Oleguer Presas Renom #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.10. 00:29:22

varga tamás írta: mert akinek esze van, az nem követ el ennyi baklövést, mint Oli.
Bocs, de nem vagy normális...
Ronaldinhonak és Messinek nincs annyi esze, mint Oleguernek! Utóbbinak nincs klasszis tehetsége, ezért védő! A jó védők meg általában idősebbek, mint Oli... Tudod: tapasztalat! A védő a hibáiból tanul és ha ezt nézzük, Oli egyre kevesebbet hibázik! Aki az ellenkezőjét állítja, az hazudik! Nézd vissza a régebbi meccseit!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Benga
Entrenador del Barça

2007.10.09. 19:09:13

varga tamás írta: mert akinek esze van, az nem követ el ennyi baklövést, mint Oli.

Nem tudom, hogy miért nem tudod kevésbé sértően előadni azt amit szeretnél tudatni a fórummal és azt amit már úgyis tudunk. Mert leírtad párszor párféleképpen. De a szellemi képességének semmi köze nincs a baklövéseihez. Nem tudom, ha Te a Barcában játszanál élnél-halnál a klubbért és játszhatnál, de nem túl jól menne a dolog, azt mondanád, hogy kössz nem kérek belőle?
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.09. 18:59:31

Slither írta:
varga tamás írta: 2. Slither: az idézőjeles Barca-drukkerséget kikérem magamnak, akik ismernek tudják milyen vagyok Barca-meccs alatt. Akkoris nekik szurkoltam, ha elsők voltak, meg akkor is, amikor 15. helyen voltak.
Hozzád egy szót sem szóltam, idézőjeleket pedig nem használtam, ezt inkább Rednek címezd. :wink:
Igazad van, elnéztem, bocsánat. Akkor ezen megjegyzésem redmillernek szólt.
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.09. 18:58:23

Miki!
Az elmúlt 4-5 meccsen 2 égbekiáltó, és több bocsánatos hibája volt. Az egyikből gólt katunk - Sevilla, Kanouté - a másikból nem - az AM impotenciája miatt. Emellett vasárnap megpróbálkozott a felfutással, a beadásokkal - és inkább kevesebb sikerrel, mint többel. Egy jobbszélsőtől a támadások támogatása ma már alapkövetelmény, mint pl. Zambrotta esetéban, vagy Abidalnál a balszélen. Oli meg ebben a tekintetben - is - nulla. Legtöbb esetben a szívszélhűdés kerülget, ha hozzákerül a laszti.
Én ennek a néhány meccsnek az erejéig simán kitenném Puyolt a jobbszélre, középen meg játszana a Thuram-Milito páros. Magasabb színvonalú lenne a védekezésünk, de stabilabb biztos. Mert a másik három védőnek számolnia kell Oli szerencsétlenkedéseivel is. Most nem volt belőle baj, de már számtalanszor volt, és még lehet is.
Ui: biztos bennem van a hiba, de Oli irritál, és jobb szeretném Katalónián kívül látni. Szellemi képességeit tekintve pedig még rosszabb a véleményem, mert akinek esze van, az nem követ el ennyi baklövést, mint Oli.
Kép
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.10.09. 18:49:26

varga tamás írta: 2. Slither: az idézőjeles Barca-drukkerséget kikérem magamnak, akik ismernek tudják milyen vagyok Barca-meccs alatt. Akkoris nekik szurkoltam, ha elsők voltak, meg akkor is, amikor 15. helyen voltak.
Hozzád egy szót sem szóltam, idézőjeleket pedig nem használtam, ezt inkább Rednek címezd. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.09. 18:44:59

