Ludovic Giuly #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 21:28:36

Én hányok, ha meglátom azt a hülye fejét! Vito helyében én tuti Anti Giuly klubot alapítottam volna... :shock:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.14. 20:51:22

Nah nagyon örülök,hogy nem csak Én,hanem pl LG,Varga Tamás is kiáll vmilyen szinte Gyula mellett... mind elismerjük,hogy sokat romlott a teljesítménye,és nem tiltakozunk az eladása miatt...csak azt nem szeretném,és szerintem írhatom,hogy szeretnénk,ha gusztustalan jelzőkkel illetnék páran :evil: Egyáltalán nem szolgált rá! Romlott a teljesítménye,nem nyújtja ami elvárható lenne :arrow: el fog igazolni: ENNYI! Ettől még nem lesz szerencsétlen,hülye,stb...
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
PCsabi
aka Game90

2007.03.14. 20:01:49

Ezek csak találgatások még, de remélem eligazol majd. Sztem neki is jobb lenne :roll: Több játéklehetőséget kapna mindkét csapatban. De, hogy a Lyon vele képzelné el a támadósor megerősítését :arrow: az már Gily nélkül is elég erős.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
LG
Az Év fórumozója 2016

2007.03.14. 19:55:47

Na Giulyt akarja a Juve és a Lyon is. Akkor mégse annyira [auto_cenzúra], mint ahogy itt az értelmiségiek elmondják :!: Idén télleg fos. De azt még ettől nem szabadna elfeljteni, h az elmult 2 évben mit tett a csapatért :!: Amugy én is örülnék ha elmenne, pedig szeretem a Giulyt, de azthiszem neki is jot tenne 1 klubbváltás, hátha megint megtaláná régi önmagát. Erre főleg a Lyon lenne jo, nézzük meg pl Wiltrodot :)
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2007.03.14. 19:28:43

éljen!!remélem megy!!!én kedveltem,de már nem a régi!!!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2007.03.14. 19:08:44

Nos, az idén tényleg nem olyan, mint volt tavaly meg azelőtt. De! fejezzük már be saját játékosaink gyalázását. Ők a sikereink kovácsai az elmúlt 2-3 évben. Oleguert én már a kezdetektől ellenszenvvel figyelem, azóta csak esett a népszerűsége nálam. De azért, mindenkit már ne utáljunk. Lehet véleményünk, de túlzásokba ne essünk. Tavaly Milánóban a góljánál nem ezt mondtuk, hanem istenítettük. Mert azért Giulyt és Oleguert neem lehet egy lapon emlegetni: a kis francia tett hozzá a Barca eredményeihez, számtalan jó meccse volt, gólokat lőtt. Ellentétben Oleguerrel, akinek egy-két felvillanása volt. Meg azért a francia szimpatikus, korrekt srác, nem mint a runcájsz. Szóval, egy picit fogjuk vissza magunkat - szerintem. FORCA BARCA!
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.14. 18:04:10

Atesz írta:
Tényleg, őt el is felejetettem, bár nem tudom, hogy milyen lábas.
nem mind1?Messi is sík ballábas mégis jobbon jáccik!
Kép

Més qué un Club!!!
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2007.03.14. 17:59:04

:cry: sajnos igazatok van elégé rossz ebbe az évben de nagyon sajnálnám ha elmenne de hát télleg már nem tud jó játékot mutatni :(
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.14. 17:58:24

XaviMessifan írta:
Atesz írta: Akkor viszont muszáj lenne valakit igazolni a helyére...
minek????
ott van Dos Santos :wink:
Tényleg, őt el is felejetettem, bár nem tudom, hogy milyen lábas.
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.14. 17:49:33

Atesz írta: Akkor viszont muszáj lenne valakit igazolni a helyére...
minek????
ott van Dos Santos :wink:
Kép

Més qué un Club!!!
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2007.03.14. 17:48:27

Adná az ég, hogy megvegyék.
Kedvelem nagyon, de idén szánalas amit művel, és talán még jót is tenne neki a változás. :)
Akkor viszont muszáj lenne valakit igazolni a helyére...
Kép
XaviMessifan
Capitá del Barça

2007.03.14. 17:44:44

Kép

Més qué un Club!!!
PCsabi
aka Game90

2007.03.14. 13:56:45

lm19 te lehetnél a Giulyt utálók klubjának alapítója :)

Van egy pár olyan edző, aki játékosként nem volt a legjobb :arrow: pl Mourinho. Giuly lehetne edző, de sztem nem így képzeli el a jövőjét.
grecki
Hí­rhozó-cikkíró

2007.03.14. 09:09:43

lionelmessi19 írta:
Edzőnek? :lol: :lol:

Na neee, tudod mikor lenne belőle edző? Semmi agya nincs a focihoz, a falnak is neki menne fejjel, ha nem mondanák neki, h fiam az fájni fog!
Én ettől borultam ki... Honnan a fészkes fenéből veszed azt, hogy Giuly [auto_cenzúra] edző lenne???? Azért, mert gyenge, mint a harmat, attól még lehet, hogy meglehetősn jó edzői vénával áldotta meg sors... :roll:

Mindezektől függetlenül Giuly menjen inkább a francia másodosztályba, ott még belefér az, ha nem tudja levenni a labdát...

