MichaaBee írta:Úgyhogy ezek alapján szerintem két verzió van: Elhozzuk Fabregast és Villát, JdS+Thiago lelép, vagy csak Silvát hozzuk el és megpróbáljuk beépíteni a két fiatalt a középpályára. (Ha Silva+Fabregas jönne, akkor gyakorlatilag 2 kreatív kp. jönne, csak Silva picit előrébb játszik általában, ha meg Silva+Villa jönne - ami esélytelen, hogy a Valencia elengedje hozzánk mind a kettőt - akkor Silva csak a kp-n játszana.)
3-as verzióra szavaznék hamár a te hsz-ed szerint kéne igazolni...
Védelem maradhat, bár én Chyget dobnám ki, benne tényleg semmit nem látok, csak a bajt. Ezt a szintet egy ifi is lepipálná, nagyon nagy rizikófaktorral játszik... Caceres meg tuti nem jön vissza, nemtudom mi oka lenne. A Juvéban relatíve sokat játszik, itt semmit nem játszott. Szóval megérteném ha maradna, pedig nagy potenciált láttam benne, hihetetlen ütemérzéke van, és szélvészgyors. Csak építkezésben nem alkotott nagyot. Meg bizalmat se kapott, de ez más sztori, vissza az igazolásokhoz.
És itt jön a 3. variáció: Jön Villa, és beépül Thiago és Jonathan. A szélső kérdés a legfontosabb szerintem, mert amikor volt 2 jó szélsőnk, akkor megállíthatatlanok voltunk. Ez a tavalyi szezon, annak is inkább a második fele, de az elsőben is javuló Henryt láthattunk. Ezért én Villát hoznám szélre, nekem Silva túl középpályás, inkább passzolna szerintem rizikósabb szituban, minthogy megpróbál kapura törni, és szerintem ezzel a Pedro féle szélsőjáték maradna meg, csak gólok nélkül - Pedrot kétlem, hogy lepipálná Silva - vagyis váratlan megoldások kizárólag Messi oldalán. Tavaly Henry és Messi is képesek voltak 1v1-ben megverni a védőt, és akár mégegyet magukra húzni, így középen nem maradt 3 védő, mint ami mostanság van. Így Ibra játéka is javulhatna - mint a Spanyol szuperkupa visszavágón, amikor az Henry-Ibra-Messi trió állt fel, Zlatannak nagyobb tere volt. Azóta kb nem volt ilyen kezdő, vagy Henry nem tudta elvonni a védőket, erre meg Pedro képtelen egyenlőre... Remélem érthető. Egy JÓ szélsővel - mezőnyben, védők megverésében, góllövésben - nagyobb tere lehetne a csatároknak...
Középpálya meg nekem jó lenne egy Thiago-Jonathan beépítéssel. Pedroról meg Busiról se hitte senki, hogy alapemberek lesznek. És én a két irányítóba még több potenciált látok, mint anno Pedroban, vagy akár Busiban. Szóval én elégedett lennék, ha ők jönnének. Cesc szerintem nem fog, nagyon jól érzi magát, most kapott fizuemelést... Nem látom "értelmét" a részéről ideigazolni. Silva meg nem jönne Villával együtt, de Villára meg szükség lenne - én Robinhot akarom, de te kérted, hogy ne hozzunk új neveket.

És igenis nyugodt lennék, ha Xavi/Ini mellett Thiago/Jonathan kezdene egy nehezebb meccsen is akár, mert véleményem szerint képes lenne megoldani a dolgot, olyan szinten biztos, mint Keita szokta... Csak ha ez a változat lesz, akkor tényleg építsük be őket szezon elejétől fogva, ne csak Bojani mértékben játsszanak...
Remélem megfelelt az írásom, és el is olvastad, mert kicsit hosszú lett
u.i.: Bojant mégjobban el kell kezdeni beépíteni!!
És igen, opciós joguk van, amúgymeg Keirrisson 1,5 évig van ott kölcsön, úgyhogy nyáron amúgyse jönne - ha jól tudom.