Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Aprieto

2008.05.03. 13:56:25

A Valencia elleni keretből kimaradt Touré, mivel megsérült az edzésen.
Így a Valencia ellen nevezettek névsora:

Valdés, Pinto, Zambrotta, Oleguer, Thuram, Puyol, Abidal, Sylvinho, Xavi, Márquez, Edmílson, Deco, Gudjohnsen, Messi, Bojan, Eto'o, Henry és Gio

Nehéz lesz pótolni Yayát, remélem Marquez játszik a helyén nem Edmilson :roll:
Olafinho
Jugador del Barça

2008.05.01. 11:20:12

Chö!

Most meg úgy fogom nézni a Barca ameccset, h inkább a Valenciai játékosokat fogom figyelni, és nagyon remélem, h Txiki és haverjai is ezt teszik.

ZICCER! :D
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.04.29. 23:00:28

Messa írta:Komolyan mondom, Marquez jobban teljesített (az egész csapat), a MU ellen, mint tegnap Puyol. Nem mondom, h ki kéne tenni, de nem azt a formáját hozza ő sem. :roll:
Mármint melyik formájára gondolsz, mert idén egyenletesen igy teljesít
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.04.29. 22:58:37

Egy MU ellenihez hasonló játékkal a gynegébb Madridot szerintem simán verhetjük a Benabeuban.
De mint tudjuk a bajnokságban nincs ehhez hasonló teljesítmény.
Mindenestre egy Madrid elleni győzelem egy nagyon picit enyhíthetne a kínjaimon.De tényleg csak nagyon picit.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.28. 14:18:20

Komolyan mondom, Marquez jobban teljesített (az egész csapat), a MU ellen, mint tegnap Puyol. Nem mondom, h ki kéne tenni, de nem azt a formáját hozza ő sem. :roll:
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
the Legend
Barça B

2008.04.28. 14:13:54

kovinho írta:
Messa írta:Mennyi lett az állás? Csak mert én 2-0-nál kikapcsoltam a tv-t. Látom, h kikaptunk, csak nemtom maradt-e a 2-0.
Maradt.

Egyébként én is úgy látom, ahogyan Tamás. Ha tovább is jutnánk, esetleg meg is nyernénk a BL-t, akkor sem Rijkaard sikerének könyvelném el. Egyébként arra kíváncsi vagyok, hogyha tényleg megnyernénk a Bajnokok Ligáját, akkor mit csinálnának Rijkaardal, mert egy BL győzelem után elkűldeni egy edzőt...

Franc se tudja.
capellot a real azután küldte el hogy megnyerték a bajnokságot szval ez nem számit semmit ha már elöre tudják h menni fog
puyol29
Barça C

2008.04.28. 13:51:36

Gyalázat.... nincs szívem leírni v kimondani amit gondolok :(
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.04.27. 12:05:18

messinho19 írta:
kennyke04 írta:messi,bojan,xavi,puyol,iniesta,eto,SYLVINHO(sokkal jobb mint abidal vagy 3hónapja)és a két kapus..."
abban igazad van hogy sokmindenkit ki kell dobni.. de sztem azért Yaya Touré-t nem :D sztem csak kifelejtetted mert ha nem akor nagyon rosszul látod a képességeit....
igaz,ő kimaradt :)
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.04.27. 10:29:15

olyan egyértelmű volt hogy kikapunk, én fogadtam is a csapat ellen hogy 2-1-re megvernek. lám nagyrészt be is jött.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.27. 08:19:06

Vhol éreztem,hogy ez lesz,Depor mostanában jó formában van,és nagyon mélyről jöttek fel,mi meg Bl re hangolunk. ( a szomorú az,h most rá lehet erre fogni a tré játékot,pedig ilyen csapattal is győzni kellett volna)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tomsa
Entrenador del Barça

2008.04.27. 07:50:04

Most az a vicces, hogy a második hely sem érdekel minket, mert ha így folytatjuk, kummára nem lesz meg!
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.27. 07:41:24

Igen, néztem a meccset, annyira azért nem volt tartalékos a csapat, a támadósor is elfogadható nevekből állt, Henry, Bojan, Dos Santos, mégis csak kínlódtak. Ok. hogy az edző feladta a meccset, de így ennyire durván?
Léfe
Entrenador del Barça

