HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.28. 16:17:59

Komolyan, csak én vagyok ilyen degenerált? :roll:

Asszony rendelt ruhát netről, hogy abban lesz szilveszterkor, csak épp a ruha nem fog ide érni addigra...egész nap hallgattam egy árva szó nélkül, hogy ő nem is jön, mert nem lesz ruhája, meg, hogy mindenki ki fog öltözni csak ő lesz hétköznapi viseletbe (ami ro.hadtul nem igaz..). De most meguntam és benyögtem neki, hogy kezdem úgy érezni, hogy a ku.rva ruha fontosabb, mint, hogy együtt legyünk. Elhiszem, hogy fontos lett volna a ruha, de ennyire? fenomenális a női logika, komolyan mondom.. :evil: :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Hunter91
Capitá del Barça

2010.12.19. 21:48:54

Kiírtam,rámentem a Live CD-re.
De a bal felső sarokban villog a kurzor,nem csinál semmit...

Aztán most kiírta ezt a 3 sort:
ntfs_attr _pread_i:ntfs_pread filed: Input/output error
Failed to read first NTFS_BLOCK_SIZE bytes of potential restart page.
The file system wasn't safely closed on Windows. Fixing.
stdin: error 0

Ilyenkor javít vagy mi? Nem vagyok angolos( :) )

Most bejött a Linux és működik :D

Tehát akkor formázzam le a rendszert és nyomjam fel ismét a Windows-t?
A választ a Segítség kéne topicba írjátok,mert nem akarom szétoffolni ezt a topicot.
Hunter91
Capitá del Barça

2010.12.19. 21:07:48

Fecooo írta:
Hunter91 írta:Elcsesződött a laptopom. Nem indul el :S(Asus UL50vt....)

A bekapcsolás után Windows Boot Manager fogad ahol két lehetőségem van.
Tovább és kilépés. Rámegyek tovább semmit nem csinál,hanem visszajön a Boot Manager.
Kilépésre szintén.

Most olyan ideges vagyok....
Holnap valószínűleg szervizben fogok dekkolni.
Ha felküldik Pestre akkor biztosan nem kapom meg mostanában.(garanciális még)
Karácsony előtt nem hiszem hogy megérkezne hozzám,sőt még szilveszter előtt se. Ez most nagyon jól jön,pedig tanulnom is kellene róla. Meg az a sok adat ami el fog veszni... bele sem merek gondolni
töltsd le innen
a Reburn linuxot, írd ki egy lemezre, próbálj bebootolni vele, LIVE módban indítsd el, és ha nincs műszaki hibája a gépnek, akkor ezzel el kell indulnia, elmented a cuccaidat, formatálás, windows reinstall és ennyi... ;) (a linux, amit linkeltem neked, LIVE módban elindítva egy komplett rendszert ad neked, amivel tudsz netezni, szöveget szerkeszteni, DVD-t írni, filmet nézni, szóval mindenre jó...)
ez nem szabad, h gondot okozzon ;)
egyszerű rendszerösszeomlás miatt felesleges felküldeni Pestre...(kivéve, ha más baj is van...)
Megpróbálom,jelentkezek ha van valami.
Fecooo
Llegenda del Barça

2010.12.19. 21:00:48

Hunter91 írta:Elcsesződött a laptopom. Nem indul el :S(Asus UL50vt....)

Tovább és kilépés. Rámegyek tovább semmit nem csinál,hanem visszajön a Boot Manager.
Kilépésre szintén.

Karácsony előtt nem hiszem hogy megérkezne hozzám,sőt még szilveszter előtt se. Ez most nagyon jól jön,pedig tanulnom is kellene róla. Meg az a sok adat ami el fog veszni... bele sem merek gondolni
töltsd le innen
a Reburn linuxot, írd ki egy lemezre, próbálj bebootolni vele, LIVE módban indítsd el, és ha nincs műszaki hibája a gépnek, akkor ezzel el kell indulnia, elmented a cuccaidat, formatálás, windows reinstall és ennyi... ;) (a linux, amit linkeltem neked, LIVE módban elindítva egy komplett rendszert ad neked, amivel tudsz netezni, szöveget szerkeszteni, DVD-t írni, filmet nézni, szóval mindenre jó...)
ez nem szabad, h gondot okozzon ;)
egyszerű rendszerösszeomlás miatt felesleges felküldeni Pestre...(kivéve, ha más baj is van...)
Hunter91
Capitá del Barça

2010.12.19. 20:57:34

Elcsesződött a laptopom. Nem indul el :S(Asus UL50vt....)

