Három csapás törvény kéne a futballban is, a harmadik ilyen állatság után életfogytiglan nem játszhat:Dkompalor írta:Jól emlékszem, hogy az idény elején Pepe az egyik meccsen, szándékosan mellbe taposta a földön fekvő ellenfelét? Ha igen, akkor visszaesőnek számít!
De ez a mostani! hát ez... Tényleg nem szabadna engedni játszani az utolsó 6 meccsen!
Barca vs. Real
-
- Director del Fútbol
-
- Director del Fútbol
A hsz első részéhez nem kívánok hozzászólni, nekünk tényleg nem kell a bíróval foglalkozni. nem arról van szó, hogy mák a széria, hanem arról, hogy hihetetlen gyenge ez a csapat. a real múltjához, de még a jelenéhez is szégyen, amit művel. ráadásul olyan társaságról van szó, akik csak egy valamit vettek át a real múltjából,de azt jogtalanul: azt hogy jónak, a világ egyik legjobb csapatának tartják magukat. Nagyképű, emberileg nulla barmok( kivétel Raul és Casillas, senki más), nálunk is van olyan játékos, akinek néha elszáll az agya, pl Eto'o vagy Alves, de két dolog van, az egyik, hogy ennyire sosem, valamint ők a fociban is többet letettek az asztalra, mint ez a középszerű csöcselék. Bocsánat a stílusért, de valami hihetetlen, hogy ilyen csapata van a világ egyik legnagyobb klubjának. Azt hiszem, aki nem madridista szemüvegen nézi az ezt látja. Még egy megjegyzés: Mi szépen játszunk és KÜZDÜNk. Nem csak a real küzd,hanem mi is és ez meg is látszik, megjegyezném a realban nem az egész csapat küzd, hanem kb 5-6 ember.zsuni írta:oszt dani alvesnek meg eltörölték, amikor majdnem eltörte az ellenfél lábát. erről ennyit.
canna hozzá se ért ellenfeléhez, higut meg lábonrugták. mekkora állatok ezek.
pepe megkapja a büntetését, minimum 5 meccs, pénz, bocsnánatkérés. jövőre meg jöhet újra a pályára, remélhetőleg egy jobb csapatba.
az meg hogy a madridnak köze nem volt a meccshez, ti tudjátok.
le kéne venni a gránátvöröskék szemüveget, ahogy én is leveszem a fehéret, mert hogy ez a széria csak mák, az több mint vicces. bírókról meg annyit, hogy biztosan a real nyomják. láthatta mindenki tegnap is.
a barca megnyerte a bajnokságot, mivel szerintem metzivel nem tudja a real lehozni a nagy rangadókat hibátlanul, de sebaj. a barca szép focit játszik, a madrid meg küzd.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.04.22. 09:34:39-kor.
- Titinho
- Director del Fútbol
Ennyit a nagy Pepéről! Mindig is tudtam, hogy egy nagy paraszt, de ezek után...
Inkább nem írom tovább mert csak annyi lenne kiírva 3 soron keresztül, hogy autócenzúra.
Még annyit hozzátennék, hogy Casquero is a világ csicskája, egy Casillas-nak így rúgni egy büntetőt?
Nem is tudom, hogy mit képzelt...
Mindegy is, remélem hogy a Sevilla ellen végre elhagyja őket a szerencséjük és 9 ponttal utazhatunk az El Clásicora, ahol szerintem nem kis verést fog kapni ez a Madrid. Ez a "csapat" egy 0. Egy óriási nagy 0!
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen játékkal bajnok legyen a Madrid. Ilyen nem lehet...
Na ma ütni kell a Sevillát, aztán készülhetünk a Valenciára.
Peace everybody.
A Getafe elnöke szerint 10 meccsre kellene eltiltani, mitagadás...meg is érdemelné.Madridista írta:Hivatalosan Pepét a támadó gólhelyzetben való fellökéséért állította ki a bíró. Ezt követően kétszer belerúgott a földön fekvő Casqueróba, majd megütötte Albínt. Casillas ezekkel a szavakkal zavarta le: "Te őrült vagy". Lefelé menet még odaszólt a negyedik játékvezetőnek: "Mindannyitoknak a k...a anyját".

