Pro Evolution Soccer

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2010.10.10. 16:22:03

Valaki leirja hogy hogyan kell cselezni, mert eddig nekem semmi sem jott ossze a 11esben...
Tiziano Crudeli fan :!:
Barcaádám
Capitá del Barça

2010.10.10. 16:13:26

tapasztalt Pes 2011 játékosoktól kérdezném hogy az ügynökök jelenlétén kívül milyen újítás van a Become a Legend módban?

előre is köszi!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
blaugrana1201
Barça B

2010.10.10. 12:46:34

Srácok egy hülye kérdés!!!Hogy kell igazolni PES 11ben? :D sajnos elég szerény az angol tudásom.Addig eljutottam hogy negotitations(tárgyalások) itt kiválasztom a játékost akit megakarok venni de utána nem lesz semmi nincs benne a csapatomba.Vagy esetleg várni kell v.licitálni?Ha valaki leirná megköszönném!üdv
Messithebest
Director del Fútbol

2010.10.10. 12:41:44

MessiFan írta:Én nem játszom a PES 2011-el. A demóhoz képest csalódtam. Szánalmasan könnyű igazolni. Simán megvettem Eto'ot és Yaya Tourét a Barcába. Sőt még Casillast is elhoztam. Nem mint ha nem lenne rá esély de Eto'o szerintem nem 8 milla és Yaya sem 5 milla. Casillas ára is csak 7 milka volt.

Ezért folytattam a Bayernes ML-emet a PES 2010-ben!
Annyi a lényeg hogy 4 év alatt 3 Bayernes kapta az aranylabdát.
1. Gómez 2.Ribéry 3.Müller (itt második volt Arshavin)
És most úgy tűnik hogy óriási fölénnyel Arshavin fogja megkapni az aranylabdát ezért: Bajnokság, Kupa, Bajnokok Ligája
A 2012-2013-as idényben már Top Player szinten toltam és meglepően jól sikeredett. A bajnokságban 1x kaptam ki de 11 döntetlent játszottam.
A kupát 2-1-re nyertem a Stuttgart ellen akik tavaly elvették tőlem :)
A BL döntőben megint a Realt kaptam akiket 3-1-re vertem és ezzel megint megvédtem a BL trófeát :D

Nem 63 millióért elhoztam a mostanra 26 éves Giovincot aki 91-es szintű és a leggyorsabb a játékban!
Eszméletlen gyors. Ki is szorította a 32 éves Arshavint annyira jó. Mindenkinek ajánlom. Felhoztam az első ifit 4 év alatt aki egy 16 éves francia 82-es szintű jobb és balbekket :D
Sajnos nem sikerült 1 kp-t se venni de végülis Schweinsteiger is jó... :D
Balogh Jani feltámadt és meg is vettem. Egész jó kapus. Cserének tökéletes.

Keretem: 1. http://img219.imageshack.us/i/keret1.png/
2. http://img219.imageshack.us/i/keret1.png/ +Modestó 82

Demichelis 33 éves és FEJLŐDIK ezért is nem Badstuber kezd.
Edwards 100-as szintes csak nem írja ki de mégsem ő kezd mert a 96-os Reo Coker jobb :D
Di Mária 90-es csak azon a poszton 3.-ik lett a góllövőlistán Arshavinnal együtt.
"Csak" ennyit akartam :D
Vélemények? Ti még játszotok a PES 2010-el?
Én a Manchesterrel toltam még mielőtt kijöttek vna a 11esek.
Kapusom 100as volt ehh :D
Védőim 97 96 91 90
Középpályámon Rodwell 101 volt,volt még 96 és 92
Csatársorom pedig: 94 91 92
szóval durva keretem volt,de eladósodtam mivel nem vette senki a játékosaim,így csődbe mentem :lol:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.10.10. 12:06:14

MessiFan írta: Vélemények? Ti még játszotok a PES 2010-el?
Én már csak a 11.el játszok. Nekem bejött,és most még sokkal nehezebb benne győzni,mint a 10ben,pedig a legmagasabb szinten játszottam ott,de már nem volt kihívás. 11-ben meg az utolsó előtti szinten,és azért nem mindig nyerek,és mindig megszenvedek vele :D
Az igazolások tényleg viccesek,nem tudom miért korlátozták le így, mert én is pl CR-t 13ért vettem meg.
de ettől eltekintve adja a játék. Még egy első jó patchet várok,és akkor minden okés.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
MessiFan
Llegenda del Barça

2010.10.10. 11:35:34

Én nem játszom a PES 2011-el. A demóhoz képest csalódtam. Szánalmasan könnyű igazolni. Simán megvettem Eto'ot és Yaya Tourét a Barcába. Sőt még Casillast is elhoztam. Nem mint ha nem lenne rá esély de Eto'o szerintem nem 8 milla és Yaya sem 5 milla. Casillas ára is csak 7 milka volt.

