Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.24. 18:25:54

Gyurinho írta: Szerintem viszont nem kéne ,hogy levetkőzze ezt, végülis ettől egyedi a játéka, például Eto'o nem színezte annyira csak bepöccintette sokszor de tőle ezt várták, Ibra viszont technikásabb úgyhogy tőle meg inkább ezt várják.
Amúgy tegnap jól játszott a végén több szerencse kellett volna és már meg lett volna az első gólja is, de mindegy majd legközelebb talán.
amúgy meg szerintem az erönlétével nincs semmi baj...
Én is szeretem hogy egyedi találatokat akar szerezni. Nem szeretem a lesipuskás gólokat. Sőt egyenesen undorodok tőlük. De ha egy nagyon fontos tétmeccsen esik meg és eldönti a meccset akkor persze örülök neki mint mindenki más. Emlékszem R10 is ilyesmi volt, ő nem tudott csúnya gólokat szerezni. Ha tőlem kérnék meg azt hogy állítsak össze egy Top 10-es góllistát a valaha volt legszebb gólokról a foci történetében akkor abból a 10-ből 5 biztosan Roni találat lenne. Bocsi OFF. Visszatérve Ibrára. Szeretem a maximalizmusát hogy nagyot akar alkotni. Csak túlzásba ne vigye. :D Például ha egy BL elődöntőn 1-1 és a 90-ik perc körül elé esik a labda üres kapu előtt akkor ne fusson vissza még egy kötényt adni a kapusnak.:D
chi omega
Entrenador del Barça

2009.08.24. 17:59:27

Gyurinho írta:
ElBartimaeus írta:Egyre jobban érzi a játékunkat, az biztos. Gyorsabban fejlődik, mint hittem és vártam :D Még nem indul be elégszer, meg sokszor lesen tartózkodik, de idővel ez is megváltozik. Egyre többet támadott le, bár még nem volt olyan hatékony, mint Samu, de ez megbocsájtható bűn, főleg, hogy azért küzdött. Ha majd rendes kondija lesz, akkor lehet erről a részről komolyabban beszélni. Önzetlen, ami nagyon meglepett, jó ütemben adja a labdákat, assistok terén biztos megelőzi majd Samut, tehát az eredményesség nem változik sztem.

Ami zavar az az, hogy inkább nagy gólt akar rúgni, mint gólt. Sarokkal, félollót, ami gyönyörű, ha bemegy, csak kisebb az esélye. Sztem Ibra van annyira technikás, hogy azt a labdát jobban vegye mellre és bepöckölje a kapuba még akkor is, ha így is bravúr kellett a kapusnak ahhoz, hogy védjen, de sztem azt egy egyszerűbb mozdulattal simán belőhette volna. Ezt még vetkőzze le és akkor Tuti nyerő ember lesz. :D

Szerintem viszont nem kéne ,hogy levetkőzze ezt, végülis ettől egyedi a játéka, például Eto'o nem színezte annyira csak bepöccintette sokszor de tőle ezt várták, Ibra viszont technikásabb úgyhogy tőle meg inkább ezt várják.
Amúgy tegnap jól játszott a végén több szerencse kellett volna és már meg lett volna az első gólja is, de mindegy majd legközelebb talán.
nem hiszem, hogy mondjuk egy BL-elődöntőben az érdekelne bárkit, hogy ibrahimovic ollózva, vagy csak besodorva lövi-e be a helyzetet, a lényeg, hogy lőjje be.
VISZONT szerintem a kritika nem igazán jogos, ugyanis ez az ollózós mozdulat volt a legjobb megoldás, így tudta a legrövidebb idő alatt a legtöbb erőt rakni bele. nem igazán volt már hely átvenni, akkor kisodródott volna, szerintem gyönyörűen oldotta meg.
Gyurinho
Capitá del Barça

2009.08.24. 17:22:48

ElBartimaeus írta:Egyre jobban érzi a játékunkat, az biztos. Gyorsabban fejlődik, mint hittem és vártam :D Még nem indul be elégszer, meg sokszor lesen tartózkodik, de idővel ez is megváltozik. Egyre többet támadott le, bár még nem volt olyan hatékony, mint Samu, de ez megbocsájtható bűn, főleg, hogy azért küzdött. Ha majd rendes kondija lesz, akkor lehet erről a részről komolyabban beszélni. Önzetlen, ami nagyon meglepett, jó ütemben adja a labdákat, assistok terén biztos megelőzi majd Samut, tehát az eredményesség nem változik sztem.

