Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem gyenge a kölyök...sztem még 10 éves sincs...bazz ezt még szemmel is nehéz követni!
Akkor valószínűleg unokatesóm kerkakutasi apósáéknál is ilyenValentino írta:Hello Mindenkinek!!
Kedd este óta nem tudtam felnézni az oldalra...mivel abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy ma 7óráig nem volt a faluban áram...![]()
Elég sz*r helyzet... nem kívánom senkinek a későbbiekben
nem, nem írtad félreérthetően, egyértelmű volt, amit akartál, csak én gondoltam mellé, h jönnek itt az undorító focit játszó brigáddal, akik majd megütik ezzel a barcát, csak azt nem tudom, h mit fognak csinálni az "undorítók", ha mondjuk csak 20%ban lesz náluk a zsuga, a maradék nyolcvanban meg bök nekik négyet a barca?torrestoni írta:Nem erről van szó. ahogy leírtam, úgy félreérthető volt...Boixos írta:de mi a falloszt csinál az "undorító focit játszó" olasz (v akármilyen) brigád, ha nincs náluk a labda? (vajon melyikre gondolt a vár? a romára? vagy az interre? vagy a juvéra...? na ez esetleg)
Szóval "bajusztörp" ugye nagy Olasz foci fan, s amikor elhangzott ez a gondolat, akkor mindhárman azonnal ránéztek - ő vette a poént, s ezért vágta rá ugyanazzal a komolytalansággal, hogy...
"egyfajta ööööhm, forradal, fo-forradalmasítani szerettem volna, hogy az ötvenéves embereket, az ötvenéves nőket is a védelmembe szeretném venni, és ittittitt mindig ott van a védtelen nők, ahm, az agresszivitás ellen is szeretnék kampányolni, de mindenképpen aaaz, hogy hogy béke legyen közöttünk, és és vise, ismerjük el a másikat, bőrszíntől függően és függetlenül attól, hogy milyen ruha van rajta, satöbbisa, kiket szeret, nagy szám van, vagy nincs nagy szá-ám, tehát a a kinézet, hogy ne a, ne az után ítéljünk"
Nem erről van szó. ahogy leírtam, úgy félreérthető volt...Boixos írta:de mi a falloszt csinál az "undorító focit játszó" olasz (v akármilyen) brigád, ha nincs náluk a labda? (valyon melyikre gondolt a vár? a romára? vagy az interre? vagy a juvéra...? na ez esetleg)
Nana, uraim, ne személyeskedjünk, mert felveszem valamelyik modival a kapcsolatot pübenChris0527 írta:ozsimiki írta:
én is előre bocsi,de velük inkább háborúzok,mint szeretkezek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
persze csak ha választani kell,de legjobb lenne egyiket sem
Szandinál mindkettő fent állhat
én is előre bocsi,de velük inkább háborúzok,mint szeretkezekSzandi írta:
Áh. Szeretkezzetek, ne háborúzzatok. Tök hippi de tényleg.
Jah,ez jutott nekem is eszembe.Tim írta:Szerintem ezt nem gondoltad végig..Perrero írta:vagy tegyetek be képeket a focisták gyerekeinek a szüleiről...Például ha látnád Samu fiának az apját,felismernéd?
Szerintem ezt nem gondoltad végig..Perrero írta:vagy tegyetek be képeket a focisták gyerekeinek a szüleiről...