Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chrisnagy13
Jugador del Barça

2009.08.29. 00:50:39

abraka írta:Még mindig Eto'o??? Hagyjátok már csórót békén. Elment... Értitek? Nincs már itt... Sok embernek, még mindig Samu van a csapatában. Wake Up! Wake Up!
Mert azzal sokra megyünk, ha Ibra van a csapatban!!! :lol:
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.29. 00:42:58

torrestoni írta:
Igazából erre már nem akartam és nem is szabadna reagálnom, de pontosan Miki miatt fogok (aki valószínűleg, ha Isten is úgy akarja megérti majd).
Az, hogy minimálisan letámad, meg hasonlók, csak kifogás a védelme érdekében. Jelen esetben azoknak kellene inkább pár mérkőzést várni, akik megelőlegezték a bizalmat kilométerekkel.
ühüm,megint én nem értem, nagyon jó :D

abban számodra mi nem volt világos,hogy olyan mellett nem megyek el,amikor valaki (Tamás) azt írja,hogy nem látta letámadni. Igaz ez Kedves Toni? nem túlzott Kritika ez? vagy elkerülte a figyelmed esetleg, nembaj,azért írtam.

És hogy a te szavaiddal éljek: ha Isten is úgy akarja,majd megérted miért és mit írtam, utoljára:

nem védem a gyengébb teljesítményét azzal,h de letámadt, hanem azzal szemben védem,akik szerint le sem támadt. talán érthető. és mint leírtam mindegyik ide kapcsolód hszembe szinte: nekem sem elég ez, kell mellé a jobb,jó játék is. de ezt megtalálod, szintén tőlem (is) , szintén eme topikban.

de gondolom szerinted ismét én nem értettem meg.

szerk: írtam,h nem írhat bárki kritikát? nem! azt írtam,h van köztük különbség, amit említettem pl, egyszerűen nincs úgy. és ami nincs úgy,azt meg lehet jegyezni, akár kritika,akár nem.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ozsimiki 2009.08.29. 00:56:28-kor.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
abraka
Jugador del Barça

2009.08.29. 00:42:29

chrisnagy13 írta:
VictorValdes19 írta:Ma nem játszott jól. Na és akkor? Bilbao ellen meg jól játszott.

Úgy látom minden évbe lesz olyan játékos, akinek minden rossz megmozdulását megfogják említeni.... :lol:

Ha majd január környékén fog ilyen teljesítményt nyújtani, mint tegnap, na akkor lehet majd károgni.
A Bilbao ellen jól játszott???

Már ne is haragudj, de egy olyan játékosról beszélünk akiért kiadtak majd 70 millió eurót, és úgy lett beharangozva, hogy az "Isten" megérkezett Barcelonába. Hagy legyen már vele szemben egy kis elvárás.
Ha Te fél évig csak bejárnál minden nap a munkahelyedre és nem dolgoznál megdicsérnének?

Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
Még mindig Eto'o??? Hagyjátok már csórót békén. Elment... Értitek? Nincs már itt... Sok embernek, még mindig Samu van a csapatában. Wake Up! Wake Up!
chrisnagy13
Jugador del Barça

2009.08.29. 00:35:20

VictorValdes19 írta:Ma nem játszott jól. Na és akkor? Bilbao ellen meg jól játszott.

Úgy látom minden évbe lesz olyan játékos, akinek minden rossz megmozdulását megfogják említeni.... :lol:

Ha majd január környékén fog ilyen teljesítményt nyújtani, mint tegnap, na akkor lehet majd károgni.
A Bilbao ellen jól játszott???

Már ne is haragudj, de egy olyan játékosról beszélünk akiért kiadtak majd 70 millió eurót, és úgy lett beharangozva, hogy az "Isten" megérkezett Barcelonába. Hagy legyen már vele szemben egy kis elvárás.
Ha Te fél évig csak bejárnál minden nap a munkahelyedre és nem dolgoznál megdicsérnének?

Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen BALF@SZÉRT!
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.29. 00:35:13

danikaa10 írta:...
Ajajaj, már Ronaldo is előjött :lol:

Ugye egyrészt az ő tett szívességet, hogy aláírt, ez ismét előjött, de ez valóban legyen a te gondod.

