Bajnoki Mérkőzések 10-11
Gerard Deulofeu, novetat a la llista!!Ehhez mit szóltok!
Na, 5 ifi is edz a kerettel, remélem játszik is legalább 3-4 holnap! 

Én is a tartalékolásra fogadok, szerintem jut egy kis pihenő a srácoknak 
Remélem a keretben lesz Soriano, Nolito, JDS és Sergi Roberto is.
A kezdőt tekintve:
VV-
Alves- Milito-Fontás- ?
Mascherano
Thiago, Keita
Afellay- Soriano-Jeffren
Nem is lenne rossz. A kérdőjel helyére Puyol kerülhet szerintem

Remélem a keretben lesz Soriano, Nolito, JDS és Sergi Roberto is.
A kezdőt tekintve:
VV-
Alves- Milito-Fontás- ?
Mascherano
Thiago, Keita
Afellay- Soriano-Jeffren
Nem is lenne rossz. A kérdőjel helyére Puyol kerülhet szerintem

Amúgy a sérültjeinkről mit tudni? Maxwell és Iniesta meddig harcképtelen?
Na akkor én is egyet
:
Pinto-Alves,Piqué,Milito,Maxwell/Puyol-Thiago,Masch,Keita-Affelay,Villa,Jeffren
Aztán majd behoznám Fontást, dos Santost

Pinto-Alves,Piqué,Milito,Maxwell/Puyol-Thiago,Masch,Keita-Affelay,Villa,Jeffren
Aztán majd behoznám Fontást, dos Santost

- ab1daL
- Director del Fútbol
Messithebest kezdője tetszik eddig a legjobban, én is hasonlót képzelnék el hétvégére. Maxwellel mivan? Hétvégén sem játszhat még?
V.V. - Alves, Masch, Milito, Puyi/Maxwell - Thiago, Keita, Dos Santos/Busi - Afellay, Villa, Jeffren
Aztán le lehetne kapni Alvest, Villat, meg talán Puyit a végén.
V.V. - Alves, Masch, Milito, Puyi/Maxwell - Thiago, Keita, Dos Santos/Busi - Afellay, Villa, Jeffren
Aztán le lehetne kapni Alvest, Villat, meg talán Puyit a végén.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Messithebest
- Director del Fútbol
Remélem teljes pihenés lesz a kezdőben a hétvégén, a BL meccsre! Lehet hogy a Madrid bekkelni fog, de nem tudhatjuk! Szóval:
VV
Alves-Masch-Fontás-Puyol
Busquets/Sergi Roberto
Keita-Thiago
Afellay-Villa-Jeffren
Nyerni kell, tök mind1 h hány góllal.
VV
Alves-Masch-Fontás-Puyol
Busquets/Sergi Roberto
Keita-Thiago
Afellay-Villa-Jeffren
Nyerni kell, tök mind1 h hány góllal.

"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
A hétvégi kezdőm akkor nekem is:
VV-Alves,Piqué,Fontás,Puyol-Mascherano,Thiago,Keita-Afellay,Villa,Pedro
Én kezdetném Pedrot. Formába kéne már lendülnie, és itt lenne rá a lehetőség. Amennyiben nem megy neki, félidőben csere...
VV-Alves,Piqué,Fontás,Puyol-Mascherano,Thiago,Keita-Afellay,Villa,Pedro
Én kezdetném Pedrot. Formába kéne már lendülnie, és itt lenne rá a lehetőség. Amennyiben nem megy neki, félidőben csere...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tocy 2011.04.28. 18:59:13-kor.
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
8 pontos előny? 5 meccs? BL-visszavágó kedden? Ezek ismerete mellett ez a kezdő nagyon erős.. Legalábbis véleményem szerint.LM10 írta:Csak hogy ne a Clasico legyen már a téma...
V.V.-Alves-Piqué-Mascherano-Puyol-Busquets-Thiago-Xavi-Pedro-Afellay-Villa.
Afellaytól most senki sem kímélhet, játszania kell![]()
Lényeg a 3 pont.
V.V. - Montoya, Piqué, Milito, Puyol - Thiago, Keita, Xavi (Dos Santos) - Afellay, Pedro, Villa
Alves pihenjen csak, rég tette már, akárcsak Xavi. Ini legyen százas a visszavágóra, Messinél meg ne kockáztassuk meg az esetleges sérülést. Kettő meccsen kell már a lehető legerősebb csapattal játszani, a többin a minimális erőfeszítés, a 3 pont és a sérülések elkerülése a cél.
A tegnapi gyalázatos játéka után símán kimaradhatna a kezdőből,neki is össze kellene kapnia magát Busquetsel együtt az egy dolog,hogy alap kezdők,de a teljesítményt ettől nem kellene visszább venni..TrogAir írta:Pedritot kiszedni a kezdőböl?:D SOHAA^^!!!44négy
- TrogAir
- Jugador d'estrella
Piqué írta:Én Busquets helyett Keitát raknám,Pedro helyett meg Jeffrent.Akármilyen csapattal állunk ki nyerni kell.LM10 írta:Csak hogy ne a Clasico legyen már a téma...
Lényeg a 3 pont.
Pedritot kiszedni a kezdőböl?:D SOHAA^^!!!44négy

