Nem értem mért nem érdeklődtünk Nasri Iránt...Mancininek örülök:)
Európai Játékospiac; Ellenfeleink Játékosai
- davi10
- Llegenda del Barça

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
elég nagy féreg a gyerek, remélem nemjön hozzánk...ezek után amit elért Manchesterben, így mondja hogy rabszolgának érzi magát?? képmutato kukikalap!ha elmegy a Unitedből, tuti hogy iszonyatosan megutálják a manchesteri szurkerek.megis érdemelné.barca99 írta:Hogy lehet ez a patkány százezrek példaképe? Remélem elengedik a Real-ba, rajtuk kívül mindenki jól járna...
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Persze persze és ezt ki hiszi el a realosokon kívűllopakodo írta:edzőkeringő:
Carlos Queiroz
Manchester Unitedportugál szövetségi kapitány
Akkor valszeg céroni is megy a realba...85 misiért

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
-
- Jugador d'estrella
Jó lenne ,ha cronaldo a realba menne.
Nagy meglepetés érné egy-egy spanyol bajnokin ,hogy rajta kívül más is tudja a bicikli cselt.
Különben is...úgy jobban esne a bajnoki cím
Nagy meglepetés érné egy-egy spanyol bajnokin ,hogy rajta kívül más is tudja a bicikli cselt.
Különben is...úgy jobban esne a bajnoki cím

Barca,Barca,Baaarca!
Ibra-Messi-Henry-Xavi-Ini jujujuuuu!!!
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Pont oda való ahová menni akar...a MU nagyobb klub annál,minthogy egy ilyen emberhez ragaszkodjon...barca99 írta:Hogy lehet ez a patkány százezrek példaképe? Remélem elengedik a Real-ba, rajtuk kívül mindenki jól járna...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Varatrix
- Director del Fútbol
Hy Guysbarca99 írta:Hogy lehet ez a patkány százezrek példaképe? Remélem elengedik a Real-ba, rajtuk kívül mindenki jól járna...

Reméljük elengedik a Real-ba

"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Hogy lehet ez a patkány százezrek példaképe? Remélem elengedik a Real-ba, rajtuk kívül mindenki jól járna...
- Fernando
- Llegenda del Barça
A Tegnapi nap átigazolásai összefoglalva:
Eugen Palonski
M'Gladbach
Getafe
Mehmet Aurélio
Fenerbahce
Real Betis
Renato Augusto
Flamengo
Bayer Leverkusen
Amantino Mancini
Roma
Inter
Robert Flores
Villarreal
River Plate (kölcsönbe)
Barry Opdam
Alkmaar
Salzburg
Marco Padalino
Piacenza
Sampdoria
Marius Stankevicius
Brescia
Sampdoria
Marcus Allback
Köbenhavn
Örgryte
Eugen Palonski
M'Gladbach