2008.04.27. 06:57:28

Multkor kritika érte Puyolt, lett felháborodás. Pedig nagyon gyengus, sokszor megverik, mint most az első gólnál is. Csakhát a / volt ? / kedvencek esetében mindig van valami magyarázat. Erre a vereségre vajon mit lehet mondani, mikor még a küzdés sem volt jelen, mintha mindegy lenne az eredmény.
Fecó
baas11
Entrenador del Barça

2008.04.27. 00:58:31

Én csak azt nem értem h oké hogy Pinto volt a kapus de ott puyol thuram marquez sylvinho zambrotta és edmilson mégis simán kaptunk 2-t !!!!Ez szaaaar
aronba
Jugador d'estrella

2008.04.27. 00:20:16

Blest írta:
dr. Mezey írta: Az hogy rombolja a klub nimbuszát szerintem nem igaz, egyszerűen csak kevés már erre a feladatra.
azaz rombolja a klub nimbuszát, lehet más edzővel (sőt szitne biztos) még a bajnokságért is küzdhetnénk, olyan helyzetben lehetnénk mint a MU.
Attól függetlenül, hogy hogyan távozik ő már a klubnak egy pozitív történelmi figurája, akár tetszik akár nem.
Ez igaz, de minnél tovább marad, annál nagyobb az esélye az ellenkezőének.
2év fönn 2 év lenn.
nem kötözködéskény írom, de eddig Riijkardnak 3 jó szzonja volt 2 rosszak szemben. 2003-2004-ben ugyan nem lett bajnok a Barca, azt az idényt én mégis a Barca számára sikeresként értékelem ha figyelembe vesszük az előzményeket.
Tehát Riijkardnak egyelőre pozitív a mérlege a Barcával 3-2 a sikeres, sikertelen szezonok aránya
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.04.27. 00:17:38

Blest írta: azaz rombolja a klub nimbuszát, lehet más edzővel (sőt szitne biztos) még a bajnokságért is küzdhetnénk, olyan helyzetben lehetnénk mint a MU.

2év fönn 2 év lenn.

A mostani helyzet nem nullázza le a korábbi eredményeket. Ráadásul ott vagyunk a BL elődöntőben sokan örülnének ha valaki így rombolna a klubjánál. Véleményem szerint Rijkaardnak kijár a tisztelet az eredményeiért akkor is ha most kudarcot vallott. Ezért aztán engem nagyon irritál mikor olvasom a húzzál, meg takarodj jellegű hozzászólásokat, attól függetlenül, hogy sztem is váltani kell edző poszton. Biztos van akit meglep de pl. a nagy Cruyff 5. lett az örök emlékű dream teammel az utolsó szezonjában, aztán mégsem úgy emlegetik mostanában mint a klub tönkretevőjét. Na mindegy azért csak fikázzátok nyugodtan tovább.
messinho19
Jugador del Barça

2008.04.26. 23:14:04

kennyke04 írta:ez szánalmas és minősíthetetlen!frenki mit mond,semmi baj dolgozunk tovább mert jó úton haladunk!? :roll: kedd az utolsó határidő ennek a csipet csapatnak...messi,bojan,xavi,puyol,iniesta,eto,SYLVINHO(sokkal jobb mint abidal vagy 3hónapja)és a két kapus maradhat a többit én piacra dobnám és pl a getafe-t felvásárolnám csak dinyó árából....deco árából meg az összesnek fedezné a következő szezonra a fizut,ők legalább hajtanának, ami a többi léhűtőéből maradna adjuk az unicefnek...frenki bakija a mai meccsen:marhaság volt messit kihagyni akinek szerintem kellett volna a meccs mégha csak egy félidő is...
abban igazad van hogy sokmindenkit ki kell dobni.. de sztem azért Yaya Touré-t nem :D sztem csak kifelejtetted mert ha nem akor nagyon rosszul látod a képességeit....
Blest
Jugador d'estrella

2008.04.26. 23:00:52

dr. Mezey írta: Az hogy rombolja a klub nimbuszát szerintem nem igaz, egyszerűen csak kevés már erre a feladatra.
azaz rombolja a klub nimbuszát, lehet más edzővel (sőt szitne biztos) még a bajnokságért is küzdhetnénk, olyan helyzetben lehetnénk mint a MU.
Attól függetlenül, hogy hogyan távozik ő már a klubnak egy pozitív történelmi figurája, akár tetszik akár nem.
2év fönn 2 év lenn.
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.26. 22:31:28

kennyke04 írta:frenki bakija a mai meccsen:marhaság volt messit kihagyni akinek szerintem kellett volna a meccs mégha csak egy félidő is...
viszont ha megsérült volna... akkor aztán frank kapott volna hideget-meleget..
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
kennyke04
Entrenador del Barça