Még annyit hozzátennék, hogy Casquero is a világ csicskája, egy Casillas-nak így rúgni egy büntetőt?

Mindegy is, remélem hogy a Sevilla ellen végre elhagyja őket a szerencséjük és 9 ponttal utazhatunk az El Clásicora, ahol szerintem nem kis verést fog kapni ez a Madrid. Ez a "csapat" egy 0. Egy óriási nagy 0!
Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ilyen játékkal bajnok legyen a Madrid. Ilyen nem lehet...

Na ma ütni kell a Sevillát, aztán készülhetünk a Valenciára.
Peace everybody.

Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
oszt dani alvesnek meg eltörölték, amikor majdnem eltörte az ellenfél lábát. erről ennyit.Na most megóvják higany sárga lapját, múltkor meg eltörölték kannaváróét - a videó-felvételek alapján, persze messi bl sárgája marad, pique ságája is marad, pedig ellene szabálytalankodnak, keita espanyol elleni kiállítása marad. Remélem pepe eltiltásánál is ennyire körültekintőek lesznek. Ennyit arról, hogy minket tolnak a bírók, a szövetség, az uefa, a fifa, a nob még talán a jóisten is. Ezt a szedett-vedett bandát megesszük madridban.
canna hozzá se ért ellenfeléhez, higut meg lábonrugták. mekkora állatok ezek.
pepe megkapja a büntetését, minimum 5 meccs, pénz, bocsnánatkérés. jövőre meg jöhet újra a pályára, remélhetőleg egy jobb csapatba.
az meg hogy a madridnak köze nem volt a meccshez, ti tudjátok.
le kéne venni a gránátvöröskék szemüveget, ahogy én is leveszem a fehéret, mert hogy ez a széria csak mák, az több mint vicces. bírókról meg annyit, hogy biztosan a real nyomják. láthatta mindenki tegnap is.
a barca megnyerte a bajnokságot, mivel szerintem metzivel nem tudja a real lehozni a nagy rangadókat hibátlanul, de sebaj. a barca szép focit játszik, a madrid meg küzd.
És ezt hogyan??vd17 írta:Én csak örülni tudok annak,hogy a Madrid így játszik,mert ezt még egyszer leírom,bár már pár hete leírtam,hogy ez nem lesz elég se egy Sevilla,sem a Valencia ellen,magunkról nem is beszélve!Ha ez kell ahhoz,hogy mi is hozzuk a meccseinket,akkor nyerjenek csak,akármilyen "játékkal",nem érdekel,felőlem 0-0-val is nyerhetnek meccset,de mi leszünk a bajnokok!

Na most megóvják higany sárga lapját, múltkor meg eltörölték kannaváróét - a videó-felvételek alapján, persze messi bl sárgája marad, pique ságája is marad, pedig ellene szabálytalankodnak, keita espanyol elleni kiállítása marad. Remélem pepe eltiltásánál is ennyire körültekintőek lesznek. Ennyit arról, hogy minket tolnak a bírók, a szövetség, az uefa, a fifa, a nob még talán a jóisten is. Ezt a szedett-vedett bandát megesszük madridban.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Dwáááááááádmszab írta:szerintem eltiltyák egy pár meccs-ről!

Amugy hogy ne legyen off: Nemkell nekünk annyit törődni a madridi eredményekkel. Mögöttünk vannak, ilyen játékkal pedig úgyis megfogjuk őket ütni május elején.

