Álmok színháza avagy Barça Igazolások 2006 Nyár

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
muhi
Barça B

2005.09.30. 14:12:57

Taibi írta:
muhi írta: Taibi amugy neztem mostanaban meccseket es ezquerro teljesitmenye eleg halovany Messi vagy Giuly teljesitmenye mellett pedig giuly-t utalom.. Van Bommel hat o telleg nem olyan rossz mint ahogy elozo hozzaszolasomban irtam de akkor se szeressem :P
Elhiszem hogy larsson a "tokeletes" cserejatekos de akkor is oreg es mar nem sok van neki hatra..
Abban egyetértünk, hogy Messi jobb, mint Ezquerro, de ettől még nem semmirekellő Ezq....., fontos szerepe van a cserejátékosoknak is.
Larsson pedig ebben a szezonban még biztos jó lesz, elképzelhető, hogy még a következőben is...., de szerintem biztos érkezik csatár a nyáron...
Vegre vmiben 1etertunk 8)
GO BARCA !!!!

HARD TECHNO POWA !!!
recrea
Llegenda del Barça

2005.09.30. 14:12:37

Szerencsétlen muhi össze-vissza beszél, nagyon képben lehetsz öreg.
Sajnos a védelem tényleg gyengus, de ezt már tudtuk tavaly is meg azelőtt is. Oleguer meg Belletti néha olyan hibákat csinál, hogy sírvafakadok a tv előtt, ráadásul ez a Presas lasabb, mint öreganyám, M. Petrov mellett úgy tűnt, mintha hátrafelé futott volna. Marguez kell középre! Edmilsont viszont sajnálom, hogy ilyen bizonytalan, sérülése előtt penge volt nagyon, puyol is miket csinált néha az udinese ellen?
Tényleg tudtok valamit erről a Dos Santos gyerekről. Azt tudom hogy sok gólpasszt ad,de mennyit, meg lő-e egyáltalán. Azt is tudom, hogy a döntőbe vannak. Egyáltalán csatár vagy kp?
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.09.30. 14:11:34

muhi írta: Taibi amugy neztem mostanaban meccseket es ezquerro teljesitmenye eleg halovany Messi vagy Giuly teljesitmenye mellett pedig giuly-t utalom.. Van Bommel hat o telleg nem olyan rossz mint ahogy elozo hozzaszolasomban irtam de akkor se szeressem :P
Elhiszem hogy larsson a "tokeletes" cserejatekos de akkor is oreg es mar nem sok van neki hatra..
Abban egyetértünk, hogy Messi jobb, mint Ezquerro, de ettől még nem semmirekellő Ezq....., fontos szerepe van a cserejátékosoknak is.
Larsson pedig ebben a szezonban még biztos jó lesz, elképzelhető, hogy még a következőben is...., de szerintem biztos érkezik csatár a nyáron...
Kép
muhi
Barça B

2005.09.30. 14:09:22

:D

Nem kell kiforgatni a hozzaszolasomat... en nem azt irtam hogy rakjuk tele a csapatot fiatalokkal hanem azt hogy nem artana par fiatal klasszis a csapatba...amugy a tapasztalat telleg kell de pl vedelembe ott van puyol aki g**i durva, a kozeppalya jo ahogy van szinte minden teren a csatarsor is megteszi en a cserejatekosok helyere gondoltam par fiatal klasszist akikbol esetleg par szezon eleltevel stabil kezdo lehet ha akarmi tortenne. es mindezt csak azert irom mert utalom nezni amikor 1 lyen manchester u. lecsap c Ronaldora aki 19 evesen kb 1000x jobb mint Giuly vagy a tobbi "tapasztalt" jatekos.

De amugy lehet nektek van igazatok es telleg en vagyok a nemhozzaerto :( De hat majd 1x talan esetleg en is :twisted:
GO BARCA !!!!

