Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt mondogatják, hogy nem játszikLG írta:Mr. Muscle![]()
Honnan veded, h Robben játszik![]()
![]()
Eriggyé máááá.FIGO 2 írta:Barcaforever írta:Van egyáltalán aki szereti ezt a Mourinhot???
én bírom. jó kölök sztem.
Azok voltak aztán a szép idők....Mr. Master írta:Remélem fognak majd ott zengeni a férfikórus tagjai végig a meccs alatt! Amlékeztek amikor az Old Trafford a ZTE-drukkerektől volt hangos? Na, annál vmi tízszer nagyobbat kéne alktniuk a drukkerekne! Szükség lesz rá!
Ezt még január 8-án írtad.Zsolti írta:Na ja.Ezen a meccsen nem lesz elég a 90%os helyzetkihasználás,itt mindenből 120%ot kell majd mutatni.
Barcaforever írta:Van egyáltalán aki szereti ezt a Mourinhot???
az a röhej, h mind a kettőnek volt köze a BarcáhozMr. Master írta:Mert akkora istenkirálynak képzeli magát, hogy huhh, asszem erre már nincs is kifejezés. Vagy nagyon nagyoon beképzelt, vagy egy beszari, aki így próbálja palástolni félelmiet. Már komolyan nem tudom mit higgyek, de egy biztos:Blasko írta:Érdekes egy figura ez a Mourinho.A játékosainak megtiltja hogy nyilatkozzanak, ő maga pedig összehord füt-fát a Barcáról, aminek a fele se igaz.Én csak azt nem értem, ha a játékosait megbünteti egy-egy "rosszul sikerült mondatért", akkor miért nem mutat példát nekik és fogja be a pofáját?
![]()
LEGALÁBB ANNYIRA RÜHELLEM MINT van gaal-T, EZ PEDIG SZERINTEM GEYIK bARCÁS SZÁJÁBÓL SEM KIS SZÓ.
Mert akkora istenkirálynak képzeli magát, hogy huhh, asszem erre már nincs is kifejezés. Vagy nagyon nagyoon beképzelt, vagy egy beszari, aki így próbálja palástolni félelmiet. Már komolyan nem tudom mit higgyek, de egy biztos:Blasko írta:Érdekes egy figura ez a Mourinho.A játékosainak megtiltja hogy nyilatkozzanak, ő maga pedig összehord füt-fát a Barcáról, aminek a fele se igaz.Én csak azt nem értem, ha a játékosait megbünteti egy-egy "rosszul sikerült mondatért", akkor miért nem mutat példát nekik és fogja be a pofáját?
![]()