Észrevételek, kérdések, kérések az Eurobarcával kapcsolatban
-
- Eurobarca Staff
Csak nálam tűnt el a menüsor? Nálam tegnap óta ilyen:

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
Értem hogy miről beszél itt a nép.aronba írta:Bitus sajnálom, hogy nem érted, itt senki nem gyalázza a Barcát, még az idelátogató madrid szurkolók között is többségben vannak a normálisak. A Barca idei produkcióját nem lehet dicsérni, vannak ugyan fellángolások, de a realitás - 8pont. Ezután valóban csak az apró részsokereknek örülhetsz.
De ha már nem az első helyen van a csapat akkor már semmit sem ér?
Ráadásul nem a kieső zónában van a csapat és csak 4 döntetlennel vagyunk lemaradva (sajnos).
A remény száll el utoljára. Volt már roszabb is.
Nem akarok itt vitázni, látom hogy sz arban van a csapat de kitartok melette mindörökké!
Més que un club!
Bitus sajnálom, hogy nem érted, itt senki nem gyalázza a Barcát, még az idelátogató madrid szurkolók között is többségben vannak a normálisak. A Barca idei produkcióját nem lehet dicsérni, vannak ugyan fellángolások, de a realitás - 8pont. Ezután valóban csak az apró részsokereknek örülhetsz.
Őrület! Megne kövezzetek már mert szeretem a Barcát és ennek hangot is adok.
Gyalázzátok csak tovább, én meg örülök minden szép megmozdulásnak és sikernek (azért akad az is).
Minden jót!
Gyalázzátok csak tovább, én meg örülök minden szép megmozdulásnak és sikernek (azért akad az is).
Minden jót!
-
- Eurobarca Staff
Én is egyetértek az előttem szólókkal. És nálam is a Clásico volt a mélypont. Lehet az edzőt hibáztatni, lehet egy-két sztárt kikezdeni, de senki ne mondja, hogy egy ilyen meccsre bárkit is motiválni kéne, amit ott nyújtottunk, az katasztrófális volt. Szégyelltem is magam, a csapat helyett.
Aki meg dicshimnuszokat akar olvasni, az csináljon magának egy oldalt...
Aki meg dicshimnuszokat akar olvasni, az csináljon magának egy oldalt...
http://www.ZALNER.eu" target="_blank
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Lelkébe csak annak gázolsz, akinek nincs saját véleménye, vagy aki nem látja a csapat játékát. Az esélyeink nem attól függnek, milyen itt a közhangulat. Azt írod le-és úgy írod le-ahogyan azt mi is látjuk. Ezt a teljesítményt nehéz jónak értékelni.Z. Iván írta:Szívem szerint sokszor még durvábban is fogalmaznék egy-egy ilyen meccs után, éppen azért, hogy fölébresszek néhány szurkolót. Azzal ha nem kritizálunk, eldfogadjuk azt, ami van. Megdöbbentőnek és elkeserítőnek tartom, hogy a hivatalos oldal ezt a meccset képes pozitív színben feltüntetni, mélyen felháborít, hogy képesek így hülyíteni a népet. Mert azt csinálják.
Ez nem hit kérdése, mindannyian Barcelona szurkolók vagyunk, és javítani akarunk a magunk módján a helyzeten. Az Eurobarca - szerénytelenség nélkül - a Barca tekintetében a legnagyobb hazai véleményformáló erő. És én nem szeretném egyszerűen becsapni a szurkolókat, hogy "nincs semmi baj, jók vagyunk azért, végülis megint szereztünk egy pontot."
Azt a cikkekben nem merem leírni, és - mivel teljes elkeseredettséget nem akarok - nem is fogom, hogy én a magam részéről a Clásico óta egy lyukas garast nem adnék azért, hogy ez a csapat bajnok lesz. Teljesen kizártnak tartom, szinte csoda értékűnek. És nem azért, mert tegnap olyan eredmény született amilyen. Ha megnyertük volna a végén, akkor is ezt írnám. Hazudni pedig nem fogok, hogy megpróbáljam ezt a játékot "pozitívan eladni".
Bocs mindenkitől, akinek ezzel a lelkébe gázoltam
Rivaldo-A Legnagyobb.
- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
Pozitívum: Xavi újra gólokat lő (bár nem csak neki kéne), Váldes világklasszis szinten véd, Messi néha csinál 1-2 szlalont, meg néha 1-2 játékos egész jót nyújt. A többi viszont továbbra is gyatra, csapat szinten 0-ák vagyunk.
- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Ivánnál a pont.
Minden egyes mondattal egyetértek,bár már a Clássicó előtt is kumma gáz volt,ami műveltünk,azóta csak romlott..
S a cikkekkel teljesen meg vagyok elégedve..szánalmas,ami itt folyik..s meccsek óta én pozitívumot sem látok,amit olyan sokan belemagyaráznak.
Minden egyes mondattal egyetértek,bár már a Clássicó előtt is kumma gáz volt,ami műveltünk,azóta csak romlott..