Ami zavar az az, hogy inkább nagy gólt akar rúgni, mint gólt. Sarokkal, félollót, ami gyönyörű, ha bemegy, csak kisebb az esélye. Sztem Ibra van annyira technikás, hogy azt a labdát jobban vegye mellre és bepöckölje a kapuba még akkor is, ha így is bravúr kellett a kapusnak ahhoz, hogy védjen, de sztem azt egy egyszerűbb mozdulattal simán belőhette volna. Ezt még vetkőzze le és akkor Tuti nyerő ember lesz. :D

Szerintem viszont nem kéne ,hogy levetkőzze ezt, végülis ettől egyedi a játéka, például Eto'o nem színezte annyira csak bepöccintette sokszor de tőle ezt várták, Ibra viszont technikásabb úgyhogy tőle meg inkább ezt várják.
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.24. 17:11:01

Egyre jobban érzi a játékunkat, az biztos. Gyorsabban fejlődik, mint hittem és vártam :D Még nem indul be elégszer, meg sokszor lesen tartózkodik, de idővel ez is megváltozik. Egyre többet támadott le, bár még nem volt olyan hatékony, mint Samu, de ez megbocsájtható bűn, főleg, hogy azért küzdött. Ha majd rendes kondija lesz, akkor lehet erről a részről komolyabban beszélni. Önzetlen, ami nagyon meglepett, jó ütemben adja a labdákat, assistok terén biztos megelőzi majd Samut, tehát az eredményesség nem változik sztem.

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.24. 16:03:51

Jól játszott Ibra. Ha ilyen mértékben javul-ahogy a City ellen játszott, meg ahogy most...volt különbség...-nem lesz gond. A kondiján még jócskán van mit javítani, de összességében nagyon is bíztatóan mozgott.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gygerike
Entrenador del Barça

2009.08.24. 16:01:24

Szerintem tegnap nagyon jól mozgott, még kb 2-3 mecs amire igazán belelendül, és aztán megállithatatlanok leszünk :D :twisted:
Visca El Barca
Kép
maister6000cm3
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2009.08.24. 15:56:39

LM10 írta:Már a tegnapi meccsen sokkal ígéretesebben játszott, mint szerdán. Jó lesz itt ő, egyre jobban fog teljesíteni. Figyeljétek meg, hogy a Szuperkupa döntőn a Shaktar ellen már a gólszerzésre is esélye lehet. Nagyon szép dolgokat művelt már tegnap is, nem lesz itt gond :wink:
Ezt úgy írtad mintha tegnap nem lett volna esélye a gólszerzésre.. számoljunkcsak kb 4 gólhelyzete volt. Na jó majd bele jön, én is szurkolok neki!
Kép
chi omega
Entrenador del Barça

2009.08.24. 15:49:50

visca el barca írta:
még jóval Ibra érkezése előtt cseverésztünk itt páran arról, hogy assistban mennyire lett erős. ha jól emlékszem akkor pont én voltam az, aki vette a fáradtságot és összeszámolta hány assistot adott az ajaxos korszaka óta. ez úgy cirka 7 év. hát kijött valami kemény 10 :D
téves.
csak a serie A-ban 27et adott az elmúlt 4 évben, tavaly 8at (teljesen korrekt egy nem kifejezetten támadó csapatban), tavalyelőtt 13at 26 meccsen (ez már egészen tetemes mennyiség egy középcsatártól).

a BL-ben 31 meccsen 6 assist, tavaly 8 meccsen 3.

eto'o statisztikái: az elmúlt 4 évben a bajnokságban összesen 9, a BL-ben 7 gólpassz (itt jobb ibrahimovicnál, bár ugye az inter közismerten lúzer a BL-ben, úgyhogy ezen nem lepődünk meg).