Igazából erre már nem akartam és nem is szabadna reagálnom, de pontosan Miki miatt fogok (aki valószínűleg, ha Isten is úgy akarja megérti majd).

Szóval, mégis ki a franc temeti, mert én például a korábbi mérkőzéseiről beszéltem. A jövőt illetőn csak annyit fogalmaztam meg, hogy láthatóan nem küzd úgy, mint egy másik friss igazolás, mert nem, s ezt bármivel meg lehet magyarázni, olyan kifogásokkal pláne, hogy neki nem kell, Pep nem várja el tőle, egy Barcelonában ez bármikor elfogadható és kritikával nem illethető :D Ezért én később szemrebbenés nélkül adnék bizalmat egy olyan játékosnak, akin tapintható az elszántság, jó formában is van, képes küzdeni háromszor úgy, mint jelenleg Ibra, stb. Ez azonban még a jövő zenéje. Jelen esetben azoknak kellene inkább pár mérkőzést várni, akik megelőlegezték a bizalmat kilométerekkel.

Azt pedig, hogy én mit várok, már rég leírtam. Szerintem azt a kisujjából ki tudná rázni, de egyelőre valamilyen rejtélyes okból kifolyólag még minimálisan sem teljesíti.

Valóban nem tudom, miért kellene most elégedettnek lennem, vagy csak annyira vaknak lennem, hogy ne lássam meg azt, hogy ez nem elég? S miért nem lehetne kritikát megfogalmazni.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.29. 00:41:02-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.29. 00:27:43

De most komolyan ti mit vártatok? Őszintén. Azt, hogy hipp - hopp beilleszkedik, lő 3 gólt stb? Írjátok, hogy ez Ibrahimovic topic ide őróla kell elmondani a véleményeket ami helyes is, de nem látom, hogy mást kritizálnátok, pedig nem csak ő játszott rosszul.

Az meg, hogy mennyibe került, nem ő kérte, hogy ennyiért hozzák el, amőgy meg ha 20 millióért jön akkor van ideje, ha 40ért akkor nincs :?: :roll:

Jó tudom, most jönnek, hogy mekkora balfék vagyok, hogy én ezt szürtem le, meg, hogy nehogy már ne lehessen véleményt írni, de legalább ne temessétek már szerencsétlent 2 meccs után, marha bosszantó.

Nem azért, de a Madridnál türelmesen várják, hogy Ronaldo belelendüljön pedig tudjuk az árát itt meg, elkönyvelik az év legrosszabb igazolásának. (Na ez után mit fogok kapni. :roll: )
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2009.08.29. 00:25:29

Ma nem játszott jól. Na és akkor? Bilbao ellen meg jól játszott.

" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
ozsimiki
Adminisztrátor

2009.08.29. 00:20:52

Atlantis írta:Az egész vitának ott veszik el az értelme, hogy mindenki túlságosan meg van győződve arról, hogy neki van igaza és néha annyira beleéli magát ebbe, hogy azt már rossz olvasni...

A mai meccsen tényleg nem látszott rajta az, hogy nagy kedvvel játszana, DE igenis megpróbált letámadni jópárszor és labdákért is visszalépett néha, volt 1-2 alkalom amikor még védekezni is hátrament.
Jelenleg tényleg mondhatnánk, hogy nem érte meg az árát, de nem értem miért kell minden egyes meccs után újra és újra szidni őt...
részemről meg itt a pont :idea: ( hszem további része,term nem neked szól)

most hogy vitatkozzak normálisan olyan emberrel aki azt íjra,hogy mai meccsen egyszer sem támadott le Ibra? :lol: tényleg nem ugyanazt a meccset néztük ezek szerint. ennyire csak a rosszat észrevenni valakiben nem lehet egyszerű. és továbbra sem írta SENKI,hogy ma jó volt,mert nem volt az, itt azon a témán feszengünk, hogy Ibra harcolt e valamennyit vagy sem, támadott le vagy sem, volt e benne alázat vagy sem, én láttam mind3at tőle, nem egyszer.

