Én abban bizom még,hogy nem fogunk belemenni semmiféle eszement transferbe.Persze tudom mindenkinek más az eszement.
Szóval én úgy vagyok Cesc-el,hogy jelenleg Xavi és Iniesta még egyértelműen jobb nála,de rajtuk kivül kevés irányitót tudok mondani akit kilehet jelenteni hogy jobb nála. Lampard,Gerrard nem egyértelmű,hogy jobb (szerintem nem is),Diego,van der Vaart,Gourcuff szintén nem. Talán a Milan-os Kaka jobb volt,de mostanság más nem nagyon. Tekintettel,hogy mennyire fiatal,valamint milyen hosszú szerződés köti még az ágyusokhoz,valamint az figyelembe véve,hogy mennyire felszöktek az árak,szerintem egy 50-55 milla reális ár Fabregas-nak.Nyilván nekünk soknak tűnik,mert mégiscsak Barca nevelés......de ha ettől eltekintünk (persze tudom hogy nehéz) akkor ez az ár reális.
Yaya esete. Ez közhely,de mindenki annyit ér amennyit megadnának érte (Samu ezért nem ért szinte semmit az Ibra transfer-ben,mert senki nem adott volna érte semmit,mert lejár a szerződése.....) s mivel Yaya-nak élő szerződése van stb. na meg a City 25 milát adna is érte,igy én azt mondom,hogy minimum 25 millával (én többre tartom,de többel úgysem fogják) be kell hogy számolja az Arsenal,tehát ha Yaya + 25 max. 30 millánál többet adunk érte akkor onnantól nálam már eszement transfernek minősül.
Tudom,hogy az 55 milla értéket is nehéz elfogadni,de reálisan nézve ennyi az ára szerintem,s ha Pep-nek annyira kell akkor ha ennyiért jön még nem szidalmazhatunk senkit,azonban ha ennél is többet adunk érte akkor már nagyon elszalad velünk a ló,s az már teljesen felrúgja a mi politikánkat.
Én ezt igy látom,de tudom,hogy lesz aki "belémköt" majd ezzel az 55 millával