tehát ha a bajnokságra és a BL-re szorítkozunk, akkor ibrahimovic 33 assistot jegyez az elmúlt 4 szezonban, míg eto'o kevesebb, mint a felét, 16ot. és vegyük figyelembe a csapataik közti stílusbeli különbséget (ibrának egy juventusos idény is bekerült a statba)
chi omega
Entrenador del Barça

2009.08.24. 15:38:44

emberek, nem az itt a kérdés - és LG is erre célzott valószínűleg -, hogy ibrahimovic lő-e annyi gólt, mint eto'o, hanem hogy a barca lő-e annyi gólt ibrahimovic-csal, mint eto'o-val?
szerintem igen, simán lehetséges, de legalábbis nem feltétlenül ibrahimovic-on fog múlni, ha kevesebbet lövünk, mint tavaly. a csapat stílusa változik, talán más lesz a gólok eloszlása, de a lényeg, hogy hatékonyságban felvegye a versenyt a 2009es barcával. mindegy, hogy ehhez zlatannak 15, vagy 25 gólt kell lőnie, a lényeg, hogy elmondhassuk ezt, amellett, hogy jól játszik.
LM10
Director del Fútbol

2009.08.24. 15:30:54

Már a tegnapi meccsen sokkal ígéretesebben játszott, mint szerdán. Jó lesz itt ő, egyre jobban fog teljesíteni. Figyeljétek meg, hogy a Szuperkupa döntőn a Shaktar ellen már a gólszerzésre is esélye lehet. Nagyon szép dolgokat művelt már tegnap is, nem lesz itt gond :wink:
Laza
Capitá del Barça

2009.08.24. 15:29:43

visca el barca írta:
barca99 írta:Ha a gól egyenlő az eredménnyel, akkor a gólpassz miért lenne ennyire lebecsülendő dolog? Főleg, hogy a két szélen Messi és Henry lesz. Ha velük rúgatja a gólt, az mitől ér majd kevesebbet, mintha ő fejezné be az akciót?

Az 'eredményesebb' megfogalmazás tényleg nem a legjobb, de ha Eto'o marad, eredményesebbek akkor se nagyon lehettünk volna.
még jóval Ibra érkezése előtt cseverésztünk itt páran arról, hogy assistban mennyire lett erős. ha jól emlékszem akkor pont én voltam az, aki vette a fáradtságot és összeszámolta hány assistot adott az ajaxos korszaka óta. ez úgy cirka 7 év. hát kijött valami kemény 10 :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
azt nem akkarom elhinni...tényleg 10 körül??ahh...
hát akkor könnyebb lesz kiszámolni mennyivel leszünk eredményesebbek vagy sem!!
visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.24. 15:26:32

barca99 írta:Ha a gól egyenlő az eredménnyel, akkor a gólpassz miért lenne ennyire lebecsülendő dolog? Főleg, hogy a két szélen Messi és Henry lesz. Ha velük rúgatja a gólt, az mitől ér majd kevesebbet, mintha ő fejezné be az akciót?

Az 'eredményesebb' megfogalmazás tényleg nem a legjobb, de ha Eto'o marad, eredményesebbek akkor se nagyon lehettünk volna.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Laza
Capitá del Barça

2009.08.24. 15:22:24

Ahogy mondod drága testvérem!!
örülök hogy inkább,a gólpasszra törekedett,nem pedig hogy most neki gólt kell rugni!!
pedig volt 1-2 lehetőség mikor inkább passzolt és nem pedig lőtt,és volt mikor rosszul is döntött!!
hát mindegy de látszott h félti még kezét(ami persze érthető,bár a 2.félidőbe levette a kötést..)
de mindent összevetve ez egy jo bemutatkozás volt,és ha ugyan ilyen alázattal focik tovább akkor nagyon erősek leszünk,bár még mindig jó lenne egy igazolás de már szerintem nem lesz!!
És hajrá LOKI
hátha csoport körbe meg kapnánk a Barcát:D(amásik 2 pedig valami kissebb csapat legyen)
:P
recrea
Llegenda del Barça

2009.08.24. 15:19:39

visca el barca írta:
LG írta:lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
LG!