S a cikkekkel teljesen meg vagyok elégedve..szánalmas,ami itt folyik..s meccsek óta én pozitívumot sem látok,amit olyan sokan belemagyaráznak.

,,Azt hitted, hogy mi történt."
-
- Llegenda del Barça
az első betűtől az utolsóig!Z. Iván írta:Szívem szerint sokszor még durvábban is fogalmaznék egy-egy ilyen meccs után, éppen azért, hogy fölébresszek néhány szurkolót. Azzal ha nem kritizálunk, eldfogadjuk azt, ami van. Megdöbbentőnek és elkeserítőnek tartom, hogy a hivatalos oldal ezt a meccset képes pozitív színben feltüntetni, mélyen felháborít, hogy képesek így hülyíteni a népet. Mert azt csinálják.
Ez nem hit kérdése, mindannyian Barcelona szurkolók vagyunk, és javítani akarunk a magunk módján a helyzeten. Az Eurobarca - szerénytelenség nélkül - a Barca tekintetében a legnagyobb hazai véleményformáló erő. És én nem szeretném egyszerűen becsapni a szurkolókat, hogy "nincs semmi baj, jók vagyunk azért, végülis megint szereztünk egy pontot."
Azt a cikkekben nem merem leírni, és - mivel teljes elkeseredettséget nem akarok - nem is fogom, hogy én a magam részéről a Clásico óta egy lyukas garast nem adnék azért, hogy ez a csapat bajnok lesz. Teljesen kizártnak tartom, szinte csoda értékűnek. És nem azért, mert tegnap olyan eredmény született amilyen. Ha megnyertük volna a végén, akkor is ezt írnám. Hazudni pedig nem fogok, hogy megpróbáljam ezt a játékot "pozitívan eladni".
Szívem szerint sokszor még durvábban is fogalmaznék egy-egy ilyen meccs után, éppen azért, hogy fölébresszek néhány szurkolót. Azzal ha nem kritizálunk, eldfogadjuk azt, ami van. Megdöbbentőnek és elkeserítőnek tartom, hogy a hivatalos oldal ezt a meccset képes pozitív színben feltüntetni, mélyen felháborít, hogy képesek így hülyíteni a népet. Mert azt csinálják.

Joh! Az a ti saratok hogy hogyan vélekedtek ezekről a dolgokról.
De nem kellene mindig csak a rosz dolgokat kiemelni. Történnek itt jó dolgok is. Nem azt mondom hogy nem kell a kritika. Az lehet építő jellegű is, de ronbolhat is.
MINDÖRÖKKÉ BARCA!!!!!!
De nem kellene mindig csak a rosz dolgokat kiemelni. Történnek itt jó dolgok is. Nem azt mondom hogy nem kell a kritika. Az lehet építő jellegű is, de ronbolhat is.
MINDÖRÖKKÉ BARCA!!!!!!
- Lionel85
- Llegenda del Barça
És a tényeket írják le, nem azt, hogy "hűha gyengék vagyunk, de semmi baj, legközelebb jobb lesz", mert mindenki látja, hogy nem lesz jobb. Persze reménykedni lehet meg bíztatni is, de a tényeket nem lehet megmásítani. Tegnap a Barça igenis vergődött a pályán és csakis a Sevillán és Valdésen múlott hogy nem rúgtak többet.

