Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te miért olvasod a madridistát?Enrique írta:És hopp, mit olvasok nálatok Colin?
"Casillas szerződése még nem tény"![]()
![]()
Szal csak vigyázzunk ezzel, hátha meglép a Buffon elől, akkor viszont gáz lehet majd..![]()
Meg gondolom népfelkelés.![]()
Ja és se Robinhot, se a Joaquínt, se a CRonaldót ne vegyétek tutira, mert még 1ik sem biztos.
Utóbbi 2 meg sztem csak pletyka.A Robinho már lehet h nem, de ilyenkor mindig megkérdezem, h HOVA?? Meg akkor fogom elhinni h a tiétek, ha már benn volt a híradóban!
hoppá, ez az utolsó mondatod ismerősen cseng...Enrique írta:Ehh, nem vok én ennyire szigorú, nem kell bocsánatot sem kérni.. És nem szidok én senkit..![]()
Csak mondom, h nézd meg nyugodtan azt a topicot ahova
Csak 3 percet elpazaroltam ezzel az életemből...![]()
![]()
![]()
Nah itt a pont az ügy végén!
Nyugi enrique, csak nekem segítettek, szal ha lehet engem szidj össze...Enrique írta:Nah, ezeket a képfeltöltős cuccokat mellőzzük, lécc. Töröltem azokat a h.sz.-kat. Leírtam már 1x, beleírtam pluszt is, szal az alapján mennie kell. És gondolom mindenki tudja, hol keresse...
Legalábbis remélem h világos a menete...
<--- háát 5 év aktív reál-szurkolás után egész biztosan!Vito írta:Colin, jővőre már te is velünk fogod ünnepelni a duplázást!Colin írta:pff már Barca B-s vagyoK!![]()
LoL Csak nehogy felkerüljek az első csapatba!
Rapika már elküldött engem a fórumról. Egyébként tényleg soxor írom ugyanazt? biztos mert nehéz a felfogásotokLG írta:Azért nincs itt minden Barcás, és nem akar senki elkuldeni. Ellehet veled beszélgetni, csak az baj, h sokx írod ugyanazt. Amugy te szoktál az NSre is írni a cikkek aláColin írta:LG Te legalább akkora barca fan vagy mint én real fan! és ezt veheted dicséretnek!Csodálkozol h megnőtt a forgalom? hiszem minden barcás feljött h engem elküldhessen melegebb égtájakra!
Azért nincs itt minden Barcás, és nem akar senki elkuldeni. Ellehet veled beszélgetni, csak az baj, h sokx írod ugyanazt. Amugy te szoktál az NSre is írni a cikkek aláColin írta:LG Te legalább akkora barca fan vagy mint én real fan! és ezt veheted dicséretnek!Csodálkozol h megnőtt a forgalom? hiszem minden barcás feljött h engem elküldhessen melegebb égtájakra!
<--- Légyszives ne sértegess, thx. Már megmondtam: nema zért jöttem h "keverjem a sz@rt", egyébként meg legrosszabb esetben mit csinálnak velem a modik? banolnak? attol nem fogom elsírni magamLG írta:Nem azért de ha a modig meglásság a hosszu idézetet mérgesek leszne. Mekkora zurt tud kavarni 1 madridos is.![]()