általában egyetértek azokkal amit leírsz, de ez a mondatod oltári nagy baromság :D ha a gólok számában nem hozza eto'o-t, mivel lehet eredményesebb mint a kameruni? adja majd a millió assistot? ugyanmár... azt sem igazán értem, nálad mit jelent, hogy vele eredményesebb lehet a csapat..

gól=eredmény

ez azóta így van amióta gömbölyű a labda....

az meg h a csapat eredményesebb lesz vele... a tavalyi évnél eredményesebbek biztos nem leszünk!
Több labdát tart meg, több labdát játszik meg, több labdát fejel le, nem hagy ki tizit (mert Messi lövi az összeset) :D , több gólpasszt ad, ami -valjuk be - nem nehéz feladat Eto'o statját figyelembe véve, jobban használja ki a helyzeteit. Máris eredményesebbek lehetünk, ha hozzuk a tavalyi kupákat... :D
Ronaldinho0408
Jugador del Barça

2009.08.24. 15:17:30

szerintem nem teljesen baromság amit LG írt mert Etoo-nál sokszor lelassult a barca támadása de ha ibra megszokja ezt a játékot akkor nála ez nem fog megtörténni. és ha nem is rúg annyi gólt mint Etoo -megjegyzem szerintem fog- a támadásink akkor is gyorsabbak lehetnek vele. és ezzel lehet h eredményesebbek is leszünk.
barca99
Llegenda del Barça

2009.08.24. 15:11:41

Ha a gól egyenlő az eredménnyel, akkor a gólpassz miért lenne ennyire lebecsülendő dolog? Főleg, hogy a két szélen Messi és Henry lesz. Ha velük rúgatja a gólt, az mitől ér majd kevesebbet, mintha ő fejezné be az akciót?

Valbali
Capitá del Barça

2009.08.24. 15:10:46

visca el barca írta:
LG írta:lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat.
az meg h a csapat eredményesebb lesz vele... a tavalyi évnél eredményesebbek biztos nem leszünk!
Hát azért egyszer-kétszer (Chelsea), volt ,h Eto'o nem sokat ért, és ha ott pl. nincs szerencsénk( bíró), meg egy zsenink (Ini), akkor most nem lenne triplázó csapatunk, és adott esetben lehet h IBra, 5-0nál nem rúg egy 6at, de a Chelsea ellen vág kettőt, és nincs gáz.
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.24. 14:58:59

LG!

általában egyetértek azokkal amit leírsz, de ez a mondatod oltári nagy baromság :D ha a gólok számában nem hozza eto'o-t, mivel lehet eredményesebb mint a kameruni? adja majd a millió assistot? ugyanmár... azt sem igazán értem, nálad mit jelent, hogy vele eredményesebb lehet a csapat..

gól=eredmény

ez azóta így van amióta gömbölyű a labda....

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.24. 13:50:15

Pep írta:Ibra le fog támadni
Hát ha Pep mondja,akkor az úgy is lesz !
A kérdés,hogy mekkora mértékben kéri tőle majd azt a letámadást.
kabekabe
Entrenador del Barça

2009.08.24. 13:02:05

Hát bizonyítani akarta, hogy rendkívül technikás - és tegyük hozzá ez sikerült neki. Önzetlen volt, látványra játszott, ami egy Classicon nyilván nem így lesz, első tétmeccshez képest remek kezdés volt. Csak így tovább Ibra!
albicelesteX
A Vadász

2009.08.24. 12:55:23

Azt azért jó volt látni, hogy milyen technikás csatár érkezett!Az olyan zsugákat amiket Messinek is adott a gól előtt nagyon szeretem!Szerintem ilyen szempontból is hasznos lesz a játéka számunkra!Ezek a technikás megoldások új színt fognak hozni a játékuknba!Ezeket Samu nem annyira tudta!Összességében jól játszott és nem fog csalódást okozni szerintem!
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.24. 12:50:11

