Antimadridista klub
persze, csak ne kapjanka gólt az elején, mert akkor fel fogják adni
- Pedro
- Jugador d'estrella
Ez a Juve olyan alibi focit mutatott be, hogy fájdalmas volt nézni!Elöl semmi, középen se nagyon, hátul meg csak kaptak azért 2 kapufát meg egy gólt. Ráadásul megengedték a Margitnak, hogy helyenként szépen játszon...
Ezek már megen' olyan szinten mákosak, persze, hogy akko' találkoznak a Juvéval, mikor azok 4 forduló alatt elherdálták a 8pontjukat. S még le is fexenek nekik. Szánalmas, mérges voltam, de mi azért rájuk romboljuk a fehér szentélyüket 

„Nagyon tetszik és csodálom azt a játékbeli dominanciát, amit a Barcelona fel tud építeni. A játékuk nem is a szemnek, hanem a léleknek kedves. A labdát tisztelettel, imádattal kezelik, szinte simogatják. Ezt a csapatot mindenki számára élvezet nézni.”
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
Alfredo Di Stéfano, a Real Madrid tiszteletbeli elnöke - 2011.04.17
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én szégyellem magam a juve helyében is!
Milyen játék volt ez???
Bekapták a gólt és szépen játszogattak tovább. Mit akarnak ezek? Hogy otthon majd elintézik a madridot? Pfff. Amilyen szerencsétlenek a madrid talál majd 1 gólt Torinóban is aztán nézegethetnek majd.
Hihetetlen gyenge ez a juve.
Milyen játék volt ez???
Bekapták a gólt és szépen játszogattak tovább. Mit akarnak ezek? Hogy otthon majd elintézik a madridot? Pfff. Amilyen szerencsétlenek a madrid talál majd 1 gólt Torinóban is aztán nézegethetnek majd.
Hihetetlen gyenge ez a juve.

a visszavágón teljesen más juventus lesz, legalábbis játékban
ez így volt 2 éve is
ez így volt 2 éve is
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Raulito írta:Csakhogy ne unatkozzatok...redlions írta:Neked sincs jobb dolgod???Raulito írta:Ezazzzz....szép volt REAAAALVisszavágón is igy kell játszani...Kíváncsi vagyok a Barca-Chelsea meccsre is...
![]()
Eurobarcán, ráadásul az Antimadridistában lenni....
![]()

Engem nem zavarsz!

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
Csakhogy ne unatkozzatok...redlions írta:Neked sincs jobb dolgod???Raulito írta:Ezazzzz....szép volt REAAAALVisszavágón is igy kell játszani...Kíváncsi vagyok a Barca-Chelsea meccsre is...
![]()
Eurobarcán, ráadásul az Antimadridistában lenni....
![]()

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Neked sincs jobb dolgod???Raulito írta:Ezazzzz....szép volt REAAAALVisszavágón is igy kell játszani...Kíváncsi vagyok a Barca-Chelsea meccsre is...

By red
Ezazzzz....szép volt REAAAAL
Visszavágón is igy kell játszani...Kíváncsi vagyok a Barca-Chelsea meccsre is... 

-
- Entrenador del Barça
Spanyolhonban pedig lányoknak adják a cruz nevet,MAI NS.-BEN OLVASTAM,VEZET A REKLÁM 

- Mihu
- Director del Fútbol
Szerintem az lenne a legjobb ha a Real bejutna a döntőbe és ott úgyis velünk kerül össze ott pedig természetesen megverjük őket.Az pedig még nagyobb szégyen lenne a Madridnak ha ellenünk vesztené el a BL döntőt.
Sőt mivel április 10-én is megverjük őket akkor már 1 szezonon belül 3-szor is kikapnának a BARCÁTÓL.Akkor már lesülne az amúgy is nagy pofájukról a bőr.HAJRÁ BARCA!!!!!!!!!!!!!!

