Hát szerintem komplikáltabb ez az ügy. Ehhez megint kicsik vagyunk, hogy biztosan megtudjuk mi is van valójában. Az, hogy ki mit mond a nyilvánosság előtt, nem számít. A nyilvánosság ugyanis hír/reklámérték, ott nem járathatja le magát senki, hogy direkt keresztbe tesz a másiknak. Azért még manapság is sok dolog megy kéz alatt. Pl. tudjuk, hogy Pérez milyen jó kapcsolatot ápolt a bírói szervezettel, volt egy két eset (állítólag), mikor "kedvezőbb" bírót sikerült kieszközölnie (nem állítom, hogy az a bíró nem volt pártatlan), szóval nem csak csapat érdek vezetheti az érintetteket. Nem akarok én összeesküvés elméleteket gyártani, de vannak lehetőségek...socio66 írta:A Madrid elvileg jóváhagyta a dolgot,szóval nem tudom most miért kell szidni őket. Nyilván két ekkora rivális nem örül a másik sikereinek,de ebben az ügyben korrektek voltak a Madridiak.
Barca vs. Real
- jelwaz
- Entrenador del Barça
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
A véleményem már leírtam, talán meg kellene próbálni értelmezni, mielőtt belekötsz...Benga írta: Bele akarod magyarázni a dologba, hogy a háttérbe fúrnak minket és nyílvánosan meg átrakatnák?![]()
Azonban mivel úgy látszik szükség van rá, ezért leírom "érthetően":
Az, hogy mit mondanak, s mit gondolnak, tesznek, az még korántsem biztos, hogy egy és ugyanaz. Jöhetnék itt azzal, amit nap, mint nap látni a hazai politikától.
Ettől még egy szóval sem mondtam, hogy a Madrid bármilyen formában is az ellen van, hogy legyen Szombaton a meccs, csupán ez is lehetséges.
Vitázni azért nem érdemes erről, mert nem látsz a dolgok mögé. Sokan nem képesek jó dolgot feltételezni a Madridról, ha a Blaugrana-val kapcsolatos a dolog, őket is megértem, ahogy pl. Boixost is, amiért elfogadta a Madridista hírét. Leírtam, hogy a dátummal kapcsoltban a döntő szó a pénz, és a közvetítési jogok, az adók. Ezt gondolom én, a vitát értelmetlennek tartom. Ettől érthetőbben nem tudom elmondani.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Bele akarod magyarázni a dologba, hogy a háttérbe fúrnak minket és nyílvánosan meg átrakatnák?torrestoni írta: Arról meg mégis hogy lehet érdemben beszélni, hogy a Madrid korrekt, vagy nem? Honnan tudjátok mégis, hogy mi az álláspontjuk, mit mondanak erről a sajtónak, s mit tesznek, vagy sem az ügye ellen/érdekében. A Madridista, illetve a Madridisták véleménye nyilván hiteles és mérvadó...
Ilyenekről nevetséges vitázni

A sajtósuk elmondta a klub hivatalos álláspontját. Amúgy is így legalább egy nappal kevesebbet tudunk a Madridra koncentrálni. Nekik ez jo. Őket jobban érdekli, hogy behúzzák a bajnokságot, mint hogy mi mit alkotunk a Bl-ben.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem tudom mit írt a Madridista.Boixos írta: gondolom te elfogadod az eubarcát hiteles forrásnak barcelona-ügyben, nem?
akkor mi a probléma azzal, ha én meg elfogadom a madridista hírét, ha azt írják a klubjukra hivatkozva, h madridban - az egyik szóvívőjük szerint - nem problémáznának, ha szombaton lenne a meccs. ez azért nem az a kategória, amikor összeollóznak négyszázhetven hírmorzsát, h éppen ki akar odamenni v kit akarnának leigazolni.
Nem érdekel az, hogy a RM hogyan vélekedik az üggyel kapcsolatban.
Az itteni híreket rendre elolvasom. Az, hogy miként vélekedek egy hírről, annak nincs jelentőssége.
Nekem nem probléma, hogy elfogadtad a Madridista hírét.
Egyáltalán állást sem foglaltam azzal kapcsolatban, hogy a Madrid mit, hogyan...
Azzal van gondom, hogy erről érdemben vitáztok.