Látod, Lionelmessi19, pont erről beszéltem...
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.14. 09:00:52

Lio!

Hogy tisztázzam:

Se Gyula,se Guddy nem a kedvencem,csupán nem szeretem ha valaki a Barcában mutatott,-ténylegesen rossz- teljesítménye miatt elég érdekes minősítéssel jellemzi...melyek véleményem szerint nem igazak..ennyi!

Abban feltétlen egyetértünk,hogy nem kell további évet,éveket adni neki...
Kép
robag
Jugador d'estrella

2007.03.14. 08:23:00

Sziasztok!

Gulyről nekem sincs jó véleményem, sajnos azt kell hogy mondjam, alulképzett a barca játékához. Lehet hogy egy középszintű csapatban lehetne neki megfelelő posztot találni, de nálunk olyannak tűnik a játéka, mintha elfelejtetett volna focizni. Az NB1-es meccseken látok olyan labdakezelést és vezetést, és be nem jövő cseleket mint nála.
Ez az ember ugatja a focit. Az ilyen menjen el rövidtávfutónak, ott legalább nem fogja zavarni a labda....
Lehet hogy kedvence valakinek, de ettől még nem fog jobban focizni...
Sajnos....
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."
Andris
Adminisztrátor

2007.03.14. 00:31:30

Gondoltam, annyit még idebökök, h egyet is értsünk vmiben, h Guddynak és Giulyinek is legjobb lenne nyártól máshol folytatni, illetve utóbbinak esetleg visszavonulni... :)
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Andris
Adminisztrátor

2007.03.14. 00:23:29

Nos, látom már, hogy nagyon nem leszek itt népszerű azzal, hogy egy két kifejezetten gyenge teljesítményt nyujtó játékosról elmondom a véleményem. Sajnálom ha eddig ezzel valakit megbántottam, mert épp a kedvencét illettem éles kritikával.

De nálam az van, hogy általában csak olyan emberekhez kötődök, akik jót tudnak nyujtani, illetve ált. jók, csak épp hullámvölgy, formahanyatlás, stb.
Így aztán sem Guddyhoz, sem Giulyhez nem tudok kötődni, Guddyit nagyon nem láttam, Giulyt viszont igen, és őszintén szolva...

Ozsimiki, abban nem értünk egyet, hogy sokkal többet mutatott-e a Monacoban, mint itt a Barcában, feltéve h a gyorsaságát leszámítjuk...

Én nem igazán láttam ott sem... kiszolgálás, kapuralövés, igazából itt nálunk is voltak gyönyörű gólpasszai, góljai (Milan ellenit soha nem felejtem el...), de alapvetően ezeket annyira nem szorított helyzetből szokta csinálni, ált. ha sikerült elfutnia, akkor már nem volt védője, így meg tudta nézni nagyon, h hova is rugja!

Témát Én lezártnak tekintem innentől, nem fogok ilyesmit írni senkiről, mert ugy tűnik, h ezt rossz nektek olvasni.
Továbbra is meggyőződésem, hogy ha valaki tényleg jó technikailag, jó kis érzéke van a focihoz, akkor az még rossz formában illetve öregen, lelassultan is megmutatkozik itt-ott. Viszont a korábban kritizált játékosoknál ilyet nem tudtam eddig igazán felfedezni.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.13. 18:04:33

Jó mind1,nem vitázom,mert nincs sok értelme,azt Te is tudod,hogy elismerem amit a jelenéről írsz,hogy lelassúlt.stb...De azt amiket írsz egyes játékosokról csupán a jelenlegi formájuk miatt azt nem....

Lehet hogy neki az volt a legnagyobb előnye,hogy kumma gyors,de ha már otthagyta a védőt,akkor az utána teendő dolgokhoz már nem csak a gyorsasága kellett :wink: És Monacoi meccsein a kiszolgáláshoz és gólszerzéshez is értett eléggé!

