Bajnoki Mérkőzések 08-09

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
MessiFan
Llegenda del Barça

2008.09.28. 10:55:52

Grat a csapatnak! Így kell küzdeni mindig! A tizenegyesnél nem tudom mi történt, szerintem a labdát rúgta el először.
Nem tudom ti hogy érzitek de szerintem a Barcának lejtett a pálya. Az a második sárgala akár Sergié is lehetett volna...
Gólokról még annyit hogy mind a három tiszta mákos volt. Főleg Titié!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.28. 10:52:21

Varga írta:
gekkodan írta:A rotáció eddigi egyetlen vesztese maga a védelem. Hihetetlen bizonytalanságot szül.

Ezt preferálnám alapvetően: Alves- Puyol - Rafa/Martin - Sylvinho

A francia sem kell oda és nálam Piqué sem nyert akkorát.

Abban egyetértek hogy Abidal rossz formában van perpillanat szerintem Sylvinho jobb.
Én nemláttam a meccset, de hogy érted, hogy rossz formában van? volt ő már itt jóba is? Nemhiszem, sőt... Szerintem egyáltalán nem jó balszélső. A Numancia ellen is miatta kaptuk a gólt...
Varga
Capitá del Barça

2008.09.28. 10:51:03

gekkodan írta:A rotáció eddigi egyetlen vesztese maga a védelem. Hihetetlen bizonytalanságot szül.

Abban egyetértek hogy Abidal rossz formában van perpillanat szerintem Sylvinho jobb. A védelem közepével viszont nem értek egyet. Piqué szerintem tegnap sokkal jobban játszott mint akár Puyol, akár szerdán Cáceres. Ezért én így álnék fel Alves Piqué Puyol Sylvinho
Kép
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.28. 10:50:02

http://www.rojadirecta.com/foros/viewtopic.php?t=48657
Itt most föntvan a meccs? Sry, hogy ezzel nyaggatok mindenkit, de én nemláttam, és nemfogok napokat várni rá, hogy leméltóztassa dani valamelyik csatorna... :oops:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 10:42:01

A rotáció eddigi egyetlen vesztese maga a védelem. Hihetetlen bizonytalanságot szül.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 10:38:24

gekkodan írta:A gólban nyakig benne van Abidalminden meccsen elszerencsétlenkedik egy gólt, aztán utána rohanhatunk a meccs után.

Egyszerűen helyzetbe sem kerültek volna tegnap, ha rendesen helyezkedik a francia.
Az utolsó mondatod a fontoss ami tényleg nagyon igaz!!!ha a francia jól zárja a szélt nincsen helyzett és abból nemkaptuk volna ezt a szerencsétlen gólt.De mostmár az számitna igazán csodának hogyha az ő neve egyáltalán felsemmerülne egy gólnál.A legjobb döntés az lenne hogyha eladnánk mielőtt rosszabb lenne a helyzett. :cry:
satu
Barça C

2008.09.28. 10:37:59

Ennek a rotációnak semmi értelme sincsen,mert nem tud összeszokni eggy stabil kezdőcsapat ha állandóan válltoztat!
Fernando
Llegenda del Barça

2008.09.28. 10:36:18

Nemtudja valaki, hogy honnan tudnám letölteni teljes egészében a tegnap esti meccsünket? Sajnos épp nem voltam itthon és nemtudtam nézni... :( Vagy ha nemis letölteni de vhol megnézni (mint anno vki belinkelte a Fiorentina elleni meccsünket) :oops:
gekkodan
Director del Fútbol

2008.09.28. 10:24:47

A gólban nyakig benne van Abidal, de még Piqué sem volt 100%-os. VV-ről meg ne is beszéljünk, instabil volt, rossz helyre ütötte a labdát, mert nyilván hátrafelé kellett volna, ad 3 egy ilyen kis simitől egy Barca-kapusnak a levegővétele sem lenne szabad, hogy megváltozzon.