Kilépésre szintén.

Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2010.12.05. 16:48:23

kanty írta:Tegnap meccsünk volt?!
Az este felléptem s olvastam, h csak holnap játszunk, utánna pedig már nem voltam Eurobarcán. Erre most fellépek és látom, h mégis volt meccs :twisted:
:roll:
Legalább nyertünk. :P :wink:
Amikor ennyire kétséges, hogy lesz-e meccsünk, vagy sem, akkor le sem szabad szállni az Eurobarcáról!
Honnan az ördögből tudtál volna friss híreket, ha nem innen?
Most megfizetted a tanulópénzt.
Legközelebb el ne mozdulj innen ilyenkor!
K.
Blaugrana palocista maximalista!
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.05. 08:29:23

Tegnap meccsünk volt?!
Az este felléptem s olvastam, h csak holnap játszunk, utánna pedig már nem voltam Eurobarcán. Erre most fellépek és látom, h mégis volt meccs :twisted:
:roll:
Legalább nyertünk. :P :wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
dekor
Jugador del Barça

2010.12.04. 20:03:07

Bárcsak ilyen egyszerű lenne :) mint korábban írtam, már tényleg nem foglalkoztam vele, erre hát nem újra kezdődött az egész? igaz csak egy hétre de ez épp elég volt. ugye azért sem könnyű ez mert mind a mai napig egy ágyban alszunk, nap mint nap együtt vagyunk egy légtérben, ha én nem, akkor ő jön oda hozzám, és fordítva. ugye én meg kb egy hullámvasúton vagyok, nehéz...nagyon nehéz... a megoldás a költözés, amit végre meg is kell lépnem a hétvégén. van nyugibogyója, lehet kipróbálom, még soha nem vettem be... lehet alszom egy jót persze csak a Barca után :)
Initom
Entrenador del Barça

2010.12.04. 19:59:22

daffy írta:a jó büdös ********
egyetemen rajzból van kb 10 beadandó rajzunk,ebből megvan 9. van órai rajz,mind megvan. van számítógépes rajz,mind megvan. van 2 zh,mind megvan. és arra az 1 ki**** rajzra nem bírnak egyest adni,hanem letiltják a félévem. hát ez mi már? kb négyes átlagra megbuktatnak?! szánalom a suli.
ha a köv félévben nem sikerül kijavítani és kirúgnak,akkor hála az új oktatási törvénynek(amit ha minden igaz májusban akarnak bevezetni) 2 emelt szintű érettségi híján mehetek okj-re,mivel még vissza sem tudok jelentkezni a suliba. az egyetlen előnye,hogy korábban külföldön leszek,ahol nem számít h okj,szakma vagy diploma,mert mindenképp ember vagy. jól felhúztam magam... :?
Hova is mész külfödre daffy?
egyszer már mintha olvastam volna...tán Ausztrália?
de nem akarok hülyeséget mondani
:oops: :D
Abi & Tito
szajko
Director del Fútbol

2010.12.04. 19:56:43

Én is a 2.-at tenném,ezen nincs mit megbeszélni...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára szajko 2010.12.04. 20:00:42-kor.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.04. 19:56:17

Puyol05-nek igaza van teljes mértékben. :)
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Puyol05
Entrenador del Barça

2010.12.04. 19:52:35

Ez most lehet, hogy egy elfogult hozzászólás lesz, de én így gondolom ezt az egészet:

Van egy barátnőm. Járunk már tegyük fel 6-7 hónapja. (végül is ez tök lényegtelen, hogy mióta járunk, csak hogy legyen egy dátum...) Az utóbbi időben kezdünk eltávolodni egymástól, ennek meg is lesz a következménye: félrelép egy másik sráccal. Na most ilyenkor az ember ugye 2 dolgot tehet.