- Gomezinho
- Capitá del Barça
Bitus a fórum azért fórum hogy mindenki leirja amit gondol!!attól hogy valaki temeti a BArcát még attól függetlenül imádja és szereti és ugyis leül a meccsét megnézni!!!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Bitus!
Hidd el, akik kritizálnak, vagy elkeseredettségükben indulattal nyilatkoznak egy olyan produkció után, mint a tegnapi volt, azok a klub szeretetéért teszik. Mert fájdalommal, könnyes szemmel látják, hogy kedvenc csapatuk szenved, eredménytelenül örlődik, hogy a kispadon egy hitelét vesztett edző ül. Mi, akik kritizáljuk a csapatot nem jókedvünkből tesszük, hanem jobbítási szándékból.
A fórumon a negatív és pozitív véleményeket is le kell írni. Az nem járható út, hogy ajnározzuk, tömjénezzük a Barcát, mint valami természetfeletti teremtményt, hisz ez nem szurkolói viselkedés. A kritika ugyanúgy hozzátartozik a fórumhoz és a Barcelona szeretetéhez, mint a dícséret.
Hidd el, akik kritizálnak, vagy elkeseredettségükben indulattal nyilatkoznak egy olyan produkció után, mint a tegnapi volt, azok a klub szeretetéért teszik. Mert fájdalommal, könnyes szemmel látják, hogy kedvenc csapatuk szenved, eredménytelenül örlődik, hogy a kispadon egy hitelét vesztett edző ül. Mi, akik kritizáljuk a csapatot nem jókedvünkből tesszük, hanem jobbítási szándékból.
A fórumon a negatív és pozitív véleményeket is le kell írni. Az nem járható út, hogy ajnározzuk, tömjénezzük a Barcát, mint valami természetfeletti teremtményt, hisz ez nem szurkolói viselkedés. A kritika ugyanúgy hozzátartozik a fórumhoz és a Barcelona szeretetéhez, mint a dícséret.

Lehet hogy csak engem zavar de engem egyre inkább hogy manapság leginkább lekicsinylő, demoralizáló cikkeket írtok a Barcáról.
Én azért látogatok el erre az oldalra hogy híreket kapjak a csapatról és egy kis hitet hogy bármit bármikor elérhetnek és ők a legjobbak.
Ezek helyett folyamatosan azt látom hogy ilyen gyenge, olyan rossz, meg hogy "megkegyelmeztek" a csapatomnak.
Nem hiszem hogy bármelyik csapat úgy megy ki a pályára hogy sajnálja a Barcát és kegyelemből engedje győzni vagy x-et játszani. Valószínűnek tartom hogy minden csapat le akarja igázni őket és hogy ez nem jön nekik össze az azt jelenti hogy nagyon is jelen van a Barcelona minden porondon és tartanak tőllük. Tehát jó a csapat!
A srácok küzdenek!! Ezt most is bebizonyították!
Győzni akarnak és részemről minden támogatást meg kapnak még ha nem is megy úgy a szekér mint egy-két éve.
Lehet hogy számotokra nem jelent semmit a véleményem de így elveszitek az ember kedvék még a focitól is.
Személy szerint bíztatást szeretnék itt látni, azt hogy az emberek ne pártoljanak el a csapattol és minél többen megszeressék őket és zengjék dicsőségüket.
De ahogy látjátok.
Minden jót nektek!
VISCA EL BARCA!!!!!!
Én azért látogatok el erre az oldalra hogy híreket kapjak a csapatról és egy kis hitet hogy bármit bármikor elérhetnek és ők a legjobbak.
Ezek helyett folyamatosan azt látom hogy ilyen gyenge, olyan rossz, meg hogy "megkegyelmeztek" a csapatomnak.
Nem hiszem hogy bármelyik csapat úgy megy ki a pályára hogy sajnálja a Barcát és kegyelemből engedje győzni vagy x-et játszani. Valószínűnek tartom hogy minden csapat le akarja igázni őket és hogy ez nem jön nekik össze az azt jelenti hogy nagyon is jelen van a Barcelona minden porondon és tartanak tőllük. Tehát jó a csapat!
A srácok küzdenek!! Ezt most is bebizonyították!
Győzni akarnak és részemről minden támogatást meg kapnak még ha nem is megy úgy a szekér mint egy-két éve.
Lehet hogy számotokra nem jelent semmit a véleményem de így elveszitek az ember kedvék még a focitól is.
Személy szerint bíztatást szeretnék itt látni, azt hogy az emberek ne pártoljanak el a csapattol és minél többen megszeressék őket és zengjék dicsőségüket.
De ahogy látjátok.
Minden jót nektek!
VISCA EL BARCA!!!!!!
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Aha.
Csak ma myvipen az egyik klub faliújságján láttam, ezt a cikket, hát azért ez már pofátlanság! Simán kirakja, azt a többiek dicsérgetik, hogy milyen ügyes vagy, pedig tud kijelölni!
Csak ma myvipen az egyik klub faliújságján láttam, ezt a cikket, hát azért ez már pofátlanság! Simán kirakja, azt a többiek dicsérgetik, hogy milyen ügyes vagy, pedig tud kijelölni!
..................................
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Elvileg bárhol felhasználhatják a híreket, ha oda írják, hogy honnan van. A topfoci.hu nagy mestere a dolognak.
Bár néha olyan pofátlanok, hogy még azt sem írják oda, hogy honnan lopták.

