Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
Egyre több helyen olvasni, hogy Güiza a Fenerbahce-ban folytatja...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Daniel Gygax
Metz
Nürnberg
Zé Castro
Atlético Madrid
Deportivo (kölcsön)
Metz

Zé Castro
Atlético Madrid

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
[quote="lopakodo"][/quote]
1.foci24
2.Abramovicsnak sosem volt az a szempont egy játékos vásárlásánál,hogy majd speckó áron tovább adja!Van ott annyi pénz....
1.foci24
2.Abramovicsnak sosem volt az a szempont egy játékos vásárlásánál,hogy majd speckó áron tovább adja!Van ott annyi pénz....
.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Inkább Silva, nálam nem kérdés.MichaaBee írta:bezzeg nekünk 25-ért sem adnák!(jah, amúgy Arshavin párti vagyok
de nem sírnék Silva miatt sem)
Bocs az off-ért, de Micha..., te nem New York-ban vagy, vagy épp felé tartasz? Tegnap még azt mondtad

"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Capon
- Llegenda del Barça
Amennyiben igaz a hír, hogy Drogba az Interrel már megálapodott abban az esteben Adriano kispaod lessz? Zlatan, Drogba, Adriano nem lenne rossz névsor. Viszont egyik sem az a játékos aki nagyon sokat menne hátrébb segiteni a labdaszerzésben.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
- Fernando
- Llegenda del Barça
Paulo Assuncao
Porto
Atlético Madrid
Michael Gravgaard
Köbenhavn
Nantes
Tomas Zapotocny
Udinese
Besiktas
Szerk.: Most olvastam, hogy Assuncao azzal a módszerrel (Webster szabály) igazolt az A. Madridhoz, amelyiket ti is rebesgettétek a fórumon Robinhoval kapcsolatban. Felbontotta a szerződését a Portoval és kifizette neki az Atlético azt az összeget amennyi hátra volt még a szerződésében előírt fizetéséből.
Porto

Michael Gravgaard
Köbenhavn

Tomas Zapotocny
Udinese

Szerk.: Most olvastam, hogy Assuncao azzal a módszerrel (Webster szabály) igazolt az A. Madridhoz, amelyiket ti is rebesgettétek a fórumon Robinhoval kapcsolatban. Felbontotta a szerződését a Portoval és kifizette neki az Atlético azt az összeget amennyi hátra volt még a szerződésében előírt fizetéséből.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- Fernando
- Llegenda del Barça
Nagyon erős lesz a Villarreal is mint ahogy az Atlético is.Lionel85 írta:Ariel Ibagaza
MallorcaVillarreal
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ekkora hüyeséget 
Akinfejev, Zsirkov, Pavljucsenko és Arsavin
Arsavin még Lampard helyett oké. De sztem Lampard marad. Zsirkov kinek a helyére? ugyanmár. Meg Pavjucsenko? Sevcsenko, Drogba, Joe Cole elé?

Akinfejev, Zsirkov, Pavljucsenko és Arsavin
Arsavin még Lampard helyett oké. De sztem Lampard marad. Zsirkov kinek a helyére? ugyanmár. Meg Pavjucsenko? Sevcsenko, Drogba, Joe Cole elé?
- matyi02
- Entrenador del Barça
Igen én is ere gondoltam első gondoltatbaLG írta:Sztem a foci24s hir meseDe most komolyan, Abrának annyira csak nem ment el az esze, a foci24ből meg kinézem, h ezt ők találták ki.

De abramovic otvan 4orosz coool játékos 1kezdő másik meg 3 csere sztem neki jó lene és még is csak orosz mind 2fél

Sztem a foci24s hir mese
De most komolyan, Abrának annyira csak nem ment el az esze, a foci24ből meg kinézem, h ezt ők találták ki.