1. Megbeszéljük a dolgot, hogy miért is történt ez és folytatódik a kapcsolat.

2. Kihajítom a lányt.

(3. Vagy ő hajít ki engem)

Én a másodikat tenném. Meg is mondom, hogy miért. Ha én szeretek valakit, és tudom, hogy ő is szeret engem, csak az utóbbi időben már nem olyan a kapcsolatunk,mint volt kb 2-3 hónapja, akkor ugye ilyen dolgok történnek. Az én szememben ez megbocsájthatatlan bűn. Ha velem van, akkor legyen is velem testi/lelki szinten, és ne más után fusson. Ha meg ő a másikat akarja, akkor vessünk véget ennek az egésznek, mert így nincs értelme. Ha én nem csalom meg, akkor ő se tegye. Csak hát az ember ugye nem ilyen egyszerű lény.

Ebből csak azt akartam kihozni, hogy ha rajtam kívül másik pasi is kell neki, akkor legyen inkább vele és ne ugráljon kettőnk között! Mint mondtam: vagy csak egyedül én, vagy akkor nekem nem kell kapcsolat szeressem bármennyire. Ha nem adja meg a tiszteletet, nem érdemel meg!
nem vagyok egoista
Üdv: Laci
I can't do this all on my own. I know, I'm no Superman!!
Koorpiklaani - Tequila
dekor
Jugador del Barça

2010.12.04. 19:25:16

[quote="recrea"]Mindenesetre ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. És erősítsd a személyiséged, ez elég fontos. Remélem segítettem, majd írd meg később, h mi lett a dologból.[/quote]

Hát azóta eltelt két nap, és igazából sok változás nem történt... én már annyira nem foglakoztam vele mint az elmúlt héten, de minden maradt jóformán, azt leszámítva hogy semmi komolyabb nem történt szimpla összebújásnál... most ment el megint éjszakázni a gyerekhez, de látom rajta hogy hezitál, annak ellenére is hogy azt mondta:'egy felé akar koncentrálni és az nem én vagyok'. most ugye úgy ment el hogy majd 'holnap megbeszéljük', de ugye mivel egy egész napot vele fog tölteni, szokás szerint jön majd a komoly távolságtartás stb... úgy érzem többet nem tehetek, várakozó álláspontra kell helyeznem a hangsúlyt, aztán ha akar valamit akkor majd eldöntöm akarom-e. mert ugye ha nincs ló, jó a szamár dolog elég komolytalan. és ha egyszer megtette megteszi legközelebb is.
dekor
Jugador del Barça

2010.12.02. 20:11:52

Köszi! ma ugye hazajön, mivel nem alszik ott, neki a problémája leginkább az hogy nem törődik vele eleget, mivel ő igényli a törődést. és ugye főleg egy kapcsolat elején az ember nem tud másra gondolni csak a másikra, hanyagolja néha-néha a dolgokat és több időt szakít a másikra. Én meg ezt mind meg tudtam adni neki, és meg is adtam, mint most is... ma kiderül mit csinál, illetve holnap...de úgy érzem ennek annyi..
recrea
Llegenda del Barça

2010.12.02. 20:05:01

Mindenesetre ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel. És erősítsd a személyiséged, ez elég fontos. Remélem segítettem, majd írd meg később, h mi lett a dologból.
dekor
Jugador del Barça

2010.12.02. 19:55:07

Egyértelműen az a legjobb taktika, amennyiben vele akarok maradni hogy nem foglalkozom vele... és ezt is akartam tenni, de nem vagyok sajnos egy erős jellem, inkább lelkizős... ez azt jelenti hogy akárhogy megbánthatnak, alszom rá egyet és semmi gond... sőt ezek után amikor a társaságban szóba jött, és elég negatív dolgokat mondtak róla, én megvédtem még ezek után is.
Ugye ez a vita engem is padlóra tett, mert hirtelen úgy voltam vele, "hát ez nem kellett volna"... és nem is foglalkoztatott a dolog, de ugye mivel már írtam hogy lelis vagyok ,így próbáltam békülni. De őt senki sem tudja megnyugtatni ha ideges, sőt ha próbálod mégjobban felhúzza magát...
recrea
Llegenda del Barça

