összeállítottam az én listm, irtam pozitívumot és negatívumot is. Tehát szerintem idén valami ilyesmi sorrend lesz. Remélem maximunm az első két helyzett között lesz eltérés.
6. buffon: vb-cím (bár nem volt a csapat legjobbja), "olasz bajnoki cím" (bundabotrány), idén pedig a másodosztályban bizonyít
5. cannavaro: vb-cím (elég jól aprított), szintén "olasz bajnok", idén pedig már igazi favágó, emellett védő....
4. kaka: tavaly "olasz bajnok" a bundabotrányból kifolyólag amúgy semmi a BL-ben, a vb-n a gyenge brazil csapat egyik legjobbja, idén jó; ez azért még kevés
3. henry: tavaly nem nyert semmit, bár angol gólkirály lett és volt 2 elvesztett döntője. a vb-n emlékeim szerint nem ő volt a francia csapat nagy húzóembere, idén ő sincs csúcs formában de lőtt már vagy 5-6 gólt.
2. eto'o: tavaly spanyol bajnok és gólkirály, bl-győztes a döntő legjobbja. idén lőtt fontos gólokat szinte majdnem minden meccsen amin játszott, SAJNOS sérült
1. ronaldinho: tavaly spanyol bajnok, bl-győztes és mindkét sorozatban szinte a legtöbb gólpasszt ő adta. a vb-n gyenge volt de nem hiszem hogy ez annyira számítana. idén nem MINDIG (idény elején például jó volt) játszik látványosan de amióta nincs eto'o meglövi a kötelező góljait.