varga tamás írta: 3. ozsimiki: én sokszor kétségbe vonom, hogy ő a Barcáért küzd. Ha ezt tenné, nem hozna olyan döntéseket, mint a múltban vagy idén is nemegyszer. Gondoljunk a Sevilla góljára, vagy az Atlético elleni "gólpasszára" - mert azt a passzt egy Real vagy egy MU gólra váltotta volna.
Tamás!
Nem írtam,h szeresdd,és méltasdd,csupán nem kellene ocsmány jelzőkkel illetni senkinek sem...nekem is van olyan játékos akit nem bírok (Henry) a BARCÁBAN,de amióta itt van,hányszor engedtem meg magamnak ocsmány jelzőt vele szemben? Vagy bármely más BARCA játékossal szemben? Több mint 7000 hszem van immár,de ilyet nem fogsz találni,ha keresnél...

Én a hangsúlyt arra helyezem,h NORMÁLIS,BARCÁHOZ MÉLTÓ KRITIKÁKAT kellene írni,még a sokszor rosszúl játszó Olival kapcsban is,ez az én egyéni véleményem,ami érthető,hisz BARCÁért szorítok,de a játékosok meg a BARCÁért küzdenek...legyen az Oli,vagy anno Gyula,vagy most Messi,stb,stb,stb...lényeges kvalitási különbségek vannak köztük,de mindegyik úgy megy fel a pályára,h PRÓBÁL (ami nem azt jelenti,h sikerül is) mindent megtenni a BARCÁért.....
ezért nem fogok nem ideillő szavakat használni egy játékosunkról SEM!

Még1x: nem kell senkinek szeretnie (én sem favorizálom Oli-t),csupán normálisan kellene a negatív kritikát hsz-be vésni...amikor rászolgál!

Mert az elmúlt 4-5 meccsen, 1 :!: meccsen szolgált rá,akkor sem lett belőle gond...

Részemről ennyi,remélem érthető a mondandóm lényege....
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.09. 18:13:16

ozsimiki írta:Basszús az az ember a BARCÁ-ért küzd,akár tetszik akár nem. Lehet nem kedvellni,és lehet normális kritikák elé állítani,de saját csapatom playaját,nem kéne ocsmány jelzőkkel illetni.
Ezt én se mondhattam volna szebben!
"Ez az ember a Barca-ért küzd"
Mindenki ismeri hogy mire képes és mire nem. Amire képes megteszi a Barca-ért. Innentöl kezdve nem fikázom, és másnak sem kellene.

(tom hogy eddig pártatlan voltam Oli ügyben de ugy éreztem hogy a csapatom egyik játékosa mellé kell álnom most)
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.10.09. 17:41:58

1. attól, hogy a Barcelonának szurkolok, nem kell minden játékosát ajnároznom, szeretnem. Ez épp olyan, hogy az egyik politikai oldal iránt elkötelezett vagyok, de attól még látom a hibáit, és nem minden emberét szeretem, sőt van, amelyik kifejezetten irritál. Szeretem a Falco kosárcsapatát is, de attól még Feigl Imre látványától és játékától feláll a hátamon a szőr. Számomra a Barca szeretete-tisztelete nem egyenlő Oleguer elfogadásával. Sohasem értettem meg, mit keres az itt, és soha nem is fogom. Akinek ez nem tetszik, tehet egy szivességet.
2. Slither: az idézőjeles Barca-drukkerséget kikérem magamnak, akik ismernek tudják milyen vagyok Barca-meccs alatt. Akkoris nekik szurkoltam, ha elsők voltak, meg akkor is, amikor 15. helyen voltak.
3. ozsimiki: én sokszor kétségbe vonom, hogy ő a Barcáért küzd. Ha ezt tenné, nem hozna olyan döntéseket, mint a múltban vagy idén is nemegyszer. Gondoljunk a Sevilla góljára, vagy az Atlético elleni "gólpasszára" - mert azt a passzt egy Real vagy egy MU gólra váltotta volna.
Kép
harcilepke
Jugador del Barça

