Barca vs. Real
-
- Barça C
ez vicc:
a madrid olyan gyengén játszik h az szánalmas de szokás szerint bemakkol a végén a foci szégyene lenne h megnyernék a bajnokságot ezzel a teljesitménnyel
Barca a király mutassuk meg ennek a tehetségtelen szerncsére épülő "sztáregyüttesnek" mi az a foci és nyerjük meg a bajnokságot
a madrid olyan gyengén játszik h az szánalmas de szokás szerint bemakkol a végén a foci szégyene lenne h megnyernék a bajnokságot ezzel a teljesitménnyel
Barca a király mutassuk meg ennek a tehetségtelen szerncsére épülő "sztáregyüttesnek" mi az a foci és nyerjük meg a bajnokságot
-
- Capitá del Barça
pepe: idegbeteg állat..amugy sztm ha beveszi a gyógyszert elég jó védő
madrid: nekem aki imádja őket szinte nézhettelen..sőt rosszab...
én nem akarom hogy bajnokok legyünk mert elhinnék hogy ez jo, ez vicc
higuain:becsüllöm legalább akar..és neki legalább van tudása is hozzá
amugy meg ez nem mák egy nagyképű gyökér müve aki igy rug el egy tizit berugja és rughat akármekkora góólt guti vagy higuain..
pepe min bajnokság végéig eltíltás..
cascérő: átadólista
madrid: nekem aki imádja őket szinte nézhettelen..sőt rosszab...
én nem akarom hogy bajnokok legyünk mert elhinnék hogy ez jo, ez vicc
higuain:becsüllöm legalább akar..és neki legalább van tudása is hozzá
amugy meg ez nem mák egy nagyképű gyökér müve aki igy rug el egy tizit berugja és rughat akármekkora góólt guti vagy higuain..
pepe min bajnokság végéig eltíltás..
cascérő: átadólista
- IvánC
- Madridista
Ez annyira nem igaz. Pl. a getafe elnöke Real pártoló. Oda adjuk kölcsön a tehetségesebb fiataljainkat játszani. Granero kb. kibajóvolt.ad 1. A Getafe a Madrid ősi ellensége, városi derbi volt, meccs vége, győzhetnek a tizivel.
Azért túlzásokba sem kell esni. Gyerek szineszkedett, Pepének meg eldurrant az agya. Megesik. Kap egy 5 meccset.én pepét örökre eltiltaná
A portugálnal SOKKAL JOBB játékosok is csináltak már ilyet.
szerk: Arshavin meg 4et hintett a Mersey partiaknak.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára IvánC 2009.04.21. 23:20:56-kor.

"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
- lui1698
- Llegenda del Barça
Madridban sztem eléggé fel fogják magukat szívni, de azért én is meglepődnék, ha nyernének ellenünk.szajko írta:kovinho írta:És lehet ők lesznek a bajnokok.![]()
Talán 150 év múlva..
Szerinted ez a madrid veri a Barcát? Ne nevettess légyszíves.
A mai meccs meg csakaszokásosmadridmeccs

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ezek után bármit el tudok képzelni.szajko írta:kovinho írta:És lehet ők lesznek a bajnokok.![]()
Talán 150 év múlva..
Egyébként elfelejtitek ezt a lehet nevű szót...
de. higuain nem játszik a kövi meccsen. 5. sárga ha jól tudom.Lampiao írta:De most besárgult kb az egész csapatuk... Náluk nem lesz senki eltiltott Pepén kívül?
-
- Jugador d'estrella
De most besárgult kb az egész csapatuk... Náluk nem lesz senki eltiltott Pepén kívül?
"Mindig aszerint élj amiben hiszel, különben abban fogsz hinni amiben élsz..."
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
Harcolj velem:D :http://clover880903.mybrute.com
"Legjobbnak lenni nagyobb érdem, mint elsőnek lenni, mert végül a legjobbak lesznek az elsők is." Joan Laporta
- barca52
- Jugador d'estrella
Szerintem ezen már fölösleges egy kicsit is meglepődni, a Madrid a Chelsea és az Inter fénykorát megszégyenítő mázligyőzelmeket arat sorozatban. Egyszer véget ér ez a mákos időszak, remélhetőleg pont ellenünk
Pepe meg egy szánalom
szerk.: Higuaín viszont zseniális szerintem, nem sajnálnám ha mondjuk ellenünk nem játszana

Pepe meg egy szánalom

szerk.: Higuaín viszont zseniális szerintem, nem sajnálnám ha mondjuk ellenünk nem játszana
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára barca52 2009.04.21. 23:08:35-kor.
kovinho írta:És lehet ők lesznek a bajnokok.

Talán 150 év múlva..

-
- Director del Fútbol
3 érvet nem vágok, vajon mire gondolt az emberünk a büntető elvégzése előtt...
ad 1. A Getafe a Madrid ősi ellensége, városi derbi volt, meccs vége, győzhetnek a tizivel.
ad 2. nem egy középcsapat a tabella alapján a Getafe, minden pontra szükségük van, mert azért a nagyok ellen arányaiban nem ők az esélyesek, meccs vége, győzhetnek a tizivel.
ad 3. olyan messze van panyenkától a gyerek, mint én kb, mégis megpróbálja, ANNAK ELLENÉRE, HOGY MECCS VÉGE ÉS NYERHETNEK A TIZIVEL.
Mégis megpróbálta, kihagyta, buktak.
A Realról szót sem szólok.
.............................................................................................
Kétkedőknek továbbra is mondom:
NEM A MADRID NYERHETI MEG A BAJNOKSÁGOT, HANEM MI BUKHATJUK EL! NYERNI KELL MINDEN MECCSEN ÉS SZ@RNI A MADRIDRA, HA MI BEHÚZZUK, TELJESEN MIND1 MIT CSINÁLNAK, MAX MÉG JOBBAN FÁJ A BUKÁS MAJD
ad 1. A Getafe a Madrid ősi ellensége, városi derbi volt, meccs vége, győzhetnek a tizivel.
ad 2. nem egy középcsapat a tabella alapján a Getafe, minden pontra szükségük van, mert azért a nagyok ellen arányaiban nem ők az esélyesek, meccs vége, győzhetnek a tizivel.
ad 3. olyan messze van panyenkától a gyerek, mint én kb, mégis megpróbálja, ANNAK ELLENÉRE, HOGY MECCS VÉGE ÉS NYERHETNEK A TIZIVEL.
Mégis megpróbálta, kihagyta, buktak.
A Realról szót sem szólok.
.............................................................................................