TOninak is szól ez, aki arra hegyezi ki a dolgot,hogy de miért védjük? hát azért kritika és kritika között is van különbség, bocsi,h nem megyek el szó nélkül amellett, hogy azt írják páran: nem küzdött, nem ment zavarni,stb. nézzétek meg mégegyszer.

arckifejezés terén meg lehet hogy egy bizonyos Tititől vett leckéket. azt se érdekelt senkit amikor végre elkezdett focizni Barcelonában, Ibránál se fogtok ilyeneken leakadni. Jóéjt.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2009.08.29. 00:19:07

Én elfogadom hogy Ibra rossz teljesítményt nyújt, még van ideje szokni a csapatot. Viszont! A hozzáállása az elfogadhatatlan. Újonc létére hajtania kellene és törekednie rá hogy mutasson valamit, hogy bizonyítson. Kis túlzással úgy viselkedik a pályán mint egy életunt ember. Sajnos olyan mentalitást szerintem soha nem látunk majd tőle mint Samutól. Remélem játékban ( csapatjáték) és góllövésben hamarosan tündökölni fog. Ő mégis csak a Barca 9-ese, az elsőszámú és a pályán lévő egyetlen középcsatár. Tehát ő a posztja fontosságából kiindulva nem teheti meg azt hogy hónapokig unottan vagy formahanyatlásosan játszik. Bízom Zlatanban hogy majd megmutatja mit is tud igazán és képes lesz hosszú távon jó teljesítményt nyújtani. És szerintem ezt kell tennie minden Barca drukkernek. :roll:
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Dexter

2009.08.29. 00:18:44

torrestoni írta:
Szerintem pedig első ízben meg kellene próbálni értelmezni a kritikát megfogalmazók által leírtakat, majd ha sikerült, akkor alapvetően nem is írnál mások nevében badarságokat, de ha mégis megjegyeznél valamit, annak lenne alapja, nem pedig kereszteshadjáratra buzdítanád Zlatan népes rajongói csoportját azok ellen, akik még mindig a Klubot teszik a rangsorban előre...
Olvasgattam a hozzászólásokat, de senkinél sem láttam, hogy akár megemlítette volna, hogy Zlatant elbbre tennék, mint a klubbot, de az is lehet, hogy csak én nem vettem észre. Az már lehetséges, hogy te ezt így szűrted le egyes hozzászólásokat olvasva, de ettől ez még nem feltétlenül igaz...

Az viszont tényleg vicces, hogy páran azt állítják, hogy egyszer sem látták Ibrát visszafutni, vagy letámadni, mert nem is egy példa volt rá a mai meccsen.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Dexter 2009.08.29. 00:21:28-kor.
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.29. 00:18:40

csabimo írta:Akik nem kedvelik, vagy nem értettek egyet az etoo-ibra cserével, esetleg 1 max 2 meccset adtak neki a bizonyításra, azok most nagyítóval figyelik, h 1eseket adhassank, kritizálhassák stb...
Általánosítani butaság... Én nagyon örülnék neki, ha nem kellene semmilyen kritikát leírni róla. Azonban ponotsan az látszódik rajta eddig, amitől tartottam.
A mai meccsen pocsék volt, ahogy az egész csapatjáték, az akarat pedig egyedül Alvesen látszott, h miért is jöttünk monacoba...Értékelhetetlen volt xavi-henry-ibra játéka.
Én személy szerint nem firtattam, hogy ez másképp lett volna. Viszont ez az ő topikja, neki kell bizonyítania, ő eddig csak pénzbe került a klubnak, hozzátenni semmit sem tett.

A mondandód többi része helyes meglátás, én is adok neki időt, de nem ilyen hozzáállás mellett.

Dani, az, hogy Pep miért akarta, az az ő dolga, ahogy az is, hogy a csapat eredményes legyen. Cruyff is igazolt és kipicsázott nem egy játékost, ettől függetlenül az embereknek akkor is volt véleménye a hollandtól függetlenül. Én maximálisan tisztelem és elismerem Pepet, de ennyivel lerendezni, hogy ő akarta, ő tudja, az nekem kevés. Ettől még ugyanúgy vannak gondolataim, most épp egy véleményem a mai és korábbi meccseiről. A jövőt illetően mindkettejükben bízom, hiszen ez az én érdekem is, azonban jelen pillanatban nem ez a helyzet, nem beszélve arról, hogy Pep hozott egy döntést, de nem ő fog Ibra helyett játszani.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.29. 00:26:10-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.29. 00:15:55

Én úgy gondolom, hogy Guardiola akarta Ibrahimovicot a csapatban tudni.
Azt is gondolom,hogy Ibra(mint az emberek 95%-a) nem fog megváltozni egyik napról a másikra.
Azt is gondolom,hogy Pep tudta, látta Őt játszani, tudta milyen a stílusa, mégis Zlatan kellett neki, nem Eto'o.

