Bajnoki Mérkőzések 07-08
Hát ők kettőn vannak túl a húzósabbak közül (Atletico, Villarreal....), mi pedig hármon (Atletico, Sevilla, Zaragoza ha őket ide lehet sorolni).
Ez nem jelent semmit szvsz. Az Espanyol nagyon hullámzóan teljesít, lehet hogy megfogják a Madridot Barcelonában holnap, de az is lehet hogy kapnak egy négyest.
A Villarrealt jó lenne jól megütni, ahogy a Madrid tette, de erre az esély redukál a nullához. Jó egy 0-1 is....
Ez nem jelent semmit szvsz. Az Espanyol nagyon hullámzóan teljesít, lehet hogy megfogják a Madridot Barcelonában holnap, de az is lehet hogy kapnak egy négyest.
A Villarrealt jó lenne jól megütni, ahogy a Madrid tette, de erre az esély redukál a nullához. Jó egy 0-1 is....
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Azért jó lesz tudni,hogy mi már túl vagyunk sok jó csapaton míg a madrid nem játszott idáig olyan nagyon erős csapatok ellen!Bodi írta:Pihenő???
Válogatott meccsek lesznek,valószínűleg fáradtabban térnek majd vissza a játékosok,mint ahogy elmennek.
Épp ezért nagyon nehéz lesz megfogni a Villarealt,de ha sikerül,az hatalmas lökést adhat a csapatnak,mert végre jönnek majd kicsit könnyebb meccsek is.
-
- Director del Fútbol
Pihenő???
Válogatott meccsek lesznek,valószínűleg fáradtabban térnek majd vissza a játékosok,mint ahogy elmennek.
Épp ezért nagyon nehéz lesz megfogni a Villarealt,de ha sikerül,az hatalmas lökést adhat a csapatnak,mert végre jönnek majd kicsit könnyebb meccsek is.
- Ádám02
- Entrenador del Barça
Ha a Villareal megvan akkor egyenesbe vagyunk sok fog Messitől is függeni remélem nem piheni túl magát és más sem ott kell folytatni ahol abbahagyták!Rivaldo11 írta:Azt hiszem, most jól jön a két hét szünet a ligában. A sérültjeink miatt mindenképp. Bár most kezd belejönni a csapat, és ilyenkor nem szokott jól jönni a pihenő, remélem ez nem látszik majd meg a Villarreal ellen. Az nehéz derbi lesz, nyilván a madridtól elszenvedett zakó miatt ellenünk triplán készülnek majd.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Azt hiszem, most jól jön a két hét szünet a ligában. A sérültjeink miatt mindenképp. Bár most kezd belejönni a csapat, és ilyenkor nem szokott jól jönni a pihenő, remélem ez nem látszik majd meg a Villarreal ellen. Az nehéz derbi lesz, nyilván a madridtól elszenvedett zakó miatt ellenünk triplán készülnek majd.
Rivaldo-A Legnagyobb.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Hoppá, látom a szerkesztők hamr átvették az információmat.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
A Villarreal-FC Barcelona meccset október 20-án, szombaton 20 órakor rendezik. A Madrid ugyanezen a napon 22 órától játszik. (forrás: futbol.sportec.es)

-
- Llegenda del Barça
KöszGame90 írta:Jah...egy kis éjféli Barca meccsZozzy 5 írta:Jól látom, hogy a hétvégi meccsünk 00:00kor kezdődik Vasárnap?![]()
![]()
Első 2 hsz-t olvasdd el:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=700

-
- aka Game90
Jah...egy kis éjféli Barca meccsZozzy 5 írta:Jól látom, hogy a hétvégi meccsünk 00:00kor kezdődik Vasárnap?

Első 2 hsz-t olvasdd el:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=700
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
- Danka00792
- Director del Fútbol
leszünk elsök is.. ahogy elnézem a madrid teljesitményét és a barcáét hamarosan elsök leszünk... aztán hogy meg tudjuk tartani e ezt a teljesitményt az nagy kérdés.. de vmiért ugyérzem hogy igendavi10 írta:Csak Másodikok vagyunk...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma megint jó a Nemzeti Sport címlapja:)
......Tiszta bulvárlap lett:(
......Tiszta bulvárlap lett:(
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
OFF az egész. Segítség kéne topicban válaszolok.MESSIás(z) írta:És ott hogyan???

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Megnyerhetnék nekem 18. szülinapi ajándékként...Primitive írta:"A Barcelonának október 23-án kedden Bajnokok Ligája találkozója van Glasgowban a Rangers ellen... "

Mondjuk csak 24-én töltöm be, de akkor is nyerni kell!

-
- Barça B
És ott hogyan???
- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Sablon: google a barátodMESSIás(z) írta:Nem tudjátok h a hétvégi meccse képeit honnan lehet letölteni??![]()

-
- Barça B
Nem tudjátok h a hétvégi meccse képeit honnan lehet letölteni??