Ezért folytattam a Bayernes ML-emet a PES 2010-ben!
Annyi a lényeg hogy 4 év alatt 3 Bayernes kapta az aranylabdát.
1. Gómez 2.Ribéry 3.Müller (itt második volt Arshavin)
És most úgy tűnik hogy óriási fölénnyel Arshavin fogja megkapni az aranylabdát ezért: Bajnokság, Kupa, Bajnokok Ligája
A 2012-2013-as idényben már Top Player szinten toltam és meglepően jól sikeredett. A bajnokságban 1x kaptam ki de 11 döntetlent játszottam.
A kupát 2-1-re nyertem a Stuttgart ellen akik tavaly elvették tőlem :)
A BL döntőben megint a Realt kaptam akiket 3-1-re vertem és ezzel megint megvédtem a BL trófeát :D

Nem 63 millióért elhoztam a mostanra 26 éves Giovincot aki 91-es szintű és a leggyorsabb a játékban!
Eszméletlen gyors. Ki is szorította a 32 éves Arshavint annyira jó. Mindenkinek ajánlom. Felhoztam az első ifit 4 év alatt aki egy 16 éves francia 82-es szintű jobb és balbekket :D
Sajnos nem sikerült 1 kp-t se venni de végülis Schweinsteiger is jó... :D
Balogh Jani feltámadt és meg is vettem. Egész jó kapus. Cserének tökéletes.

Keretem: 1. http://img219.imageshack.us/i/keret1.png/
2. http://img219.imageshack.us/i/keret1.png/ +Modestó 82

Demichelis 33 éves és FEJLŐDIK ezért is nem Badstuber kezd.
Edwards 100-as szintes csak nem írja ki de mégsem ő kezd mert a 96-os Reo Coker jobb :D
Di Mária 90-es csak azon a poszton 3.-ik lett a góllövőlistán Arshavinnal együtt.
"Csak" ennyit akartam :D
Vélemények? Ti még játszotok a PES 2010-el?
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.10.10. 06:41:24

Stalkyard írta:Na, lejátszottam első hat meccsemet a Master League-ben! A Barcával vagyok, nyáron megvettem a középpályára Javi Mártinezt ( :arrow: Bilbao ), valamint Patot csatárposztra.

Jelenleg ebbe na felállásban tolom:

___________________Valdes________________________

____D. ALves______Piqué_________Puyol_______Maxvell

____________________J. Mártinez____________________

__________Xavi____________________Iniesta__________

______________________Messi_______________________

_____________Pato_____________Villa_________________

Második vagyok a bajnokságban a Real mögött ( a harmadik fordulóban 2-1-re kikaptam a Getafétól ). Tetszik a játék, bár egy kicsit nehéz, Regular szinten is megszenvedek a nagyobb csapatok ellen. De legalább van egy kis kihívás a játékban! :)
Hát nem tudom, nekem nagyon furcsák s idegesítőek az igazolásaid , szerintem Busquets és Pedro (Bojan) jobban illik a BARCA játékához, de ezt de döntöd el ... jah, és : MAXWELL

mondjuk : http://www.origo.hu/sport/focivilag/201 ... lanot.html
més que un club
Stalkyard
Director del Fútbol

2010.10.09. 19:18:36

Na, lejátszottam első hat meccsemet a Master League-ben! A Barcával vagyok, nyáron megvettem a középpályára Javi Mártinezt ( :arrow: Bilbao ), valamint Patot csatárposztra.

Jelenleg ebbe na felállásban tolom:

___________________Valdes________________________

____D. ALves______Piqué_________Puyol_______Maxvell

____________________J. Mártinez____________________

__________Xavi____________________Iniesta__________

______________________Messi_______________________

_____________Pato_____________Villa_________________

Második vagyok a bajnokságban a Real mögött ( a harmadik fordulóban 2-1-re kikaptam a Getafétól ). Tetszik a játék, bár egy kicsit nehéz, Regular szinten is megszenvedek a nagyobb csapatok ellen. De legalább van egy kis kihívás a játékban! :)
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Stalkyard
Director del Fútbol

2010.10.09. 12:57:31

Puyol05 írta:
Stalkyard írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a PES 2011-ben hogyan lehet beállítani a meccsek előtt az emberfogást? Mert nagyon idegesítő, hogy minden szögletből gólt kapok, mert senki sem veszi fel az emberét.
Amikor a meccs előtt állítod be a felállást, akkor kell kiválasztani. Rámész az egyik játékosodra, benyomod a lövés gombot, és 3 opció közül lehet választanod. Az első, hogy milyen pozícióban játsszon; a második, hogy ő legyen e a csapatkapitány; és a harmadik, hogy melyik embert fogja. Kiválasztod a harmadikat, és beadja az ellenfél játékosait. Ott rámész arra, hogy kit fogjon, nyomsz egy entert, vagy egy passzt, és ismét rámész a harmadikra. Ekkor egy kis piros vonal fog megjelenni a játékosod és a gép játékosa között. Ezután visszaléphetsz a felállásodhoz, és kiválaszthatsz másik embereket is. De hogyha visszaléptél, akkor el fog tűnni a piros vonal, de ne ijedj meg, mert az attól még ott van, csak te nem látod.

