Barça Igazolások 2007-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Dos Santos
Jugador d'estrella

2008.04.04. 19:23:29

vinczebalazs írta:Na meg ez az adriano csere csak vicc ugye???Ma már egyenlő értéket képvisel egy Gudjohnsen-nel....
Azért ez az Adriano-s megjegyzés egy kicsit erős volt.Iszonyú jó játékos,kár hogy morális válságban van(meghalt az apja,azóta nem találja a helyét,és csinálja a balhékat).Sztem még menthető lenne,csak egy új közeg,+egy érettebb gondolkodású edző kell neki(aki újra, a focira tereli a figyelmét).
A legnagyobb probléma az, amikor a hülyeség akaraterővel párosul.
A vélemény olyan, mint a segglyuk.Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
vinczebalazs
Barça B

2008.04.04. 19:10:00

Szeretem a cambiassot, de volt a reálban!!!!!!!!!!!!!
nem hinném arra a posztra kell még 1 ember.

Mi van a kis brazilokkal: Lulinha,...
Na meg ez az adriano csere csak vicc ugye???Ma már egyenlő értéket képvisel egy Gudjohnsen-nel....

Szerkeszt gomb!
S.
loctite
Barça B

2008.04.04. 18:59:33

Ha Dinho elmegy jöjjön helyette Stevan Jovetic a Partizan Belgrad-tól. :lol: Fiatal és gólerös :D
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.04. 17:19:15

djtrack írta:hamár ronnie menne elcserélhetnénk cambiassora sztem tökéletes üzlet lenne mindkét fél számára:D
Cserepadra nem jönne. És az Internek amúgyis fontos láncszeme ha nem a legfontosabb Esteban. Amugy emg minek kéne ő ide? se 4-3-3 se 4-4-2 be nem férne be. Védekező kp-nak ottvan Yaya
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.04. 17:12:49

LG írta:Hamár a fiatal tehetségek kerültek szóba, sztem még mindig azok vannak kevesebben, akik valóban be váltják a reményeket.

A másik dolog, h sokan azt gondolják, h új játékosok igazolásával megoldódnak a dolgok. Sztem nem olyan biztos, pl. Abidal, Milito is milyen jók voltak amikor idejöttek, aztán mostanra meg hogy visszaestek. Most sem a játékosok egyéni tudásával van a baj, hanem az, h csapatként vagyunk 0-k. Szóval sztem ha eladjuk a világklasszis játékosainkat, és hozzunk helyettünk olyanokat, akik semmivel sem jobbak, azzal nem m1ünk sehova. Ez a keret nagyon jó játékosokból áll, sztem egy jó edző kell hozzá, aki csapatot csinál belőle. Ez nálam Mourinho lenne. Persze szükség van 1-2 uj játékosra, de sztem nem kell a fél csapatot lecserélni. De ez csak az én véleményem.
Ez is egy jó ötlet amit te mondassz 1-2 játékos de vagy 4- 5 öt akkor is ell kell küldeni!
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.04.04. 17:10:42

Hamár a fiatal tehetségek kerültek szóba, sztem még mindig azok vannak kevesebben, akik valóban be váltják a reményeket.

A másik dolog, h sokan azt gondolják, h új játékosok igazolásával megoldódnak a dolgok. Sztem nem olyan biztos, pl. Abidal, Milito is milyen jók voltak amikor idejöttek, aztán mostanra meg hogy visszaestek. Most sem a játékosok egyéni tudásával van a baj, hanem az, h csapatként vagyunk 0-k. Szóval sztem ha eladjuk a világklasszis játékosainkat, és hozzunk helyettünk olyanokat, akik semmivel sem jobbak, azzal nem m1ünk sehova. Ez a keret nagyon jó játékosokból áll, sztem egy jó edző kell hozzá, aki csapatot csinál belőle. Ez nálam Mourinho lenne. Persze szükség van 1-2 uj játékosra, de sztem nem kell a fél csapatot lecserélni. De ez csak az én véleményem.
djtrack
Capitá del Barça

2008.04.04. 15:12:46

hamár ronnie menne elcserélhetnénk cambiassora sztem tökéletes üzlet lenne mindkét fél számára:D
Gomezinho
Capitá del Barça

2008.04.04. 15:12:42

[quote="Egyébként meg a Madridot preferálja velünk szemben:

Itt a teljes hír
Itt meg kép[/quote]

Ezzel a képpel az a baj hogy szerintem 2 éves a kép csak a MAdrid mezre nézve! :oops: :roll:
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.04. 14:58:51