-
- Capitá del Barça
A Tom az Cruise, de tényleg cruz-nak ejtik...ronaldo írta:A cruz ha jol tudom nem lány név hanem általában vezetéknévként szokták használni: Tom, Penelope Cruz, es csak nagyon ritkán mondjuk aki feltunést akar kelteni mint Beckham ok használják keresztnévnek isRonaldinho 17 írta:HAJRÁ JUVE VERJÉTEK KI A REKLÁMRINYÁL,HOGY BEKKEMNEK LEGYEN IDEJE A BABYVAL FOGLALKOZNI,AKI LÁNYNEVET ADOTT A FIÁNAK(CRUZ)![]()
![]()
HÁT MEKKORA GÁZ

- ronaldo
- Jugador d'estrella
A cruz ha jol tudom nem lány név hanem általában vezetéknévként szokták használni: Tom, Penelope Cruz, es csak nagyon ritkán mondjuk aki feltunést akar kelteni mint Beckham ok használják keresztnévnek isRonaldinho 17 írta:HAJRÁ JUVE VERJÉTEK KI A REKLÁMRINYÁL,HOGY BEKKEMNEK LEGYEN IDEJE A BABYVAL FOGLALKOZNI,AKI LÁNYNEVET ADOTT A FIÁNAK(CRUZ)![]()
![]()
HÁT MEKKORA GÁZ
Forza Barca!!!
-
- Entrenador del Barça
HAJRÁ JUVE VERJÉTEK KI A REKLÁMRINYÁL,HOGY BEKKEMNEK LEGYEN IDEJE A BABYVAL FOGLALKOZNI,AKI LÁNYNEVET ADOTT A FIÁNAK(CRUZ)
HÁT MEKKORA GÁZ

- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Itt szerintem mindekinek mas az erdemenye de szerintem kamaccso jobb edzo mint luxe csak nem egyezett meg senkivel a velemenye foleg a vezetosegukkel
Tiziano Crudeli fan 

ne izéljél már.....a wisla ellen velem is bejutnak már nem azért....Szakacs írta:A kijutas neki koszonheto,mongyuk nem vmi acelos csapatok ellen jaccodtak
Szakacs írta:En mondtam hogy ugy fognak jarni mint a Kamacsoval mert ott is ment a csapat 5 meccset 1000-rel es utana a padlon votak megint,szerintem luxe sokkal tobbet nem tett a margitert mint kamaccso
5 meccset????? összesen nem ült annyi meccset a madrid padján! kikapott a BL-ben a leverkusentől, és az espanyoltól a ligában
- Szakacs
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
En mondtam hogy ugy fognak jarni mint a Kamacsoval mert ott is ment a csapat 5 meccset 1000-rel es utana a padlon votak megint,szerintem luxe sokkal tobbet nem tett a margitert mint kamaccso
Tiziano Crudeli fan 

-
- Llegenda del Barça
nem láttam a margó meccset, de azt hittem, h a feró végigbőgi az egészet. monnyuk a noucampban örjöngtek, amikor bemondták az eredményt, de még az eurosport.com-on is csupa nagybetűvel szedték a bilbao kapusának a bugijait a végén! egy szó, mint száz, nagyszerű csapat a bilbao (is), és inkább így alázzák a baszkok madridiakat, mint az eta robbantgasson.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Rászoltak biztos, hogy ha akar még Real meccseket közvetíteni a jövőben, akkor legyen pártatlanabb, és szídja is néha őket, különben elbúcsúzhat a spanyol bajnokiktól! Gondolhatod - kapott tőlünk a Sport1 egy-két levelet ez ügyben! Madridista népművészeti cserépedény az az ember...Zsolti írta:Ha megfigyeltétek tegnap akkor a Horvát feri mintha egy kicsit a Bilbaonak drukkolt volna.Legalábbis én úgy vettem ki pár szavából.A megnemadott gólt is rgy nagycsomószor fölemlítette.
"Més Cuen un Club"
-
- Llegenda del Barça
- Kapcsolat:
Ha megfigyeltétek tegnap akkor a Horvát feri mintha egy kicsit a Bilbaonak drukkolt volna.Legalábbis én úgy vettem ki pár szavából.A megnemadott gólt is rgy nagycsomószor fölemlítette.