Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

ráadásul az Anfield Roadon..Varga Tamás írta:66. perc:
Liverpool - Chelsea 1-3.![]()
A Pool pedig 1-0-ra vezetett, és fordított a Dinamo Moszkva...
Hihetetlen. Jó lesz odafigyelni a cselszkijre...
Benítez meg kitalálhatna valamit, legalább egyenlíthetnének.

a mai 4-0-t én is eltaláltamCsacsMate írta:Bajnokok Ligája 2009.04.07 (Kedd)
Időpont Mérkőzés Tipp Eredmény Pont
20:45 Manchester Utd - FC Porto 2:2 2:2 17.00
Ö s s z e s e n 17
Bajnokok Ligája 2009.04.08 (Szerda)
Időpont Mérkőzés Tipp Eredmény Pont
20:45 Barça - Bayern München 4:0 4:0 5.60
Ö s s z e s e n 5.60
nekem bwinezni kéne azt hiszem XD ezek után. elgondolkozom rajt
aztán lesz itt nekem De Visa El Barca

Ozsimiki ne olvasd ezt az topicot! Rámolt. 1-1Z.Chris írta:Kösz Szépen! Hátha berámol még 1-et a Chelsea!VIII.Henrik írta: 33' Liverpool 1 - 0 Chelsea (livescore.com)![]()

A másik topicban vki azt irta h 1-0 a poolnak.azt nem tudom h azóta változott-e vmi...Z.Chris írta:Valaki tudja, hogy menyi a Liverpool-Chelsea?

1-0 a Liverpoolnak Torres 6. percben szerzett góljával.Z.Chris írta:Valaki tudja, hogy menyi a Liverpool-Chelsea?![]()

33' Liverpool 1 - 0 Chelsea (livescore.com) Gólszerző természetesen Torres.Z.Chris írta:Valaki tudja, hogy menyi a Liverpool-Chelsea?![]()

marci6p írta: Én a legjobbat akarom legyőzni mindig minden esetben!!! És az én szememben az MU az aki talán a legjobb (persze utánunk) meg azt tényleg ki lehet rakni az ablakba. Szerintem nagyobb skalp lenne az MU

Csupán a kiemelt résszel nem értek egyet, mivel MI vagyunk idén a világ legjobbja. Najó, mikor nem?marci6p írta:Nekem nem feltételenül a szép foci miatt vágyam a mu barca döntő. Sokkal inkább azért, mert tavaly fájó volt a kiesés. Akkor is gyenge volt a mencseszter(magához képest, ja az ellen forumon felvetettem és ők úgy gondolják, hogy egy csapat volt akkor a pályán és nem a barca volt az, madridista.hu, nevetséges egy két embertől eltekintve, na mind1). Teljesen feléjük nőttünk és mégis egy szmöre gól döntött. Annyira a karom a revansot, mint talán még soha. Arról meg nem is beszélve, hogy idén ők a világ legjobbjai, eltekintve a formahanyatrlástól, szóval már csak ezért is kell őket meg*aszni. Ez ugyebár csak a döntőben lehetséges. Az arsenálnak is örülnék, főleg a villarealnak, mekkora lenne egy spanyol házi döntő rómában, az angolok, meg mehetnek haza a sok dollárjukkal egymást rugdosni.
Már az is álomdöntő lenne, ha a barca ott lenne akárki is az ellenfél maradjunk akkor ennyiben.
És semmiféleképpen sem írnám le a MU-t, éppúgy ahogy egyetlen más csapatot sem! Futballban bármi lehetséges, akárkinek akármekkora a presztizse és eredő oddsa.