Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért ez az Adriano-s megjegyzés egy kicsit erős volt.Iszonyú jó játékos,kár hogy morális válságban van(meghalt az apja,azóta nem találja a helyét,és csinálja a balhékat).Sztem még menthető lenne,csak egy új közeg,+egy érettebb gondolkodású edző kell neki(aki újra, a focira tereli a figyelmét).vinczebalazs írta:Na meg ez az adriano csere csak vicc ugye???Ma már egyenlő értéket képvisel egy Gudjohnsen-nel....
Cserepadra nem jönne. És az Internek amúgyis fontos láncszeme ha nem a legfontosabb Esteban. Amugy emg minek kéne ő ide? se 4-3-3 se 4-4-2 be nem férne be. Védekező kp-nak ottvan Yayadjtrack írta:hamár ronnie menne elcserélhetnénk cambiassora sztem tökéletes üzlet lenne mindkét fél számára:D
Ez is egy jó ötlet amit te mondassz 1-2 játékos de vagy 4- 5 öt akkor is ell kell küldeni!LG írta:Hamár a fiatal tehetségek kerültek szóba, sztem még mindig azok vannak kevesebben, akik valóban be váltják a reményeket.
A másik dolog, h sokan azt gondolják, h új játékosok igazolásával megoldódnak a dolgok. Sztem nem olyan biztos, pl. Abidal, Milito is milyen jók voltak amikor idejöttek, aztán mostanra meg hogy visszaestek. Most sem a játékosok egyéni tudásával van a baj, hanem az, h csapatként vagyunk 0-k. Szóval sztem ha eladjuk a világklasszis játékosainkat, és hozzunk helyettünk olyanokat, akik semmivel sem jobbak, azzal nem m1ünk sehova. Ez a keret nagyon jó játékosokból áll, sztem egy jó edző kell hozzá, aki csapatot csinál belőle. Ez nálam Mourinho lenne. Persze szükség van 1-2 uj játékosra, de sztem nem kell a fél csapatot lecserélni. De ez csak az én véleményem.
Erről az a véleményem, hogy az általad említet nevek mégcsak negyedakkora tehetségesek sem voltak!Balinho írta:
Nasrival kapcsolatban sajnos mindig az a baj, hogy lehet akármekkora tehetség, könnyen lehet, hogy befürrdenénk vele, nem menne jól neki, aztán oda jutnánk mint Rochemback-kal, Geovannival, Christanvallal etc (vagy mint a Real Higuainnal meg Gagoval). Az érem másik oldala ha meg valamelyik másik klub megveszi és ott befut az életbe nem lehet kivásárolni onnan (lásd C.Roni) ez a klub döntése hogy kockáztat-e 20-30 milliót az aktuális Maradona/Zidane/Pelé utódért.
Amikor Laporta elnök lett és leigazolta Ronaldinhot, akkor is sokan ezt mondták. Hogy a Real kiüt minket, aztán ők estek ki először, majd végül a Manchester Uniteddel szemben nyertünk. Persze akkor még volt egy Rosselünk, aki bármennnyire is megosztó személy, szerintem igenis hiányzik innen.Mikorka Kálmán írta:Szerintem nem a mi igazolási politikánkhoz alkalmazkodik majd Alves ára. Mi hozzá túl fogtechnikusok vagyunk.
el vagy tévedve...M.Riijkaard írta:(diegoért szintén olyan összeget kérnének amit a BARCA nem fizet ki.)
Figyelj!akkor mondjál már egy olyan klasszist vagy jól játszó KP-t aki ingy
en eljönne neked?Mert ezek szerint az a helyzett hogy nem akarják a fogu
khoz verni a garast vagyis akkor jó lenne ha ingyen jönne mindenki.Ember
hát mit gondolsz miért nem olcsók???gondolom hogy már letettek valamit
az asztalra nem?nem baj nem is kell nekünk vásárolni egy kicsitt drágában
játékosokatt akik tudnak is focizni.
Igazad van vegyenek akkor olyanokatt akikk 4-5 millió euróért eljönnek
de mellékesen igaz rájuk hogy csak azok jönnek el neked
ilyen összegért akik már:1.ki vannak öregedve 2.Egy 0-ák.Sztem
Nem hinném, hogy jönne Diego, amúgy sztem Ronaldinho helyén játszana.Lampiao írta: Ha jön Diego kinek a rovására fog játszani? Hagyjuk a padon a két fiatalt? Bojant meg Giovannit? Igaz, hogy csatárok, de sokszor Ronnie helyén vannak, mert azért Henryt meg Eto'o-t elég nehéz lenne kihagyni...
Ha Zambi 100%, hogy távozik, azért mi is kérhetnénk ám érte, nem kell mindig mindenkit elengednünk! Ha kell nekik Zambrotta fizessenek érte, mi meg megvesszük belőle Alvést, bár Alvés tuti drágább, de akkor sem 0-ról kellene indulnunk. Ha sokallják Zambrottáért a pénzt, akkor itt marad, és nem kell Alvés, ennyire egyszerű, na jó, az hogy egyszerű csak vicc volt.Colos írta:Puyol szokott beugrani segíteni a jobb szélre, szerintem nagyon is jó ott, de középen is szükség van rá, szóval egy jó jobb szélső érkezésére nagyon nagy esély van.Karashu írta: Zambrotta 100 % távozó, a brazilnak nagyon örülnék én is! Csak egy kérdés: Zambrotta mellett van egy csere jobb szélső a csapatban egyáltalán?
én csak annyit tudok biztosan, hogy amióta barcasnak mondhatom magam, a vezetőség még 1 játékosért sem nyúlt igazán a zsebébe!!! annak nagyon örülnék ha most változtatnának ezen politikájukon de a eddigiek nem ezt támasztják alá.torrestoni írta:Ha ez annyira fáj...merx írta:tényleg jó lenne ha sokan (mostmár nem csak páran) jobban átgondolnák az elképzelésüket, szinte csak irreális dolgokat lehet itt olvasni
-fabregas marad az arsenalban, ENNYI
-alvés túl sokba kerül a barcelona számára, ő sem itt fogja folytatni
-diegoért szintén olyan összeget kérnének amit a BARCA nem fizet ki
-nasri az eddigiek szerint még szóba sem került a barcelona háza táján ez csak itt téma...
-garay elúszott
ezeket el kell fogadni, még ha nehéz is
kit hagytam még ki?
Miért, te mit tdsz biztosan? S mi az elképzelésed? jah, bocs..., az más kérdés, a kritizálás pedig megint más
Ha ez annyira fáj...merx írta:tényleg jó lenne ha sokan (mostmár nem csak páran) jobban átgondolnák az elképzelésüket, szinte csak irreális dolgokat lehet itt olvasni
-fabregas marad az arsenalban, ENNYI
-nasri az eddigiek szerint még szóba sem került a barcelona háza táján ez csak itt téma...
-garay elúszott
kit hagytam még ki?
1. Garayra még megvan az előszerződésünk, igazolása csak attól függ, hogy Rijkaard marad-e, de ez egyre nyilvánvalóbb, hogy nem fog megtörténni, így az új edző döntése lesz.merx írta:fabregas marad az arsenalban, ENNYI
-garay elúszott
kit hagytam még ki?