Remélem érthető voltam :wink:
Természetesen, az eljárást ismerem, csak sehol sem találtam, hogy hol lehet beállítani. Nagyon szépen köszönöm! :)

Szerk: Valakinek esetleg megvan PS3-ra a játék? Mert akkor tolhatnánk néhány meccset. :)

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.10.09. 12:04:03

Stalkyard írta:Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a PES 2011-ben hogyan lehet beállítani a meccsek előtt az emberfogást? Mert nagyon idegesítő, hogy minden szögletből gólt kapok, mert senki sem veszi fel az emberét.
Amikor a meccs előtt állítod be a felállást, akkor kell kiválasztani. Rámész az egyik játékosodra, benyomod a lövés gombot, és 3 opció közül lehet választanod. Az első, hogy milyen pozícióban játsszon; a második, hogy ő legyen e a csapatkapitány; és a harmadik, hogy melyik embert fogja. Kiválasztod a harmadikat, és beadja az ellenfél játékosait. Ott rámész arra, hogy kit fogjon, nyomsz egy entert, vagy egy passzt, és ismét rámész a harmadikra. Ekkor egy kis piros vonal fog megjelenni a játékosod és a gép játékosa között. Ezután visszaléphetsz a felállásodhoz, és kiválaszthatsz másik embereket is. De hogyha visszaléptél, akkor el fog tűnni a piros vonal, de ne ijedj meg, mert az attól még ott van, csak te nem látod.

Remélem érthető voltam :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
Stalkyard
Director del Fútbol

2010.10.09. 10:33:56

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a PES 2011-ben hogyan lehet beállítani a meccsek előtt az emberfogást? Mert nagyon idegesítő, hogy minden szögletből gólt kapok, mert senki sem veszi fel az emberét.

Barcaádám
Capitá del Barça

2010.10.08. 21:07:15

tapasztalt Pes 2011 játékosoktól kérdezném hogy az ügynökök jelenlétén kívül milyen újítás van a Become a Legend módban?

előre is köszi!
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.10.08. 21:02:14

FCBarca88 írta:
Dotn93 írta: Milyen trükk szimulátor? Az micsoda? Hogyan működik? Köszi :)
Szerintem ERRE gondolt. És tényleg sokkal jobb így cselezni, bárcsak a 11-es rúgás is ilyen egyszerű lenne.
Köszönöm a segítséget!
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.10.08. 16:02:30

Kép

:?: :?: :?: :?:

Amúgy az új patch már kitserveres? Mert én nem tudom csak azt feltenni ....
més que un club
FCBarca88
Capitá del Barça

2010.10.08. 08:17:28

Dotn93 írta: Milyen trükk szimulátor? Az micsoda? Hogyan működik? Köszi :)
Szerintem ERRE gondolt. És tényleg sokkal jobb így cselezni, bárcsak a 11-es rúgás is ilyen egyszerű lenne.
I am a Runner![...]
FCBarcelona, Fradi, Schumi, Németország!
Dotn93
Jugador d'estrella

2010.10.08. 08:08:34

fanbarca írta:Na, most már túl vagyok 25-30 meccsen .... Őszintén az elején nagyon nem tetszett, de beleszerettem .... Fantasztikus a passzjáték és a szöktetések kivitelezhetősége, bár azért nem is könnyű . Nagyon tetszik a trükk-szimulátor v mi ... Így írtó egyszerűen, vagyis nem írtóan, de azért elég könnyen meg lehet csinálni Messi visszahúzós cseleit és egy kis vagánykodásra is lehetőség van ... 10ből 8,75 pontot kap tőlem ez a játék, ami eddig az egyik legjobb :D A Pes 10 csak 8as :D
Milyen trükk szimulátor? Az micsoda? Hogyan működik? Köszi :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.08. 07:39:30

Luxus írta:Sziasztok!

Minden jó már a pes-ben feltettem a 0.2-es patchet, nagyon jó.
Letöltöttem a spanyol kommentátort,be is másoltam img-be,de nem megy:S Nem beszél a meccsek közbe.Valaki tudja, hogy mi lehet a baj,hol lehetne beállítani?
Settingsben van valahol egy commentatory language fül, na ott Spanish :wink: és már zúg a "Que Golazo"
Luxus
Barça C

2010.10.07. 19:08:15

Sziasztok!