2008.04.26. 22:29:02

ez szánalmas és minősíthetetlen!frenki mit mond,semmi baj dolgozunk tovább mert jó úton haladunk!? :roll: kedd az utolsó határidő ennek a csipet csapatnak...messi,bojan,xavi,puyol,iniesta,eto,SYLVINHO(sokkal jobb mint abidal vagy 3hónapja)és a két kapus maradhat a többit én piacra dobnám és pl a getafe-t felvásárolnám csak dinyó árából....deco árából meg az összesnek fedezné a következő szezonra a fizut,ők legalább hajtanának, ami a többi léhűtőéből maradna adjuk az unicefnek...frenki bakija a mai meccsen:marhaság volt messit kihagyni akinek szerintem kellett volna a meccs mégha csak egy félidő is...
dr. Mezey
Jugador d'estrella

2008.04.26. 22:24:44

Varga Tamás írta: Tévedsz, ha továbbmegyünk, akkor sem fogom Mr. Rijkaardot nagy stratégának tartani, hanem egy olyan edzőnek, aki immár másfél éve rombolja a Barca nimbuszát.
Most nem speciel rád gondoltam, hanem hogy ez lesz a sajtóban. Amúgy mostanában az A csapattal se szoktunk több eredményt elérni, a pihentetéssel maximálisan egyetértek. Az hogy rombolja a klub nimbuszát szerintem nem igaz, egyszerűen csak kevés már erre a feladatra. Attól függetlenül, hogy hogyan távozik ő már a klubnak egy pozitív történelmi figurája, akár tetszik akár nem. Biztos vagyok benne hogy elmegy a nyáron (BL-től függetlenül) és már remélem is, de ez az egész szitu nem csak az ő sara.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.04.26. 22:22:08

Nah, a szokásos spanyol bajnoki recept... Világi Péter véleményét osztanám, még ezzel a csapattal is simán lehetett volna hozni a 3-pontot.
Rijkaardal kapcsolatban, nem biztos hogy rajta múltak az elvesztett meccsek... lehet jó volt a taktika, stratégia, de egyszerüen a srácok nem hajtottak... mint most. :? szóval nemtudom.. elöbb üssük ki a MU-t aztán térjünk erre vissza.
Azért hamár a bajnoki elúszott, legalább a 2. helyet kéne hoznunk. :?
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
VictorValdes19
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.26. 22:18:57

ha eddig nem köszöntek tőle el akkor kedd után se fognak ha kiesnénk!Ha megnyerjük a BL-t ha nem én Rijkaardra valah sosem tudnék igazán haragudni lehet h még túl fiatal vok és optimista... :roll: De h ne legyen off:
ahogy hallom nem nagy veszteség h nem láthattam a meccset.. én azért a kezdőbe tettem volna Decot :roll:
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen
PUNK'S NOT DEAD!
"Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer
"..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.04.26. 22:16:25

Varga Tamás írta:Szerintem, az ő sorsa megpecsételődött a Barcelonánál - a BL-győzelemtől függetlenül. Ha szépen akar "meghalni", akkor kedden mindent megtesz a továbbjutásért. De, azt sem tartom elképzelhetetlennek, ha nem jutunk kedden be a döntőbe, akkor már szerdán elköszönnek Tőle.

én is így gondolom...bár szerintem ha ki esünk kedden akkor se fogják még elküldeni...megvárják az évvégét...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.04.26. 22:12:23

kovinho írta:
Messa írta:Mennyi lett az állás? Csak mert én 2-0-nál kikapcsoltam a tv-t. Látom, h kikaptunk, csak nemtom maradt-e a 2-0.
Maradt.

Egyébként én is úgy látom, ahogyan Tamás. Ha tovább is jutnánk, esetleg meg is nyernénk a BL-t, akkor sem Rijkaard sikerének könyvelném el. Egyébként arra kíváncsi vagyok, hogyha tényleg megnyernénk a Bajnokok Ligáját, akkor mit csinálnának Rijkaardal, mert egy BL győzelem után elkűldeni egy edzőt...

Franc se tudja.
Szerintem, az ő sorsa megpecsételődött a Barcelonánál - a BL-győzelemtől függetlenül. Ha szépen akar "meghalni", akkor kedden mindent megtesz a továbbjutásért. De, azt sem tartom elképzelhetetlennek, ha nem jutunk kedden be a döntőbe, akkor már szerdán elköszönnek Tőle.
Kép
Lezárt