LG írta:Még messze nem illeszkedett be a csapatba, ugyanakkor mát igy is veszélyes. Akkor el lehet gondolkodni, mi lesz, ha teljesen felveszi a ritmust, és a sérülése sem hátráltatja. És azért Henryvel meg Messivel már most is jól érzik egymást. Messinek adott gólpasz szintén megér egy imát.
Én úgy gondolom, lehet, h a gólok számában nem hozza azt mint Etoo, de összességében mégis eredményesebb lehet vele a csapat. Amugy most túlságosan is önzetlen volt, pl. ziccerben passzolt Henrynak. Jó persze, h most tök szerény, meg önzetlen, de azért ezt sem szabad túlzásba vinni. Neki kell a szemtelenség és egy kis önzőség a játékába.
Teljesen egyetértek:"Jó persze, h most tök szerény, meg önzetlen, de azért ezt sem szabad túlzásba vinni." Hidd el nem marad ez mindig így, lesz olyan, amikor keményen ráveri, ha helyzetbe kerül, de azért ő JÁTÉKOS focista, ezért lesz olyan, amikor 0-ra fogják játszani a ziccert!:-)
vlxe
Capitá del Barça

2009.08.24. 12:44:28

Tetszett nagyon a játéka :) azt hittem végigjátsza a mecset. Belegondolva teljesen jó volt neki ez a 70 percnyi játék. Néha már már fogtam a fejem a sarkazásai után. Jó lesz nagyon ibra, csak minél előbb szokjon bele a játékba.
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.24. 12:07:22

Mikaos írta:
madmushroom írta:Azért észre lehetett venni, hogy a gyors, egyérintős játékunk lendületét vesztette amikor hozzá került a labda...
Én úgy gondolom, hogy igaz is, meg nem is.
Volt jó párszor olyan, amikor egyérintős játékot alkalmazott, és volt olyan is, amikor tényleg kicsit leállt, és fedezte a labdát.
A többivel egyetértek, amit írtál, hogy van még hova fejlődni. De most csak röviden, és hirtelen, ami eszembe jut, egyérintősek: 1.gól, majdnem a 2.gól (Henry beadása, Ibra egyből bepasszolta), és jó párszor hátrafelé is adta a labdát egyből.
Nem azt mondom, hogy egyáltalán nem érezte a gyors és kevés labdaérintésből álló játékunkat csak látszott rajta, hogy még igazán fejben nem elég gyors, ha majd a társakkal összeszokott és tudja zsigerből, hogy mikor és ki merre fog futni, melyik passzsávba fog érkezni a csapattárs és hova kell passzolnia egyből gördülékenyebb lesz a játékunk. Nem volt így sem vészes, annyira nem is volt szembetűnő. Amiben viszont megerősített, hogy nincs még egy olyan játékos aki úgy fedezi a labdát mint Zlatan.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.24. 12:01:51

madmushroom írta:Azért észre lehetett venni, hogy a gyors, egyérintős játékunk lendületét vesztette amikor hozzá került a labda...
Én úgy gondolom, hogy igaz is, meg nem is.
Volt jó párszor olyan, amikor egyérintős játékot alkalmazott, és volt olyan is, amikor tényleg kicsit leállt, és fedezte a labdát.
A többivel egyetértek, amit írtál, hogy van még hova fejlődni. De most csak röviden, és hirtelen, ami eszembe jut, egyérintősek: 1.gól, majdnem a 2.gól (Henry beadása, Ibra egyből bepasszolta), és jó párszor hátrafelé is adta a labdát egyből.

szerk.: figyelem a youtube-t, hogy mikor tesznek fel egy különálló videót róla a tegnapi meccsről. Ha esetleg valaki még nézi, és elsőként talál egy ilyen videót, ne szégyellje belinkelni ide.
Külön érdekelne az a passz, amit pöckölt még az első félidőben Maxwellnek a balszélen, mert azt nem lassították - vagy az nem volt extra passz?...nekem úgy tűnt, hogy valami trükk volt benne.
Lezárt