HARD TECHNO POWA !!!
Saint Germain
Jugador del Barça

2005.09.30. 14:08:51

szerintem nincs igazad Ezquerro igenis jó játékos, csak nem kapott még elég játéklehetőséget (átlag 10 perces játékkal nem lehet csodát várni tőle). Egyébként meg a Betis ellen bizonyította (gól, meg a lefejelt labda, amiből maxi megindult), hogy helye van a BARCA-ban.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.30. 14:04:51

részemről nem oltásnak szántam, de ha akkora zsugások lennének, akkor tevez nem a corinthiansban nyomná, podolski meg nem a kölnben. ilyen kaliberű kölykök vannak nálunk, sőt, sokkal jobbak is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
muhi
Barça B

2005.09.30. 14:02:11

hm. Vmi ilyesmifele oltasra szamitottam :P

" ilyen tevez, podolski féle gyerekekre pedig semmi szükség a csapatnál."

Remelem akkor is ez lesz a velemenyed ha 1 madrid vagy 1 milan megveszi a "gyerekek" vmelyiket es esetleg talan pont ok fogjak eldonteni a meccset nem a barca javara. mert ugyebar volt mar ilyesmire pelda.

Taibi amugy neztem mostanaban meccseket es ezquerro teljesitmenye eleg halovany Messi vagy Giuly teljesitmenye mellett pedig giuly-t utalom.. Van Bommel hat o telleg nem olyan rossz mint ahogy elozo hozzaszolasomban irtam de akkor se szeressem :P

PEACE
GO BARCA !!!!

HARD TECHNO POWA !!!
barcakiraly
Jugador d'estrella

2005.09.30. 13:57:01

antiimperialista írta:Csatlakozom Boixoshoz. Nem tudsz csak fiatalokból csapatot csinálni, mert ha nagyobb a tét, nagy valószínűséggel beszarnak, de legalábbis nem legjobbjukat adják. Például itt Magyarországon sokan sírnak, ha nem megy a csapatnak, és követelik, hogy a "túlfizetett, kényelmes sztárok" helyett játsszanak a fiatalok. Meg lehet nézni, mi lett a Fradiból idén a fiatalokkal. És nem azért ilyen gyengék, mert fogalmatlanok a fiataljaik, mert jó képességűek azok a kölykök. Egyszerűen ez van, ha túl sok a gyerek a csapatban.
Pontosan! 8)
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.30. 13:55:13

Csatlakozom Boixoshoz. Nem tudsz csak fiatalokból csapatot csinálni, mert ha nagyobb a tét, nagy valószínűséggel beszarnak, de legalábbis nem legjobbjukat adják. Például itt Magyarországon sokan sírnak, ha nem megy a csapatnak, és követelik, hogy a "túlfizetett, kényelmes sztárok" helyett játsszanak a fiatalok. Meg lehet nézni, mi lett a Fradiból idén a fiatalokkal. És nem azért ilyen gyengék, mert fogalmatlanok a fiataljaik, mert jó képességűek azok a kölykök. Egyszerűen ez van, ha túl sok a gyerek a csapatban.
barcakiraly
Jugador d'estrella

2005.09.30. 13:51:10

Van Bommel és Ezquerro még nem túl öreg!!!
Egyébként a tapasztalt játékosok kellenek a
csapatba!!!
A fiatal tehetségek elég drágák!
imadom a spanyol jatekvezetest (L)
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.30. 13:39:02

ha az ezquerrót, v pláne a bommelt semmirevaló gyereknek tartod, akkor sztem Te még nem néztél meccset az utóbbi pár hétben. nem biztos, h 13 éves kölykökkel kell telerakni a csapatot, akik egy élesebb meccsen lehet, h összeszarják magukat, vagy törnek, zúznak, mint a margitban a ramos. messivel mákunk van, őt nem féltem, de ezzel együtt idő kell az ilyen gyerekeknek a beépüléshez. ha csak ilyen kölykökből állna a csapat, örülhetnénk egy intertotó helyezésnek. ilyen tevez, podolski féle gyerekekre pedig semmi szükség a csapatnál.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Taibi
Hí­rhozó-cikkíró