Megütötték, ez tény. De sokkal nagyobb gond, hogy a védelmünk minden meccsen elszerencsétlenkedik egy gólt, aztán utána rohanhatunk a meccs után.

Hogy nézett ki eddig? Santander ellen 2 pontba került. A Betist majdnem felhoztuk, kishíján ott is 3 pontba került, az Espanyol ellen már hátrányba kerültünk, de sikerült.

Remélem a tendencia nem így folytatódik, mert az nem jelentene jót.

Szóval a védelem néha kiborító, a gólban a tál sz.r Abidal és Piqué egyaránt nyakig benne volt, igaz a francia jobban.

Egyszerűen helyzetbe sem kerültek volna tegnap, ha rendesen helyezkedik a francia.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
tagore
Barça B

2008.09.28. 10:24:45

Barcelona szurkolóként azt kell, hogy mondjam, szánalmas volt ez a meccs (is).
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 10:24:11

norbert55 írta:Am Sportklubbon azt állították h Pepnek azért más a felállása mindig mert h bizonytalan.Ez hülyeség.Csak sokat rotál nem akar Rijkaard hibájába esni h fáradt játékosai legyenek a szezon végén.
A sok rotálással pedig elbizonytalanítja a védelmet, és az egész csapatot. Nem való ennyit rotálni. Rossz vért szül, és bizonytalanságot.
Kép
norbert55
Entrenador del Barça

2008.09.28. 10:21:36

Am Sportklubbon azt állították h Pepnek azért más a felállása mindig mert h bizonytalan.Ez hülyeség.Csak sokat rotál nem akar Rijkaard hibájába esni h fáradt játékosai legyenek a szezon végén.
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.09.28. 10:14:06

LG!

Azért minden meccsen ekkora hibát nem követ el és különben is,mindenkinek van minden meccsen hibája!Tegnap pl. nekem Puyol játéka nagyon nem tetszett(csak az első félidőt láttam)és akkor nem volt valami meggyőző,holott neki kéne összefognia a védelmet!Ennek ellenére bízom benne,ha 30 ilyen meccset produkál is,de azért ő is javulhatna!Persze,igazad is van,hogy Abidal eddigi 1 éve alatt több hibája volt,mint meccse,de azért ő is fejlődő tendeciát mutat már Pepnél!
.
kilibarca
Capitá del Barça

2008.09.28. 10:13:17

LG írta:Tisztán látszik, h Valdes bekapott egy könyököst a gyomrába. Persze lehet, ezt a biró nem láthatta, de h nem volt szabályos gól, az biztos :!: Abban viszont igazad van, h Valdes amugy sem állt a helyzet magaslatán, de a gólban az emlitett Abidal sztem jobban benne volt. Na ezt pl. nem értem, megy a nagy rotáció, de a hulladék formában lévő Abidal azért mindig játszik :evil:
Ezzel nagyon egyet értek minden szavával. Nem először kapunk így gólt hogy Abidalt átívelik és ő 3-5méterre van az emberétől. Én a helyén akár Cáceres is megpróbálnám.
Xavi lövése zseniális volt :shock: :D
Sajnos a meccset nem tudtam nézni de vidi alapján úgy látom Henrynak ment a játék és hál istennek egy gól is összejött megérdemelte de nagyon :)
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 10:09:35

Etooka :!: Az a baj, h Abidalnak szinte minden meccsen megvan a szokásos hibája :x
lluisllach89
Director del Fútbol

2008.09.28. 10:08:20

Varga Tamás írta:
fcjoc írta:ennyire nem láttátok hogy valdes meg akarta fogni azt a labdát, csak azért nem tudta mert lökték :!:
Ha meg akarta fogni, akkor nem sajátította el az alapokat, úgyhogy menjen vissza a serdülő 1-be. Az ilyen labdát nem fogjuk, hanem kiütjük, lehetőleg a kapu mögé.
Ja, és ilyen felugrásnál kiteszem egy kicsit a lábam, aztán Luis Garcia meg sem tud közelíteni, nemhogy egy kicsit megbillenteni.
Így van!! Nálunk megye 2-ben is mondja edzőnk a kapusunknak h ha elrugaszkodik akkor húzza föl az 1ik térdét és senki nem furakodik be a kis aurájába! Mondjuk ez elég magas labda volt, szabálytalankodtak is de nem tom :? Tavalyi Valdest szeretném látni!
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 10:08:18