Minden jó már a pes-ben feltettem a 0.2-es patchet, nagyon jó.
Letöltöttem a spanyol kommentátort,be is másoltam img-be,de nem megy:S Nem beszél a meccsek közbe.Valaki tudja, hogy mi lehet a baj,hol lehetne beállítani?
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.10.06. 22:25:06

barca6 írta:ha akarok igazolni akkor higyan ajánlhatok tobb pénzt a játékosért?HELP! :oops:
Te sehogy, azt a gép intézi :wink:
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
barca6
Jugador d'estrella

2010.10.06. 18:31:55

ha akarok igazolni akkor higyan ajánlhatok tobb pénzt a játékosért?HELP! :oops:
Kép
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.10.06. 17:11:59

Na, most már túl vagyok 25-30 meccsen .... Őszintén az elején nagyon nem tetszett, de beleszerettem .... Fantasztikus a passzjáték és a szöktetések kivitelezhetősége, bár azért nem is könnyű . Nagyon tetszik a trükk-szimulátor v mi ... Így írtó egyszerűen, vagyis nem írtóan, de azért elég könnyen meg lehet csinálni Messi visszahúzós cseleit és egy kis vagánykodásra is lehetőség van ... 10ből 8,75 pontot kap tőlem ez a játék, ami eddig az egyik legjobb :D A Pes 10 csak 8as :D
més que un club
messideco
Presidente del Barça

2010.10.06. 15:26:44

A Pes2011 PC-re jelent meg már patch? Elég idegesítő, hogy Ibra még mindig a Barcában van :roll:

Szerk: megvan...Törölhetitek :oops:
Kép
"And my heart will leave you never."
szajko
Director del Fútbol

2010.10.06. 15:04:14

Puyol05 írta: Én már a '08 óta angol kommentárral nyomtam, és amikor kijött a német verzió, leszedtem. Gondoltam megnézem milyen. Szóval felraktam és azt kell, hogy mondjam, hogy iszonyat jó. Aztán letöröltem, és gondoltam felrakom az angolt. Mikor meghallottam a kommentátort, a hideg kirázott, és egyszerűen nem tudtam elviselni a hangját, így ment fel újra a német verzió, ami marad is véglegesen!
Én a PES-t szigorúan olaszul tolom! Igaz keveset játszok vele a FIFA mellett,de az olasz kommentátor csákó is megőrül néha. Főleg a Milan - Inter meccsen mikor Ronaldinhoval gólt vágtam az uccsó pillanatokba, na az kész volt...
darmian
Jugador del Barça

2010.10.06. 14:44:33

én tegnap próbáltam ki az új pest, az első 5 meccs után nagyon pozitív véleményem van a játékról, rengeteg javulás van az előzőhöz képest szvsz..
írta valamelyikőtök, hogy zavarja a kamera, nekem pont ez tetszik talán a legjobban, a '10ben csak ránk, játékosokra irányuló volt a kép, de ez a mostani kameraállás teljesen olyan, mintha tényleg egy tévés közvetítés lenne az egész.. :) sajna az én gépem már csak lowgrafon tolja el, de így is sokat visszaad a szépségből és a játékélményből is, a játékosok ütközése, és hát a mozgásuk, szinte mind különbözik valamiben.. én a Milannal játszok, és mikor láttam h vezeti a labdát Robinho, vagy hogy szökteti magát Pato, kb. beszartam, hogy így megcsinálták a sajátosságát néhány játékosnak.. nálam az is pozitívum, hogy itt már nincs az, hogy fogsz egy skilles playát, jó dribblingel (pl. Messi), elindulsz vele, és gól.. ettől voltak könnyűek a régebbi játékok, bármit megtudtál csinálni egy gyors játékossal, ilyen a valóéletben sincs.

szóval elképesztő élethű a játék, még nem ismerek rajta minden funkciót, de ez előre 5, csillaggal. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2010.10.06. 07:46:05

http://pes2008editing.blogspot.com/
http://www.pespatchs.com/
Itt nézzél körül emblémák meg Bundesliga patch iránt!Én úgy tudom még nincs tökéletes Patch, de jön elvileg ma a pesedit 0.2es verzió!És a Pesedit team mindig nagyon jó patcheket csinál!Kommentátorok közül meg tudom ajánlani mindenkinek a spanyol kommentátorokat!Szintén a fent leírt oldalakról letölthető!1 fájl :arrow: főkönyvtárba, s már zúg is a "QUE GOLAZO"!Az angol kommentátor is az elmúlt évekhez képest sokat javult, azért ezt meg kell említeni, bár "elalszok" rajta a spanyolhoz képest!A legjobb ahogy egy két angol játékos neveit említik a spanyol riporterek!Szval aki teheti próbálja ki :lol: A német is jó lehet, meg is nézem majd
Lezárt