2007.10.09. 17:22:35

Próbálok nem elfogult lenni vele és próbáltam fejlődést felfedezni a srácban, de mégis mindig seggbe nyilaló fájdalmat érzek ha felé tart a labda. Bizony összeugrik a gyomrom ha az ő oldalán jön támadás, és sírhatnékom van ha középső védőt jáccik. Attól ha valakinek ilyesztő a szakálla még nem lesz jó védő... Támadásban hasznosabb az atleticoM ellen is jól mozgott be üresbe és egész gyorsan felfut...
De a védekezése nem üti meg a szintet...
A tavalyi BL szezonban és a hazai rangadókon az ellenfelek fő taktikai húzása hogy a hátsó alakzat passzait úgy lezárni hogy a barca 23asát hagyják szabadon mer onnan mindegy má...
Megnézném melyik nagycsapat jelentkezne be érte ha átadólistára raknánk...

Tavalyi évad számomra fájdalmat okozó pillanatai: Valdes a liverpool ellen, valdes kontra D. Milito zaragozában, a Betis egyenlítése a 92. percben, "A reál kiegyenlít, a barca ellen kiegyelítenek a végjátékban", dihno impotens játéka és a 23as összes pályán töltött perce, a gyula kiállítása sevillában,

"egyszer megpróbáltam örülni hogy a keretben van de aztán becserélték"

csak ismétlem:
Megnézném melyik nagycsapat jelentkezne be érte ha átadólistára raknánk...
barca99
Llegenda del Barça

2007.10.09. 10:28:02

Egyetértek Mikivel. :) Kritikát lehet róla írni, de normlisan.

De megfogadtam többet nem írok ebbe a topicba. Ha dícséri az ember az a baj, ha megjegyzi, hogy ma gyengébb volt, akkor meg az.
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.10.09. 10:20:19

Kluivertinho írta:
Los Banditos írta:Oleguer minden 4. meccsen játszik jól, pedig itt alapkövetelmény lenne, hogy mindig korrektül játszon. Ez neki nem sikerül. Egyszerüen egy 0, aki csak hátráltatja a csapatot és csak vesz a Barça egójából.

Tömören ennyi a véelményem a terrorista nacionalistáról.
Régen volt ennyire "értelmes" hsz-ed. :roll: :roll: :roll: :roll:
Oleguer mostanában fejlődő tendenciát mutat, mintha több önbizalma lenne. Én bízom benne.
Sajnos nem volt régen ehhez hasonló hsze Losnak :? :?

Slitherrel,Zozzyval,Red-el mind mind egyetértek,(bocs,akiket nem soroltam), a többiek viszont akik csak szapúlni tudják,ezen élvezkednek,sokszor JOGTALANÚL,azok meg gondolkozzanak el....mintha egy Real-osról írnának :? :shock: Basszús az az ember a BARCÁ-ért küzd,akár tetszik akár nem. Lehet nem kedvellni,és lehet normális kritikák elé állítani,de saját csapatom playaját,nem kéne ocsmány jelzőkkel illetni.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Kluivertinho
Entrenador del Barça

2007.10.08. 23:19:41

Los Banditos írta:Oleguer minden 4. meccsen játszik jól, pedig itt alapkövetelmény lenne, hogy mindig korrektül játszon. Ez neki nem sikerül. Egyszerüen egy 0, aki csak hátráltatja a csapatot és csak vesz a Barça egójából.

Tömören ennyi a véelményem a terrorista nacionalistáról.
Régen volt ennyire "értelmes" hsz-ed. :roll: :roll: :roll: :roll:
Oleguer mostanában fejlődő tendenciát mutat, mintha több önbizalma lenne. Én bízom benne.
Kép
Kép
Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.10.08. 23:12:06