- harcilepke
- Jugador del Barça
Végre netközelben újra, s végre ismét barcázhatok...
El is olvasgattam az utóbbi hozzászólásokat, gyöngyszemeket és elmésségeket, már az AM meccs utániakat...
Ronnival nem is foglakoznék, sztem fejlődött vmicskét, de magasan van a mérce, az is amit saját maga állított fel valamikoron, s amit nagyon nagyon rezegtet VALAKI, akivel szárnyra kapott a barca, akiről "bepattognak" a labdák. Ő a barca stílusa, ő a támadófutball mércéje.
De egyes számú megfigyelésem: középpálya nélkül nem megy. Letámadás, gyorsaság, robbanékonyság Iniesta vezetésével. Deco feljavult sztem is tény rengeteget dolgozik minden meccsen kap egy sárgát, Xavi megbízható, gólt is lőtt labdát nem ad el, hihetetlen magasan van az átlagos játékstandardja(a kedvencem), de itt van a legtapasztalatlanabb, inkább legfiatalabb középpályásunk, aki hihetetlen. Jáccott Ronnie posztján olyan gyors mint a szél, jáccik tám.közepet, lehet vele jáccani, oszt erre berakjuk védekező középpályára. A kiccsávó meg úgy forgolódik 2-3 támadó közt a 16ostól pár lépésre, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, és passzol, ha nem tud akkor simán elmegy az ellen mellett mer ez már csak így megy nála.
Kész vagyok tőle, kiráz a hideg, na persze nem olyan "23as játékos" módjára.
Ja és akkor a védelem, mer van védelem legalább is jobb oldal híján tökéletes is lehetne..
Milito bácsi mellett Puyol(igaz most jött vissza), a mindig kiválló, soha le nem álló Barca ikon, ideges kiscsikónak tűnik néha. A Milito gyerek nem naon hibázik, amúltkor láttam elcsúszni passz közben ennyi asszem. Jáccot valamit az Agüero gyerek vasárnap, ott volt a pályán? megették előételnek vagyis megette... És akkor ott aóvan a barátja is az "erik" is. Tavaly tendencia volt, hogy kihasználván R10 iszonyat védőmunkáját a szélröl bevonultak a abarca védelme mögé, ha Sylvi jáccott ott ha más. erre idén nem jöttek onnam a beadások. minden támadás a másik oldalon történt. a sevilla (jesus navas, dani alves) egy kapufája asszem a drago adta a másik oldalról. az atletico 3 helyzete 90 pec alatt:egy lövés maxi rodrigez, simao betörése puyollal szembe és hát a 23as barcelonai játékos különböző hibái...Zaragoza az elején volt 2 támadás mind2 sztem jobb oldalon kezdődött mégha a gólnál át s ment a labda az abidal oldalára és onnan lötte be a srác. Levante nem primera division szint, az mindegy. Reyes (1), Simao (3); Forlán (1), Agüero (1) - az eurobarca értékelése...sztem simao általában az barcelonai 23as játékos oldalán próbálkozott... A sevilla meccsen jesus navast lecserélték ... pedig nem rossz a srác sőt.... sztem ő is 1est kapott, és dani alves sem támogatta oly bőszen a támadásokat...
egyéb észrevétel a sevilla csak rúgott egy gólt, "asszem" a 23as " 'szta el a lest" és vasárnapi teljesítménye is megkapta a méltó értékelést... Ha igazán gonosz szeretnék lenni akkor azt is hozzátenném, hogy a BL-t is azután nyertük meg hogy Belletti és Larson bejött..
Nem csak egyszerűen elzavarnám Kolumbiába, hanem soha senkinek nem adnám oda a mezszámát, mer rossz ómen...
Na mindegy ha volt oly barom aki enny 'mit is' ? képes elolvasni egy forumban(sztem saját magam má az első mondat után abbahagytam volna) akko bocsi mindezé....
Csak a Barca
Ja: a válogatottban játszani nem pénzkérdés, nem fáradtságkérdés, nem klubbigények kérdése. A válogatott képvisel minket. Annyi és megannyi millió embert, érzést. És még sokkal többet. szerintem
Csak a Barca
El is olvasgattam az utóbbi hozzászólásokat, gyöngyszemeket és elmésségeket, már az AM meccs utániakat...
Ronnival nem is foglakoznék, sztem fejlődött vmicskét, de magasan van a mérce, az is amit saját maga állított fel valamikoron, s amit nagyon nagyon rezegtet VALAKI, akivel szárnyra kapott a barca, akiről "bepattognak" a labdák. Ő a barca stílusa, ő a támadófutball mércéje.
