Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem újratelepítés... Esetleg crack-elés... De inkább az előbbi.danko94 írta:...
PerszeNóbi írta:
De hisz össze vannak gyúrva... Fifa Manager meccseit lenyomhatod a Fifában, csak be kell importálnod a meccset
De hisz össze vannak gyúrva... Fifa Manager meccseit lenyomhatod a Fifában, csak be kell importálnod a meccsetsocio66 írta: Tökéletesen egyetértek,ha a normál Fifát és a Managert összegyúrnák, az lenne A focijáték.
Tökéletesen egyetértek,ha a normál Fifát és a Managert összegyúrnák, az lenne A focijáték.palesz77 írta:
tudom, de nekem hiányzik a játékélmény. ha még meccset is játszhatnék hihetetlen játék lenne, az igazolást igen jól megcsinálták, lehet játékost adni cserébe, nemcsak a csapattal, a játékossal is kell beszélni, marha jó,de hiányzika "pörgés"
tudom, de nekem hiányzik a játékélmény. ha még meccset is játszhatnék hihetetlen játék lenne, az igazolást igen jól megcsinálták, lehet játékost adni cserébe, nemcsak a csapattal, a játékossal is kell beszélni, marha jó,de hiányzika "pörgés"CFirpo3 írta:Miért? Itt nem az a lényeg, hogy milyen a grafikája, hanem, hogy mennyire valósághű a csapat irányítása.palesz77 írta:na eddig tetszett a játékpotike1 írta:Ugyanazok a "tekebábú" játékosok vannak a teljes verzióban is
Arra ott van a Fifa manager.
Miért? Itt nem az a lényeg, hogy milyen a grafikája, hanem, hogy mennyire valósághű a csapat irányítása.palesz77 írta:na eddig tetszett a játékpotike1 írta:Ugyanazok a "tekebábú" játékosok vannak a teljes verzióban is
Ugyanazok a "tekebábú" játékosok vannak a teljes verzióban ispalesz77 írta:nem a 08-ról, már rájöttem, hogy nem a legújabb, bocs, de meccs alatt a kép olyan mint a fifába, vagy olyan mint a demóba? felülnézet, bábuk, mint egy startlapjáték kb.socio66 írta:A Championship Manager 09-ről beszélsz?palesz77 írta:egy lehet, hogy hülye kérdés. most szeftem le a cm legójabb demóját, a meccseken kis bábuk vannak, érdekel, hogy az igaziba is ilyen, vagy csak a demóba. kösz
nem a 08-ról, már rájöttem, hogy nem a legújabb, bocs, de meccs alatt a kép olyan mint a fifába, vagy olyan mint a demóba? felülnézet, bábuk, mint egy startlapjáték kb.socio66 írta:A Championship Manager 09-ről beszélsz?palesz77 írta:egy lehet, hogy hülye kérdés. most szeftem le a cm legójabb demóját, a meccseken kis bábuk vannak, érdekel, hogy az igaziba is ilyen, vagy csak a demóba. kösz
A Championship Manager 09-ről beszélsz?palesz77 írta:egy lehet, hogy hülye kérdés. most szeftem le a cm legójabb demóját, a meccseken kis bábuk vannak, érdekel, hogy az igaziba is ilyen, vagy csak a demóba. kösz
ezt nagyon elszúrtad...ezt csak nyáron lehet beállitani ,amikor kezdodik a bl...nem tudom ,mit lehet csinálni...sztem semmit....(több mint valószinű)fir3bird írta:újabb problémám adódotta kérdésem a következő: mi a teendőm akkor ha valahogy kihagytam vagy elszúrtam a BL csapat benevezését? mert nekem vhogy sikerült, és most nem tudok továbbmenni a játékban mert BL meccsem van és egyik játékossal sem tudok játszani, mert nincs nevezve! vki segítsen pls!!
Már nem most játszottam vele,de szerintem idény előtt kapsz egy levelet a hivatalos mezszámozásról. Ott még tudsz változtatni,de aztán már nem...fir3bird írta:megint egy kis segítséget vennék igénybe.FM2008-ban hol tudom beállítani a mezszámokat? mostvagyok augusztusban a felkészülés kellő közepén (2. szezonom lesz), de nemtudom hol lehet beállítani a mezszámokat.vki tudja?
Perrero már leírta a legolcsóbb megoldást...MichaaBee írta:kösz, akkor meg fogom venni! ja és nem tudod melyik boltban jó vásárolni?