Scumy írta:
manuel írta: a másik pedig hogy mit akar Pep ezzel a Piqúével???az a gyerek olyan kevés ebbe a csapatba mint Szingapúrban a Forma 1-versenyen a napfény.
Nekem kifejezetten tetszett Piqué játéka. Öröm volt nézni, hogy nem egyszer kihasználta a magasságát a védelemben, ami eddig ugye nálunk hiány volt. Szerintemnagyon jól megállta a helyét, bár az első gólnál sztem eléggé benne volt, de összességében nekem bizonyított. Sőt, én még odaáig is elmennék, hogy egy Piqué - Caceres kettőst tennék a védelem közepébe, Alves-sel és Sylvinho-val a széleken :wink:
Sylvinho végre a töketlen Abidal helyett, az nagyon jó lenne, de Caserest szvsz még keveset láttuk, h azt mondjuk rá, h kezdőbe való(kicsit fura lett a mondat, de remélem értitek)
Amugy Xavi kapufája hatlmas volt, ha az bem1 valami iszonyat nagy gól :shock:
Amugy elégedett vagyok nagyon a játékkal, meg azzal az utolsó pillanatokig küzdöttünk. Szvsz egy nagyon fontos győzelem volt ez a mai :!:
B. Tamás
Hí­rhozó-cikkíró
Kapcsolat:

2008.09.28. 10:04:22

Már nem azért,de Abidalnak-az első féldőben-a gólon kívűl nem volt hibája,több párharcot megnyert és felfele is dinamikusan,gyorsan,attraktívan játszott!A csapat jól játszott,GYORSAN,ötletesen és emiatt az Espanyol az első 20 percben az sem tudta,hogy hol a labda,letámadtuk őket és rögtön el is vesztették a labdát!Csak hát hátul a gólképes védelmünk összehozott egyet és ezzel nagyon nehézzé téve számunkra a meccset!

Az összkép nagyon tetszett,ez már nem a Rijkaard féle lassú focit játszó csapat!Ha így fejlődünk tovább,nem lesz,aki megállítson minket!
.
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 09:58:04

ke.andy írta:Rákerestem a youtube-on az összefoglalóra

http://www.youtube.com/watch?v=yxUf9i2-I3w

hú várom, hogy a sport csatorna megismételje... akkor remélem (tudva az eredményt) nem idegeskedem annyit, mint tegnap este.

Pique szerintem nagyon ügyes srác. Végre van egy magas védőnk, hidd el nem lesz vele gond. Abidal tényleg elaludt, de ez a gól nekem továbbra is Valdes-é. Egy Buffonnal ilyet nem tesznek meg, ahogyan a Liverpool-i gólnál is ezt írtam...
Ha már belinkelted ezt a videót, nézd meg, mikor az Espanol gólját közelről mutatják. Tisztán látszik, h Valdes bekapott egy könyököst a gyomrába. Persze lehet, ezt a biró nem láthatta, de h nem volt szabályos gól, az biztos :!: Abban viszont igazad van, h Valdes amugy sem állt a helyzet magaslatán, de a gólban az emlitett Abidal sztem jobban benne volt. Na ezt pl. nem értem, megy a nagy rotáció, de a hulladék formában lévő Abidal azért mindig játszik :evil:
Scumy
Jugador del Barça

