Frank Rijkaard #2
Nem hinném. Nem lenne egyből az új R10. Csak egy meccsen. Vagy kettőn. Otthon, egy Bilbao ellen belefér. Sztem.
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Hétvégén még sztem tuti a Messi-Henry-Dinho hármadt küldi ki, és ha továbbra sincs javulás, akkor jöhet Giovani! (aki csereként legalább 20 percet kapni fog sztem vasárnap is)
Előre a TITOlusokért!
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Egyikben sem,de ezért nem az edző a felelős,éppen ezért talán írhatnánk másik topicba,és akkor senki nem venné úgy,h ezt is Frank nyakába kellene varni...(tudom nem varrod oda,csak majdnem:lol:)....amúgy már évek óta sajnos egy specialitása a csapatnak,h jelentős időre kidőlnek a játékosaink,már jópárszor ki is beszéltük....grecki írta:Én nem rándulásokról beszéltem... És egyébként sem mondtam, hogy Rijkaard hibája. Csak eszembe jutott, hogy talán...Hubi írta:ha már a sérülés dolog újra előjött. akkor mourinho hibája a mostani sok sérülés? a pl első fordulójában azt sem tudta hogy rakja össze a csapatot. néhány hozzászólás már tényleg érdekes.
Akkor is érdekes, hogy két-három év alatt volt térdszalag-szakadása Gabrinak, Edmilsonnak kétszer, Xavinak, Mottának, Larssonnak, Puyolnak és Eto'ónak... Melyik csapatban volt ennyi, hosszú gyógyulást igénylő sérülés ennyi idő alatt?????

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
-
- Hírhozó-cikkíró
Én nem rándulásokról beszéltem... És egyébként sem mondtam, hogy Rijkaard hibája. Csak eszembe jutott, hogy talán...Hubi írta:ha már a sérülés dolog újra előjött. akkor mourinho hibája a mostani sok sérülés? a pl első fordulójában azt sem tudta hogy rakja össze a csapatot. néhány hozzászólás már tényleg érdekes.
Akkor is érdekes, hogy két-három év alatt volt térdszalag-szakadása Gabrinak, Edmilsonnak kétszer, Xavinak, Mottának, Larssonnak, Puyolnak és Eto'ónak... Melyik csapatban volt ennyi, hosszú gyógyulást igénylő sérülés ennyi idő alatt?????
mypeter
Rijkaard sikereit senki sem vitatja. Jo taktikát talált ki, végigvertük vele Europát, de ezt a tkatikát kiismerték, és azota nem tud rajta változtatni
+ a hibáji mindig is meg voltak, akkor is, mikor ment a csapatnak, csak akkor nem volt olyan szembetünő.
Bodi: Én is igy vagyok vele, nagyot nőne a szememben, ha Giot Ronie helyett kezdőbe merné tenni

Bodi: Én is igy vagyok vele, nagyot nőne a szememben, ha Giot Ronie helyett kezdőbe merné tenni