2010.12.02. 19:49:46

dekor írta:Én hülye jóformán kinyaltam a seggét, a kedvében jártam, és tényleg egy apró vita tönkreteszi az egészet, ez zavar a leginkább, na meg az hogy az eltelt 2 évben eltűntem mellőlem a barátaim mivel őt helyeztem előtérbe, és nem is voltak nagyon kibékülve vele. Ő volt a barátnőm és a legjobb barátom is egyben, erre egy senki lettem jóformán. Természetesen azóta többet voltam velük itt-ott de már nem olyan mint régen, és megvan a távolság köztem és a többiek között. Én hajlottam a békülésre a barátnőmmel, de ugye ezek után...gusztustalan módon 2 év után elhagy, még én fogadtam volna vissza, miközben ő páholyból figyelte azt hogy vagy ide vagy oda kerül.... nevetséges, de szeretem :(
Ez pech...ne áltasd magad, nem egy apró vita teszi/tette tönkre a kapcsolatokat. A barátokat meg könnyen vissza lehet szerezni, ezt legközelebb megelőzheted, ha betartod az előző hozzászólásom 3. tanácsát. :)
Ha értelmes, akkor értelmesen és őszintén meg lehet vele beszélni a helyzetet. Ne fuss utána tovább...ez is jó taktika, h visszaszerezd, ha még akarod.
dekor
Jugador del Barça

2010.12.02. 19:42:38

Én hülye jóformán kinyaltam a seggét, a kedvében jártam, és tényleg egy apró vita tönkreteszi az egészet, ez zavar a leginkább, na meg az hogy az eltelt 2 évben eltűntem mellőlem a barátaim mivel őt helyeztem előtérbe, és nem is voltak nagyon kibékülve vele. Ő volt a barátnőm és a legjobb barátom is egyben, erre egy senki lettem jóformán. Természetesen azóta többet voltam velük itt-ott de már nem olyan mint régen, és megvan a távolság köztem és a többiek között. Én hajlottam a békülésre a barátnőmmel, de ugye ezek után...gusztustalan módon 2 év után elhagy, még én fogadtam volna vissza, miközben ő páholyból figyelte azt hogy vagy ide vagy oda kerül.... nevetséges, de szeretem :(
recrea
Llegenda del Barça

2010.12.02. 19:40:52

dekor írta:Sziasztok!
Egy hónapja írtam már nektek hogy...
"Jó tanácsok":

1. Ne hagyd, h szórakozzon Veled és az érzelmeiddel a csaj, döntse el, h mit akar, tégy úgy, mintha baromi erős lennél lelkileg, és állítsd választás elé, határozottan. Neki rohadt kényelmes a szitu, mert nyilván tudja, h mindkét pasinak kell, erre pedig akkor jött rá, mikor újra lefeküdtél vele.

2. Ne idd magad részegre, hanem húzzál csajozni (és vidd fel a lakásba)!

3. Gondolom fiatal lehetsz (legalább is nálam biztos fiatalabb), javaslom ne kötelezd el magad, legalább is semmiképp se korlátozzátok egymást a pároddal és ne szabjatok feltételeket a kapcsolatotokban, valamint ne kérjétek egymást számon. Ha esetleg eddig így tetted a csajjal, akkor ezen változtass, újra téged fog akarni.

4. Költözzetek szét, és mindenki a járja a maga útját, és húzzál csajozni!

5. Te is fogadd meg egy idős barátom tanácsát: Minden nő nélkül eltelt éjszaka felesleges időpocsékolás!
t.henry5511
Jugador del Barça

2010.12.02. 19:32:26

1, Srácnak mond meg hogy az "új" barátnőjének 2 éve Te vagy a párja.
2, Dobd a csajt. Csak leépíted magad ha így folytatod azmeg neked ugyebár nemjó.
dekor
Jugador del Barça

