Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Hát amit lenyomott Elano gólja előtt annak ott a helye ezentúl minden magára valamit adó focivideóban, eszméletlen kemény voltRonaldinho&Barca írta:hmm ez tényleg érdekes.. de Kaka se fog játszani...
Egyébként is szép győzelmet arattak hát bulizzanak.. de..S: remélem nem emgy a meccs rovására ez a kis bulizás.
Megjegyezve Robinho cseleit láttátok a meccsen?![]()
Érdekes...brazil lapok arról írnak, hogy az a gép késés az bizony a fiukon múlott, mivel a válogatott meccs után kicsit elbulizgattak Rio egyik felkapott discojában. Volt pia, nő meg minden. Oly annyira jól sikerült a dolog, hogy a mi kedves fiaink bizony nem az eredetileg betervezett járattal indultak el. Roni pedig még később érkezett vissza, mint a többiek, mivel neki még ezt a kis késő gépet is sikerült lekésnie..
Érdekes, hogy Kaka gépe, amivel átjött Európába pontosan érkezett, sőt ő már edzett is.
Ne bántsd, én már olvasta egy 'n'-nel és kettővel is.grecki írta:Bármiben...davi10 írta:Miben fogadunk:2007-2008 ban Bajnokság Kupa Szuperkupa BL!!!!
BARCA!!!BARCA!!!BARCA!!!
Giovanni a legnagyobb sztár(de persze csak Messin kívül
)[/code]
Ha meg tényleg ő a kedvenced, akkor nem ártana, ha tudnád, hogyan kell leírni a nevét...
Bármiben...davi10 írta:Miben fogadunk:2007-2008 ban Bajnokság Kupa Szuperkupa BL!!!!
BARCA!!!BARCA!!!BARCA!!!
Giovanni a legnagyobb sztár(de persze csak Messin kívül
)[/code]
Nem mondhatjuk,hogy nincs formában,mert a válogatottjában is 2-öt lőtt!noname írta:Giovanninak volt gólpassza!Ronaldinho&Barca írta:Nah kemény meccsnek nézünk elébe :S válogatottság..![]()
Nemtudom de talán msot lenne jó bevetni Gudjohansont v Dos Santost talán.. Bojan eddig annyira sokat nem mutatott mig Govanninak volt eddig kb 3 nagy helyzzete.. meglátjuk.
Remélem győzni fogunk!!! Hajrá Barca!!!
Guddy naon gyenge volt tavaly, most még sokáig nem is játszott, inkább a fiatalokat kell bevetni!
Giovanninak volt gólpassza!Ronaldinho&Barca írta:Nah kemény meccsnek nézünk elébe :S válogatottság..![]()
Nemtudom de talán msot lenne jó bevetni Gudjohansont v Dos Santost talán.. Bojan eddig annyira sokat nem mutatott mig Govanninak volt eddig kb 3 nagy helyzzete.. meglátjuk.
Remélem győzni fogunk!!! Hajrá Barca!!!
A google a barátod!Ronaldinho&Barca írta:Azért írok ide talán tudna valaki segíteni nekem![]()
Egy jó kis Ronaldinhos avatart szeretnék valami jó kis kép nincs vkinek valami új és jó?:) ha vkinek van lécci küldje el nekem privibe:)
Előre is köszönöm:)
A számból vetted ki a szó!elprat írta:Mindig is mondtam:majd ha itt,vagy az barcelona.com-on olvasom: ELHISZEM az ilyen és ehhez hasonló "gyönyörűségeket"![]()
Szánalmas!!!!!!!!!!!!
Azt hittem, hogy annál szánalmasabbat már nem lehet írni, mint amit ezek a kretének egyébként szoktak. Tévedtem...Scorpio írta:Szerződést kell hosszabbítani, minél hamarabb! Találgatásokból már nagyon elég volt!
A Barcának el kell adnia Ronaldinhot a Chelsea-nek!