Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hát sajnos úgy tűnik a védekező felfogás fog diadalmaskodniGame90 írta:Hát nem tudom én nem Cannavarónak adnám oda és készVB-n jól játszott, viszont a Juvéval nem ért el semmit (jó bajnoki cím...)
A focit nem a védekezés miatt szeretem, hanem a látványos támadófutball miatt
Én Henrynak vagy Decónak adtam volna oda.
Igen,ezért sajnálatos,h Eto'o emiatt a x*r Vb miatt nem kapja meg,mert óriási szerepe volt minden egyes sikerünknek,bár lehet,h ha nincs neki ez a sérülése akkor ő kapná,de az előzetes eredmények alapján,szerintem még akkor sem,mert nagyon számít a Vbredmiller írta:Ez nem arról szól ki mennyire technikás... (Akkor mindig Ronaldinho nyerné...) Hanem arról, ki mit nyert a csapataival, mennyire segítette azt az elmúlt évben. Sajnos Ronaldinho nagyon hullámzóan játszott, játszik. Majd jövőre!
És ő szabálytalankodot amikor tizi kaptak a csigazabálók.sub_bass írta:Ennyi erővel Materazzi is kaphatná az aranylasztit! A vb-döntőt szinte csak ő döntötte el. Gólt fejelt, meg Zizout is kiállítatta, a 11-est is berúgta, és még favágó is! MATERAZZINAK AZ ARANYLABDÁT!
Nekem az nem baj hogy reálos kapja, csak azzal nem értek egyet, hogy csak a VB-teljesítményt nézik. Adják neki a VB legjobbja címet (ja bocsi, a "jól megszervezett, döntő előtt szavazunk" szisztéma miatt azt muszáj volt Zizunak adni), az aranylabdánál meg az egész évet kéne nézni. Mert a BL-ben a Juve sehol nem volt, a Serie A-t meg tudjuk. A Reál-beli teljesítménye meg nem valami meggyőző.barca52 írta:Nekem nincs semmi bajom Cannavaróval, ha ő nyeri az Aranylabdát, a vb-teljesítménye alapján megérdemli. Nem nagyon figyelem a Real meccseit, nem tudom, milyen formában van most. De ne ő nyerjeNe egy védő kapja a a legjobb játékos díjat, amikor mindenki arról beszél, hogy a támadójátékot kéne előnyben részesíteni...lehet, hogy ez csak az én hülyeségem
meg hát izééé...mégiscsak a margitban játszik, realos ne legyen aranylabdás...
Haver...lehet mindenkinek rossz meccse...egy-kettő belefér pár év alatt.Drigo írta:Barátom, aki akkora gyergyákat rug, mint ő a Lyon ellen, ara mást nem lehet mondani, max at, hogy feltalálta a spanyol viasztR.M.C.F írta:Persze a Realban nem is lehetne más csak favágó valaki....5. cannavaro: vb-cím (elég jól aprított), szintén "olasz bajnok", idén pedig már igazi favágó, emellett védő...![]()
Egyébként egyáltalán nem érdemelte meg, vagyi ez igy ez nem igaz.Van aki jobban mgérdemelné nála.
Barátom, aki akkora gyergyákat rug, mint ő a Lyon ellen, ara mást nem lehet mondani, max at, hogy feltalálta a spanyol viasztR.M.C.F írta:Persze a Realban nem is lehetne más csak favágó valaki....5. cannavaro: vb-cím (elég jól aprított), szintén "olasz bajnok", idén pedig már igazi favágó, emellett védő...
Nem jo hátvéd, hanem a legjobb. A VB többet ért bármielyen trofejánál, ráadásul messze csapata legjobbja volt. Igaz, h elcsalt bajnokságot nyert, de attol ő még jol játxott. Ez elég indok, sztem. Bár nem mondom h Deco, vagy Kaka nem érdemelte volna meg.Game90 írta:Jó, tényleg jó hátvéd. ÉsNyert egy vb-t. Meg a Juvéval egy elcsalt bajnokságot. Akkor már inkább valaki más
Én se,de látod, Eto'o neve még a dobogón sincsGame90 írta:Hát nem tudom. Én nem Cannavarónak adnám az Aranylabdát. A Realban sem a legjobb idáig. Meg hát védő
TÉNYLEGsub_bass írta:Ennyi erővel Materazzi is kaphatná az aranylasztit! A vb-döntőt szinte csak ő döntötte el. Gólt fejelt, meg Zizout is kiállítatta, a 11-est is berúgta, és még favágó is! MATERAZZINAK AZ ARANYLABDÁT!