-
- Director del Fútbol
Itt a lehetőség Rijkaardnak,hogy kicsit javuljon a szememben,be kell raknia hétvégén a kezdőbe Gio-t!Az egész előszezonban ő volt a legjobb,az Inter ellen nagyon jó volt,edzésen ő a legjobb,nehogymár ne kerüljön be a kezdőbe a legjobb formában lévő játékosunk,amikor egy tök motiválatlan Ronaldinho sétálgat a pályán.Most kiderül,hogy Rijkaard a csapat érdekeit tartja szem előtt vagy pedig beszari és inkább a könnyebb megoldást választja,azaz nem ülteti le Ronaldinhot.
ha már a sérülés dolog újra előjött. akkor mourinho hibája a mostani sok sérülés? a pl első fordulójában azt sem tudta hogy rakja össze a csapatot. néhány hozzászólás már tényleg érdekes.
-
- Hírhozó-cikkíró
Igen, ebben egyetértünk, hogy ebben úgy sem fogunk egyetérteni, hogy ezzel a képzavarral éljek...mypeter írta:Grecki: igazából mindkettőnk véleménye túlontúl szubjektív ahhoz, hogy közelítsük egymáshoz az álláspontunkat. A sérüléshullámos dolog azért már erős volt, nézd meg Capello Madridjában hányan voltak sérültek. (a Barca ellen a fél csapat nem játszott a Camp Nouban). De mégegyszer mondom, csak annyit akartam jelezni, hogy Cruyffnak nem volt nehezebb dolga, mint Rijkaardnak, és a mai napig nincs SEMMILYEN bizonyítékunk rá, hogy amennyiben ő is eltölt 8-9 évet nálunk, ne hozná ugyanazokat a sikereket. Sőt: Cruyff biztosra ment mindig. Rijkaard jövetelekot azért a barca nem volt a csúcson.
Boixosnak, hogy mit tett Rijkaard: Holland létére, megszüntette a holland Barcát!!!!!!!!
Beépítette a fiatal Iniestát, Messit, Dos Santost a csapatba. És hát Oleguert is![]()
Kihúzott Eto'o és Messi nélkül 4 hónapot az élen, vagy majdnem az élen.
Kiszolgálta a közönséget, amennyiben otthon nem veszített meccset a múlt évadban. Azért ez nem semmi!
Megszüntette az unalmas rakkolós focit.
Amikor szükség volt rá, megszerezte Davidsot és megszerezte Albertinit.
Olyan taktikát dolgozott ki (és ez nem Van Gaal másolása, inkább Cruyffra hasonlít) hogy a meccsek döntő többségében legalább 60%-ot birtokoljuk a labdát.
Nyert egy BL-t.
Egészen Messi és Eto'o visszatértéig tökéletesen motiválta a csapatot, és évekig Ronaldinhot is!
Megtalálta Zambrotta helyét.
A kiöregedő Larsson helyét megtalálta a sztárBarcában!
Lecserélte Oleguert a BL döntőn![]()
![]()
de a lényeg: Rijkaardon tudunk vitatkozni. Egy középszerű edzőn nem tudnánk. Őt van aki szereti, van aki nem, van aki jó edzőnek tartja, van aki nem. Ez szerintem azért mutatja, hogy "van benne valami"

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Hú én sosem tudtam volna olyan szépen megfogalmazni,mint mypeter
Teljesen egyetértek a Frankről írt hszével!

-
- Director del Fútbol
Ez igazmypeter írta:Na látod, hogy tudun rajta vitatkozni![]()

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Épp ezért jó edzők vannak ott.Lionel85 írta:Mégis BL-elődöntős lett a Villarreal, a Zaragoza meg a kupában csinált bohócot a Realból meg a Barcából...Slither írta: Az első rész hülyeség, gyengébb csapattal sikereket elérni nehezebb.
Azért nem jegyzetel, mert ott van Neeskens.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.08.31. 11:50:12-kor.
Na látod, hogy tudun rajta vitatkozni

antiimperialista írta:Aztán velük elbukta előnyből a végét... Nem az számít, meddig vezetsz, ha a végén megelőznek...mypeter írta:Kihúzott Eto'o és Messi nélkül 4 hónapot az élen, vagy majdnem az élen.
de a lényeg: Rijkaardon tudunk vitatkozni. Egy középszerű edzőn nem tudnánk. Őt van aki szereti, van aki nem, van aki jó edzőnek tartja, van aki nem. Ez szerintem azért mutatja, hogy "van benne valami"
Szerintem meg edzőnek pont középszerű. Bár egy középszerű edző is többet tud taktikailag, mint ő.
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Mégis BL-elődöntős lett a Villarreal, a Zaragoza meg a kupában csinált bohócot a Realból meg a Barcából...Slither írta:Az első rész hülyeség, gyengébb csapattal sikereket elérni nehezebb.Lionel85 írta:Ja és a Betis nem Barca... Egy középcsapattal nem nehéz vitézkedni, lásd Villarreal vagy Zaragoza.
A másik amit észrevettem, hogy mintha már nem jegyzetelne annyit, mint régebben. Ezek szerint nem veszi észre a hibákat meccs alatt?![]()