Ezt azonban már egyszer leírtam.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Llegenda del Barça
gondolom te elfogadod az eubarcát hiteles forrásnak barcelona-ügyben, nem?torrestoni írta:...Arról meg mégis hogy lehet érdemben beszélni, hogy a Madrid korrekt, vagy nem? Honnan tudjátok mégis, hogy mi az álláspontjuk, mit mondanak erről a sajtónak, s mit tesznek, vagy sem az ügye ellen/érdekében. A Madridista, illetve a Madridisták véleménye nyilván hiteles és mérvadó...
akkor mi a probléma azzal, ha én meg elfogadom a madridista hírét, ha azt írják a klubjukra hivatkozva, h madridban - az egyik szóvívőjük szerint - nem problémáznának, ha szombaton lenne a meccs. ez azért nem az a kategória, amikor összeollóznak négyszázhetven hírmorzsát, h éppen ki akar odamenni v kit akarnának leigazolni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Pénz beszél... Nyilván a közvetítési jogok miatt lehet ez vita, hiszen normális esetben elvárható lenne, hogy egy idegenbeli BL meccs előtt legyen négy nap szünet. Remélem végül Szombaton fogják lejátszani a Clásicot.
Arról meg mégis hogy lehet érdemben beszélni, hogy a Madrid korrekt, vagy nem? Honnan tudjátok mégis, hogy mi az álláspontjuk, mit mondanak erről a sajtónak, s mit tesznek, vagy sem az ügye ellen/érdekében. A Madridista, illetve a Madridisták véleménye nyilván hiteles és mérvadó...
Arról meg mégis hogy lehet érdemben beszélni, hogy a Madrid korrekt, vagy nem? Honnan tudjátok mégis, hogy mi az álláspontjuk, mit mondanak erről a sajtónak, s mit tesznek, vagy sem az ügye ellen/érdekében. A Madridista, illetve a Madridisták véleménye nyilván hiteles és mérvadó...

- faithnomore
- Entrenador del Barça
én megmondom őszintén lehet hogy neked ez egy hatalmas árulás, de én szoktam olvasgatni a madridistát, egyszer-kétszer naponta ránézek miket írnak nagyjából, de a cikkek annyira azért nem érdekelnek..
javaslom neked is hogy néha nézz rá, lehet okosabb leszel kicsit és jobban tájékozott
javaslom neked is hogy néha nézz rá, lehet okosabb leszel kicsit és jobban tájékozott

-
- Llegenda del Barça
ja, egy hír hallatán néha egyszerűbb zsigerből nekiállni szrtdobálni, mint utánanézni a fejleményeknek. na nem mintha általában nem ott tenne egymásnak keresztbe a két brigád, ahol tudnak, de ez most korrekt hozzáállás a madrid részéről. remélem, a tv sem fog szemétkedni.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- ab1daL
- Director del Fútbol
Barca fanként nem olvasok madridistát. ;>Benga írta:Meg az aki olvas madridistát is, ha már tájékozódni szeretne és nem arcoskodik.ab1daL írta:Senki nemtud róla hogy jováhagyta a Madrid, csak te.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
- Danka00792
- Director del Fútbol
http://www.madridista.hu/web/index.php? ... so&id=7869ab1daL írta:Senki nemtud róla hogy jováhagyta a Madrid, csak te.
"...Reagálva azonban a hírekre a királyi gárda egyik szóvivője kijelentette, a klubnak nem szándéka hátrányosabb helyzetbe hozni a Barcelonát, és ha rajta múlik, akkor szombaton rendezik az összecsapást. "Az utolsó szót a televíziós társaságok fogják kimondani, részünkről azonban semmiféle problémát nem jelent előre hozni a találkozót" - fogalmazott a Madrid egyik szóvivője..."
A kettö nem zárja ki egymást.Barca fanként nem olvasok madridistát. ;>

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2009.04.17. 16:16:25-kor.
Meg az aki olvas madridistát is, ha már tájékozódni szeretne és nem arcoskodik.ab1daL írta:Senki nemtud róla hogy jováhagyta a Madrid, csak te.