2005.09.30. 13:37:27

muhi írta:1 dolgot nagyon de nagyon nem birok megerteni? hogy a barca miert vesz meg ilyen oreg semmirevalo jatekosokat mint ezquerro vagy van bommel most meg sagnolt akarjak. pff. Hosszu tavra kellene gondolkozni fiatal fejlodokepes jatekosokat kell igazolni akik most is jol teljesitenek. pl kompany o tokeletes igazolas es a chelsea vinni is fogja..sajnos :? ..alves jol fog jonni szvsz. sylvinho es gio mar nyugdijas lassan helyettunk is kell majd vki.. oszinten szolva a csatar poszt is eleg hianyos larsson pfff ra inkabb nem mondok semmit maxi lopez sose lesz jo helyettuk kell vki pl tevez v podolski.. Giuly meg 1 szerencsetlen remelem messi minel hamarabb kiszoritja de amugy helyette johetne vmi nagy klasszis pl C. Ronaldo vagy Joaquin :lol:
Es lent irta vki hogy ezzel a vedelemmel nem lehet Bl-t nyerni.. hat sajnos osztanom kell a velemenyed. :( es ha esetleg iden semmit nem nyerne a barca(ne legyen igy) akkor talan rajon a vezetoseg hogy nem artana PENZt fektetni olyan jatekosokba akik vegre vilagklasszis szintre emelhetnek a barca vedelmet is

PEACE
Hát ezeken gondolkozz el mégegyszer, de jó alaposan, mert szerintem nagyon rosszul ismered a játékosok képességeit.....
Méghogy Van Bommel és Ezquerro semmirekellő?
VB a legjobb holland középpályás, Ezq pedig nagyon jó szélső, technikailag a legjobb játékosok szintjén áll.
Larsson pont egy olyan játékos, aki a padra kell nekünk, nem rinyál, ha nem jászik, viszont ha beáll, akkor bármikor képes gólt lőni.
C.Ronaldo vagy Joaquín tényleg jól mutatna a csapatban, de azért felesleges lenne értünk kiadni 40-50 millió....
Kép
muhi
Barça B

2005.09.30. 13:30:15

1 dolgot nagyon de nagyon nem birok megerteni? hogy a barca miert vesz meg ilyen oreg semmirevalo jatekosokat mint ezquerro vagy van bommel most meg sagnolt akarjak. pff. Hosszu tavra kellene gondolkozni fiatal fejlodokepes jatekosokat kell igazolni akik most is jol teljesitenek. pl kompany o tokeletes igazolas es a chelsea vinni is fogja..sajnos :? ..alves jol fog jonni szvsz. sylvinho es gio mar nyugdijas lassan helyettunk is kell majd vki.. oszinten szolva a csatar poszt is eleg hianyos larsson pfff ra inkabb nem mondok semmit maxi lopez sose lesz jo helyettuk kell vki pl tevez v podolski.. Giuly meg 1 szerencsetlen remelem messi minel hamarabb kiszoritja de amugy helyette johetne vmi nagy klasszis pl C. Ronaldo vagy Joaquin :lol:
Es lent irta vki hogy ezzel a vedelemmel nem lehet Bl-t nyerni.. hat sajnos osztanom kell a velemenyed. :( es ha esetleg iden semmit nem nyerne a barca(ne legyen igy) akkor talan rajon a vezetoseg hogy nem artana PENZt fektetni olyan jatekosokba akik vegre vilagklasszis szintre emelhetnek a barca vedelmet is

PEACE
GO BARCA !!!!