-
- Director del Fútbol
Aztán velük elbukta előnyből a végét... Nem az számít, meddig vezetsz, ha a végén megelőznek...mypeter írta:Kihúzott Eto'o és Messi nélkül 4 hónapot az élen, vagy majdnem az élen.
Szerintem meg edzőnek pont középszerű. Bár egy középszerű edző is többet tud taktikailag, mint ő.
Grecki: igazából mindkettőnk véleménye túlontúl szubjektív ahhoz, hogy közelítsük egymáshoz az álláspontunkat. A sérüléshullámos dolog azért már erős volt, nézd meg Capello Madridjában hányan voltak sérültek. (a Barca ellen a fél csapat nem játszott a Camp Nouban). De mégegyszer mondom, csak annyit akartam jelezni, hogy Cruyffnak nem volt nehezebb dolga, mint Rijkaardnak, és a mai napig nincs SEMMILYEN bizonyítékunk rá, hogy amennyiben ő is eltölt 8-9 évet nálunk, ne hozná ugyanazokat a sikereket. Sőt: Cruyff biztosra ment mindig. Rijkaard jövetelekot azért a barca nem volt a csúcson.
Boixosnak, hogy mit tett Rijkaard: Holland létére, megszüntette a holland Barcát!!!!!!!!
Beépítette a fiatal Iniestát, Messit, Dos Santost a csapatba. És hát Oleguert is
Kiszolgálta a közönséget, amennyiben otthon nem veszített meccset a múlt évadban. Azért ez nem semmi!
Olyan taktikát dolgozott ki (és ez nem Van Gaal másolása, inkább Cruyffra hasonlít) hogy a meccsek döntő többségében legalább 60%-ot birtokoljuk a labdát.
Nyert egy BL-t.
Egészen Messi és Eto'o visszatértéig tökéletesen motiválta a csapatot, és évekig Ronaldinhot is!
Lecserélte Oleguert a BL döntőn
Beépítette a fiatal Iniestát, Messit, Dos Santost a csapatba. És hát Oleguert is

Nyert egy BL-t.
Lecserélte Oleguert a BL döntőn

-
- Director del Fútbol
Hát ez...Lionel85 írta:Ja és a Betis nem Barca... Egy középcsapattal nem nehéz vitézkedni, lásd Villarreal vagy Zaragoza.

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Rijkaard iránt több tiszteletet. A 80-as évek emblematikus focistája, csapatkapitány később az Ajax-ban, majd kapitányként Eb harmadik a holland válogatottal. A Barca valaha volt egyik legerősebb garnitúrájának edzője. Eddig 2 pd-t, és 1 BL-t nyert a csapattal. Játékosként négy(vagy három?) BEK/BL-t nyert, Európa bajnok, számos olasz bajnoki címet birtokosa. Tetszik?varga tamás írta:Rexach iránt több tiszteletet. A 70-es évek emblematikus focistája, a klubhűség példaképe, bajnok, csapatkapitány, majd Cruyff másodedzője 8 éven keresztül. Edzőként jórészt hozott anyagból dolgozott, kétségtelenül nem a legeredményesebben. Serra Ferrer pedig számtalan ifjú focistát nevelt kedvenc csapatunknak. És annyira nem lehet [auto_cenzúra] edző, hiszen a Betisnél nagyon jó csapatot rakott össze.
Rexach iránt a tisztelet maximálisan megvan a részemről-egyébként kifelejtetted, hogy neki köszönhetjük Messit...-de edzőként nem vállt be. Ha tetszik, ha nem. Hozott anyag? Igen, de...Rivaldo, Saviola, Luis Enrique, Kluivert...és ha Rivaldo nem ollóz egyet, sikerül ötödiknek lenni.
Az meg, hogy Serra Ferrer milyen remek csapatot rakott össze a Betisnél, egy dolog. Nálunk gyengekezű volt, és eredménytelen.
A piramisért meg bocs, ezennel nem építem tovább.

