csababarca írta:Capon írta:
És sikerült is befognia.
Szerintem botrányos volt amit most nyáron művelt, mégis az igazolások végeztével milyen elégedettség volt itt nálunk. Bejött neki.
Ugyan már ki volt elégedett?
Azok,akik szerint most is semmi baj nincsen, és világklasszis védőink vannak...(igen,ezek elhangoznak minden nap...)
Nekem úgy rémlik, hogy a túlnyomó többség az egész nyáron át tartó kétségbeesés után megnyugodott, mikor meglettünk létszámban és már a szezonkezdést várták. Legalább is ők voltak a hangosabbak

Azzal csak páran foglalkoztak, hogy mégis kikkel erősítettük a leggyengébb csapatrészünket.
Próbálom felidézni, hogy hívják a brazil csókát akit jobbosra Alves mögé vettünk, de a nevét se tudom
(csak azért se nézek utána)
Ami sántít kicsit nálam ennél a Zubis Vermas hírnél az ez:
"A belga hátvéd ugyanis a leigazolását megelőzően tüzetes, a szokásosnál is részletesebb vizsgálatokon esett át, és gyakorlatilag egy teljes napon keresztül vizsgálták őt
az orvosok, akik az eredmények alapján operációt javasoltak a játékosnak a leigazolása előtt. Ezt elmondták Zubinak is, aki azonban negligálta a szakvéleményt, és azonnal szerződtette a belgát, aki így a konzervatív, műtét nélküli rehabilitációt kezdte el."
Ha az orvosok szerint műteni kellett volna nyáron, akkor miért nincs a mai napig megműtve? (vagy meglett már azóta csak lemaradtam róla?)
Leigazoltuk oké megvan, és most már akkor nincs szüksége a műtétre, ilyen jót tett neki a barcelonai levegő??