Remélem bejön az esti húzásod Pep-veled vagyunk-csak a BARCA

Hát ez érdekes...Vannak nagy kérdőjelek...Sergio???Guddy???Etooka írta:A kezdőcsapat:
VV-Alves-Puyol-Pique-Abidal-Sergio-Xavi-Guddy-Iniesta-Messi-Henry
Azért az nem teljesen okés, hogy a 6 gólos csatár a kispadon ücsörög az egy gólos kárára egy ilyen fontos meccsen. Nem is értem. Viszont nem is nekem kell értenem, csak elfogadnom.Etooka írta:A kezdőcsapat:
VV-Alves-Puyol-Pique-Abidal-Sergio-Xavi-Guddy-Iniesta-Messi-Henry
Eto'o nincs benn a kezdőben!Nagyon tetszik Pep efféle rotálása!Mert megmeri húzni ezeket és ezzel is jelzi,hogy bizony itt senkinek sincs biztos helye!És akár hiszitek,akár nem,Titi nem lett rosszabb futballista,és ha netán középcsatárként sem játszana olyan jól,abban biztos vagyok,hogy ékként a kapu előtt már magabiztos lesz!
Hajár Barca!
"De"-vel kezdhetünk mondatot, ha az új mondat gondolatilag kapcsolódik az előző mondathoz, viszont nem akarunk többszörösen összetett mondatot leírni. Ezt a Savaria Egyetem magyar nyelvi tanszékének vezetőjétől tudom, aki nekem ezt tanította két féléven keresztül. Ő valószínűleg jobban tisztában van a magyar nyelvvel, mint mi bármelyikünk.Perrero írta:
védekező középpályásként nem is kell varázsolnia, de Yayat kezdőbe MOST
ja és devel nem kezdünk mondatot
Annyi különbséggel, hogy Márquez helyén Piqué játszana, majd kiderül.gekkodan írta:A sport.es ezt a felállást adta meg:
VV-Alves-Rafa-Carles-Abidal - Busquets - Guddy - Xavi - - Ini-Eto'o-Messi
Alapvetően meglepne ez a kezdő engem. Reagálva a Barca fiatalok topik véleményeire a Busquets-kérdéskörben, igazat tudok adni a hozzászólóknak. Azzal együtt, hogy türelemmel kell viseltetni Sergi iránt, időt kell neki adni. Nem mindenki Leo, hogy első meccsén már varázsoljon. Ugyanakkor én sem látom alátámasztva azt a tényt, hogy Busquets többet szerepeljen, mint a Liga egyik legjobb vkp-a.gekkodan írta:Elnézést emberek, az előbb elírtam, az összeállításban Henry szerepel Samu helyén, tehát:
VV - Dani - Rafa - Carles - Eric - - Busquets - Xavi - Guddy - - Ini- Titi - Leo
Mert Ő igazi focista, aki nem azért focizik mert hejdesok pénze lesz belőle, meg mert híres. Najó azért!gekkodan írta:Az izlandiban annyi a többlet, hogy alacsonyabb képességekkel, 2 éve folyamatosan árulva és lepasszolva még mindig úgy küzd mint egy állat, lelkes, meghal a pályán, kihozza ami benne van.
Az As.com pedig ezt:gekkodan írta:A sport.es ezt a felállást adta meg:
ok, ezt nem írtad, de szerintem egy touré magasabb játékszintet képvisel, a győztes mentalitásról, annyit, hogy lehet lelkes, ha nem olyan jó!MessiFan írta:te láttad hogy ezt írtam volna?te EGY Gudi gól után mondod, hogy megy neki?
nem-nem-nem-nem és nem. Nem értem Pep-et. Ne rangadón rakja már be Busquets-et meg Gudy-t ha van arra a 2posztra egézséges ember ( Keita,Toure). nem egy ilyen nagy jelentőségű meccsen kéne probálgatni a fiatalt. Az meg a másik,hogyha már fiatalt rak a kezdőbe az inkább Bojan legyen szvsz.gekkodan írta:A sport.es ezt a felállást adta meg:
te láttad hogy ezt írtam volna?te EGY Gudi gól után mondod, hogy megy neki?
nem is neked mentlui1698 írta:Nincs nekem semmi bajom Guddyval.Csak azt írtam, hogy azért Keita vagy Touré helyet kaphatna.
Egyébként nagyon lelekes játékos és nem is játszik rosszul.A góljáélrt csak hálás lehet minden Barca fan.Az ő mentalitását kéne példaként vennie R80nak is.Őt sem bántották kevesebbet, mint a brazilt.
hát ez baromság! Henry is rúgott gólokat tavaly, mégse megy neki, és te EGY Gudi gól után mondod, hogy megy neki? ne röhögtess! lehet, hogy akar nagyon, de szerintem kicsit lassab a játéka mint a Barcáé, remélem értitek mire célzok, a gólról meg annyit, hogy a labda nem a csukáról, hanem kb a sípcsontvédőjéről ment be. én még ezután a gól után se szeretem gudit, de ha minden meccsen csereként góltlő, lehet, hogy ez megváltozikMessiFan írta:Nemtudom mi bajotok van Guddíval... Nem fekszik neki a spanyol foci?
Kinek köszönhetjük a harmadik csodálatos gólt???