Akkor ismét megkérdem: hány gólt kaptunk idén ahhoz képest, hogy mennyit játszott??? Ebből hányban volt benne??? Rohadt sok okoskodó ember ír ide, de válaszolni nem tud... Csak a múltat szajkózzátok! Idén eddig jól játszik! Ti meg egyéletre megbéjegzitek... Kiváncsi lennék a sok falábú, nagyszájú mit szólna, ha egész évben őt fikáznám - jogtalanul is! -, hogy mit szólna hozzá???
Nevetségesek vagytok! Most a Barcának szurkoltok vagy sem??? Oleguer nem azért maradhat a csapatnál, mert nagy katalán! Ennek az embernek esze van és nem véletlen, hogy több edző sem számüzte az elsőkeretből, vagy a csapatból! Ne röhögtessetek azzal, hogy egy Rivaldot könnyebb volt eltávolítani a klubtól, mint egy szerényebb képeségű - posztjához képest fiatalnak nevezhető - védőt! Más nem hibázik a védelemben??? Dehogynem...

Sok "barca" drukker helyett is szégyelem magam, mert amit páran műveltek az szánalmas... Egy támadó focit játszó védelemben könnyebb hibázni, mint egy védekezőben....
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2007.10.08. 22:33:24

Hogy mennyi észlény jár ebbe a topikba mostanában. :lol:
Jobb volt amikor kevesebb fórumozó volt, de azok legalább normálisan tudtak hozzászólni a dolgokhoz. :roll:

Nem értem hogy az miért okoz örömöt egyeseknek, hogy mindennap leszidják szerencsétlen Olit (aki ráadásul nem tehet arról, hogy a csapatban van)... :roll:
Hubi
Barça B

2007.10.08. 21:24:56

Én minden nap olvasom a fórumot, és rájöttem hogy vargatamas hozzászólásait nem érdemes figyelni, főleg a stílusa miatt, és az okoskodásai miatt. ronaldinho6999999 vagy ki. te meg egy kicsit szállj le a földre. Oli a Barcában játszik, te meg hozzá képest egy kis senki vagy, na jó, biztos játszol megye 2es szinten. bocs a stílusért
ronaldinho89999
Barça B

2007.10.08. 21:15:50

noname írta:
ronaldinho89999 írta:hát és huuu tapsoljuk meg mostanában sikerül odavonszolnia magát 1 emberhez. ilyen mondatokkal ti is csak szidjátok:D egyébként én mindenkinek örülnék oda. arra a posztra. mér nem adják el?
Ahogy elnézem nem nézted az utóbbi meccseket, legalábbis a hszeidből nem ez tűnik ki. A kedvenc csapatom(tunk)ban játszik, szóval én ok nézlkül nem fogom szidni csak ha megérdemli, márpedig most nem érdemli meg!
Részemről ezzel vita lezárva!
megnyugtatlak 8 éve minden barca meccset nézek. egyet se hagyok ki me az életem a barca. és oleguer benne a halál. egy nagy kalap ..... ő még 1cer a barca vesztét okozza. mér nem megy el. ezt el kell ismerni h semmi köze a barcához.
ronaldinho
noname
Llegenda del Barça

2007.10.08. 20:36:17

ronaldinho89999 írta:hát és huuu tapsoljuk meg mostanában sikerül odavonszolnia magát 1 emberhez. ilyen mondatokkal ti is csak szidjátok:D egyébként én mindenkinek örülnék oda. arra a posztra. mér nem adják el?
Ahogy elnézem nem nézted az utóbbi meccseket, legalábbis a hszeidből nem ez tűnik ki. A kedvenc csapatom(tunk)ban játszik, szóval én ok nézlkül nem fogom szidni csak ha megérdemli, márpedig most nem érdemli meg!
Részemről ezzel vita lezárva!
A Fifa egy szégyen
Danka00792
Director del Fútbol

2007.10.08. 20:28:37

Nekem addig nem lesz bajom vele amig nyer a csapat.. és ha veszit és nem az ö hibájából akkorse lesz bajom még vele..