Szóval azt mondom,hogy a gyorsasága ahhoz kellett,hogy olyan pozicióba kerüljön ahol-gólt tud szerezni
-ki tudja szolgálni a társait
Namármost mindkettőhőz kell a fifika is :wink:

Lezárom részemről a vitát! Részemről az nem tetszik,hogy úgymond lehülyézed (már ami a focit illeti) őt,vagy mondhatnék mást is,azért mert mostanában nem nyújtanak annyit,amivel meg lennénk elégedve...

Ilyenkor én azt mondom inkább: tény ami tény,nagyon rossz formában van sajnos,és nincs hasznára a csapatnak,de nem állítok olyat,hogy kumma hülye a focihoz...mert anno ez másképp is volt :!:
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.13. 17:40:44

ozsimiki írta: Lio :!: Most már leállhatnál az általánosításokkal :wink: Láttad Monaco-ban játszani :?: Lehet,hogy láttad,de szerintem nem...

A Tények: ebben a szezonban,és az előzőben is,több rossz meccse volt,mint jó,sokkal kevesebbet tett hozzá,mint azt talán el lehetne várni,meg mint Messi főleg...
-amikor leszerződtettük nem véletlen tettük,nagyon jól ment neki a Monacoban,kár hogy itt nem hozta azt a szintet...

Szóval hagydd már ezeket a hülyeségeket,hogy semmi agya nincs a focihoz,meg stb...
Köszi!
Figyelj, tök mind1 hogy ki milyen öreg, vagy akár már lassabb, vagy nincs annyira hasznára a csapatnak, azt gondolom, hogy ilyet nem csinál akkor sem. Sok Monacos meccsét láttam, bár közel sem mindet, és igen, láttam h hogy játszott. Nagyon gyors volt, de most már nem az. Akkoriban ez elment, egyszerűen otthagyta a védőjét, de az nem lehet igaz, hogy valaki nem érzi, h már lassult, és így is nekiáll belefutni a védőkbe.

Mert azt te sem tagadhatod, mást nem nagyon csinált még idén, megkap egy labdát, és ha meg tudja tartani, akkor nekifut leszegett fejjel egy védőnek. Ennyi.

Itt nincs az a helyzet, mit Guddynál, hogy nem láttam. Régebben volt olyan gyors, h ott hagyta a védőjét, most már körülményesen veszi át, ha egyáltalán át tudja, és nekifut egy védőnek, régen is ez lett volna ha nem olyan gyors.

Ezt mindennek lehet mondani, csak ésszel játéknak nem.

Igen is ugy gondolom, hogy nem abból élt ő meg, mert valami fenomenális tehetség volt, hanem abból hogy murva gyors volt.

Hiába szimpatikus ember, nem egy tul okosan játszó ember. :roll:
- József Attila
PCsabi
aka Game90

2007.03.13. 16:40:53

Első szezonban még nem is volt rossz, asszem 10 gól fölött termelt. De miután Messi beépült a csapatba, egyre inkább visszaesett a teljesítménye (sajnos).
Nem tudja valaki, hogy mennyit keres évente? :roll:
ozsimiki
Adminisztrátor

2007.03.13. 16:34:54

lionelmessi19 írta:
Evilgrim írta:Itt az ideje,hogy Giuly visszatérjen az otthonába.
Valamelyik francia csapatban levezethetne.
Aztán elmenne edzőnek...

Na neee, tudod mikor lenne belőle edző? Semmi agya nincs a focihoz, a falnak is neki menne fejjel, ha nem mondanák neki, h fiam az fájni fog!
Lio :!: Most már leállhatnál az általánosításokkal :wink: Láttad Monaco-ban játszani :?: Lehet,hogy láttad,de szerintem nem...

A Tények: ebben a szezonban,és az előzőben is,több rossz meccse volt,mint jó,sokkal kevesebbet tett hozzá,mint azt talán el lehetne várni,meg mint Messi főleg...
-amikor leszerződtettük nem véletlen tettük,nagyon jól ment neki a Monacoban,kár hogy itt nem hozta azt a szintet...

Szóval hagydd már ezeket a hülyeségeket,hogy semmi agya nincs a focihoz,meg stb...
Köszi!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2007.03.12. 23:47:34

Evilgrim írta:Itt az ideje,hogy Giuly visszatérjen az otthonába.
Aztán elmenne edzőnek...

(Gondolok itt arra, amikor kap egy labdát, amit le tud kezelni, meccsenként egy ilyen van, és akkor leszegi a fejét, és belerohan két torony védőbe...)
- József Attila
Evilgrim
Entrenador del Barça

2007.03.12. 19:04:51

Itt az ideje,hogy Giuly visszatérjen az otthonába.
Aztán elmenne edzőnek...
Kép
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2007.03.04. 15:36:17

De.

:D
Lezárt