Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pontosan és az ilyen hozzászólásokért meg fórumozni,teljesen igazad van.fcbarcelonazsombi írta:Hát én itt csak olvasok-olvasok de, nem hozzászólni nem tudok.
Egyszerűen olyan lázba vagyok, hogy még egy ideig gondolkozni nem tudok.
Hatalmas meccs volt na ezért éri meg meccset nézni.
Detto ugyanez ,Kegyetlen volt....(kár h a madridnak nem kelll megdolgozni h szerencséje legyen -elég egy [auto_cenzúra] játék-különben sehol nem lennének) félidőben én jobban örültem volna ha 1:1 kiállítás nélkül mint egy félidő Numancia...még egy ilyet nem élnék túl !Le a kalappal mindenki előtt Xavi rengeteget melózott a meccs embere...Iniesta viszont nagyon eltűnt.Bojan görcsösen gólt akar lőni...Henry ha csak a fontos gólokat hozza már jó !VictorValdes19 írta:eeeeeeezaz!! húúh mekkora meccs volt...a vérnyomásom 200 felett volt......igaz, hogy szerencsések voltak a góljaink de igazán rászolgáltunk
![]()
És végre tényleg megdöglöttek a pályán a fiúk...és megis lett az eredménye![]()
![]()
![]()
Wááááá de boldog vok.
Visca el Barca
Mihii!miihii írta:Esküszöm,hosszú idő után most nekem is könny szökött a szemembe.Örömkönnyek ezek...Ezt nem tudom most felfogni.Lélekmelengető,felemelő mérközésen vagyunk túl.Basszus,még gépelni is alig tudok,állandóan javítanom kell
Andrenalinfröccs,ezután ki fog tudni aludni?Én tuti nem!(Sebaj,4kor úgyis motoGP
)Most át tudnám ölelni a világot!Mintha BL-t nyertünk volna...Aki erről lemaradt,naon meg fogja bánni.De talán Drigo fog tudni segíteni összefoglalóval,v esetleg vki majd felnyomja torrentben...Ez erőt fog adni a srácoknak,szerintem óriási lökést ad.Ilyen küzdés naon össze tudja kovácsolni a csapategységet.És ha belegondolok,h meglesz a vacsi Pep számlájára,ott milyen hangulat lesz.Nagy ünneplés biztos nem,mivel hét közben BL.De azért móka-kacagás tuti
Aha!Bogika87 írta:Istenem ez de dúúúrva meccs volt lány létemre nem szoktam hangoskodni max csapkodni a Ronaldinhos párnám amit már le kellene cserélni de most a 11-nél síkitottam egy nagyot![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajjj annyira örülök komolyan néha majdnem olyan érzés mint egy jó sex
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()