Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/peking2008/e ... 19594.html
Nocsak, nocsak...
Mindenki példaképe...
Még ha nem is igaz, mindenesetre kínos...
Csak egy kis szerelem...Benga írta:C'est un petite l'amour
Valaki megtudná mondani, hogy ez mitjelent?
Ez most megdőlni látszik. Most mondja valaki hogy káros az egészségremadmushroom írta:mert a kanabisz származékok nem éppen gyorsító hatásúak. Ezért elvenni érmeket...hát.....
Varga Tamás írta:http://www.nemzetisport.hu/peking2008/e ... 19594.html
Nocsak, nocsak...
Mindenki példaképe...
Még ha nem is igaz, mindenesetre kínos...
köszönöm szépen a tanácsokat, szerintem ezt fogom megfogadni, amit te írtál seneco! bár az U.I.-on javítanék kicsit:)sneco7 írta:Ha beleszólhatok,akkor annyit javasolnék,hogy szerintem az a megoldás,hogy azzal táncolsz,akivel eddig is,mert hát mégiscsak Vele kezdted el és jóban is vagy Vele.A másik lány,ha normális,akkor biztosan meg fogja érteni ( itt a normális szót relatív értelemben használom,mert ugye kinek mi a normális?) Szóval, ha megérti,akkor próbálj Vele inkább a táncon kivül közelebbi kapcsolatba kerülni,mármint szellemileg.
Erre a szituációra átfogalmaznék egy mondást: Ne hagyd el azt akivel jóban vagy olyanért,aki tetszik,mert aki tetszik az el fog hagyni olyanért,akivel jóban lesz!:)
U.i.: Legjobb megoldás nincs,csak kevésbé rosszak!:)
Szerk.: Most nézem,hogy ma 11-kor leszek 3 éves, mármint itt az oldalon!:)
Mutass egy képet,mert nálam nincs semmi gond! Vagy lehet hogy már megoldódott?Slither írta:A google csak nálam szemétkedik vagy mindenkinek azt írja a keresésekre, hogy: "Az oldal káros lehet a számítógéped számára."
Én is most vettem észre, és rohadt idegesítőSlither írta:A google csak nálam szemétkedik vagy mindenkinek azt írja a keresésekre, hogy: "Az oldal káros lehet a számítógéped számára."
pl iszapbirkózás, és a győztessel letusolszKoeman írta:Mondd el nekik, hogy nem tudsz választani, de megbántani sem akarod őket. Döntsék el ők maguk között...faithnomore írta:nem tudok dönteni emberek.... táncolok egy fél éve és kéne választani állandó partnert most már, és egy olyan csaj is velem akar táncolni, akinek tetszem, meg nekem is tetszik, meg egy olyan is szeretne velem, akivel eddig is táncoltam és már jó pár éve nagyon jóban vagyunk.....nem tudtok javasolni valamit? ti mit tennétek?
Hát a legegyszerűbb talán ha az utóbbi csajjal táncolsz továbbra is aki meg tetszik azt meg elhívod valahova kettesbenfaithnomore írta:nem tudok dönteni emberek.... táncolok egy fél éve és kéne választani állandó partnert most már, és egy olyan csaj is velem akar táncolni, akinek tetszem, meg nekem is tetszik, meg egy olyan is szeretne velem, akivel eddig is táncoltam és már jó pár éve nagyon jóban vagyunk.....nem tudtok javasolni valamit? ti mit tennétek?
Mondd el nekik, hogy nem tudsz választani, de megbántani sem akarod őket. Döntsék el ők maguk között...faithnomore írta:nem tudok dönteni emberek.... táncolok egy fél éve és kéne választani állandó partnert most már, és egy olyan csaj is velem akar táncolni, akinek tetszem, meg nekem is tetszik, meg egy olyan is szeretne velem, akivel eddig is táncoltam és már jó pár éve nagyon jóban vagyunk.....nem tudtok javasolni valamit? ti mit tennétek?