HARD TECHNO POWA !!!
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.30. 13:00:38

ezt a cafu dolgot én sem értem! nagyon nagy zsugás és a kedvence a Barca! ennek ellenére évekig senki nem akarta kivenni őt rómából, aztán végül a milan ráugrott, de ő is már 35 múlt. szóval neki sztem a milan és a vb lesz a végállomás sajnos... pedig ha 2 éve rámegy a barca, akkor jól járunk vele, csak laportáék nem bíztak benne, hogy 33 évesen benne van még legalább 3 jó szezon! pedig még mindíg tuti benne van ez, meg a köv., ha nem sérül meg!
szóval a barca 4 évre letudta volna a jobb hátvéd gondját. az hosszú idő. majdnem annyi idő alatt romario, figo, rivaldo el is ment a csapattól...
és így fog járni juninho, akit nem akar semmilyen nagy csapat megvenni, pedig nagyon király a gyerek... persze a lyon is nagy csapat már ha úgy vesszük...
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.30. 12:30:59

Szerintem Lauren sem biztos, hogy jó lenne, de lehet, hogy csak az én szememben nem olyan nagy játékos. Nem tartom jobbnak Sagnolnál.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.09.30. 12:25:29

egyetérte.én egy Louran,Gallas kettőssel ki is egyeznék,meg ezek nem is lennének vmi iszonyat drágák,de nagyon jó,megbízható játékosok! 8)
Vito
Llegenda del Barça

2005.09.30. 12:16:31

előbb-utóbb be is fogja tenni Damia-t! -viszont azért érdekes, hogy védőt milyen nehéz igazolni!
valószínű nem Spo.-ból kellene igazolni védőt, hanem Olaszból, vagy Angliából! -persze nem úgy, ahogy a Margó tette, hogy egy hulla gyenge védelembe leigazolták Samut, aztán látva a szerencsétlenkedést az ő önbizalma is elment, hanem úgy, ahogy a Barca tette tavaly, amikor egy csapatra való új zsugást igazoltak posztra! -szal attól tartok, hogy egy jobb védővel, vagy csak egy belsővédővel nem mennénk sokra. -legalább két új, megbízható embert kellene beépíteni a védelembe!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.30. 11:57:30

belletti sem alapember a válogatottban és rendkívűl megbízhatatlan játékos, ez egy hátvédnél sem előny. az okés, h puyol kisegíti, ha lemarad (ezért dolgozik két ember helyett a kapitány), de puyolt ki segíti ki, ha éppen a belletti helyén nyomja, amikor középen olyankor már csak a presas figyel általában? miguel meg attól az egy kumma nagy góljától eltekintve, nem igazán csinált annyit, h ünnepelni kelljen, leszaladta a kis körét európában, végül leesett a valenciának. cicinho jó zsugás, de ő valszeg a margité lesz. egyébként miatta nemsokára belletti még hátrább szorul a braziloknál a válogatottban. cafut pedig nem kell bemutatni, ő a legjobb brazil jobbhátvéd, egyben világbajnok is. még 50 évesen, a kezét a seggébe dugva is lefocizza akár a bellettit is. mellesleg kedvenc csapata a barcelona, na azt én sem igazán értem, miért nem másztuk rá, amikor eljött a Romából. a Roma egyébként európai szintű csapat.
de egy szó, mint száz, nem kéne ebből akkora problémát csinálni, be kell tenni a damiát, jelen pillanatban őt tartom a legjobb megoldásnak azon a poszton. mögé jöhetne a belletti és szegény gabri, aki mostanában sajnos többet sérült, mint egészséges.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Subinho
Director del Fútbol