2008.09.28. 09:55:59

manuel írta: a másik pedig hogy mit akar Pep ezzel a Piqúével???az a gyerek olyan kevés ebbe a csapatba mint Szingapúrban a Forma 1-versenyen a napfény.
Nekem kifejezetten tetszett Piqué játéka. Öröm volt nézni, hogy nem egyszer kihasználta a magasságát a védelemben, ami eddig ugye nálunk hiány volt. Szerintemnagyon jól megállta a helyét, bár az első gólnál sztem eléggé benne volt, de összességében nekem bizonyított. Sőt, én még odaáig is elmennék, hogy egy Piqué - Caceres kettőst tennék a védelem közepébe, Alves-sel és Sylvinho-val a széleken :wink:
ke.andy
Jugador del Barça

2008.09.28. 09:51:16

Rákerestem a youtube-on az összefoglalóra

http://www.youtube.com/watch?v=yxUf9i2-I3w

hú várom, hogy a sport csatorna megismételje... akkor remélem (tudva az eredményt) nem idegeskedem annyit, mint tegnap este.

Pique szerintem nagyon ügyes srác. Végre van egy magas védőnk, hidd el nem lesz vele gond. Abidal tényleg elaludt, de ez a gól nekem továbbra is Valdes-é. Egy Buffonnal ilyet nem tesznek meg, ahogyan a Liverpool-i gólnál is ezt írtam...
LG
Az Év fórumozója 2016

2008.09.28. 09:49:34

Tamás, igazad van :!: De ez nem azt jelenti, h lehet szabálytalankodni a kapussal szemben, csak azt, h a kisebb contact-ok nem számitanak szabálytalanságnak. De ez könyökös volt. Amugy meg nem tetszett a játékvezetés, főleg az első félidőben kiosztott pár jogtalan sárgát nekünk a gyökér.
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.09.28. 09:40:57

Boixos írta:ebben sztem nem az a lényeg, h ki mennyire van otthon az alapokkal kapcsolatban. tény: garcia megkínálta a felugrani készülő valdest a gólvonalon, tehát vastagon az ötösön belül, ahol a kapus elvileg védettséget élvez. ettől függetlenül megadta az a fsz cantalejo a gólt.

egyébként így ráaludva egyet a dolgokra, ez életem egyik legjobb meccse volt, én ilyennek képzelek el egy derbit.
mégegyszer óriási nagy grat. a srácoknak!
Tudomásom szerint ez az öt és felesen belüli feltétlen védelme a kapusoknak megszűnt létezni. Lehet, hogy tévedek, akkor bocsi.
Kép
manuel
Jugador d'estrella

2008.09.28. 09:36:13

Én csak az elsőfélidőtt láttam de azt is elégvolt látni,még szerencse hogy elaludtam mert amitt a védelem produkált a tegnap az egy 0 volt :cry: .Én csak azt nem értem hogy ezt az Abidalt mi a fenének kellett megvenni?csak mert a tegnap esti gól is az ő oldalán indult akcióból ha jól tudom. :wink: Ez az egyig dolog a másik pedig hogy mit akar Pep ezzel a Piqúével???az a gyerek olyan kevés ebbe a csapatba mint Szingapúrban a Forma 1-versenyen a napfény.Persze örülök a győzelemnek de a védelem a tegnapi mecsensem volt a helyzett magaslatán és ez elkeseritő. :cry: Ahogy már mondtam egykétt ember teljesitménye a védelemben megkérdőjelezhető ezért én nem csodálnám hogyha már a télen történne valami átigazolási perspektiva a csapatnál.
Boixos
Llegenda del Barça

2008.09.28. 09:30:52

norbert55 írta:Én naon örülök ennek a sikernek.Kár h nem láttam a meccset de az össz.fog alapján megérdemelten nyertünk. Csak nem értem h h lehetet 12 perc hosszabítás.Leírná vki h mé volt annyi?Előre is kösz.
nézőtéri balhé miatt félbeszakította a bíró a meccset.
bővebben itt: http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=hir&id=8597
PUYOL-XAVI-INIESTA
Lezárt