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Director del Fútbol
Undorító,gusztustalan, szánalmas. Emberileg nulla, labdarúgónak középszerű játékosokból áll ez a real. (tisztelet a kivételnek, azt a kettőt el is mondta a sportklubbos közvetítő, aki kivételesen elég jól tolta, tetszett mikor mondta,h ez a Pepe mit képzel magáról?:D). Tényleg szánalmas, a real nagy futtbalistái forognak a sírjaikban, így szegény Öcsi bácsi is:( Meg kell nekik ma mutatnunk,h mit neveznek a labdarúgásnak, ahogy megtettük az előző 31 fordulóban is.
szevasztok!
A Madridnak nagyon nagy szerencséje volt!Ugy gondolom,hogy ha az a 11-es bemegy eldől a meccsl.PEPE tényleg nagyon csunyán oda lépett szerintem eltiltyák egy pár meccs-ről!Hajráá barcaaaa!!!!!
A Madridnak nagyon nagy szerencséje volt!Ugy gondolom,hogy ha az a 11-es bemegy eldől a meccsl.PEPE tényleg nagyon csunyán oda lépett szerintem eltiltyák egy pár meccs-ről!Hajráá barcaaaa!!!!!
- adrenalin88
- Barça B
Ti miről beszéltek emberek? ÖRÖKRE? meg hogy 10 meccs? miért? milyen jogon? Angliában Eduardonak eltörték a lábát... mennyit kapott a tettes? 3 meccs.. akkor ezért talán 2 meccs. De ha nagyon nagyon rossz szemmel nézik a dolgot.. akkor 3. De semmiféleképpen nem több.. nem okozott sérülést. Csak elszált az agya. Mondjuk ne is legyen focista egy olyan ember aki ennyitől elesik.. mint akit megrugdosott. ENNYIT erről.

" Ha a test szenved, a lélek virágzik! "
Én csak örülni tudok annak,hogy a Madrid így játszik,mert ezt még egyszer leírom,bár már pár hete leírtam,hogy ez nem lesz elég se egy Sevilla,sem a Valencia ellen,magunkról nem is beszélve!Ha ez kell ahhoz,hogy mi is hozzuk a meccseinket,akkor nyerjenek csak,akármilyen "játékkal",nem érdekel,felőlem 0-0-val is nyerhetnek meccset,de mi leszünk a bajnokok!
"Ha olyan játékosokkal találkoznék szembe a pályán,mint a Barcelona játékosai,valószínűleg én is forognék,mint a tojógalamb..."-Nyilasi Tibor
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
Gránátvörös-kék,egy darab a lelkemből...
azt is csinálta amikor lement a pályárólPepe: @nyázásért kapnak játékosok 5 meccset,ilyenért minimum fél év jár!!! Evil or Very Mad

Lefelé menet még odaszólt a negyedik játékvezetőnek: "Mindannyitoknak a k...a anyját".
-
- Jugador del Barça
Én??Mért lennék madrid szurker???Barcamatthew írta:Ha van Isten, akkor az Real drukker![]()

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
-
- Barça B
Ha van Isten, akkor az Real drukker

-
- Jugador del Barça
Ez a Madrid hihetetlenül gyengén játszott már megin!!!És az a legidegesítőbb h kimennek 11en a pályára és abbol 2-3 esetleg 4 küzd úgy ,ahogy az 1 madridosnak kéne,de ez a pár ember eltud dönteni 1 meccset!
Guti gólja elég nagy kapushiba volt...Sztoickovicsnak nem szabadott volna a sorfal mögé lépnie!1 5 éves kapus is tudja h ilyet nem lehet!Ha a sorfal fölött van ellőve a labda és bemegy,akkor arra azt mondanánk h szép volt.De ha a kapus nem lép be a fal mögé ,akkor csak 1 lép a rövid fel és simén fogja a lövést!
Pepe: @nyázásért kapnak játékosok 5 meccset,ilyenért minimum fél év jár!!!

Pepe: @nyázásért kapnak játékosok 5 meccset,ilyenért minimum fél év jár!!!

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára langpeter14 2009.04.22. 07:00:37-kor.

Hattrick-->Gyulafirátót
R.I.P Cozma
Remek. Már csak 3 pontra vannak tőlünk. Ha ma nem nyerünk, akkor teljesen nyílt a bajnokság, és könnyen lehet, hogy ez a fanatsztikus játékunk is csak egy 2. helyre lehet elég. Nem értem Aprietot és társait 
Pepével kapcsolatban pedig bízzunk abban, hogy idény végéig eltitltják, vagy majd valaki eltöri a térdét, ennek a pocokfejű k.cs.gnek.