Kétkedőknek továbbra is mondom:
NEM A MADRID NYERHETI MEG A BAJNOKSÁGOT, HANEM MI BUKHATJUK EL! NYERNI KELL MINDEN MECCSEN ÉS SZ@RNI A MADRIDRA, HA MI BEHÚZZUK, TELJESEN MIND1 MIT CSINÁLNAK, MAX MÉG JOBBAN FÁJ A BUKÁS MAJD

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
hát igy visszagondolva pepe nem rugott elég nagyot ebbe a buta sötét parajba. panyenkázzál a szélre Casillas ellen a 90edik percben emberelőnyben 4 pontra a kieséstől. hogyne. gratulálok.
már csak abban reménykedek hogy az espanyollal karöltve kiesnek a ...
már csak abban reménykedek hogy az espanyollal karöltve kiesnek a ...
én pepét örökre eltiltanám ilyen "játékost" nem szabad pálya közelbe engedni
undorító!
undorító!
de azért te sem panaszkodhatszatek írta:előre elnézést kérek, de ennyire aljas, féreg, nulla csapatot, mint a real madrid manapság nehéz találni, legalább még két kiállítást érdemeltek volna...a labdarúgás szégyene lenne ha ők nyernék a bajnokságot, mondjuk ez kizárt, mert MI LESZÜNK A BAJNOKOK!!!
HALA MADRID
- mrmonster
- Entrenador del Barça
Sajnos azt is figyelembe kell venni majd a Clasicon, hogy ha majd esetleg találnak egy gólt az elején (mint ahogy mostanában mindig a Bernabeuban...), akkor beállnak sündisznóba, és nem lesz könnyű áttörni az amúgy tényleg a mienkhez képest silány középpályájukat... Az elején nem szabad majd gólt kapni! Könnyű mondani! 

Előre a TITOlusokért!
- atek
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
előre elnézést kérek, de ennyire aljas, féreg, nulla csapatot, mint a real madrid manapság nehéz találni, legalább még két kiállítást érdemeltek volna...a labdarúgás szégyene lenne ha ők nyernék a bajnokságot, mondjuk ez kizárt, mert MI LESZÜNK A BAJNOKOK!!!
different day, same wasted!
live fast, skate faster!
live fast, skate faster!
hát erre nincsenek szavak.....ezek bármenynire is gyengék, mindig mindig bemákolják
casquero, ha van lelkiismerete, előbb levágja a lábát minthogy mégegyszer tizit lőjön. nagyképű [auto_cenzúra], nem érdemel több szót
pepe.... utolsó kis patkány, remélem 1 évet kap
nincs igazság.
casquero, ha van lelkiismerete, előbb levágja a lábát minthogy mégegyszer tizit lőjön. nagyképű [auto_cenzúra], nem érdemel több szót
pepe.... utolsó kis patkány, remélem 1 évet kap
nincs igazság.
-
- Capitá del Barça
Nem térek magamhoz értetlenségemben,de maradjunk racionálisak.Megkérdezném egy Iniesta,Xavi duó mit fog csinálni ezzel a Madrid középpályával? Olyan szinte gyenge a kp soruk,hogy az valami elképesztő.Azt vettem észre,hogy hiába vannak egy porondon,mi meg háromban egyszerűen alázták őket a 2.félidő közepén.Elfáradnak!!!! A támadó sorunkhoz könnyen feljuttatják a labdát és szan szét alázzuk otthon őket.Egyetlen dologban ál nekik a bajnokság és az a szerencse. Pepe pedig amit csinált.No comment! 

-
- Entrenador del Barça
Ájjj de idegesítenek ezek a flegma 11-es rúgók, eldönthette volna a meccset, de nem, mert neki ficáznia kellett. Szánalom. Pepére inkább nem mondok semmit, de a pálya közelébe nem nagyon engedném.
hagyjad már te is magad.. miért lennének bajnokok? hagyjuk már ezt a pesszimizmust. megnyerjük és kész. őket meg lealázzuk a vérbe margóba.kovinho írta:..
És lehet ők lesznek a bajnokok.
most jön majd ide az a sok teliarcú rejálos hogy gyengén de megérdemelték a győzelmet.
hát hagyjuk már.. pepe is elmehet tényleg. vagy 1 évre elküldeném kapálni.
sorry
Valaki leírná, hogy mit csinált Pepe, mert pont lemaradtam róla. :Smrmonster írta:El kell ismerni, nagy gólt rúgott Higuain, sajnos be kellett volna előtte rúgni a 11-est.
Pepe nálam mondjuk egy 8 hónap eltiltás - legalább. Ilyet mocskos egy patkányt...
-
- Jugador del Barça
És lehet ők lesznek a bajnokok.[/quote]
Kicsoda?????????????? Lehetettlen.
Kicsoda?????????????? Lehetettlen.