Üzenetek mindenkinek - archív
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Ja és Boldog Névnapot a fórum Virágjainak és természetesen az ország Virágjának is Gáspár Virágnak. 

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ozsimiki
- Adminisztrátor
maxvel lenne, nem?
am Chris0527-é a legjobb,aki nem ismerné fel, kérdezzen
am Chris0527-é a legjobb,aki nem ismerné fel, kérdezzen

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nah, igen. Az viszont a Te bajod
.
Szerk.: LÁTNI AKAROK MAGAM

Szerk.: LÁTNI AKAROK MAGAM

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- Victor_Valdes
Ez mekkoraPerrero írta:így profilból elég győzikésVictor_Valdes írta:Na ki van a képemen? Online FM-esek le ne lőjék.

Szerk.: Most miért kell veszekedni? Előre látom a 2oldalas vitát.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Victor_Valdes 2008.11.26. 21:48:17-kor.
Ti most azt játszátok, hogy egymás képeit rakjátok ki avatarnak?
Vagy mi?
Ismeritek is egymást? Én itt még senkit sem ismerek :S Csak kb annyit, amit néha el-elolvasgatok a portrék topikban. Amúgy beszállnék, ha van még "hely"

Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi

„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
- lionel19`
- Barça C
Legjobb képet választottad hallod..Victor_Valdes írta:Na ki van a képemen? Online FM-esek le ne lőjék.

"...nem számít honnan jöttél, csak az számít, hogy merre mész, és a zászlód mit magasra tart, egy ökölbe szorított kéz..."
- Victor_Valdes
Na ki van a képemen? Online FM-esek le ne lőjék
.

egy cipőben járunkszajko írta:Én is csatlakoznék. Bár szinte senkit se ismerek innen...

- elprat
- Capitá del Barça
megjött az erősítés, én is csatlakozom
Nem az a baj hogy nagy az Isten állatkertje hanem az,hogy alacsony a kerítès... "...szórjunk a fejre hamut ès aztán, nyomjuk tovább, ezt a kamu-kamut.." Fish!
Én is csatlakoznék. Bár szinte senkit se ismerek innen... 

Többen mondták már hogy sosem növök fel..Perrero írta:sajnálom, én gyerekes vagyok, szóval beszállok a bugiba
lm19, örülök, hogy a rendszerhibát sikerült orvosolni... jössz Te még az én utcámba![]()
![]()
![]()

Nem értelek Csongor,rendszerhiba bárhol előfordulhat..Remélem mások
is meg tudják oldani.

Akkor kivettem az önarcképem,helyette büszkén mutogatom mindenkinek
Ördög komámat!

- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
lm 19!
Küldtem egy PÜ-t!
Küldtem egy PÜ-t!

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
-
- Capitá del Barça
Hát képzeljétek!
Ma a suliba eljött Novák Péter!
Első két órába volt, az energiáról, meg minden ilyesmiről beszélt. Szerintem nagyon jó fej, sokat viccelődött. Engem elég sokszor "megtalált".
Amikor valami jót mondtunk mindig mondta hogy hú micsoda válasz, meg nagyszerűű
PL egyszer kezet fogott velem mert mondtam annyit hogy "geotermikus"
Sokkal nagyobb mint a TV-ben. Van pocakja rendesen, magas is.Ilyenekről beszélt hogy szén, földgáz, kőolaj. Ezeket használjuk, meg hogy nem ezeket kéne, hanem ilyen vizet meg szelet...Nagyon tetszett, jó fej!

Ma a suliba eljött Novák Péter!

-
- Llegenda del Barça
ezt a fotót is nekem köszönhetedDrigo írta:Hú mekkora ötlet ez a rakjunk ki fórumozót.
Ebből nem maradhatok ki. Sokat gondolkoztam kit válasszak még végre megszállt az ihlet. Nem kezdem el felsorolni a jó tulajdonságait, mert arra kevés lenne egy élet is.
Sajnos szingli fotót nem találtam, csak olyat, ami páros valami "suttyóval" (Nagy Feróóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó)
Fogadjátok hát tőlem fórumunk kétségkívül legnagyobb alakját![]()
Szerénység mindenekelőtt, ezt tartsátok észben.

-
- Llegenda del Barça
ááá Savi! kösz, hogy gondoltál rámSaviola írta:Szandi írta:Savi, ezt a cicafiút én már lestoppoltam tegnap, asszem Csongor még szabad...siess, mert már nem sokáig, talán Zsu is beszáll![]()
Kénytelen leszek mást keresni.De már meg is van..

így legalább Neked is lett egy 'cica-fiú'-d

- Saviola
- Júdás 2, az áruló
Szandi írta:Savi, ezt a cicafiút én már lestoppoltam tegnap, asszem Csongor még szabad...siess, mert már nem sokáig, talán Zsu is beszáll

Kénytelen leszek mást keresni.De már meg is van..

,,Azt hitted, hogy mi történt."
Savi, ezt a cicafiút én már lestoppoltam tegnap, asszem Csongor még szabad...siess, mert már nem sokáig, talán Zsu is beszállSaviola írta:Mivel a szeretőm egy egoista meleg,s saját magát rakta ki,nem engem,ezért megy ki a másik cicafijú.

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Ebben én is benne vagyok.Holnap veszek le képet iwiwről és kirakom magamat.Zozzy 5 írta:Ezennel szeretném bejelenteni egy régi hagyomány felidézését körünkben. Szandival és VV19 kománkkal arra a döntésre jutottunk, hogy legjobb lesz, ha ápoljuk ezt a régi és kedveskedő szokást![]()
Arról van szó, hogy mindenki az egyik kedvenc fórumozóját teszi ki avatarnak. MInt látjátok, a konfliktusaim ellenére különleges kapcsolatot ápolok Tamással, így mellette döntöttem. Remélem elfogadja ezt a kis személyes ajándékot
A kör persze bővülhet, szereték minél több fórumozót kint látni avatarként