Pepével kapcsolatban pedig bízzunk abban, hogy idény végéig eltitltják, vagy majd valaki eltöri a térdét, ennek a pocokfejű k.cs.gnek.

Ehhez a meccshez sem volt köze a madridnak!
Mégis annyi elég volt nekik hogy a végén küzdöttek,na meg a Cascero azt hitte hogy ő az isten hogy majd ugy beoltja Cassiast!
Ezt utálom a legjobban a Madridban hogy minden évben a bajnokság vége felé összeszerencsétlenkedik a meccseket és nyernek!De remélem idén a Barca is küzd(eddig közdöttek)még akkor is ha nem megy annyira a game!!!
Vissza kell hódítani a bajnoki címet ami minket illet!
Mi legalább szórakoztatjuk a közönséget,az El Classicot is azért fogja több millió néző nézni,hogy lássa a Barcát,modern korunk legjobb focicsapatát!
Győzni kell a Sevilla ellen,hajrá skacok 

Messi a király!!!:)
Hali!
Szép, mi volt itt
Csak felmegy a vérnyomásotok, kaptok egy jó kis agyvérzést... ér nektek ennyit a Real Madrid?
Annyira lényegtelen, hogy mit játszanak ha mi nyerünk. Ezt miért olyan nehéz felfogni?
A meccsről az egyik észrevételem:
Mint eddig. Ez nem a Madrid sajátja ez a játék. Ezek a játékosok ennyit tudnak, ezért kell egy olyan elnök aki tud és akar is igazolni. Tud mit kezdeni a játékosokkal. Lehet várni gyerekek a gyors rövidpasszos zsogabonítót... de csalódni fogtok. Ezzel a játékoskerettel nem fog jönni. És ha ezt minden héten százezerszer leírjátok, hogy a Madridnak sz@r a játéka, az nem fog megváltozni következő hétre sem. Meglepő módon
Ha ez a keret adott, miért kell minden héten elküldeni őket az anyjukba ha nyernek?
Láttam itt már mindent.
Ha 1 góllal nyernek az a baj.
Ha 5 vagy 6 gólt rúgnak, akkor az ellenfél kapusa egy nagy sz@r. ---> Ha mi szerzünk 6 gólt, akkor IstencsászármegállíthatatlanATOMhadtest a Barcáé.
Ha kontrából szereznek gólt az a baj(
) /hát mi az? nem szégyenlik magukat?/ - hozzá kapcsolódik... hogy a gólszerző még meg is ünnepli a kontragólját(
) - ez már tényleg tarthatatlan.
Ha kipattanóból szereznek gólt az a baj!
Ha tizit kapnak, az alap hogy jogtalan
Mindezeken felül az első számú dolog az, hogy a Madrid a 16(?) meccses veretlenségi rekordját konkrétan csak és kizárólag a szerencsének köszönheti. Semmi másnak. Na meg ugye a bírónak akiket lefizetnek minden egyes alkalommal.
Igen ez egy görbe tükör azoknak akik tudják hogy róluk van szó
Azt itt jegyezném meg, hogy ettől és -szerintem- a mindenkori Real Madridtól azt a bődületes nagy erényt nem lehet elvenni, hogy úgy tudnak küzdeni mint nagyon kevés más csapat. Ennek köszönhetően és Juande Ramos öltözői beszédének köszönhetően tudtak nyerni.
Na és akkor erre a fröcsögésre tökéletesen megfelelő esti mérkőzésre (amit szintén csak és kizárólag MÁKKAL nyertek meg ugye....
) még rápakolt egy nagy zsákkal a donPepe
Hát könyörgöm....
Elszállt az agya.
Ez még nem ok az ellenfél megtaposására és arcbanyomására természetesen, viszont itt csak azért mert fehér póló van rajta annyira elszálltok hogy csak no
Egyébiránt nem tudom mi játszódott le az agyába, mert tudjátok egy ilyen kiélezett és necces meccs közben elpattanhat az agya egy játékosnak, mivel a Casquero feldobta magát.... még meg is érteném(
) hogy rálép, de az... hogy miután rájött hogy piros lapot kapott... nem hűlt le a feje hanem még pofozkodott... hát az komoly. Érthetetlen.
DE volt ilyen és még lesz is kismillió. Pepénél 5 szinttel magasabban sorolt játékosokkal is megesett ilyesmi. Sőt. Ennél ilyenebb is.
Ezzel nem mentegetni akarom, egy 7-8 meccses eltiltást várnék a SZövetségtől... csak jeleztem hogy ez nem a világ vége. Még akkor sem ha fehér atléta díszeleg rajta.
Hozzászólásom azzal zárnám, hogy holnap (vagyis már ma...) nyerünk a Sevilla ellen és nem kell foglalkozni a Madriddal.
Ha nincs probléma, miért kell kreálni? Nem értem...
Szép, mi volt itt