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
Én Busquets helyett Keitát raknám,Pedro helyett meg Jeffrent.Akármilyen csapattal állunk ki nyerni kell.LM10 írta:Csak hogy ne a Clasico legyen már a téma...
Lényeg a 3 pont.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Iszonyat enerváltan játszott az egész csapat tegnap. Pontosan úgy, ahogy a reál ellen is tette. Így nem lehet clásicót nyerni. Az viszont tény, hogy összehasonlíthatatlan a motiváció egy már-már lefutott kupában az Ossasuna ellen, és más egy nyílt kupában a Madrid ellen. De sajnos nem láttam sokkal nagyobb akarást a fehérek ellen sem. De visszatérve a bajnokihoz, nem volt jó, nem volt szinte semmi gyors játék. Ellenben mind Messi, mind pedig Villa kezd visszarázódni szerintem. És ha már ketten jól muzsikálnak elöl, akkor az gyilkos lesz bárkinek. 
A baj csak az, hogy még mindig az lassúság, fásultság jellemzi a csapatot. Fel kell őket rázni!

A baj csak az, hogy még mindig az lassúság, fásultság jellemzi a csapatot. Fel kell őket rázni!
- Gauchomester
- Entrenador del Barça
Este nem láttam a meccset, ma reggel megnéztem a 60. perctől a végéig. Az az érzésem, semmi fergetegesről nem maradtam le. Vegyes érzéseim vannak a BL-meccs előtt. Tulajdonképpen van három, azaz 3 meccs a szezonban, amin úgy kellene pörögni, mint november, december táján. Ez a két klasszikus a BL-ben és az esetleges döntő. A többi bajnoki meccset Thiagoval, Jeffrennel, Keitával és Afellay-jal is lehozzuk, ez tuti. Ott mehet ez a kényelmes foci. Az, hogy a Real 6-ot vágott a Mestallaban, semmit sem jelent. Persze, most aztán erődemonstrációt láttunk a javából, de könyörgöm... Hova ez a nagy madridi "a világ legjobbjai vagyunk" duma szerda óta? Kutyát nem érdekel, hogy a spanyol kupát vitték. A BL-ben még mindig magunkat érzem esélyesebbnek. Talán a madrid jobb formában van, és az elmúlt hetek sikerei feldobták őket, de egy oda-visszavágós párharcban ennél több kell. Az viszont tény, hogy ezen fog múlni a szezon megítélése. És ezek lehet nagy szavak, de tényleg. Ha továbbmegyünk, és esetleg behúznánk a BL-t, akkor a szezonra visszagondolva azt mondhatjuk, hogy egyértelműen a Barca éve volt. Gondoljunk az őszi soha nem látott gálákra, és arra, hogy tavasszal sikerült megnyerni a két legfontosabb sorozatot. Ha viszont a Real megy tovább, akkor már elég furcsa szájízzel hordhatnánk a Give Me 5 pólót. De ha a sors igazságos, és látja, hogy melyik csapatnak milyen az elképzelése a futballról, nem engedi, hogy a madrid döntőt játsszon. Kicsit off lettem már a végére, szóval a bajnokság véleményem szerint zsebben. múlt héten erre 80%-ot adtam, ma 99-et. Két meccs, ami fontos. És engem nem érdekel, hogy Pep motiváló videót készít, vagy simán felpofoz mindenkit a meccs előtt, de fel kell ráznia ezt a csapatot, mert közel sem azt mutatja, ami benne van. Elő kell rángatni belőlük az őszi formájukat, a harciasságot, a küzdeni tudást. Ami reménnyel tölt el az az, hogy a tavaszi gyenge forma kettő mérkőzésre nem vonatkozik. Az Arsenal és a Sahtar elleni hazai BL-meccsekre. Jó lenne folytatni a jó BL-szereplést.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És Villa végre betalált. Ez sem rosszabb pozitívum, minthogy megmaradt a 8 pontos fór.messideco írta:A meccs egyetlen pozitívuma, hogy a 8 pontos különbség megmaradt.
Ha 3 meccset kibírunk, meg van a bajnoki cím

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Lionel85 2011.04.24. 11:00:44-kor.