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Az első rész hülyeség, gyengébb csapattal sikereket elérni nehezebb.Lionel85 írta:Ja és a Betis nem Barca... Egy középcsapattal nem nehéz vitézkedni, lásd Villarreal vagy Zaragoza.
A másik amit észrevettem, hogy mintha már nem jegyzetelne annyit, mint régebben. Ezek szerint nem veszi észre a hibákat meccs alatt?![]()

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2007.08.31. 09:06:35-kor.
..a felállásra visszatérve (vki írta pár hsz.-el lentebb) .. az inter ellen elég jól működött a középpálya szerintem.. vmi iesmit láttam úgy ánblokk
henry---------dos.S
--------dinho------
---deco-----xavi---
--------toure------
abi.--ole--(talán marq.)--zambr.
-------v.v------
-nagyon jól ment nekik az tuti, ha sikerül (jól)rotálnia frenkinek elől, akkor respect neki..
gn. all
henry---------dos.S
--------dinho------
---deco-----xavi---
--------toure------
abi.--ole--(talán marq.)--zambr.
-------v.v------
-nagyon jól ment nekik az tuti, ha sikerül (jól)rotálnia frenkinek elől, akkor respect neki..
gn. all
- Lionel85
- Llegenda del Barça
Ja és a Betis nem Barca... Egy középcsapattal nem nehéz vitézkedni, lásd Villarreal vagy Zaragoza.
Én azt mondom hogy Rijkaard Barca-szintű edző, egyébként nem nyert volna két bajnokságot, BL-t, szuperkupákat a csapattal. Az viszont tény, hogy amíg Ten Cate itt volt, addig megosztva volt minden közöttük, miután elment, valamilyen szinten magára maradt, mert Neeskens nem tudja szerintem megfelelően pótolni Ten Catét. Csomó meccsen láttam például, hogy Neeskens ott sincs a padon és Frank Sacristáinnal beszél a meccsek alatt.
A másik amit észrevettem, hogy mintha már nem jegyzetelne annyit, mint régebben. Ezek szerint nem veszi észre a hibákat meccs alatt?
Én azt mondom hogy Rijkaard Barca-szintű edző, egyébként nem nyert volna két bajnokságot, BL-t, szuperkupákat a csapattal. Az viszont tény, hogy amíg Ten Cate itt volt, addig megosztva volt minden közöttük, miután elment, valamilyen szinten magára maradt, mert Neeskens nem tudja szerintem megfelelően pótolni Ten Catét. Csomó meccsen láttam például, hogy Neeskens ott sincs a padon és Frank Sacristáinnal beszél a meccsek alatt.
A másik amit észrevettem, hogy mintha már nem jegyzetelne annyit, mint régebben. Ezek szerint nem veszi észre a hibákat meccs alatt?

- ozsimiki
- Adminisztrátor
Itt most az edzői pályán elért dolgokról szólt a vita,nem h ki mekkora játékos volt
Amiben azért Frank is az elitben volt,ha már itt tartunk...

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Rexach iránt több tiszteletet. A 70-es évek emblematikus focistája, a klubhűség példaképe, bajnok, csapatkapitány, majd Cruyff másodedzője 8 éven keresztül. Edzőként jórészt hozott anyagból dolgozott, kétségtelenül nem a legeredményesebben. Serra Ferrer pedig számtalan ifjú focistát nevelt kedvenc csapatunknak. És annyira nem lehet [auto_cenzúra] edző, hiszen a Betisnél nagyon jó csapatot rakott össze.Rivaldo11 írta:Persze...varga tamás írta:Ja, és a grecki által a topicban alábbiakban leírtakkal teljes mértékben egyetértek. Szerintem, az első szótól az utolsóig igaza van. Frank NEM Barca-szintű edző.
Serra Ferrer, meg Rexach nem volt Barca szintű edző. Rijkaard idejött, összerakta, majd a világ legjobbjává tette a csapatot(köszönhetően a kiválóan igazoló vezetésnek, és Ten Caténak is persze). Ezért az ő esetében nem lehet ezt a megfogalmazást használni. Maximum azt lehet mondani, hogy nem tudott mit kezdeni a kialakult helyzettel(motiválatlanság). De ettől persze megérdemel még egy esélyt.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azt sem ő találta ki, hanem Eusebio Sacristán súgta neki, aki még Nagy Johannál játszott hasonló felállásban - alkalomadtán.Zsolti írta:A 3 védős felállás a Getafe elleni visszavágón...Boixos írta:egyébként arra még mindig nem jött válasz, h ki tud olyan taktikai flikk-flakkot mondani, amit rijkaard talált ki a csapatnak és nagyot húzott azzal... pedig vagy fél évvel ezelőtt tettem fel a kérdést...
na mindegy.![]()
![]()