- matyi02
- Entrenador del Barça
Cechvel ??mienk lesz :Dam igy nem lene rosz a Chelesealopakodo írta:Az angol Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics azt tervezi, hogy fellendíti az orosz piacot és több neves honfitársát a Stamford Bridgere csábítja. A hírek szerint a Chelseahez tart a bronzérmes orosz válogatott négy klasszisa, Akinfejev, Zsirkov, Pavljucsenko és Arsavin. Abramovics azt szeretné, ha a játékosok a Chelseanél végleg beérnének, s meghatározó játékosai lennének a klubnak, majd ezt követően akár tovább lehetne őket jó pénzért adni. Arsavinért a legnagyobb a harc a piacon, hiszen őt Deco helyére kiszemelte a spanyol Barcelona is, ám a 24 millió fontos átigazolási díj lehet, hogy elriasztja a katalánokat. Abramovics hajlandó ezt az összeget kifizetni a Zenitnek Arsavinért. A másik három játékos szinte már elkötelezte magát a Chelseahez és Abramovicsnak.
by:foci24
szerk:akkor cech-vel mi lesz?

- lopakodo
- Capitá del Barça
Az angol Chelsea orosz tulajdonosa, Roman Abramovics azt tervezi, hogy fellendíti az orosz piacot és több neves honfitársát a Stamford Bridgere csábítja. A hírek szerint a Chelseahez tart a bronzérmes orosz válogatott négy klasszisa, Akinfejev, Zsirkov, Pavljucsenko és Arsavin. Abramovics azt szeretné, ha a játékosok a Chelseanél végleg beérnének, s meghatározó játékosai lennének a klubnak, majd ezt követően akár tovább lehetne őket jó pénzért adni. Arsavinért a legnagyobb a harc a piacon, hiszen őt Deco helyére kiszemelte a spanyol Barcelona is, ám a 24 millió fontos átigazolási díj lehet, hogy elriasztja a katalánokat. Abramovics hajlandó ezt az összeget kifizetni a Zenitnek Arsavinért. A másik három játékos szinte már elkötelezte magát a Chelseahez és Abramovicsnak.
- matyi02
- Entrenador del Barça
A barca a kedvencesoadroli írta:Arshavin menjen csak Chelsea-be!

Am csak azért megy mert ot van az orosz abramovic

- Fernando
- Llegenda del Barça
De a Barca kedvenc csapata.soadroli írta:Arshavin menjen csak Chelsea-be!
Arshavin menjen csak Chelsea-be! 

- Fernando
- Llegenda del Barça
Iagzából nem egy poszt a két játékos. Én mindkettőnek örülnék.soadroli írta:Szerintem Arshavin egyáltalán nem kell!Silva annál inkább.....
Szerintem Arshavin egyáltalán nem kell!Silva annál inkább..... 

- Traditional
- Barça C
Habib Bellaid Eintracht Frankfurt
RC Strasbourg
Andreas Beck VfB Stuttgart
TSG Hoffenheimbe
Marvin Emmes Sparta Rotterdam
Middlesbrough FC
Harry Kewell Liverpool FC
Galatasaray
Abdeszlam Uaddu Valenciennes
AS Nancy
Geovanni Manchester City
Hull City
Alex Manninger Siena
Udinese

Andreas Beck VfB Stuttgart

Marvin Emmes Sparta Rotterdam

Harry Kewell Liverpool FC

Abdeszlam Uaddu Valenciennes

Geovanni Manchester City

Alex Manninger Siena

- van Bommel
- Capitá del Barça
Zaratenak a testvére az ügynöke, abban a válogatottban játszott ő is, ahol Kun Aguerö világbajnok lett.(U20 asszem). A testvére meg eladta az arabvilágba, mert a családnak rettenetes anyagi körülményekben kellett élnie. 2év arabvilág-16 millió euró. Ez még egy focivilágban volt asszem.Traditional írta:Tud valaki valamit erről a srácról?SZámomra teljesen ismeretlen.Fernando írta:Miralem Sulejman
Mauro Zaraté
Al SaddLazio
(amúgy üdv a fórum tagjainak)
-
- Director del Fútbol
Én a Chelseat és az Intert tartom Barca 2 legnagyobb Bl ellenfelének. Chelseat azért mert Abramovics 250 misi fontot adott Scolarinak h erősítsék meg a csapatot, és hatalmas erőket mozgosítanak h Kakát Londonba vigyék(és nem csak pletyka tesznek is érte sajna), és másik nagy célpontjuk Robinho, sztem Bosingwával és Decoval is jó vásárt csináltak. Inter pedig Drogbával megegyezett ez mai hír, már csak Chelseavel kéne. Sztem Kakát Barcának is meg kéne környékeznie, és Milannak Dinhot Eto'ot meg pénzt kínálni, hatalmas csapat lenne!!!