Szóval, Pepnek teljesen tisztában kell lenni azzal,hogy Ibrahimovicnak mi a játéka, és 195perc játék alatt nem lesz más a stílusa.

Én csak azt mondom, szidhatjuk Ibrat, de ezzel Pep teljesen tisztában volt, mikor Tixiéktől kérte a szerződtetését.
A másik pedig, Pep sem akkora tréner, hogy 1hónap alatt megváltoztasson akárkit.

Ezzel itt be is fejeztem, teljesítményéről direkt nem is írtam.
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.29. 00:15:24

SzygBoty írta:Lehet kritikát írni senki nem mondta hogy nem, de besorolni egy rossz igazolásnak nem hiszem hogy tisztességes ennyi idő után.
Na igen! Én egyedül ezzel értek egyet, és gratulálni tudok azoknak akik Ibrahimovicot 2 tét meccs után sz*ar igazolásnak könyvelik el.

=D>
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
OvaMind
Jugador d'estrella

2009.08.29. 00:15:21

Varga Tamás írta:
barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!

Te saját csapatába lévő embert így utálni....
Egy játékost a teljesítménye alapján KRITIZÁLNI, mióta egyenlő az utálattal?
Én senkit se utálok, csupán a mai játékát elégtelenre értékelem!

Mi ezzel a baj?

Jóéjt!
Ibrának mindig is szokása volt unott arckifejezéssel sétálgatni a pályán, aztán egy nagyot villanni a semmiből. Szerintem itt az utóbbi két meccsen még mindig jóval nagyobb alázatot tanúsított, mint az Interben bármikor. Azt még elég korainak tartom, hogy előhozzuk: Pep a személyes érzelmeit
előrébb helyezte a csapat érdekénél... teljesen más csatár a svéd, mint Samu, és remélem, hogy javulni fog (sőt, ebben biztos vagyok). Ahogy az is nagyon valószínű, hogy gólok számában maximum megközelíteni tudja majd a kameruni teljesítményét.

A meccsről annyit, hogy én Maxwellt behoztam volna, mert támadásban agilisabb Abidalnál, ahogy az is világos, hogy Keita egy töltelékember. Xavit nagyjából le tudták venni a pályáról, és innentől semmilyen kreativitás nem volt a kp-n. Ezért úgy gondolom, hogy kellene még egy kreatív játékos a középpályára, mert így nagyon érezhető volt Iniesta hiánya. Amit szintén furcsának tartok, hogy Touré miért nem játszik előrébb, Ini posztján ilyenkor (hiszen Monacóban is támadó szellemű volt). és miért nem játszik ekkor Busquets szűrőként. Magyarul Keitától és Gudjohnsentől kíméljenek meg!

Ez a meccsre vonatkozott, de Ibrára visszatérve még annyit: ha Pep a svéd flegma megmozdulásai láttán vágja a pofákat (pl sarkazás, ami kimkent az oldalvonalon), akkor miért igazoltuk le? Én még 98-as interjúban is olvastam, hogy Pep által legfontosabbnak tartott erény a szerénység, ami eléggé ellentmond annak, hogy a földkerekség legtahóbb, legnagyképűbb csatárát igazoltuk. Ez most inkább kérdésfelvetés mint állásfoglalás.
csabimo
Capitá del Barça

2009.08.29. 00:13:36

Akik nem kedvelik, vagy nem értettek egyet az etoo-ibra cserével, esetleg 1 max 2 meccset adtak neki a bizonyításra, azok most nagyítóval figyelik, h 1eseket adhassank, kritizálhassák stb...
A mai meccsen pocsék volt, ahogy az egész csapatjáték, az akarat pedig egyedül Alvesen látszott, h miért is jöttünk monacoba...Értékelhetetlen volt xavi-henry-ibra játéka.