De egyes számú megfigyelésem: középpálya nélkül nem megy. Letámadás, gyorsaság, robbanékonyság Iniesta vezetésével. Deco feljavult sztem is tény rengeteget dolgozik minden meccsen kap egy sárgát, Xavi megbízható, gólt is lőtt labdát nem ad el, hihetetlen magasan van az átlagos játékstandardja(a kedvencem), de itt van a legtapasztalatlanabb, inkább legfiatalabb középpályásunk, aki hihetetlen. Jáccott Ronnie posztján olyan gyors mint a szél, jáccik tám.közepet, lehet vele jáccani, oszt erre berakjuk védekező középpályára. A kiccsávó meg úgy forgolódik 2-3 támadó közt a 16ostól pár lépésre, mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga, és passzol, ha nem tud akkor simán elmegy az ellen mellett mer ez már csak így megy nála.
Kész vagyok tőle, kiráz a hideg, na persze nem olyan "23as játékos" módjára.
Ja és akkor a védelem, mer van védelem legalább is jobb oldal híján tökéletes is lehetne..
Milito bácsi mellett Puyol(igaz most jött vissza), a mindig kiválló, soha le nem álló Barca ikon, ideges kiscsikónak tűnik néha. A Milito gyerek nem naon hibázik, amúltkor láttam elcsúszni passz közben ennyi asszem. Jáccot valamit az Agüero gyerek vasárnap, ott volt a pályán? megették előételnek vagyis megette... És akkor ott aóvan a barátja is az "erik" is. Tavaly tendencia volt, hogy kihasználván R10 iszonyat védőmunkáját a szélröl bevonultak a abarca védelme mögé, ha Sylvi jáccott ott ha más. erre idén nem jöttek onnam a beadások. minden támadás a másik oldalon történt. a sevilla (jesus navas, dani alves) egy kapufája asszem a drago adta a másik oldalról. az atletico 3 helyzete 90 pec alatt:egy lövés maxi rodrigez, simao betörése puyollal szembe és hát a 23as barcelonai játékos különböző hibái...Zaragoza az elején volt 2 támadás mind2 sztem jobb oldalon kezdődött mégha a gólnál át s ment a labda az abidal oldalára és onnan lötte be a srác. Levante nem primera division szint, az mindegy. Reyes (1), Simao (3); Forlán (1), Agüero (1) - az eurobarca értékelése...sztem simao általában az barcelonai 23as játékos oldalán próbálkozott... A sevilla meccsen jesus navast lecserélték ... pedig nem rossz a srác sőt.... sztem ő is 1est kapott, és dani alves sem támogatta oly bőszen a támadásokat...
egyéb észrevétel a sevilla csak rúgott egy gólt, "asszem" a 23as " 'szta el a lest" és vasárnapi teljesítménye is megkapta a méltó értékelést... Ha igazán gonosz szeretnék lenni akkor azt is hozzátenném, hogy a BL-t is azután nyertük meg hogy Belletti és Larson bejött..
Nem csak egyszerűen elzavarnám Kolumbiába, hanem soha senkinek nem adnám oda a mezszámát, mer rossz ómen...
Na mindegy ha volt oly barom aki enny 'mit is' ? képes elolvasni egy forumban(sztem saját magam má az első mondat után abbahagytam volna) akko bocsi mindezé....
Csak a Barca
Ja: a válogatottban játszani nem pénzkérdés, nem fáradtságkérdés, nem klubbigények kérdése. A válogatott képvisel minket. Annyi és megannyi millió embert, érzést. És még sokkal többet. szerintem
Csak a Barca
- Primitive
- Entrenador del Barça
"A Barcelonának október 23-án kedden Bajnokok Ligája találkozója van Glasgowban a Rangers ellen, így a bajnoki meccse bizonyosan szombat estére kerül." >>>> FŐOLDAL... ajánlom, hogy máskor figyelmesebben olvasd el...
Nekem is 00:00 ír....

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Igazad van csak nekem a következő ellenfélhez az van kiirva hogy Vasárnap (00:00)Primitive írta:Dehogy, szerintem szombat este a 22:00 meccs lesz a mienk, mert kedden játszunk a Glasgow ellen, ebből adódik az, hogy szombaton játszunk... Javítsatok ki, ha nincs igazam..Victor_Valdes írta:Most tényleg éjfélbe lesz a meccs?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Primitive
- Entrenador del Barça
Dehogy, szerintem szombat este a 22:00 meccs lesz a mienk, mert kedden játszunk a Glasgow ellen, ebből adódik az, hogy szombaton játszunk... Javítsatok ki, ha nincs igazam..Victor_Valdes írta:Most tényleg éjfélbe lesz a meccs?
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Most tényleg éjfélbe lesz a meccs?
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- Primitive
- Entrenador del Barça
Barcelonából nagyon sok jó, tehetséges játékos került ki.... Akiket én nagyon sajnálok, hogy nem tudtuk megtartani, az Cesc, meg Pique... Cesc, egy arany lenne, és fiatal még, és nagyon jó formában is játszik, kár, hogy elengedtük....
:( 

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Sőt, ez ellenfélnél is volt egy saját nevelésünk...