Csak felmegy a vérnyomásotok, kaptok egy jó kis agyvérzést... ér nektek ennyit a Real Madrid?

Annyira lényegtelen, hogy mit játszanak ha mi nyerünk. Ezt miért olyan nehéz felfogni?

A meccsről az egyik észrevételem:
Mint eddig. Ez nem a Madrid sajátja ez a játék. Ezek a játékosok ennyit tudnak, ezért kell egy olyan elnök aki tud és akar is igazolni. Tud mit kezdeni a játékosokkal. Lehet várni gyerekek a gyors rövidpasszos zsogabonítót... de csalódni fogtok. Ezzel a játékoskerettel nem fog jönni. És ha ezt minden héten százezerszer leírjátok, hogy a Madridnak sz@r a játéka, az nem fog megváltozni következő hétre sem. Meglepő módon

Láttam itt már mindent.
Ha 1 góllal nyernek az a baj.
Ha 5 vagy 6 gólt rúgnak, akkor az ellenfél kapusa egy nagy sz@r. ---> Ha mi szerzünk 6 gólt, akkor IstencsászármegállíthatatlanATOMhadtest a Barcáé.
Ha kontrából szereznek gólt az a baj(

Ha kipattanóból szereznek gólt az a baj!
Ha tizit kapnak, az alap hogy jogtalan

Mindezeken felül az első számú dolog az, hogy a Madrid a 16(?) meccses veretlenségi rekordját konkrétan csak és kizárólag a szerencsének köszönheti. Semmi másnak. Na meg ugye a bírónak akiket lefizetnek minden egyes alkalommal.
Igen ez egy görbe tükör azoknak akik tudják hogy róluk van szó

Azt itt jegyezném meg, hogy ettől és -szerintem- a mindenkori Real Madridtól azt a bődületes nagy erényt nem lehet elvenni, hogy úgy tudnak küzdeni mint nagyon kevés más csapat. Ennek köszönhetően és Juande Ramos öltözői beszédének köszönhetően tudtak nyerni.
Na és akkor erre a fröcsögésre tökéletesen megfelelő esti mérkőzésre (amit szintén csak és kizárólag MÁKKAL nyertek meg ugye....

Hát könyörgöm....

Ez még nem ok az ellenfél megtaposására és arcbanyomására természetesen, viszont itt csak azért mert fehér póló van rajta annyira elszálltok hogy csak no

Egyébiránt nem tudom mi játszódott le az agyába, mert tudjátok egy ilyen kiélezett és necces meccs közben elpattanhat az agya egy játékosnak, mivel a Casquero feldobta magát.... még meg is érteném(

DE volt ilyen és még lesz is kismillió. Pepénél 5 szinttel magasabban sorolt játékosokkal is megesett ilyesmi. Sőt. Ennél ilyenebb is.
Ezzel nem mentegetni akarom, egy 7-8 meccses eltiltást várnék a SZövetségtől... csak jeleztem hogy ez nem a világ vége. Még akkor sem ha fehér atléta díszeleg rajta.
Hozzászólásom azzal zárnám, hogy holnap (vagyis már ma...) nyerünk a Sevilla ellen és nem kell foglalkozni a Madriddal.
Ha nincs probléma, miért kell kreálni? Nem értem...