Balinho írta:
Nasrival kapcsolatban sajnos mindig az a baj, hogy lehet akármekkora tehetség, könnyen lehet, hogy befürrdenénk vele, nem menne jól neki, aztán oda jutnánk mint Rochemback-kal, Geovannival, Christanvallal etc (vagy mint a Real Higuainnal meg Gagoval). Az érem másik oldala ha meg valamelyik másik klub megveszi és ott befut az életbe nem lehet kivásárolni onnan (lásd C.Roni) ez a klub döntése hogy kockáztat-e 20-30 milliót az aktuális Maradona/Zidane/Pelé utódért.
Erről az a véleményem, hogy az általad említet nevek mégcsak negyedakkora tehetségesek sem voltak!
S akkor itt van Fernando Torres, mint ellenpélda...
Összeségében azt gondolom, hogy aki egy francia bajnokságban így teljesít ilyen fiatalon, s ilyen tehetséges, az nálam nem kérdéses, hogy itt is így, sőt...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Balinho
Entrenador del Barça

2008.04.04. 14:35:17

Teljsen felesleges neveket össze-vissza dobálni, amíg nem tudjuk ki lesz az edző jövőre (értve ezt főként M.Rijkaard álomcsapatára)!
Ezért kellett volna mihamarabb megszabadulni Franktól.

Egyébként nekem nagyon szimpatikus volna van der Vaart Deco helyére. Igazából mostanság elcsitultak a dolgok körülötte, szerintem van olyan képességű játékos mint Diego, árfekvésben is jobb.

Nasrival kapcsolatban sajnos mindig az a baj, hogy lehet akármekkora tehetség, könnyen lehet, hogy befürrdenénk vele, nem menne jól neki, aztán oda jutnánk mint Rochemback-kal, Geovannival, Christanvallal etc (vagy mint a Real Higuainnal meg Gagoval). Az érem másik oldala ha meg valamelyik másik klub megveszi és ott befut az életbe nem lehet kivásárolni onnan (lásd C.Roni) ez a klub döntése hogy kockáztat-e 20-30 milliót az aktuális Maradona/Zidane/Pelé utódért.

Legvégül: Garay már most hatalmas játékos, szemtelenül fiatal, óriási karrier áll előtte, nagyon szomorú lennék ha azért mert Frank nem lát tovább az orránál (jobban bízom Marquezben, meg az égegyadta világon SEMMI ne változzon 50 évig) engednénk másnak hogy (PL Madrid) elhappolja az orrunk elől...
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.04. 14:20:45

Mikorka Kálmán írta:Szerintem nem a mi igazolási politikánkhoz alkalmazkodik majd Alves ára. Mi hozzá túl fogtechnikusok vagyunk.
Amikor Laporta elnök lett és leigazolta Ronaldinhot, akkor is sokan ezt mondták. Hogy a Real kiüt minket, aztán ők estek ki először, majd végül a Manchester Uniteddel szemben nyertünk. Persze akkor még volt egy Rosselünk, aki bármennnyire is megosztó személy, szerintem igenis hiányzik innen.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Mikorka Kálmán
Barça B

2008.04.04. 13:32:11

Szerintem nem a mi igazolási politikánkhoz alkalmazkodik majd Alves ára. Mi hozzá túl fogtechnikusok vagyunk.
Mi ideget megettem má'... Nehogymá' megmondja valakinek valaki, hogy valami!
merx
Capitá del Barça

2008.04.04. 13:00:23

M.Riijkaard írta:(diegoért szintén olyan összeget kérnének amit a BARCA nem fizet ki.)

Figyelj!akkor mondjál már egy olyan klasszist vagy jól játszó KP-t aki ingy
en eljönne neked?Mert ezek szerint az a helyzett hogy nem akarják a fogu
khoz verni a garast vagyis akkor jó lenne ha ingyen jönne mindenki.Ember
hát mit gondolsz miért nem olcsók???gondolom hogy már letettek valamit
az asztalra nem?nem baj nem is kell nekünk vásárolni egy kicsitt drágában
játékosokatt akik tudnak is focizni.
Igazad van vegyenek akkor olyanokatt akikk 4-5 millió euróért eljönnek
de mellékesen igaz rájuk hogy csak azok jönnek el neked
ilyen összegért akik már:1.ki vannak öregedve 2.Egy 0-ák.Sztem
el vagy tévedve...
-egy szóval sem modtam, hogy tudok jobb igazolást
-nem azt mondtam, hogy azért drága játékosok mert szarok, hanem azt, hogy a barca nem ad értük annyit
-azt sem írtam, hogy ne vegyünk drága játékos(oka)t, sőt ...
"Igazad van vegyenek akkor olyanokatt akikk 4-5 millió euróért eljönnek"
ezt hol írtam????

legközelebb előbb olvasd át párszor amit írok vagy amit más ír, mert nálad a szövegértelmezéssel gondok vannak...
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.04.04. 12:28:41

Aprieto írta:Egyébként meg a Madridot preferálja velünk szemben:

Itt a teljes hír
Itt meg kép
jó hülye 8)
Aprieto

2008.04.04. 12:26:35

Egyértelmúen Alves lenne alegjobb a jobb oldalra, de ő nagyon necces és nem csak az ára miatt is. Míg Laporta szívja a fogát 30-35 millió ajróra, addig más csapatok ki fogják rakni azt a pénzt és máris elúszott Alves...

