Örülök Bojan javuló formájának. Nagyon sokat jelent neki ez a gól. Én nagyon bízom benne és továbbra is kitartok amellett, hogy nagy jövő előtt áll, ami már rendesen látszik megkezdődni. Nagy hiba lenne őt eladni, megint fognánk pár év múlva esetleg a fejünk, mint Fábregas v. Piqué esetén. Szükségünk lesz rá. S őszintén szerintem ennél a Rossi gyereknél sokkal többet ér. És nem utolsó sorban ő Barca nevelés és katalán. Sokan mondjátok, hogy sohasem tett nagyon sokat a csapatért. De azért gondoljunk csak bele, idén megmentett többször is pontokat a csapatnak és tavaly az Inter elleni elődöntő visszavágón gyönyörű gólt szerzett (mely döntőbe repített volna minket), csak a partjelző tévesen lest jelzett. Rossi játéka engem sohasem győzött meg igazán - jó, jó, de valahogy nem kell ide. Eddig bejönni látszik az a politikánk, hogy tartsunk ki saját neveléseink mellett, mivel ők az igazi Barca-lelkű játékosok. És 2-3 év el kell teljen, hogy egy igazolás ezt a lelkületet bizonyos mértékben elsajátítsa. Én Abidalnal tavaly, Henrynal 2. évében, Alvesnél 3. évében kezdtem igazán érezni. Tehát most esetleg megjönni Rossi, egy vérbeli olasz, nem tudom, hogy tartozna hozzánk, teljesen más stílusú játékos, ugyebár Olaszországban és Angliában fejlődött, nőtt fel. Az angol, olasz játékosok szerintem csak védelemben vagy középpályán tudnak a Barcánál elvárt feladatokhoz felnőni. Bojan előrébb lenne, ha Pep nem félt volna az elején őt berakni, közben meg jött még Ibra is, aki miatt megint nem tudott játszani gyakran. Amikor 3-4 meccsen sorozatban 60 percet legalább pályán tölt, jelentős tudás kezd játékán látszani. Nem kell őt leírni, Pedro csak 22 éves korában kezdett rendszeresebben játszani a Barcában és idén nőtte ki magát világklasszis szintűre, most senki fejében meg nem fordul, hogy ő milyen öregen kezdte. Szóval Bojany 20 évesen nem kell még leírni, az tény, hogy 17 évesen túlságosan hirtelen robbant be és elbízta magát, de úgy érzem a hullámvölgyek után kezdi visszanyerni önbizalmát és igazán jó lelkülettel, cselező és lövőképességgel rendelkezik. Tartsuk meg Bojant!
Szerk : Örülök, ha valaki végigolvassa!