezonban mind a négy Real Madrid elleni mérkőzésen jegyzett gólt vagy gólpasszt.
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
⚽️ vs. Real Madrid (Szuperkupa)
️️ vs. Real Madrid (Copa del Rey)
⚽️ vs. Real Madrid (LaLiga)
3 gól, 2 assziszt. pic.twitter.com/2o4YPdXSqy
— EuroBarça (@eurobarcahu) May 12, 2025