in to exile
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Azt szeretném kérdezni, hogyha itt megjelenik egy cikk, akkor az le van védve? Vagy valami hasonló "jogosultsága" van az illető honlapnak, vagy cikkírónak?
Mert ma legalább 5 helyen láttam, a bajnoki címmel kapcsolatos, cikket!
Ez lehetséges, hogy egyes honlapok ebből "élnek" meg, hogy bemásolgatják az összes honlapon megjelenő cikket??
Mert ma legalább 5 helyen láttam, a bajnoki címmel kapcsolatos, cikket!
Ez lehetséges, hogy egyes honlapok ebből "élnek" meg, hogy bemásolgatják az összes honlapon megjelenő cikket??
..................................
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Már volt róla szerintem szó. Ki kell jelölni simán,és akkor olvashatóBarcaforever írta:Sztem a nap képe alá a szövegeket, inkább feketével kéne írni, mivel a rengeteg világos háttérben és színben elveszlik a fehér és nem látni a sokszor pikáns mondatokat.

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Sztem a nap képe alá a szövegeket, inkább feketével kéne írni, mivel a rengeteg világos háttérben és színben elveszlik a fehér és nem látni a sokszor pikáns mondatokat.

Köszi, javítottuk.
Az osztályzatokat illetően. Idén a Mundo Deportivo már nem osztályoz az online kiadásában, így magunk csináljuk. A kettesek többféleképpen magyarázhatók. Egyrészt, ha egy játékosnak alig van dolga a meccsen, nem kaphat mást, csak kettest, hiába nem volt hibája. Thuram és Puyol ebbe a kategóriába esett bele. Ronaldinho szintén, bár ez egyrészt az ő, másrészt a kevés játékidőnek köszönhető. Csak akkor nem értékelünk valakit, ha kb 10 percnél kevesebb ideje volt a bizonyításra.
Iniesta nem volt a legjobbak között, sokszor eltűnt a meccs alatt, nem kaphatott hármast.
Az osztályzatokat illetően. Idén a Mundo Deportivo már nem osztályoz az online kiadásában, így magunk csináljuk. A kettesek többféleképpen magyarázhatók. Egyrészt, ha egy játékosnak alig van dolga a meccsen, nem kaphat mást, csak kettest, hiába nem volt hibája. Thuram és Puyol ebbe a kategóriába esett bele. Ronaldinho szintén, bár ez egyrészt az ő, másrészt a kevés játékidőnek köszönhető. Csak akkor nem értékelünk valakit, ha kb 10 percnél kevesebb ideje volt a bizonyításra.
Iniesta nem volt a legjobbak között, sokszor eltűnt a meccs alatt, nem kaphatott hármast.
- rhynn
- A Stadionturista
- Kapcsolat:
Ha jól tudom, lefordítják az elmundos osztályzatokat. Ők meg ahogy gondolják.Frányó István írta:Hahó!
Szeretném megkérdezni (nem kritika vagy ilyesmi), h a játékosok osztályozása milyen elv alapján történik? Csak mert pl. nekem furcsa, h Ronaldinho 10 perc játék meg 2 belsővel való passzolás után kapott egy kettest, ami még nem is lenne érdekes, de Thuram és Puyol is ugyanennyit kapott, pedig ők azért igencsak nagy stabilitást adtak a védelemnek, az oké, h nem volt sok dolguk, de fölhozhatom Iniesta-t is, aki szintén kettest kapott.
Szóval ezek teljesen szubjektív osztályozások, vagy van vmi objektív mérési módszere is?
Köszi előre is!
Bár 1-est csak nagyon ritkán láttam, kettes jár mindenkinek.