Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.29. 12:20:21

A múltkori Bilbao elleni teljesítménye alapján egy csöppet sem aggódom azon hogy a bajnokságban hogyan fog teljesíteni. Szerintem a bajnokságban remekül fog játszani. Ha a gyepet hibáztatjuk akkor az végül is logikus.
A múltkori Bilbao elleni meccsen és a tegnapi döntőn nyújtott teljesítménye ég és föld. Ha azt mondjátok hogy [auto_cenzúra] volt a gyep akkor az Ibrán látszott meg a legjobban. A Bilbao ellen csodásan játszott. Olyat csinált amit az Interben nem, becsúszott. Továbbá adott egy gólpasszt és még megannyi szép megoldása volt (félolló,sarkazás stb). És a Bilbao ellen önző sem volt.
Adott még a kapu előtt egy nagyon szép visszapasszt csak azt tisztázták.
Remélem hogy Ibra csak ez ellenünk játszott selejtezőn fog ilyen pocsékul játszani.
fcbarcelona1102
Barça C

2009.08.29. 12:15:09

visca el barca írta:0
nemtom mit vársz ennyi idő alatt...henrynak egy egész idény kellett szinte ahoz h nagyjából elérje az arsenalos kori játékot, meg hogy beilleszkedjen...pedig ő talán még nagyobb múltú játékos mint Zlatan...tény nem is került ennyibe mint Zlatan...na meg kitudja milyen fizikai állapotban van jelenleg Ibra, ennyi kihagyás után+[auto_cenzúra] pálya+meleg...sztem egyenlőre még nem lehet levonni következtetéseket...amugy meg sztem tegnap az egész csapatnak nem ment a játék, tény hajtottak meg minden, de egy szenvedés volt...kb mint a chelsea ellen...

ha úgy vesszük messi is utobbi 3 meccsen közel sem játszott olyan jól mint tavaly, mégha gólt is lött...
Chygrynskiy meg kifejezetten jól védekezett remélem barcában is hozza ezt a formáját...
Visca el Barca!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.29. 12:06:28

Na ez azért durva :lol: Tényleg pocsék volt tegnap. Elismerem. De hogy már sokan leírják itt 3 meccs alapján :D Abból az egyiken nagyon jó volt, az első meccsen inkább az elfogadható és a rossz között mozgott - debütáló meccsnek szerintem jó volt - és a mostanin tényleg rosz volt. Én azért ezt a talajra is fognám, meg a párára, sokkal nehezebb volt futni és játszani. De azért látszott, hogy még nincs összeszokva a "nagyokkal".

Én adnék neki 7-8 meccset még, - vagy többet - aztán akkor fogadnám el azt, hogy [auto_cenzúra] üzlet volt. De eben úgy se fogok meggyőzni senkit :D Azokkal egyetértek, akik kritizálják, jó is ezeket olvasni, mert én sem veszek észre mindent meccs alatt, és így tisztább képet kaphatok :D De ezek a HSZ-ek, amit kiemeltem, azokat teljesen feleslegesnek tartom.

Na peace :D
abraka
Jugador del Barça

2009.08.29. 12:02:29

matyi25 írta:
abraka írta: Egyesek itt tényleg bent szoktak lenni a Barca öltözőiben? Vagy honnan a retekből tudják mondjuk azt, hogy kivel mit beszél vagy, hogy min gondolkodik??? El gondolhatja meccs előtt ezerszer, hogy mit fog csinálni. A pályán úgy is máshogy fog megtörténni minden. Ott már előjönnek a döntések, hogy dönteni kell egy adott szituációban. Voltak rossz döntései tény. Nem is egy!
De hogy nem gondolkodik dolgokon, meg az a beszélni kéne srácokkal szöveg... jaj de vagy...