Egyébként meg a Madridot preferálja velünk szemben:

Itt a teljes hír
Itt meg kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.04. 11:33:42

A mai csemegék eddig:

Txiki javaslatára a Barca puhatolózik a Villareal mesterénél, Manuel Pellegrininél.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=646315

A tegnap megjelent fotó után most a FIFA-ügynöke erősítette meg, hogy a Milan szeretné leigazolni Ronaldinhot, erről már beszéltek is az illetékesek R10 bátyjával. Állítólag Chelsea és a Liverpool is ajánlatra készül.

http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=646463

Yaya Touré - a szikla.

pityi
Jugador del Barça

2008.04.04. 11:19:59

Olyanok leszünk mint az arabok alkudozunk mindenkire.Ez nem is lenne rossz, csak úgy is legtöbbet kínáló veszi meg az árut szerintem.Majd meglátjuk ki jö és ki nem,valami nagy nevet biztossan igazolni kell ,mondjuk Alvest.Sokan fognak távozni a csapatból a nyáron az biztos ,őket meg pótolni kell valahogy.Edzőt is kellene cserélnünk a mesterben már nincs meg az a tűz ami meg volt benne a kezdéskor.A betis ellen ülta padon mint egy f....sz ,látszott rajta hogy teljessen tanácstalan,egy igazi edző szerintem űzi hajtja a játékosokat az útolsó percig.Pl Mourinho!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.04. 11:07:13

Lampiao írta: Ha jön Diego kinek a rovására fog játszani? Hagyjuk a padon a két fiatalt? Bojant meg Giovannit? Igaz, hogy csatárok, de sokszor Ronnie helyén vannak, mert azért Henryt meg Eto'o-t elég nehéz lenne kihagyni...
Nem hinném, hogy jönne Diego, amúgy sztem Ronaldinho helyén játszana.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.04.04. 10:53:01

Nézegetem amit sokan írnak és, hallom a különböző sport honlapokon, hogy a Barca 100 milliót fog költeni most.... Hallom, hogy eladjuk Decot, Ronniet, Zambrottat sőt talán még Giovannit is... Szerintem nem jó úton haladunk...

A Barcelona eddig azért volt a legjobb csapat a világon mert nem sztárokkal machinált, hanem fiatal tehetségeket juttatott a csúcsra. Nem voltunk soha egy "játékostemető" mint a nagy rivális (Real).

Azt is hallottam, hogy meg akarjuk venni Lampardot... De minek? Egyáltalán nem illik bele a jáéka a Barca játékába... Diegot a Madrid akarja, meg még akarják Quaresmát, Huntelaart és Luis Fabianot...

Szerintem mutassuk meg nekik és mi max Alvest vegyük meg meg hozzuk ide Luka Modricot meg valamelyik másik fiatal tehetséget!!! Nem azért több a Barcelona mint egy klub mert össze- vissza igazolgat, hanem mert fiataloknak ad ehetőséget és nem eltemeti őket, hogy még lehetőséghez sem jutnak, (mint a Reaban), hanem játszatjuk őket és nálunk lesznek tökéletes játékosok...

Ha jön Diego kinek a rovására fog játszani? Hagyjuk a padon a két fiatalt? Bojant meg Giovannit? Igaz, hogy csatárok, de sokszor Ronnie helyén vannak, mert azért Henryt meg Eto'o-t elég nehéz lenne kihagyni...
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.04. 09:38:07

Colos írta:
Karashu írta: Zambrotta 100 % távozó, a brazilnak nagyon örülnék én is! Csak egy kérdés: Zambrotta mellett van egy csere jobb szélső a csapatban egyáltalán? :roll:
Puyol szokott beugrani segíteni a jobb szélre, szerintem nagyon is jó ott, de középen is szükség van rá, szóval egy jó jobb szélső érkezésére nagyon nagy esély van.
Ha Zambi 100%, hogy távozik, azért mi is kérhetnénk ám érte, nem kell mindig mindenkit elengednünk! Ha kell nekik Zambrotta fizessenek érte, mi meg megvesszük belőle Alvést, bár Alvés tuti drágább, de akkor sem 0-ról kellene indulnunk. Ha sokallják Zambrottáért a pénzt, akkor itt marad, és nem kell Alvés, ennyire egyszerű, na jó, az hogy egyszerű csak vicc volt.
Azért örülnék Alvésnek!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.04. 09:25:12

(diegoért szintén olyan összeget kérnének amit a BARCA nem fizet ki.)

