abszolút el tudom fogadni az érveidet, bár van, amit másképp gondolok.Guardiola írta:Ha jol sejtem itt Eto'o ra gondoltal. Annyit meg hadd tegyek hozza, hogy mindenki egy szigoru edzot vart (szerintem Guardiola is az lesz) legtobben Mourinho szemelyeben es elfelejtitek azt hogy Eto'o-t nem lehet rekcumozni minden aprosagon megsertodik millio egy pelda volt erre.Boixos írta:....
Helyretevos beszelgetes? valoszinu csak rontana a helyzeten... Mindenki csak a sikerre es a golokra tud gondolni szamomra fontosabb hogy ki milyen ember es hogy viszonyul a klubbhoz...
akármi is a helyzet, azt nem szabad elfelejteni, h etoo egy olyan értéket képvisel futballistaként, ami nem terem meg minden bokorban. rendkívűl kevés olyan zsugás van, aki hozzá hasonlóan termel stb, stb, most nem írom le uazt, mint amiket a többiek, akik az eladása ellen vannak.
igaz, h elég keményen tudja rombolni a morált, ha a többiek azt látják, h van egy olyan zsugás, aki ugathat a főnökségnek, kikérheti magának, h egyáltalán szóba kerül a lecserélése, és ha az mégis megtörténik, akkor elmehet a stadionból, ráadásul mindezt minden különösebb retorzió nélkül teheti.
viszont! legalább ugyanekkora mértékben erősítheti is a brigádot az, h van egy olyan zsugás, aki ha pályára lép, akkor kb 90%os megbízhatósággal be is köszön, így nem kis terhet véve le a többiek válláról. az utóbbi szezon(ok)ban a támadóink nagy része becsődőlt, csak samu volt az, aki hozta a tőle elvárhatót. nem akarom ismételgetni magam, de sztem jelenleg nincs olyan gyerek, aki komolyan alternatívát jelentene a samuval szemben.
arról, h milyen a magatartása - természetesen samu mellett - egyértelműen a főnökök tehetnek. azzal a töketlen viselkedéssel, amit eddig felmutattak, nem is nagyon lehetett más vége a dolgoknak, mint a jelenlegi káosz. éppen ezért nemcsak a csapatnál, hanem a vezetőségnél is kumma nagy rendet kell tenni a fejekben, mert ha ez nem történik meg, jöhet ide akármilyen keménykezű edző, két pillanat alatt kinyírják a játékosok, ha érzik, h a vezérkar nem áll ki maximálisan az edző mellett.
samu a tökorrúsága ellenére formálható fazon, ezt akkor is bizonyította, amikor a versemondása után nem győzött bocsánatot kérni a madridtól (sztem feleslegesen

egy szó, mint száz, sztem mindenképpen ki kellene futtatni vele legalább a mostani szerződését.