2010.12.02. 19:26:40

Sziasztok!
Egy hónapja írtam már nektek hogy milyen szituba keveredtem a barátnőmmel... ugye mellettem 2 év együttélés után összejött egy palival. 3 héten keresztül néztem azt ahogy készülődik nap mint nap a sráchoz, egy kicsit kikészültem, alkoholba folytottam bánatom az első 1-2 hétben, majd amikor már végre úgy éreztem hogy nem érdekel hogy mit csinál, és közben persze az életem is folytatotódott akkor azt vettem észre rajta, hogy el van keseredve. Ugye a srác nem feltétlenül olyan mint gondolta. Én meg mint anno a barátja, természetesen vígasztaltam, majd eljutottunk odáig hogy lefeküdtünk egymással. Azóta az eltelt egy hétben természetesen járt ugyanúgy a sráchoz, úgy hogy nem aludt nála, és még nem is voltak együtt, de persze mi azóta többször is. 1 hetet töltöttünk mostanáig úgy, mint régen. Pár napja még nem zavart hogy megy hozzá, de a mai napon is azt tervezte, így már pár nap elteltével elkezdett zavarni a dolog, és nem bírtam magammal, rákérdeztem amiből kisebb vita lett. Most ott tartunk hogy elviharzott a sráchoz, én meg nem akarom újból átélni azt amit ezelőtt 1 hónappal. Eddig nem tudta eldönteni hogy mit akar, és egy kisebb vita hatására úgy döntött ő kell neki mivel ÚJ, és azt nem értem igazából hogy az eltelt 1 hétben szinte tényleg minden rendben volt, kölcsönös volt minden, és JÓ is volt, erre egy 5 perces vita mindent elrontott. Én nem mondom meg a srácnak mi történt, mivel nem az én dolgom, bár kibaszhatnék mindkettejükkel, de nem érdekem. Nem tudom mit csináljak, fogalmam sincs, hibába mondtam neki hogy hagyja őt és próbáljuk meg, azt mondta NEM, bezzeg 2 napja még elég sanszos volt hogy dobja a gyereket miattam(ezt tegnap monda)de nem lett belőle semmi. Elítélendő amit csinál persze, de igazából maga sem tudja mit akar, és jelen pillanatban hogy most elment, nem tudom hogy ez már tényleg a végleges döntése... Tudom hogy sokan kinevetitek a szitut, de higyjétek el, nem túl kellemes, meg persze lehet hülyének is nézni :) de nem hiszem hogy ilyenben lett volna részetek, de ha mégis valakinek...annak meghallgatnám a tanácsát, mert szépen lassan tényleg leépülök és nem tudom mi lesz velem.
daffy
Madridista

2010.11.24. 11:07:05

a jó büdös ********
egyetemen rajzból van kb 10 beadandó rajzunk,ebből megvan 9. van órai rajz,mind megvan. van számítógépes rajz,mind megvan. van 2 zh,mind megvan. és arra az 1 ki**** rajzra nem bírnak egyest adni,hanem letiltják a félévem. hát ez mi már? kb négyes átlagra megbuktatnak?! szánalom a suli.
ha a köv félévben nem sikerül kijavítani és kirúgnak,akkor hála az új oktatási törvénynek(amit ha minden igaz májusban akarnak bevezetni) 2 emelt szintű érettségi híján mehetek okj-re,mivel még vissza sem tudok jelentkezni a suliba. az egyetlen előnye,hogy korábban külföldön leszek,ahol nem számít h okj,szakma vagy diploma,mert mindenképp ember vagy. jól felhúztam magam... :?
Szandi
Főnökasszony

2010.11.24. 00:16:31

Victor_Valdes írta:Mondtam már, hogy farturkász buzeráns leszek? Egyszerűbb lenne. Eszemf@szom megáll az összes ribanctól... :roll:

Uh derég jártam itt, de megnőttél elromlottál :)
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
daffy
Madridista

2010.11.20. 12:38:50

Tocy írta:Hát nekem múltkor turnön A-flushöm volt, srácnak 8as...all-in, call. tökyo, felduplázom magam és chip-leader leszek. Srác megszólal: csak a pikk7es! River: pikk7...neki straight-flush...omg.
az se semmi.de annak mégis nagyobb esélye van h 52 lapból 1 feljön,mint annak h 2ből 2.
mostonában mindig utolsó lapra bukom egyébként :?
Tocy
Director del Fútbol

2010.11.20. 12:28:39

Hát nekem múltkor turnön A-flushöm volt, srácnak 8as...all-in, call. tökyo, felduplázom magam és chip-leader leszek. Srác megszólal: csak a pikk7es! River: pikk7...neki straight-flush...omg.
Lezárt