Őszintén szólva félnünk kell ettől a Madridtól,mert az a csapat,amelyik ilyen patkány módon nyeri a meccseit bármire képes lehet. Nem is tudom hogy láttam-e már csapattól ilyet. A bajnokságban az ellenünk elvesztett meccs óta nem kaptak ki és döntetlent is azt hiszem,h csak egyszer játszottak az Atletico ellen. A tavalyi Barcelona játszott kb így,vagy talán ennél egy kicsivel jobban is ... nem is lettünk csak 3-ok a bajnokságban és nem nyertünk semmit. Az meg a spanyol bajnokság külön szégyene,hogy egy ilyen focit játszó csapat képes stabil 2. helyen tanyázni és veszélyeztetni az elsőt. Legyen akármi a bajnokság vége ,én büszke vagyok rá,hogy annak a csapatnak szurkolok,amelyik játsza a focit. Remélem,hogy a sok győzelem miatt elbízza magát a real és legalább akkora verést kapnak,mint mi tavaly. Ez a real nem a spanyol bajnokságba való,sokkal inkább elmenne az olasz vagy a német bajnokságba. A játékoskeret és a mutatott játék alapján mindennek elmondható a játékuk,csak latinos stílusúnak és látványosnak nem.torotam írta:ebben igazad van, de nem történhet meg velünk az, hogy ne mi nyerjük a bajnokságot. Mi vagyunk a jobbak. Ha a Sevillát megverjük az ad a csapatnak akkora plusz motivációt, hogy a Valenciát is idegenbe legyőzzük. A madrid meg ha a bernabeuban nagyon bizonyítani akarna, igencsak rosszul is járhat. Ez a madridi védelem simán bekaphat egy hármast tőlünk.
Én azt mondom ne félj, az idő majd mindet igazol!
Pepéről csak annyit,hogy ezzel a hozzáállással oda való a mostani realba. Én a szezon végéig biztosan eltiltanám.
Legalább szegény Puskás öcsi bácsi nem látja ezt a szégyent...
-
- Jugador del Barça
Bennem is van egy furcsa érzés a makkos madriddal kapcsolatban, hiszen mi van HA drenthe beveri? De nincs ha és aki blaugrana mezt visel az nem is gondolhat ilyenre amikor majd kilép a gyepre a bernabeuban. Hozzák amit tudnak és alázzák szét a madridot, állva tapsoljon ismét a közönség. Annyi a baj, hogy ilyen meccsekkel a végén még elhiszik a real játékosai, hogy ők milyen jók, és csak nyerni tudnak. Ezért fájjon nekik a verés. Idén osztálykülönbség van a két csapat között, ami csak 6 pontban mutatkozik eddig, de ez egy meccsen úgy ki fog bukni, hogy öröm lesz nézni
REMÉLEM
Pepe-ről végül annyit, hogy szezon végéig eltiltás+pénzbünti. (és hogy gonoszak legyünk és ő se felejtse el és biztosan tanuljon belőle, eltíltás a következő szezon első 2-3 meccséről
)

Pepe-ről végül annyit, hogy szezon végéig eltiltás+pénzbünti. (és hogy gonoszak legyünk és ő se felejtse el és biztosan tanuljon belőle, eltíltás a következő szezon első 2-3 meccséről