A mondandom lényege az lenne, hogy az ilyen meccsek ahol a csapat ilyen gyengén muzsikál, nem segítik Ibrát a gyors beilleszekedésben. Ehez szükség van olyan csapatjátékra mint a Bilbao ellen, és olyan kiszolgálásra mint amit etoo kapott anno.

u.i: Iniesta gyere már...
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2009.08.29. 00:13:24

Ibra kedvtelenül játszik, ez látszik. Talán az lehet a problémája, hogy nem egészen az van itt a csapatnál, mint amit várt. Itt nem ő a Jani, itt nem ő az isten, itt ő csak 1 a sok közül és kicsit azt érzem rajta, hogy ez zavarja. És mindezt bizonyítani is akarja, mind e közben meg Pepnek is bizonyítani akar, de összeütközik a kettő, ami ilyesmikben nyilvánul meg: néha letámad, nagyon jól, néha csak sétálgat anélkül, hogy bármit is tenne. Néha elmozog az emberétől, néha beáll 3 közé és ha megkapja, akkor megpróbál lefordulni, majd visszapasszol jó esetben. Van, amikor ad egy-egy jó labdát, de ma pl inkább azt láttam, hogy egyedül akarja megoldani több védővel szemben is, nem adta ki jobbra, nem passzolt a nála jobb helyzetben lévőhöz. Nem tudott egyből gólt lőni, ez is zavarja, ezt is bizonyítani akarja. Legalábbis én így látom.

Ma nagyon rossz volt, de még lehet jobb is, csak legyen alázatos és engedje meg magának a hibáit, hagyjon időt a beilleszkedésre, ne akarjon egyből világot megváltani!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.29. 00:10:47

SzygBoty írta:Üdv Nektek!

Nem értem azokat akik miden egyes meccs után beírják hogy Ibra sz.r, mert nem az! Ők szerintem Etot siratják hogy elment és be akarják bizonyítani mindenkinek hogy neki volt igazuk és ők megmondták,hogy inkább ő maradjon. Akik ennyire Eto fanok és Ibra utálók azok miért nem szurkolnak az Internek?: :o
Üdv!

Senki nem utál senkit, nem imád senkit!

Én a Barcát imádom, úgy 1986. május 7. óta...

De ettől még kritikát megfogalmazhatok egy Barça - játékossal szemben, nem igaz?
Kép
SzygBoty
Barça C

2009.08.29. 00:10:35

Tévedés! Nem vagyok nagy Ibra szimpatizáns, mégha kicsit védem is. Lehet kritikát írni senki nem mondta hogy nem, de besorolni egy rossz igazolásnak nem hiszem hogy tisztességes ennyi idő után.
barca1615
Jugador d'estrella

2009.08.29. 00:09:44

Alig várom a hétfői meccset:D Lássuk mit fog mutatni!

Én egyetértek a kritikákkal! Csak aki átéli az máshogy gondolkozik!

Látszik az is ,hogy lassú! Nincs 100-as erőnlétbe! Meg akar lőni gólt azért nem is passzol párszor! Pedig nálam mindig a csapat élvezi az első prioritást! Ezt kéne neki is megtanulni!

Inkább más lőjön gólt és vezessünk mint egy buta önzőzéssel rossz lövéssel és 0-0 marad
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.29. 00:08:15

SzygBoty írta:Üdv Nektek!

Nem értem azokat akik miden egyes meccs után beírják hogy Ibra sz.r, mert nem az! Ők szerintem Etot siratják hogy elment és be akarják bizonyítani mindenkinek hogy neki volt igazuk és ők megmondták,hogy inkább ő maradjon. Akik ennyire Eto fanok és Ibra utálók azok miért nem szurkolnak az Internek?: :o
de lehet nekik van igazuk és tényleg sz.r, nem tud bizonyítani (már 3 meccs után se...:D húha) és küldjük el vagy tegyük a kispadra,de ezzel a lendülettel Ronaldot is elküldheti a Madrid mert sz.r és ő sem játszik úgy Madridban szeretnék.

nem tudjuk eldönteni hogy most megérte-e vagy nem!

várjunk már 1-2 hónapot... szerintem....
Sok butaságot írtál az 1. hozzászólásodban! :wink: Nem azt mondták a többiek, hogy Ibra sz.r játékos, hanem azt, hogy ma sz.rul játszott! Ami tény! :wink: (természetesen nem ő volt az egyetlen)