- ab1daL
- Director del Fútbol
Senki nemtud róla hogy jováhagyta a Madrid, csak te.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”
A Madrid elvileg jóváhagyta a dolgot,szóval nem tudom most miért kell szidni őket. Nyilván két ekkora rivális nem örül a másik sikereinek,de ebben az ügyben korrektek voltak a Madridiak.Barcaman14 írta:Nekik tök mindegy mikor játszák a bajnokijukat mert már csak ebben a sorozatban állnak! Nos ebből a vitából is meglátszik mennyire irigyek
Madridban a Barca-ra!Semmiképp sem akarják hogy összejöjjön a Bl továbbjutás ez egyértelmű.Mindenesetre szerintem sikerrel vesszük az előttünk álló rangadósorozatot!
hát igen, laporta remek, nem érdemelte meg, hogy kikezdjék, csak mert nem rúgta ki azonnal rijkaardot. függetlenül attól, hogy utólag nem biztos, hogy jó döntés volt, frank megérdemelte a lehetőséget. ez nem a madrid, ez a klub megbecsüli azt, aki tesz érte valamit.Fecooo írta:nem akarok vitát szítani a mostani hsz-emmel, de Laporta nyilatkozata példamutató volt... Ha Calderón is így "viselkedett" volna, akkor nem lenne semmilyen cr-saga...
mondjuk az is igaz, h az ilyen játékhoz ketten kellenek... és bizony nem Calderón volt a főjátékos, hanem maga az érintett...
Laporta-t a magam részéről nagyszerű elnöknek tartom, és sajnálom, h jövőre lejár a mandátuma...
ha a Real-nak hasonló elnöke lenne... inkább nem folytatom, mindenki azt gondol ide, amit akar
ha minden igaz, akkor a két klub "fegyverszünetet köt", h a Barca megvédje a spanyol csapatok becsületét,h "felszámolja" az "angol csapatok" haegemóniáját...
de laporta után is jó kezekben lesz a barca, rosell is sokat dolgozott anno, hogy kihúzzák a szarból a klubot. sikerrel.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Nekik tök mindegy mikor játszák a bajnokijukat mert már csak ebben a sorozatban állnak! Nos ebből a vitából is meglátszik mennyire irigyek
Madridban a Barca-ra!Semmiképp sem akarják hogy összejöjjön a Bl továbbjutás ez egyértelmű.Mindenesetre szerintem sikerrel vesszük az előttünk álló rangadósorozatot!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
nem akarok vitát szítani a mostani hsz-emmel, de Laporta nyilatkozata példamutató volt... Ha Calderón is így "viselkedett" volna, akkor nem lenne semmilyen cr-saga...
mondjuk az is igaz, h az ilyen játékhoz ketten kellenek... és bizony nem Calderón volt a főjátékos, hanem maga az érintett...
Laporta-t a magam részéről nagyszerű elnöknek tartom, és sajnálom, h jövőre lejár a mandátuma...
ha a Real-nak hasonló elnöke lenne... inkább nem folytatom, mindenki azt gondol ide, amit akar
ha minden igaz, akkor a két klub "fegyverszünetet köt", h a Barca megvédje a spanyol csapatok becsületét,h "felszámolja" az "angol csapatok" haegemóniáját...

- Varatrix
- Director del Fútbol
Jókora szemétség lenne a Madrid részéről,ha indokolatlanul nem egyeznének bele...
Sorsdöntő meccsek következnek.
Nagyon izgulok.
Sorsdöntő meccsek következnek.
Nagyon izgulok.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- LM10
- Director del Fútbol
A Madridistáról:
Reagálva azonban a hírekre a királyi gárda egyik szóvivője kijelentette, a klubnak nem szándéka hátrányosabb helyzetbe hozni a Barcelonát, és ha rajta múlik, akkor szombaton rendezik az összecsapást. "Az utolsó szót a televíziós társaságok fogják kimondani, részünkről azonban semmiféle problémát nem jelent előre hozni a találkozót" - fogalmazott a Madrid egyik szóvivője.
Szóval a Real is belemenne ebbe a dologba. Remélem szombaton lesz a Classico.
Reagálva azonban a hírekre a királyi gárda egyik szóvivője kijelentette, a klubnak nem szándéka hátrányosabb helyzetbe hozni a Barcelonát, és ha rajta múlik, akkor szombaton rendezik az összecsapást. "Az utolsó szót a televíziós társaságok fogják kimondani, részünkről azonban semmiféle problémát nem jelent előre hozni a találkozót" - fogalmazott a Madrid egyik szóvivője.
