Mert azzal sokra megyünk, ha Ibra van a csapatban!!!abraka írta:Még mindig Eto'o??? Hagyjátok már csórót békén. Elment... Értitek? Nincs már itt... Sok embernek, még mindig Samu van a csapatában. Wake Up! Wake Up!

Mert azzal sokra megyünk, ha Ibra van a csapatban!!!abraka írta:Még mindig Eto'o??? Hagyjátok már csórót békén. Elment... Értitek? Nincs már itt... Sok embernek, még mindig Samu van a csapatában. Wake Up! Wake Up!
ühüm,megint én nem értem, nagyon jótorrestoni írta:
Igazából erre már nem akartam és nem is szabadna reagálnom, de pontosan Miki miatt fogok (aki valószínűleg, ha Isten is úgy akarja megérti majd).
Az, hogy minimálisan letámad, meg hasonlók, csak kifogás a védelme érdekében. Jelen esetben azoknak kellene inkább pár mérkőzést várni, akik megelőlegezték a bizalmat kilométerekkel.
Még mindig Eto'o??? Hagyjátok már csórót békén. Elment... Értitek? Nincs már itt... Sok embernek, még mindig Samu van a csapatában. Wake Up! Wake Up!chrisnagy13 írta:A Bilbao ellen jól játszott???VictorValdes19 írta:Ma nem játszott jól. Na és akkor? Bilbao ellen meg jól játszott.
Úgy látom minden évbe lesz olyan játékos, akinek minden rossz megmozdulását megfogják említeni....![]()
Ha majd január környékén fog ilyen teljesítményt nyújtani, mint tegnap, na akkor lehet majd károgni.
Már ne is haragudj, de egy olyan játékosról beszélünk akiért kiadtak majd 70 millió eurót, és úgy lett beharangozva, hogy az "Isten" megérkezett Barcelonába. Hagy legyen már vele szemben egy kis elvárás.
Ha Te fél évig csak bejárnál minden nap a munkahelyedre és nem dolgoznál megdicsérnének?
Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
A Bilbao ellen jól játszott???VictorValdes19 írta:Ma nem játszott jól. Na és akkor? Bilbao ellen meg jól játszott.
Úgy látom minden évbe lesz olyan játékos, akinek minden rossz megmozdulását megfogják említeni....![]()
Ha majd január környékén fog ilyen teljesítményt nyújtani, mint tegnap, na akkor lehet majd károgni.
Ajajaj, már Ronaldo is előjöttdanikaa10 írta:...
részemről meg itt a pontAtlantis írta:Az egész vitának ott veszik el az értelme, hogy mindenki túlságosan meg van győződve arról, hogy neki van igaza és néha annyira beleéli magát ebbe, hogy azt már rossz olvasni...
A mai meccsen tényleg nem látszott rajta az, hogy nagy kedvvel játszana, DE igenis megpróbált letámadni jópárszor és labdákért is visszalépett néha, volt 1-2 alkalom amikor még védekezni is hátrament.
Jelenleg tényleg mondhatnánk, hogy nem érte meg az árát, de nem értem miért kell minden egyes meccs után újra és újra szidni őt...
Olvasgattam a hozzászólásokat, de senkinél sem láttam, hogy akár megemlítette volna, hogy Zlatant elbbre tennék, mint a klubbot, de az is lehet, hogy csak én nem vettem észre. Az már lehetséges, hogy te ezt így szűrted le egyes hozzászólásokat olvasva, de ettől ez még nem feltétlenül igaz...torrestoni írta:
Szerintem pedig első ízben meg kellene próbálni értelmezni a kritikát megfogalmazók által leírtakat, majd ha sikerült, akkor alapvetően nem is írnál mások nevében badarságokat, de ha mégis megjegyeznél valamit, annak lenne alapja, nem pedig kereszteshadjáratra buzdítanád Zlatan népes rajongói csoportját azok ellen, akik még mindig a Klubot teszik a rangsorban előre...