Az meg, hogy, Eto'ot jobban szeretik és ezért menjenek az Internek szurkolni... :arrow: :roll: BARCELONA drukkerek évek, évtizedek óta! :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fcbarca0827 2009.08.29. 00:14:03-kor.
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Barcaádám
Capitá del Barça

2009.08.29. 00:07:59

a Bilbao ellen az egész csapat sokkal jobban játszott szvsz mint ahogy Ibra is.

ma gyenge volt tény, de szvsz nem kell a vészharangokat döngetni..
Kép

"A helyzet az, hogy jelenleg a Barça maga a futball, és ahhoz, hogy legyőzd a Barçát, a futballt kell kiirtanod."
barcafan1988
Barça B

2009.08.29. 00:07:40

Itt senki nem szurkol az internek, csak mindenki tudta h ibra lesz a nyár legszarabb igazolása, Eto'o tudta volna mit kell tennie! Mondjuk amúgyis utáltam már az interbe is, ezek után főleg nem érdekel, Pedrót v Bojant a kezdőbe, emez meg mehet a padra. Sztem olyan lesz mint Sheva a Chelseaben, vagy mint tavaly Casceres, sebaj majd őt is kölcsö adjuk a Juvénak.(mondjuk nekem nem fog hiányozni)
Pavel
Entrenador del Barça

2009.08.29. 00:06:32

Zlatan ennél sokkal többet tud. Még nem kell szidni. Idő kell neki, hogy megszokja az új közeget. A legnagyobb hibája, hogy nem tudja még eldönteni, mikor passzoljon és mikor lőjön.
chonggy
Capitá del Barça

2009.08.29. 00:06:12

torrestoni írta:
barca1615 írta:Itt az lesz mindig! Ibra rossz meccs jön 5 ember és szídja! Persze mért ne szídná? Azt szidnak akit akarnak szíve joga!

Te saját csapatába lévő embert így utálni....

Komolyan nem értem, hogy miért ne lehetne kritikát megfogalmazni egy olyan játékos felé, aki köztudottan megosztja az embereket, viszont ettől függetlenül is idejött (irgalmatlan sok, a klub történelmében rekordnak számító összegért egy hihetetlen csapatba, ahol igazi, sajátnevelésű, küzdeni tudó, katalán és más nemzetiségű világklasszisok és jó munkások vannak), ami elméletben az ő elmondása szerint kivételes dolog, mégis nagy részben az látszódik rajta, hogy nincs kedve, nem akar.

ebben annyira benne van a lényeg,hogy az már fáj...ja,és Ibrát senki sem utálja,csak kritizálja...és ez messze nem ugyanaz..
Kép

„Madrid, cabron, salude al campeón”-Samuel Eto`o
torrestoni
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2009.08.29. 00:04:28

SzygBoty írta:...
Szerintem pedig első ízben meg kellene próbálni értelmezni a kritikát megfogalmazók által leírtakat, majd ha sikerült, akkor alapvetően nem is írnál mások nevében badarságokat, de ha mégis megjegyeznél valamit, annak lenne alapja, nem pedig kereszteshadjáratra buzdítanád Zlatan népes rajongói csoportját azok ellen, akik még mindig a Klubot teszik a rangsorban előre...

Lényegtelen, kritikát nem lehet, mert akkor jönnek az Ibra iránt már nem pusztán szimpla szimpátiát élvezők, és elmagyarázzák azt, amiről nem is beszéltünk. Egyáltalán hogy van jogunk Zlatan Ibrahimovicsról véleményt nyilvánítani?

barca1284849, tudod a vélemény olyan, mint a ..., így ha a te fórumozásod annyiból áll ki, hogy elsírod magad az Ibrahimovicsot ért kritikák után, akkor talán a vélemények ezen részét valóban jobb lenne nem olvasnod, s máris szereznél pár kellemes percet magadnak, s még talán nekem is.
Ha pedig tudsz érdemben is véleményt nyilvánítani erről, nem pedig csupán az "Ibra egy Isten, aki nem ezt vallja paraszt" módon, akkor arra csak buzdítani tudlak.

Mindenkinek jóéjt!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2009.08.29. 00:09:37-kor.
Lezárt