De ha már az van hogy az ö bakijai miatt veszit a csapat akkor fogom én is igy szidni...
ronaldinho89999
Barça B

2007.10.08. 20:25:03

hát és huuu tapsoljuk meg mostanában sikerül odavonszolnia magát 1 emberhez. ilyen mondatokkal ti is csak szidjátok:D egyébként én mindenkinek örülnék oda. arra a posztra. mér nem adják el?
ronaldinho
albicelesteX
A Vadász

2007.10.08. 20:20:33

én kezdetben szidtam mint a bokrot de mostanában tényleg odateszi magát és másis adott már el labdát egy meccsen!nem ő az első számú csak tartalék!de egy dani alvest nem lehet cserének megvenni!
Kép
noname
Llegenda del Barça

2007.10.08. 20:20:30

ronaldinho89999 írta:sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelent :evil: :evil: :evil:
Sztem meg ha egy kicsit régebben itt lennél, akkor tudnád h én rengeteget bírálom őt, pontosan tom milyen [auto_cenzúra],de ha jól játszik(akkor bármennyire is szeretném h ne nálunk játsszon)nem szidom ha kell ha nem csak úgy divatból!
Idén eddig jó volt és ennek örülök, most rossz volt, de csak ha a köv meccseken is ilyen lesz, akkor kekll szidni mint a bokrot. :twisted:
Utálat ide vagy oda, én azt is észreveszem ha jól játszik, nemcsak azt ha [auto_cenzúra]. :roll:
A Fifa egy szégyen
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.08. 20:18:23

La Pulga írta: Thuram.. :P
Frank majd biztos meghúzza...

ronaldinho89999999!
Ez van, nem vettünk Belletti helyére senkit (megjegyzem, eddig nekem semmi bajom Olival).
De ha neked ennyire ínyedre van ez az Oli téma, akkor csináld nyugodtan. Én felfogtam, hogy mire képes, úgylátszik páran még mindíg nem. Ha majd nektek is sikerült, akkor ennek függvényében nézzétek a produkcióját. Ha nem sikerül, akkor sok szerencsét az otthoni és itteni agyatlan "falábas" dühöngéshez.

Itt hagynám abba.
La Pulga
Atomico
Kapcsolat:

2007.10.08. 20:14:26

Zozzy 5 írta:
ronaldinho89999 írta: sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelent :evil: :evil: :evil:
És akkor ki játszon helyette okoska? Zambrotta sérült, Puyolt meg úgyse teszi oda ki.
Thuram.. :P
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2007.10.08. 20:13:46

ronaldinho89999 írta: sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelent :evil: :evil: :evil:
És akkor ki játszon helyette okoska? Zambrotta sérült, Puyolt meg úgyse teszi oda ki. (a 3 védős nóbeldíjas ötletekből nem kér senki)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2007.10.08. 20:14:33-kor.
ronaldinho89999
Barça B

2007.10.08. 20:08:11

Zozzy 5 írta:
ronaldinho89999 írta: 5-6meccs után???????????????????????ő legalább 100meccse csak rosszul jácik folyamatosan és ő az az egyedüli a barcában akit már azéh megdícsérnek ha hátrapasszolja vagy esetleg előre :evil:
Félreértés.
Pont az a problémája néhány embernek, hogy egy 2 - !0! -ás meccs után is - ahol igazából semmi különöset nem csinált azon az egy eladott labdán kívül - az Ő topicja van tele azzal, hogy ez az ember mennyire béna volt már megint, vagy rosszabb esetben, hogy ez mennyire egy falábú barom.
Miért olyan nehéz ezt felfogni?
sztem neked nehéz felfogni h ez a csődtömeg igen egy [auto_cenzúra] kis bilbao v mit tom én ki ellen(mondjuk atmad se egy olyan hűha) deha majd mondjuk jácunk real, valencia,espanyol ellen ott ez az eladótt labda esetleg 0 pontot jelent :evil: :evil: :evil:
ronaldinho
Lezárt