Figyelj!akkor mondjál már egy olyan klasszist vagy jól játszó KP-t aki ingy
en eljönne neked?Mert ezek szerint az a helyzett hogy nem akarják a fogu
khoz verni a garast vagyis akkor jó lenne ha ingyen jönne mindenki.Ember
hát mit gondolsz miért nem olcsók???gondolom hogy már letettek valamit
az asztalra nem?nem baj nem is kell nekünk vásárolni egy kicsitt drágában
játékosokatt akik tudnak is focizni.
Igazad van vegyenek akkor olyanokatt akikk 4-5 millió euróért eljönnek
de mellékesen igaz rájuk hogy csak azok jönnek el neked
ilyen összegért akik már:1.ki vannak öregedve 2.Egy 0-ák.Sztem
merx
Capitá del Barça

2008.04.03. 22:58:23

torrestoni írta:
merx írta:tényleg jó lenne ha sokan (mostmár nem csak páran) jobban átgondolnák az elképzelésüket, szinte csak irreális dolgokat lehet itt olvasni
-fabregas marad az arsenalban, ENNYI
-alvés túl sokba kerül a barcelona számára, ő sem itt fogja folytatni
-diegoért szintén olyan összeget kérnének amit a BARCA nem fizet ki
-nasri az eddigiek szerint még szóba sem került a barcelona háza táján ez csak itt téma...
-garay elúszott

ezeket el kell fogadni, még ha nehéz is
kit hagytam még ki?
Ha ez annyira fáj...
Miért, te mit tdsz biztosan? S mi az elképzelésed? jah, bocs..., az más kérdés, a kritizálás pedig megint más :twisted:
én csak annyit tudok biztosan, hogy amióta barcasnak mondhatom magam, a vezetőség még 1 játékosért sem nyúlt igazán a zsebébe!!! annak nagyon örülnék ha most változtatnának ezen politikájukon de a eddigiek nem ezt támasztják alá.

amit írtam nem kritika volt, közel sem állt hozzá, mindössze több gondolkodásra szerettem volna rábírni pár fórumozó társamat...
ezt tovább nem folytatom mert felesleges, csak akkor egy másik topicot kellene csinálni az olyan hszeknek amik álomcsapatokat mutatnak be, ez persze nem baj, csak ez a topic, sztem vhogy másról kellene, hogy szóljon :roll: és itt a vége :)
Kép
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.04.03. 22:19:22

én is merxhez hasonlóan látom a dolgokat
fabregas, alves, diego, nasri nem fog jönni(értsd: nem igazoljuk le) az indokaim nagyábból ugyanazok
Kép
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.03. 22:03:41

merx írta:tényleg jó lenne ha sokan (mostmár nem csak páran) jobban átgondolnák az elképzelésüket, szinte csak irreális dolgokat lehet itt olvasni
-fabregas marad az arsenalban, ENNYI
-nasri az eddigiek szerint még szóba sem került a barcelona háza táján ez csak itt téma...
-garay elúszott

kit hagytam még ki?
Ha ez annyira fáj...
Miért, te mit tdsz biztosan? S mi az elképzelésed? jah, bocs..., az más kérdés, a kritizálás pedig megint más :twisted:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.03. 21:59:35

merx írta:fabregas marad az arsenalban, ENNYI
-garay elúszott

kit hagytam még ki?
1. Garayra még megvan az előszerződésünk, igazolása csak attól függ, hogy Rijkaard marad-e, de ez egyre nyilvánvalóbb, hogy nem fog megtörténni, így az új edző döntése lesz.
2. Alves régóta célpontunk, ha idén nem jön össze semmi, akkor a zsebünkbe fogunk nyúlni és lesznek drága igazolásaink már a távozók miatt is. Nem tartom kizártnak. Sőt, állítólag 100 euros léptékről van szó, annyit költhetünk nyáron, főleg ha eladások is lesznek. Zambrotta majdnem biztos, hogy megy, a jobboldali védő bárki is lesz, drága mulatság, Lahm is lesz egy 20-as, akkor már 30 körül Alves megérősebb.
3. Diego egyellőre csak a fórumon téma, de 20-25 körül ő is elérhető.
4. Nasri tényleg szóba sem került, csak itt, én sem hiszek benne.
5. Fabregasban egyetértek.

Yaya Touré - a szikla.

Lezárt