Általánosítani butaság... Én nagyon örülnék neki, ha nem kellene semmilyen kritikát leírni róla. Azonban ponotsan az látszódik rajta eddig, amitől tartottam.csabimo írta:Akik nem kedvelik, vagy nem értettek egyet az etoo-ibra cserével, esetleg 1 max 2 meccset adtak neki a bizonyításra, azok most nagyítóval figyelik, h 1eseket adhassank, kritizálhassák stb...
Én személy szerint nem firtattam, hogy ez másképp lett volna. Viszont ez az ő topikja, neki kell bizonyítania, ő eddig csak pénzbe került a klubnak, hozzátenni semmit sem tett.A mai meccsen pocsék volt, ahogy az egész csapatjáték, az akarat pedig egyedül Alvesen látszott, h miért is jöttünk monacoba...Értékelhetetlen volt xavi-henry-ibra játéka.
Na igen! Én egyedül ezzel értek egyet, és gratulálni tudok azoknak akik Ibrahimovicot 2 tét meccs után sz*ar igazolásnak könyvelik el.SzygBoty írta:Lehet kritikát írni senki nem mondta hogy nem, de besorolni egy rossz igazolásnak nem hiszem hogy tisztességes ennyi idő után.
Ibrának mindig is szokása volt unott arckifejezéssel sétálgatni a pályán, aztán egy nagyot villanni a semmiből. Szerintem itt az utóbbi két meccsen még mindig jóval nagyobb alázatot tanúsított, mint az Interben bármikor. Azt még elég korainak tartom, hogy előhozzuk: Pep a személyes érzelmeitVarga Tamás írta:Egy játékost a teljesítménye alapján KRITIZÁLNI, mióta egyenlő az utálattal?barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!
Te saját csapatába lévő embert így utálni....
Én senkit se utálok, csupán a mai játékát elégtelenre értékelem!
Mi ezzel a baj?
Jóéjt!
Üdv!SzygBoty írta:Üdv Nektek!
Nem értem azokat akik miden egyes meccs után beírják hogy Ibra sz.r, mert nem az! Ők szerintem Etot siratják hogy elment és be akarják bizonyítani mindenkinek hogy neki volt igazuk és ők megmondták,hogy inkább ő maradjon. Akik ennyire Eto fanok és Ibra utálók azok miért nem szurkolnak az Internek?:![]()
Sok butaságot írtál az 1. hozzászólásodban!SzygBoty írta:Üdv Nektek!
Nem értem azokat akik miden egyes meccs után beírják hogy Ibra sz.r, mert nem az! Ők szerintem Etot siratják hogy elment és be akarják bizonyítani mindenkinek hogy neki volt igazuk és ők megmondták,hogy inkább ő maradjon. Akik ennyire Eto fanok és Ibra utálók azok miért nem szurkolnak az Internek?:![]()
de lehet nekik van igazuk és tényleg sz.r, nem tud bizonyítani (már 3 meccs után se...húha) és küldjük el vagy tegyük a kispadra,de ezzel a lendülettel Ronaldot is elküldheti a Madrid mert sz.r és ő sem játszik úgy Madridban szeretnék.
nem tudjuk eldönteni hogy most megérte-e vagy nem!
várjunk már 1-2 hónapot... szerintem....
torrestoni írta:barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!
Te saját csapatába lévő embert így utálni....
Komolyan nem értem, hogy miért ne lehetne kritikát megfogalmazni egy olyan játékos felé, aki köztudottan megosztja az embereket, viszont ettől függetlenül is idejött (irgalmatlan sok, a klub történelmében rekordnak számító összegért egy hihetetlen csapatba, ahol igazi, sajátnevelésű, küzdeni tudó, katalán és más nemzetiségű világklasszisok és jó munkások vannak), ami elméletben az ő elmondása szerint kivételes dolog, mégis nagy részben az látszódik rajta, hogy nincs kedve, nem akar.
Szerintem pedig első ízben meg kellene próbálni értelmezni a kritikát megfogalmazók által leírtakat, majd ha sikerült, akkor alapvetően nem is írnál mások nevében badarságokat, de ha mégis megjegyeznél valamit, annak lenne alapja, nem pedig kereszteshadjáratra buzdítanád Zlatan népes rajongói csoportját azok ellen, akik még mindig a Klubot teszik a rangsorban előre...SzygBoty írta:...