Reál Madrid egy vicc. Nem tudok jobb kifejezést.
Úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem nézem. Ennek ellenére a jó kis, pörgős, izgalmas, látványos Pool-Arsenal meccset olykor-olykor 1-1 percre megszakítottam, és ahányszor átkapcsoltam, majdnem mindig a Getafe támadott (tartotta a labdát, kombinált, vagy helyzetet teremtett), 2-szer a Reál:D (kb.11-12 átkapcs.)
Persze ebből nem lehet tanulságot levonni, a mondanivalóm lényege az tulajdonképpen, hogy kis csapatokat megszégyenítő stílusban játszik EZ a Reál Madrid, és az a vicc, hogy ezzel a 2. helyen lehet állni a PD-ben.
De végül is nem baj, ha ezzel minket tuningolnak, csak furcsa, hogy egy ilyen ellenféllel kell küzdeni a bajnoki cím sorsáért.
A Reálhoz hozzátartozik a csillogás, és ezt egy komoly elnök észre is fogja venni, amíg (talán) nem lesz késő. A csapat reklámértéke a 0-hoz közeli, a focijuk szépsége a mínuszokat ütögeti... a nevük még jól cseng, az igaz
Úgy döntöttem, hogy a mai meccsüket nem nézem. Ennek ellenére a jó kis, pörgős, izgalmas, látványos Pool-Arsenal meccset olykor-olykor 1-1 percre megszakítottam, és ahányszor átkapcsoltam, majdnem mindig a Getafe támadott (tartotta a labdát, kombinált, vagy helyzetet teremtett), 2-szer a Reál:D (kb.11-12 átkapcs.)
Persze ebből nem lehet tanulságot levonni, a mondanivalóm lényege az tulajdonképpen, hogy kis csapatokat megszégyenítő stílusban játszik EZ a Reál Madrid, és az a vicc, hogy ezzel a 2. helyen lehet állni a PD-ben.
De végül is nem baj, ha ezzel minket tuningolnak, csak furcsa, hogy egy ilyen ellenféllel kell küzdeni a bajnoki cím sorsáért.
A Reálhoz hozzátartozik a csillogás, és ezt egy komoly elnök észre is fogja venni, amíg (talán) nem lesz késő. A csapat reklámértéke a 0-hoz közeli, a focijuk szépsége a mínuszokat ütögeti... a nevük még jól cseng, az igaz

- torotam
- Jugador d'estrella
torotam írta:ebben igazad van, de nem történhet meg velünk az, hogy ne mi nyerjük a bajnokságot. Mi vagyunk a jobbak. Ha a Sevillát megverjük az ad a csapatnak akkora plusz motivációt, hogy a Valenciát is idegenbe legyőzzük. A madrid meg ha a bernabeuban nagyon bizonyítani akarna, igencsak rosszul is járhat. Ez a madridi védelem simán bekaphat egy hármast tőlünk.cobretti írta:én viszont ugy félek tőlük, mint a tűztöl. a csapatuk szánalmasan gyenge, de az elképesztő szerencséjük, és hogy ezáltal nem tudják elhinni h kikaphatnak... és ez már 2 éve tart...
Visca el BARCA!
- torotam
- Jugador d'estrella
[quote="cobretti"]én viszont ugy félek tőlük, mint a tűztöl. a csapatuk szánalmasan gyenge, de az elképesztő szerencséjük, és hogy ezáltal nem tudják elhinni h kikaphatnak... és ez már 2 éve tart...
ebben igazad van, de nem történhet meg velünk az, hogy ne mi nyerjük a bajnokságot. Mi vagyunk a jobbak. Ha a Sevillát megverjük az ad a csapatnak akkora plusz motivációt, hogy a Valenciát is idegenbe legyőzzük. A madrid meg ha a bernabeuban nagyon bizonyítani akarna, igencsak rosszul is járhat. Ez a madridi védelem simán bekaphat egy hármast tőlünk.
ebben igazad van, de nem történhet meg velünk az, hogy ne mi nyerjük a bajnokságot. Mi vagyunk a jobbak. Ha a Sevillát megverjük az ad a csapatnak akkora plusz motivációt, hogy a Valenciát is idegenbe legyőzzük. A madrid meg ha a bernabeuban nagyon bizonyítani akarna, igencsak rosszul is járhat. Ez a madridi védelem simán bekaphat egy hármast tőlünk.
Visca el BARCA!