- LM10
- Director del Fútbol
Ha a Madrid megnyeri a következő 3 bajnoki meccsét, akkor is elég tőlünk 7 pont, azaz 2 győzelem és egy X. Megyünk a Sociedadhoz, aztán fogadjuk az Espanyolt, majd megyünk a Levantéhoz.messideco írta:A meccs egyetlen pozitívuma, hogy a 8 pontos különbség megmaradt.
Ha 3 meccset kibírunk, meg van a bajnoki cím
Jó lenne ezt minél előbb lezárni, főleg, ha bejutnánk a BL döntőbe.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Az általam várt 4-5 gólos gála elmaradt, de ez inkább amiatt volt, hogy pihentek a sztárok, amit egy kicsit sem bántam. Sőt. Örültem, hogy végre rotált Guardiola és inkább arra helyezte a hangsúlyt, hogy a sztárok, a húzóemberek pihenjenek a BL-meccsre.
Villa góljának duplán örültem, nagyon kellett neki ez a lélekjavító gól, látni is lehetett, mennyire örült neki. Jeffrén és Afellay, de főleg a venezuelai játéka volt kellemes meglepetés számomra, bár furcsa volt, hogy az előzetesen megadott kezdőcsapattal ellentétben a baloldalon kezdett. Viszont a gólpassza innen került Villa elé, tehát csalódottságnak oka nincsen.
Villa góljának duplán örültem, nagyon kellett neki ez a lélekjavító gól, látni is lehetett, mennyire örült neki. Jeffrén és Afellay, de főleg a venezuelai játéka volt kellemes meglepetés számomra, bár furcsa volt, hogy az előzetesen megadott kezdőcsapattal ellentétben a baloldalon kezdett. Viszont a gólpassza innen került Villa elé, tehát csalódottságnak oka nincsen.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
A gond nem a sérülésekkel vagy játékosokkal van, hanem azzal, hogy a mag elgyötört és az egyébként jó anyagból álló cserepad annyira keveset játszott az idényben, hogy sokat nem várhatunk tőlük.Rinku írta:A nagycsapat nem akkor mutatkozik meg, hogy nagy, amikor mindenkit legálázik (ekkor is, de...), hanem akkor, amikor megannyi negatívum sújtja! Sérülések, rágalmak, rossz közérzet... Ki fogunk menni jövőhéten a gyepre és el fogjuk kenni a szájukat, mert nem győzhet az antifoci, akárhogy is, de meg fogjuk nyerni a BL párharcot! Ha kell, az ő egy gólos módszerükkel, de ki kell ütni a realt a BL-ből, nincs mese!
Nagyon sajnálom, hogy fogyatkozunk, na de láttuk mi volt 2009-ben a United ellen! Mondjuk nekem nagyon hiányzik Sylvinho, jó az öreg a háznál!Nem lesz itt gond úgy érzem, nem áltatom magam, valahol érzem, hogy meglesz az a párharc győzelem!
Na meg persze Pep itt a fő tényező. Bátrabban kell összeállítania a kezdőt és éberebben kell meccselnie. Először is a legfontosabb, hogy Messit fentebb kell tolni, azután akinek nem megy azt időben le kell kapni, végül pedig nem védőt kell becserélni és nem szabad megelégedni semmilyen eredménnyel.

- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
Azt amúgy nem nagyon értem Keita miért nem kerül szóba sose(főleg ilyenkor) bal oldali védőként.Rivaldo11 írta:Ez hihetetlen, elfogyunk a szezon végére. 3 balvédőnk volt, és rövid idő alatt mindhárom kiesik. Bár Reméljük, Maxwell sérülése nem komoly, és Adrianoban is reménykedem még...
Abi meg ősztől oktat újra.

A nagycsapat nem akkor mutatkozik meg, hogy nagy, amikor mindenkit legálázik (ekkor is, de...), hanem akkor, amikor megannyi negatívum sújtja! Sérülések, rágalmak, rossz közérzet... Ki fogunk menni jövőhéten a gyepre és el fogjuk kenni a szájukat, mert nem győzhet az antifoci, akárhogy is, de meg fogjuk nyerni a BL párharcot! Ha kell, az ő egy gólos módszerükkel, de ki kell ütni a realt a BL-ből, nincs mese!
Nagyon sajnálom, hogy fogyatkozunk, na de láttuk mi volt 2009-ben a United ellen! Mondjuk nekem nagyon hiányzik Sylvinho, jó az öreg a háznál!
Nem lesz itt gond úgy érzem, nem áltatom magam, valahol érzem, hogy meglesz az a párharc győzelem!
Nagyon sajnálom, hogy fogyatkozunk, na de láttuk mi volt 2009-ben a United ellen! Mondjuk nekem nagyon hiányzik Sylvinho, jó az öreg a háznál!

Football, bloody hell. /SAF/