Szóval a Real is belemenne ebbe a dologba. Remélem szombaton lesz a Classico.
ez egy nagyon okos hozzászólás volt, főleg, hogy az elmúlt 10 bajnokijukból 9et megnyertek...barca007 írta:Moderálva. S.
ennek ellenére bízom benne, hogy nem jönnek közelebb, jó lenne, ha már a villareal ellen bajnokok lennénk, mert azon a meccsen kint leszek

Én ugyan nem nézek Real Madrid meccseket, csak az eredményeket látom, de annyira nem értem az olyan szövegeket, mint hogy a Realnak nincs jó játékoskerete, meg nincs jó formában, meg milyen érdekes lenne, ha a két csapat egyszerre lenne jó. A spanyol bajnokságban gyenge kerettel, rossz formában nem nyer egy csapat zsinórban 10 meccset, vagy marad veretlen 4-5 hónapig.
Persze a BL-ből elég csúnyán kizúgtak, és mivel épp a rangadót nem húzták be az Atletico ellen, én inkább bizakodom a Barca bajnoki címét illetően. Igaz van Pepnek: szeretnének ők azon aggódni, hogy túl sok a meccs a végére a BL meg a kupadöntő miatt.
Nyilván akkor nyerhetné meg a Real a bajnokságot, ha a 4 rangadón úgy menetelne végig, mint ősszel mi. Szerintem nem fognak.
Persze disznóság, hogy nem akarják szombaton játszani a Classicót, de engem jobban aggaszt a Valencia elleni meccs, ami, úgy látom, még mindig vasárnapra van kiírva, pedig utána kedden jön a Chelsea.
Persze a BL-ből elég csúnyán kizúgtak, és mivel épp a rangadót nem húzták be az Atletico ellen, én inkább bizakodom a Barca bajnoki címét illetően. Igaz van Pepnek: szeretnének ők azon aggódni, hogy túl sok a meccs a végére a BL meg a kupadöntő miatt.
Nyilván akkor nyerhetné meg a Real a bajnokságot, ha a 4 rangadón úgy menetelne végig, mint ősszel mi. Szerintem nem fognak.
Persze disznóság, hogy nem akarják szombaton játszani a Classicót, de engem jobban aggaszt a Valencia elleni meccs, ami, úgy látom, még mindig vasárnapra van kiírva, pedig utána kedden jön a Chelsea.
Ez az, én is pesszimista vagyok. Ősszel is azt mondták itt sokan h szétkapjuk a Madridot, nem is tudom hányan tippeltek 3 meg 4-0-at. Ehhez képest nem volt olyan sima meccs, nagyon megdolgoztatta a fiúkat a Madrid. Sztem az idei rangadóinkon eddig a Madrid állt a legközelebb ahhoz, h megfogjon, ráadásul most otthon játszanak. További előny, h már tavasz óta nincs jelenésük a BL-ban, nekünk meg ugye ott az elődöntő.Danka00792 írta:Nemtudom miért, de én olyan pesszimista vagyok. (Lehet az elmult 2 év miatt) De én nem vagyok annyira biztos a Madrid elleni idegenbeli sikerben.szajko írta:Amúgy, ha jól tudom, akkor a Madrid a 4 rangadóból 3-at játszik idegenbe, 1-et meg ellenünk otthol, ez tényleg ígyvan?![]()
Mert, akkor a 3-ból 1-et tuti bukik, meg az ellenünk lévőt isNemtudom miért, valahogy olyan érzésem van, hogy a szokásos impotens játékukkal behuzzák a meccset.
Mindegy, annál jobb lesz ha mégis nyerünk.
- danko94
- Entrenador del Barça
Plusz az a Madridi meccs, a két elődöntő közt lesz.(Persze ha továbbmegyünk este)...Danka00792 írta:Nemtudom miért, de én olyan pesszimista vagyok. (Lehet az elmult 2 év miatt) De én nem vagyok annyira biztos a Madrid elleni idegenbeli sikerben.szajko írta:Amúgy, ha jól tudom, akkor a Madrid a 4 rangadóból 3-at játszik idegenbe, 1-et meg ellenünk otthol, ez tényleg ígyvan?![]()
Mert, akkor a 3-ból 1-et tuti bukik, meg az ellenünk lévőt isNemtudom miért, valahogy olyan érzésem van, hogy a szokásos impotens játékukkal behuzzák a meccset.
Mindegy, annál jobb lesz ha mégis nyerünk.
Ha olyan játékot mutatunk, mint a Bajorok ellen, ugyanazzal a csapattal, akkor szerinted van esélyük?:D
És reméljük Messi jó napot fog majd ki!
És reméljük Messi jó napot fog majd ki!