2005.09.30. 11:23:58

az a helyzet, h sagnoltól én sem vagyok annyira elájulva. a német bajnokság azért nem a spanyol és a válogatottban sem egy alapember...
nekem cicinho játéka nagyon tetszett, már nyáron mondtam, h cseréljük el bellettivel. vagy a benficából meg kellett volna venni miguelt. de a valencia okosabb volt! szal belletti jobban tolja, technikásabb és gyorsabb mint sagnol. igaz sokat hibáz hátul, de nem középső védő. ott van puyol, h kisegítse. viszont sagnol nem segítené úgy a támadásokat. nem fiatal, nem gyors és nem olyan technikás. középre mondjuk elfogadnám, de akkor inkább gallas!
cafunak is nagyon örülnék, mert az egyik kedvencem, de már öreg. nem is értem miért nem vettük meg évekkel ezelőtt!!! és egyáltalán miért nem vette meg senki évekkel ezelőtt!!! azért a roma nem európai szintű csapat...
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.29. 15:08:11

Boixos írta:nem tudom, miért kell alapból lefikázni a sagnolt? persze, nem 17 éves, de azért nem is 40. néha "kínzom" magam a bayern meccseivel (lucio és zé roberto miatt, akik a kedvenceim), de nem annyira szoktak gólt kapni a jobb oldalról, ráadásul a támadásokat sem úgy segíti, mint eddig a belletti, akinek még nem is olyan régen, gondot okozott, h visszaérjen a helyére. ez az alves gyerek is ki tudja, h mit csinálna nálunk? lehet, h annyit, mint a közönséges ramos a margitnál, aki akkora királynak lett beállítva, mint az állat, most meg arról híres, h folyamatosan kiszóratja magát. egyébként is, ha fiatal csóka kell, ott a damiá. ő is nagyon jól tolja.
Na ez teljesen korrekt.
antiimperialista
Director del Fútbol

2005.09.29. 15:07:03

Maxi írta:Akkor Bellettihez miért nem állunk máshogy...? :roll:
Mert ő már bizonyította, hogy nem is olyan jó. Énis azt hittem, hogy jobb, örültem is, mikor leigazolták...
Maxi
Entrenador del Barça

2005.09.29. 14:09:13

antiimperialista írta:Én inkább Sagnolt választanám. Nem tartjátok jó játékosnak, mert nem brazil és mert a Bayernben játszik. Pedig jó, Bellettinél sokkal jobb. Ha brazil lenne, ti is máshogy állnátok hozzá...
Akkor Bellettihez miért nem állunk máshogy...? :roll:
Forca Barca
Boixos
Llegenda del Barça

2005.09.29. 14:05:45

nem tudom, miért kell alapból lefikázni a sagnolt? persze, nem 17 éves, de azért nem is 40. néha "kínzom" magam a bayern meccseivel (lucio és zé roberto miatt, akik a kedvenceim), de nem annyira szoktak gólt kapni a jobb oldalról, ráadásul a támadásokat sem úgy segíti, mint eddig a belletti, akinek még nem is olyan régen, gondot okozott, h visszaérjen a helyére. ez az alves gyerek is ki tudja, h mit csinálna nálunk? lehet, h annyit, mint a közönséges ramos a margitnál, aki akkora királynak lett beállítva, mint az állat, most meg arról híres, h folyamatosan kiszóratja magát. egyébként is, ha fiatal csóka kell, ott a damiá. ő is nagyon jól tolja.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Maxi
Entrenador del Barça

2005.09.29. 13:53:50

Én is abba a csoportba tartozok aki azt mondja:Sagnol, NA NE!Nála sokkal de sokkal jobb, jobb bekkeket hozhatnánk!Igaz ingyé van de akkor inkább Belletti ő isingyé vn nem igaz :P ?!Akkor inkább Lauren,Daniel Alves,Zambrotta (tudom, nem jobb hátvéd, de ha jobblábasként így játszik balo akkor nem hiszem, hogy a jobb oldalon sete lenne! :roll: ) csak, hogy egy párat említsek!Tudom e játékosok közül kettő nem kis lóvé, de a védelmet meg kell erősíteni és nem hiszem, hogy nincs rá keret!Csak kb 10 misi bejött az eligazolásokból!Sztem megéri befektetni és még egy fullos középső védő is kijönne!
Forca Barca
Lezárt