Mehmet Aurélio
Fenerbahce

Renato Augusto
Flamengo

Amantino Mancini
Roma

Robert Flores
Villarreal

Barry Opdam
Alkmaar

Marco Padalino
Piacenza

Marius Stankevicius
Brescia

Marcus Allback
Köbenhavn

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Llegenda del Barça
én sem értem, h miért van ez az egész úgy bemutatva, mintha vmi kummanagy mártír lenne az a hülyegyerek... gondolom, géppisztollyal álltak a feje felett, h írja már alá a cuccot, amiben annyit szakít majd, mint magyarország éves nemzeti jövedelme.
ezek érvényes szerződések, mindkét fél részéről ezer ügyvéd vigyáz rá, h tuti legyen, akkor mi a francnak kell itt csinálni a feszkót? nem hiszem, h blatter ennyire hülye lenne, h ezt nem látja át.
vagy csak kikönyökölt belőle a madridista, és így akar próbálkozni.
jó, h nem utasítja a mút, h hogy képzelnek ilyet, h nem akarják eladni a legértékesebb játékosukat a megdöbbentőennagymadridnak?
ezek érvényes szerződések, mindkét fél részéről ezer ügyvéd vigyáz rá, h tuti legyen, akkor mi a francnak kell itt csinálni a feszkót? nem hiszem, h blatter ennyire hülye lenne, h ezt nem látja át.
vagy csak kikönyökölt belőle a madridista, és így akar próbálkozni.
jó, h nem utasítja a mút, h hogy képzelnek ilyet, h nem akarják eladni a legértékesebb játékosukat a megdöbbentőennagymadridnak?
PUYOL-XAVI-INIESTA
Hihetetlen... Aláír 2012-ig egy szerződést csak azért, h mégtöbbet keressen. Ő kényszerítette ki. Ezzel vállalja azt, h akkor 2012ig ott fog játszani. Most meg már menni akar, és ez modern rabszolgatartásnak minősül, ha nem engedik? Én lennék ilyen szintű rabszolga, ha ennyit keresnék..Boixos írta:blatter pepi ismét villantott
milyen érdekes, h ennek a fsznak akkor kell megnyilvánulnia, ha a madrid szekerén kell pattintani egy kicsit. először kitalálja, h mi legyen a mezükre írva, most kampányol cronaldo madridba igazolása mellett... sokkal egyszerűbb lenne, ha felvenné az otthoni gutimezét, amiben alszik, és kiírnák rá, h ő az rm fifához kihelyezett tagozata.
érdekes, amikor domeneh ugatta le és terrorizálta a válogatottból 40 évesen visszavonulni szándékozó makelelét, akkor nem volt ilyen érzékeny a főnök...
-
- Llegenda del Barça
blatter pepi ismét villantott
milyen érdekes, h ennek a fsznak akkor kell megnyilvánulnia, ha a madrid szekerén kell pattintani egy kicsit. először kitalálja, h mi legyen a mezükre írva, most kampányol cronaldo madridba igazolása mellett... sokkal egyszerűbb lenne, ha felvenné az otthoni gutimezét, amiben alszik, és kiírnák rá, h ő az rm fifához kihelyezett tagozata.
érdekes, amikor domeneh ugatta le és terrorizálta a válogatottból 40 évesen visszavonulni szándékozó makelelét, akkor nem volt ilyen érzékeny a főnök...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Egyrészt én Van Der Vaart-nak rajongója voltam Sneijder-rel együtt az Ajax-os korszakban, akkor nagyobb jövőt láttam bene, mára megváltozott a véleményen, nem értem miért kell folyamatosan az ő nevét említeni, mint ideális igazolást. Szvsz Nasri és Diego is jobbak, illetve nagyobb karriert futhatnak be.
Sneijder-t sajnálom, őt tisztelem a Madrid-ből, s további sok sikert kívánok neki (de természetesen nem a Barca kárára
)
Saviola nagy hibát követett el tavaly, könnyen találhatott volna számára más, megfelelő csapatot. Egyébként is a Madrid RVN-nel állt össze, s a holland teljesen más típusú játékos, ezért a támadásokat is az ő jellegére építik, ebben a rendszerben Saviola csak vergődött.
Azzal pedig semmit sem lehet magyarázni, hogy alacsony, attól függetlenül, hogy Madrid-ban talán épp ezért nem jutott szóhoz.
Ahogy tudom, ő még maradna, azonban nincs rá szükség, és ezt értem, azonban nem hozzá méltó az, ami vele történik, de ezt magának köszönheti.
Szívesen látnám a Spurs-ben, vagy a Fiorentina-ban, s utóbbinál Mutu-val együtt bombaerős lenne a támadósor, ott mindenképp kezdőként játszhatna, s visszanyerhetné formáját. Egyébként a Firenzeiek érdeklődnek is iránta, s bár elvből elítélem a Calcio-t, drukkolok neki, hogy ott folytathassa.
Sneijder-t sajnálom, őt tisztelem a Madrid-ből, s további sok sikert kívánok neki (de természetesen nem a Barca kárára

Saviola nagy hibát követett el tavaly, könnyen találhatott volna számára más, megfelelő csapatot. Egyébként is a Madrid RVN-nel állt össze, s a holland teljesen más típusú játékos, ezért a támadásokat is az ő jellegére építik, ebben a rendszerben Saviola csak vergődött.
Azzal pedig semmit sem lehet magyarázni, hogy alacsony, attól függetlenül, hogy Madrid-ban talán épp ezért nem jutott szóhoz.
Ahogy tudom, ő még maradna, azonban nincs rá szükség, és ezt értem, azonban nem hozzá méltó az, ami vele történik, de ezt magának köszönheti.
Szívesen látnám a Spurs-ben, vagy a Fiorentina-ban, s utóbbinál Mutu-val együtt bombaerős lenne a támadósor, ott mindenképp kezdőként játszhatna, s visszanyerhetné formáját. Egyébként a Firenzeiek érdeklődnek is iránta, s bár elvből elítélem a Calcio-t, drukkolok neki, hogy ott folytathassa.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Messi az MessiMonti írta: Messi sem egy égi meszelő![]()
Gondoltam erre ,hogy talán e miatt ,de hát ha rúgdossa gólokat?

Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 
„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi

„Már nagyon sokszor mondtam, hogy ha rajtam múlik, egész életemben itt maradok, és a Barcelonánál fogok játszani. Vannak dolgok, amelyeket nem lehet pénzzel megvenni” Lionel Messi
- Fernando
- Llegenda del Barça
v. der Vaart mitől akkora játékos? Sose értettem, és sose tartottam annak.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Jugador d'estrella
Messi sem egy égi meszelőbreywol írta:gyors, robbanékony, gólerős, csak sajna nagyon alacsony. gondolom a vezetők ilyenkor azt vetik fel, hogy könnyen felborítják, vagy "megeszik". amúgy én sem értem igazán. egy kisebb klubba szívesen látnám focizniMonti írta:Valaki aki ért a focihoz magyarázza már el nekem ,hogy Saviola miért nem tudja bejátszani magát sehova annak ellenére ,hogy minden csapatánál jól játszott és gólerős volt.
Nagyon kedvelem és ezért érdekelne bárkinek is a véleménye.
Itt max. csere volt ,a madridból is elmenőben van,egyszerűen nem értem

Gondoltam erre ,hogy talán e miatt ,de hát ha rúgdossa gólokat?
Barca,Barca,Baaarca!
gyors, robbanékony, gólerős, csak sajna nagyon alacsony. gondolom a vezetők ilyenkor azt vetik fel, hogy könnyen felborítják, vagy "megeszik". amúgy én sem értem igazán. egy kisebb klubba szívesen látnám focizniMonti írta:Valaki aki ért a focihoz magyarázza már el nekem ,hogy Saviola miért nem tudja bejátszani magát sehova annak ellenére ,hogy minden csapatánál jól játszott és gólerős volt.

Ronaldo, Kluivert, Rivaldo, Puyol, Cocu, Xavi, Ronaldinho, Iniesta, Messi 

-
- Jugador d'estrella
Valaki aki ért a focihoz magyarázza már el nekem ,hogy Saviola miért nem tudja bejátszani magát sehova annak ellenére ,hogy minden csapatánál jól játszott és gólerős volt.
Barca,Barca,Baaarca!
- albicelesteX
- A Vadász
igen ezt én is olvastam!Szerintem is jó üzletet csinál vele aki megszerzi!Kár hogy nem mi leszünk azok!23 millio van der Vaartért szerintem nem lenne sok Hleb 15 millájához képest!Balinho írta:vdV-re a Real is feni a fogát... Ha sikerül megvenniük (23M a kivásárlási ára...) akkor hatalmasat szakítanak vele... Kár hogy nálunk fel sem merül...

Sztem meg nem akkora játékos, mehet oda nyugodtan. Örülök, h nem jött hozzánk.Balinho írta:vdV-re a Real is feni a fogát... Ha sikerül megvenniük (23M a kivásárlási ára...) akkor hatalmasat szakítanak vele... Kár hogy nálunk fel sem merül...
vdV-re a Real is feni a fogát... Ha sikerül megvenniük (23M a kivásárlási ára...) akkor hatalmasat szakítanak vele... Kár hogy nálunk fel sem merül...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ráadásul van der Vaart-ra is kivetették a hálójukatlluisllach89 írta:Hát én elnézést szeretnék kérni h Intert meg Cselszkit erősnek vártamLampardot nem engedik, Quaresma cucc megrekedt, Kaká meg nem akar elmenni, meg Milan nem fogadta el 94 millás ajánlatot
Azt kell mondjam Atleticoval számolni kell!!! Heitinga, Újfalusi, Coupet, Sinama-Pongolle, Paulo Assuncao, Maniche is visszatért az Interből már sok vizet nem zavart, és most tárgyalnak Artétával szal bő, minőségi keretük lesz.

Scolari kijelentette hogy sikerült megállapodni Lamparddal hogy marad ,ezt nyilatkozta. Csak erről egy ember nem tudott: Frank Lampard.
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez már köztudott volt, azokat nemértem, akik meglepődtek ezen. Klasnic-nak formába kell lendülnie, s egyelőre a Premier League-ben kétséges lett volna mennyi lehetőséget kap.kudu írta:Ivan Klasnic a Nantes ajánlatát fogadta el![]()
4 éves szerződést kötött a francia élvonal újoncával![]()
nem értem...
pedig hívta a Wigan, Besiktas, és az Atletico Madrid is
Egyébként a Nantes szurkolótábora hasonlóan a St. Etienne-hez Franciaországban nagyon híres, s azt se felejtsük el, hogy a Nantes az egyik legeredményesebb francia klub. Én jó döntésnek hiszem.
A Besiktas mégiscsak alacsonyabb színvonal, míg az Atletico-ban leginkább a cserepad jutott volna neki.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton