Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
nem mind1?Messi is sík ballábas mégis jobbon jáccik!Atesz írta:
Tényleg, őt el is felejetettem, bár nem tudom, hogy milyen lábas.
Tényleg, őt el is felejetettem, bár nem tudom, hogy milyen lábas.XaviMessifan írta:minek????Atesz írta: Akkor viszont muszáj lenne valakit igazolni a helyére...
ott van Dos Santos
minek????Atesz írta: Akkor viszont muszáj lenne valakit igazolni a helyére...
Én ettől borultam ki... Honnan a fészkes fenéből veszed azt, hogy Giuly [auto_cenzúra] edző lenne???? Azért, mert gyenge, mint a harmat, attól még lehet, hogy meglehetősn jó edzői vénával áldotta meg sors...lionelmessi19 írta:
Edzőnek?![]()
![]()
Na neee, tudod mikor lenne belőle edző? Semmi agya nincs a focihoz, a falnak is neki menne fejjel, ha nem mondanák neki, h fiam az fájni fog!
Figyelj, tök mind1 hogy ki milyen öreg, vagy akár már lassabb, vagy nincs annyira hasznára a csapatnak, azt gondolom, hogy ilyet nem csinál akkor sem. Sok Monacos meccsét láttam, bár közel sem mindet, és igen, láttam h hogy játszott. Nagyon gyors volt, de most már nem az. Akkoriban ez elment, egyszerűen otthagyta a védőjét, de az nem lehet igaz, hogy valaki nem érzi, h már lassult, és így is nekiáll belefutni a védőkbe.ozsimiki írta: LioMost már leállhatnál az általánosításokkal
Láttad Monaco-ban játszani
Lehet,hogy láttad,de szerintem nem...
A Tények: ebben a szezonban,és az előzőben is,több rossz meccse volt,mint jó,sokkal kevesebbet tett hozzá,mint azt talán el lehetne várni,meg mint Messi főleg...
-amikor leszerződtettük nem véletlen tettük,nagyon jól ment neki a Monacoban,kár hogy itt nem hozta azt a szintet...
Szóval hagydd már ezeket a hülyeségeket,hogy semmi agya nincs a focihoz,meg stb...
Köszi!
Liolionelmessi19 írta:Edzőnek?Evilgrim írta:Itt az ideje,hogy Giuly visszatérjen az otthonába.
Valamelyik francia csapatban levezethetne.
Aztán elmenne edzőnek...![]()
![]()
Na neee, tudod mikor lenne belőle edző? Semmi agya nincs a focihoz, a falnak is neki menne fejjel, ha nem mondanák neki, h fiam az fájni fog!
Edzőnek?Evilgrim írta:Itt az ideje,hogy Giuly visszatérjen az otthonába.
Valamelyik francia csapatban levezethetne.
Aztán elmenne edzőnek...