Puszi :D Béke és Barca!
Hát miért ne? Ha ezen múlik egy újabb triplázás nem árt beszélgetni vagy bármit. ?Menjenek együtt moziba vagy bármi csak menjen az összjáték. :lol: :lol: 8)
Gondolom beszélgetnek ők. De az összjáték nem attól fog menni, ha átbeszélik az estét, hanem attól, hogy a pályán!! megszokják majd egymást. Ehhez meg rendszeres játéklehetőség kell, ami idővel majd kamatozik remélhetőleg, de várjunk még vele...
visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.29. 12:01:23

a passzoláshoz egy-két dolog

- világ életében nem volt passzolós fajta

- ezt a hülye tulajdonságát csak kamatoztatni tudta az elmult években az internél, mert elől, 20 m-es körzetben nem voltak játszótársai. mire dejanék felértek a támadásokhoz vagy meg kellett oldania egyedül, vagy szerelték..
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.29. 11:51:48

abraka írta: Egyesek itt tényleg bent szoktak lenni a Barca öltözőiben? Vagy honnan a retekből tudják mondjuk azt, hogy kivel mit beszél vagy, hogy min gondolkodik??? El gondolhatja meccs előtt ezerszer, hogy mit fog csinálni. A pályán úgy is máshogy fog megtörténni minden. Ott már előjönnek a döntések, hogy dönteni kell egy adott szituációban. Voltak rossz döntései tény. Nem is egy!
De hogy nem gondolkodik dolgokon, meg az a beszélni kéne srácokkal szöveg... jaj de vagy...

Hát miért ne? Ha ezen múlik egy újabb triplázás nem árt beszélgetni vagy bármit. ?Menjenek együtt moziba vagy bármi csak menjen az összjáték. :lol: :lol: 8)
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
abraka
Jugador del Barça

2009.08.29. 11:49:26

matyi25 írta:
Bobberto írta: Egyetértek előttem szólóhoz Gijón ellen remélem csillog aztán megjön az önbizalom.
Nem az önbizalommal van a probléma.... Az meg van szerintem. Talán túlzottan is. Inkább csak el kéne gondolkoznia kicsit, hogy mit, hogy fog csinálni, beszélni a srácokkal és hajtani, küzdeni és megintcsak hajtani. Ahogy csak bírja.
Egyesek itt tényleg bent szoktak lenni a Barca öltözőiben? Vagy honnan a retekből tudják mondjuk azt, hogy kivel mit beszél vagy, hogy min gondolkodik??? El gondolhatja meccs előtt ezerszer, hogy mit fog csinálni. A pályán úgy is máshogy fog megtörténni minden. Ott már előjönnek a döntések, hogy dönteni kell egy adott szituációban. Voltak rossz döntései tény. Nem is egy!

matyi25
Capitá del Barça

2009.08.29. 11:35:27

Bobberto írta: Egyetértek előttem szólóhoz Gijón ellen remélem csillog aztán megjön az önbizalom.
Nem az önbizalommal van a probléma.... Az meg van szerintem. Talán túlzottan is. Inkább csak el kéne gondolkoznia kicsit, hogy mit, hogy fog csinálni, beszélni a srácokkal és hajtani, küzdeni és megintcsak hajtani. Ahogy csak bírja.
Kép
Visca el Barca

Bobberto
Capitá del Barça

2009.08.29. 11:30:54

kilibarca írta:
A tegnapi meccs alapján elég sok embernek ez járna.

Gijón ellen remélem betalál, Bilbao ellen nagyon biztató volt a játéka.
Egyetértek előttem szólóhoz Gijón ellen remélem csillog aztán megjön az önbizalom. Elsőnek nem két döntőn kell bizonyítania szépen lassan türelem és ha tényleg nem fog bevállni én fogom elsőnek visszavonni a véleményem de idővel szerintem klasszikusan jobb lesz a mostani teljesítményénél.
kilibarca
Capitá del Barça

2009.08.29. 11:27:01

A tegnapi meccs alapján elég sok embernek ez járna.

