Össz.1szer nyert a Barca idegenben..
Nem a legjobb eredmény

De a Real is kikapott

Ronaldinho&Barca írta:Deco gyógyulása kb 3 hét.
sport.es írta:Deco podría estar hasta cinco semanas de baja por una lesión muscular
mundo írta:Deco fuerza y se rompe para 5 semanas
bár lenne igazad...as írta:Deco sufrió una rotura y será baja durante un mes
Talán ha Zambrotta és yaya touré visszatér akkor kicsit visszább áll a rend.. no és Marquez is visszajön a védelem és talán középpálya rendben lesz.Badi írta:-Zambrotta: akár már a Rangers ellen játszhatJOEY20 írta:Valaki megtenni nekem hogy ír 1 listát a sérültekről és a várható visszatérésükről?Előre is köszönöm.Nagyon kiváncsi lennék rá mert nekem csak hozzávetőleges sejtéseim vannak.(fránya sérülések)
-Yaya: talán ő is, de inkább csak a hétvégén térhet vissza
-Marquez: kb 2 hét
-Etoo: november eleje-közepe
-Edmilson: november közepe-vége
-Deco: 5 hét ha iazak a hirek
barca99 írta: Nem kell takarózni a válogatott szerepléssel, de egy igen erős gárdához látogattunk idegenbe, sok kulcsembert nélkülözve, miközben a Villareal 2 hete készülhet ránk...
-Zambrotta: akár már a Rangers ellen játszhatJOEY20 írta:Valaki megtenni nekem hogy ír 1 listát a sérültekről és a várható visszatérésükről?Előre is köszönöm.Nagyon kiváncsi lennék rá mert nekem csak hozzávetőleges sejtéseim vannak.(fránya sérülések)
És az ilyen tízpontos leszakadást mire alapozod? Arra, hogy most egyszer kikaptunk? A Te gondolataid, de szerintem a csapat az igazi arcát a korábbi meccseken mutatta meg, ami egy vereség miatt nem tűnik el.FCB_gábor írta:Ez egy pesszimista hozzáállás, de ha ismernél ezen nem csodálkoznál.Zozzy 5 írta:Miféle hozzáállás ez?
Semmi befolyásom a csapatra hiszen csak egy szurkolója vagyok, ebből kifolyólag teljesen lényegtelen a hozzáállásom.
megynyugodhatsz
Ez egy pesszimista hozzáállás, de ha ismernél ezen nem csodálkoznál.Zozzy 5 írta:Miféle hozzáállás ez?
Miféle hozzáállás ez?FCB_gábor írta:Hihetetlen, hogy hátrányból sose tudunk felállni. Ez elképesztő.
A vereséggel nem lenne gond, ha nem hiányozna a következő mérkőzésekről vagy 6-8 kezdő játékosunk. Maradt 2db(+crosas) középpályásunk.
A következő mérkőzések még nehezebbek lesznek. Leszakadunk az elmezőnytől, ez tuti. A tavaszi szezonig biztos lesz 10pont fölötti hátrányunk lesz a listavezetővel szemben.
Ekkora peches csapat talán nincs is még egy. A Barca a (spanyol)foci Räikkönenje.![]()
Nem zavarna ennyire a vereség, ha fair körülmények lennének. Nem lenne katasztrófa, ha nem lennénk bajnokok egy sérülésektől mentes szezonban. Így viszont az agyvérzés kerülget, mert balszerencsék sújtják a csapatot folyamatosan és tehetetlenek vagyunk.
A rangers meccs nem nagyon érdekel, a bajnokira meg úgyis lesérül megint majd valaki skóciában.sasi1 írta:Toure felépült, valószínüleg már kedden játszik.FCB_gábor írta: Maradt 2db középpályásunk.![]()
Toure felépült, valószínüleg már kedden játszik.FCB_gábor írta: Maradt 2db középpályásunk.![]()