Gijón ellen remélem betalál, Bilbao ellen nagyon biztató volt a játéka.
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.29. 11:25:02

Nos én nem vagyok elégedett Ibrával. Lehet, hogy lezs akinek nem tetszik de ez a véleményem. Tulajdonképpen nem volt játékban, ezt okozhatja, hogy nem érzik még egymást a srácok, de szerintem nagyon kevés mozgást mutatott be. Így nem lehet helyzetbe kerülni, ha nem fut a lyukakba.Ha pedig hozzá került a labda elönzőzte és nem csak az az egy Henry féle nem passzolása volt. Volt még egy eset amire emlékszek. Három a háromban fordultak le Messi-Zlatan- Henry. Henrynak nem lehetett adni, de Messi indult volna tisztán futott volna be. Viszont Zlatan fel sem nézett, csak csinálta a maga eredménytelen cseleit.

Én azt a nagy hajtani akarást se látom rajta, hiányzott az a csupaszív Eto'o aki szívét lelkét kitette értünk minden meccsen, még akkor is ha nem ment neki és nem sikerült gólt szereznie.

Pepen meg azt látom, hogy nagy kedvence Zlatan, ezért is hozta ide, csak be ne bukja ezt az üzletet. Valamint szerintem ennek tehető be, hogy nem cserélte le hamarabb, szerintem meg kellett volna tennie. Bojannak több játékperc kellene, főleg ha Ibrának nem megy. A hatvanadik perc környékén én levettem volna.

Mindenesetre remélem javul a játéka, ennél többre van szükség.

:roll: Remélem átbeszélik a dolgot Henryval és messivel, mert az összjáték nem igazán működik.
Kép
Visca el Barca

visca el barca
Presidente del Barça

2009.08.29. 11:21:41

0
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bobán
Jugador del Barça

2009.08.29. 11:10:59

Hiányzik Eto'o! (nekem) Mit művelt már edzésen??? Pfff meg mutogat egy Xavinak? Utálom már is!
Titinho
Director del Fútbol

2009.08.29. 10:07:34

Varga Tamás írta:Egy szóval sem mondtam, hogy rossz üzletet csináltunk volna.
Nem is rád értettem Tamás! :)
Varga Tamás írta:Viszont az eddigi teljesítményéről leírtakat tartom. Nem ismétlem önmagam.

Szép napot!
És én azt tiszteletben is tartom! :wink: És ahogy Te is mondtad, reméljük a mielőbbi formába lendülést és a gólokat!

Neked is további szép napot!
albicelesteX írta:Titi!Félreértettél!...
Akkor bocsi. :) Csak biztos sz*rul jött át, mint Pély Barnának Caramel. :wink: De akkor egyre gondolunk!

A Sporting Gijón ellen 100%-ig biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban fog játszani mint tegnap. Ha még ott sem lő gólt, én még akkor sem leszek szomorú, mert tudom, hogy idő kell az új csapathoz, játékrendszerhez, és erőnlétben is el kell érnie a 100%-ot! És ha ezek mind meglesznek? Hmm...jajj nektek középső védők és kapusok. :wink:
Més que un club :!:

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
fcbarca0827
Director del Fútbol

2009.08.29. 10:04:26

Barca__15 írta:Csak nekem tűnik úgy, vagy Henry és Ibra tényleg útálják egymást?
Honnan a fenéből kéne azt nekünk tudni? :shock: :lol: :roll:
Azért, mert egyszer nem passzolt Titinek a 10000%-os helyzetnél? Meg, mert az edzésen keményen nekiment és Henry elesett? Ezektől függetlenül nem hiszem, hogy utálják egymást!

OFF: Szerintem az aláírásképed... HATALMAS!!! :shock: :wink: Legalábbis elég "furán hat"! :roll:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.29. 10:03:55

Őszintén remélem hogy Ibárból csak a páratartalom hozta ki ezt a pocsék formát. Az egyetlen jó megmozdulása az volt amikor felívelte Henry-nak a labdát és Titi melléollózott. Nagyon nem ment neki tegnap.
Tényleg ennyire nehéz nálunk játszani?
Barca__15
Barça B

2009.08.29. 10:00:02

Csak nekem tűnik úgy, vagy Henry és Ibra tényleg útálják egymást?
Kép
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.29. 09:56:12

Varga Tamás írta:
Mikaos írta:
Tegnap amúgy ki játszott igazán jól a csapatunkból? - Senki! Messi is csak a végére javult fel, a védőink csomószor bizonytalankodtak,a középpályánk nem volt elég erős (Iniesta!!!), a csatársor meg kevesett mozgott. Nincsenek nevek, hanem a csapat nem játszott jól.

A lényeg, hogy nézzetek magatokba: érdekes lenne, ha az élet minden területén ennyi türelmet kapnátok, amennyit most adtok Ibrának - mindjárt máshogy gondolnátok :) (akinek nem inge...)
Nos, ki játszott jól?
Pl. Dani Alvés, aki az első perctől kezdve az utolsóig hajtott, gürizett, gürcölt, jól passzolt. Megszakadt minden labdáért.
Pl. Valdés, aki a kevés védése ellenére bemutatott egy hatalmas bravúrt.
Pl. Messi, aki végig akart, végig futott. Ennyire fáradtnak, kihajtottnak, elcsigázottnak még nem igazán láttam. Rendszeresen felvállalta az 1-1-ben küzdelmet. Számtalan cselt mutatott be, és a gól előtt szép kis cselsorozatot nyomott.
Pl. a 80. percben beállt Pedro Rodríguez. Életet lehelt a támadójátékba. A gólja pedig kupát ért.
Pl. Keita, aki végig magabiztosan mozgott, felettébb labdabiztos volt, és keményen tette a dolgát a középpályán.
Pl. Abidal, aki végre úgy játszott, ahogy és amit tud. A védekezésben kiválóan dolgozott, a felfutásai is értékelhetőek voltak.
És én Yaya touréval is elégedett vagyok.

Igen, Xavi, Henry tegnap gyengébbek, tompábbak voltak a kelleténél. Ezt elismerem, bár egyszer sem állítottam az ellenkezőjét.
Azt hiszem igazad van, de úgy gondolom ezek a játékosok inkább küzdöttek, és lehoztak egy átlagot, de a jó játéktól, amit tőlük megszoktunk elmaradtak, egyedül talán Abidal múlta felül az utóbbi időben látható Önmagát, és Messin látszott, hogy mindenáron szeretné azt a kupát.
De úgy gondolom a sok szürkébb teljesítmény a libalegelőnek tudható be! Mezőgazdasági területen nem lehet varázsolni!:-)
Kalap1988
Director del Fútbol

2009.08.29. 09:55:37

Emberek! Tamás és a többi Ibra "kritikus" is nagyjából 10-szer leírta már, hogy az eddigi ,meccseiről beszél és még bőven lehet ennél sokkal jobb. Nem állítják, hogy rossz üzlet volt. Ezek után nagyjából 45-szörre írjátok le, hogy nem fair stb. Szövegértelmezés, ne égessük már magunkat!!! Nem Tamásék támadják elvakultan Ibrát, csak a tényeket írják le, ti véditek elvakultan, meg sem értitek, ( vagy inkább nem akarjátok)amit ír!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kalap1988 2009.08.29. 09:57:44-kor.
albicelesteX
A Vadász

2009.08.29. 09:55:13

Titi!Félreértettél!Én is bőven adok neki még időt írtam is hogy türelmes vagyok vele szemben nagyon!Az önzőzést direk idézőjelbe raktam,mert szerintem is azért lőtte el mert meg akarta mutatni!Nem Ibrat szapultam!eddig egy hsz-mben sem!Bírom és bízok Benne!Ha elolvasod újból rájössz hogy egyről beszélünk!!! :wink:És a passzolós témában meg pont arra gondoltam vagyis úgy láttam hogy neki nem annyira passzolnak franciáék!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára albicelesteX 2009.08.29. 10:00:08-kor.
Kép
madmushroom
Capitá del Barça

2009.08.29. 09:51:26

3 mérkőzés után ne írjuk már le, ez nem fair. Nem megy egyik napról a másikra. Én töretlenül bízok benne.
Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2009.08.29. 09:38:55

Titinho írta:
Én bízok benne, hogy jó lesz ő, számomra a Bilbao ellen voltak nagyon bíztató jelek (egy jó pályát és a megfelelő hőmérsékletet is vegyük ide), bízom benne, hogy hamarosan eléri ő is a legjobb formáját és akkor megállíthatlan lesz ez a Tridente! :wink:
Tibi Barátom!

Én is adok neki időt. Én is nagyon bízom abban, hogy mielőbb beilleszkedik, és hasznos tagja lesz a csapatnak. Remélem, minél előbb megtalálja a helyét, lövi a gólokat. Türelmes is vagyok vele szemben. Egy szóval sem mondtam, hogy rossz üzletet csináltunk volna.

Viszont az eddigi teljesítményéről leírtakat tartom. Nem ismétlem önmagam.

Szép napot!

VISCA BARCA!
VISCA CATALUNYA!
Kép
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.29. 09:36:28

Varga Tamás írta: Nos, ki játszott jól?...
Tul.képpen egyetértek Veled egy kicsit. Viszont ha egy csapat rosszul játszik, az leginkább a középcsatáron látszik meg - ugyanis nem kap labdát. Lásd tavaly Chelsea, Eto'o kb. 2-szer ért labdába kis túlzással. Persze, jelen esetben erről Ibra "tehet", mert ő a kpcs, de a csapat is legalább annyira: vegyük kölcsönösnek az "ismerkedési szakaszt". Persze volt pár jó egyéni teljesítmény - akiket kiemeltél név szerint -, de ha ezt összehasonlítom más meccsekkel, akkor egyáltalán nem mondanám, hogy nagyon ki lehetne emelni jó egyéni teljesítményt. És azt se mondanám, hogy valaki(k) túlságosan kiemelkedtek volna tegnapi teljesítményükkel a tömegből. Mindenki egy viszonylag jó átlagos szintet hozott, volt, aki kicsivel gyengébbet, de szerintem nem igazságos egy embert kiragadni, főleg nem egy új embert, akinek beilleszkedési problémái vannak,+ főleg nem egy kpcs-t akkor, amikor a labda is nehezen jut el a csatársorig.
honda25
Jugador del Barça

2009.08.29. 09:34:03

Nem értem, miért kell ennyire szídni Ibrát. Énis jobban örültem volna Villának, de már beláttam, hogy ha Ibra képes lesz felnőni a feladathoz, kiváló kcs lehet a Barcában. Volt egy sérülése, alig edzett, alig játszott, nem 3 meccs alapján kell elmondani róla, hogy rossz vétel volt.
Ha majd a bajnokság 10. fordulójában is ilyen rossz, és nem talál be, akkor majd visszatérhetünk erre a témára...
Hajrá Barca! És a Honda!
McLarenF1
Barça C

2009.08.29. 09:33:48

Ibrahimovic egész életében ezt játszotta. A meccs 70 %-át végigsétálom. Ha megkapom a labdát elindulok, rálövöm, aztán lehajtott fejjel kullogok vissza. Ha véletlen passzolok, akkor megállok. (Szerencsétlen Messi hiába ütötte vissza neki a múlt héten a 16-oson belül, Ibra értetlenül állt az események előtt). Nagyon jól ismerem a Juventus óta (sajnos). És aki fél életét ebben a felfogásban játssza le, az soha nem fogja tudni ennek az ellenkezőjét játszani. Majd biztos lesz egy-két jól sikerült meccse, akkor néhányan azt mondják majd, hogy na ugye, én megmondtam, de aztán rájönnek, hogy mégsem. Ez egy nagyon rossz üzlet volt.
Lezárt