HOVA TŰNT DAMON HILL?! - Dühöngő:)

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.02.02. 23:15:00

Nők. :oops:

Lassan kezd sok lenni. :lol:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.31. 15:03:15

komolyan mondom rohadtul elegem van már! :x :x :x
legeslegutolsó vizsgára(3/3) kéne mennem egy tárgyból, de már múlt vasárnap óta folyamatosan rosszul vagyok...

egy hete ugye feldagadt az arcom. szerdán visszamentem a dokihoz, kiderült, egy ciszta miatt nem megy le a duzzanat, ezért írt fel dalacint. (igen, tudom, h ezt már hétfőn tudnia kellett volna, de ehhez kellett volna egy röntgen, amire viszont kisvárosunkban nincs lehetőség, így arra alapozott, h normális esetben 2 nap alatt visszahúzódik a duzzanat, nem gondolta, h esetemben a helyzet sokkal bonyolultabb...)
pénteken már aszittem, h tudok tanulni, erre nagyon megbetegedtem, ágyból se tudtam felkelni ma reggelig... (még most 5 perce is 39-es lázam volt!!!)
ma kellett mennem vissza a fogdokihoz, mert abban maradtunk, h nekem az a legjobb, ha inkább kihúzza a beteg fogat... kihúzta (kiderült, h olyan szabálytalan alakú a gyökere, h esélytelen lett volna meggyógyítani...) és lassan már kimegy az érzéstelenítő hatása, szóval a magas láz mellett itt van ez a ..r érzés... :x

a tanáromat már 4x kerestem, mert mindig történt vmi, ami miatt tanulásra képtelen voltam és ugyan volt annyira megértő, h ezen a héten külön fogad engem, de csüt-ig max 1-2 napom lesz tanulni, ugyanis azt még nem is említettem, h a folyamatos köhögés miatt csak ma 4x kellett hánynom... :x :x :x

mi ez a pechszéria már?????? :x :x :x :x
Krojf
Az Év Forumozója 2007 & 2008 :)

2011.01.25. 21:38:59

El fanático írta:Szerintem ebben Krojf is egyetért velem, hogy nagy szerencsénkre a környék, de talán a megye legjobb szájsebésze él és dolgozik a városunkban.

A baráti körömben is fordult elő hasonló eset, mint az alábbiak, de először a gyulladást lejjebb lohasztotta Dalacin-nal vagy Donalgin-nal, mikor - melyiket látja jobbnak - és csak utána kezdte kezelni a fogat, mivel a gyulladásban lévő ínyt valósan szinte képtelenség 100%-osan érzésteleníteni.

Minden együttérzésem a tiéd, Fecooo!
Wachtler Vili & Zita rulez!
Mondjuk megkéri az árát, de zene van a rendelőben, ha Zita nem bír a témával, akkor Vili megérkezik felmentőseregként, kedélyesen elbeszélgetnek a klienssel, szóval tiszta magánrendelő!
...mert az is...
K.
Blaugrana palocista maximalista!
Iniesta_1986
Barça B

2011.01.24. 21:28:56

Fecooo írta:még az ellenségeimnek se kívánom azokat a fájdalmakat, amiket átéltem ma és fogok a következő napokban! :x

begyulladt az egyik fogam gyökere és az arcom jobb oldala feldagadt, úgy nézek ki, mint egy gyerek, aki teletömi magát cukorral....

ma voltam dokinál, és a gyulladás miatt tripla adag injekcióra volt szükség, és a fúrásnál mégis aszittem, h megbolondulok! sőt, amikor hazaértem és kezdett kimenni az érzéstelenítő hatása, akkor konkrétan úgy szenvedtem, mint még soha, üvöltöttem a fájdalomtól!

holnapután, ha a pofám legalább részben visszanyeri eredeti állapotát és a gyulladás mértéke csökken, akkor jöhet az idegelés... (ugye nem kell mondanom, h rossz esetben ez is milyen fájdalommal járhat, függően a fogam gyökerének állásától és a doki ügyességétől...)

gondolom nem vagyok egyedül azzal, h félek a fogorvostól...
Felénk az ilyet hívják sintérnek...
Nem is tudom, hogy gondolhatta ezt ez a szakbarbár, orvosnak még a legnagyobb jóindulattal sem nevezhető emberi lény. Begyulladt fogat fúrni...embertelen. én ehhez többet vissza nem mennék. Ahogy El fanático írta: Dalicin. Hat szem van egy levélben, ha jól tudom, abból a harmadik után az arcod leapadt volna, és az 5. után a gyulladás is elmúlt volna. ennél rosszabb fogorvost nem foghattál volna ki.

Kitartás, Fecooo!
El fanático
Entrenador del Barça

2011.01.24. 21:15:57

Szerintem ebben Krojf is egyetért velem, hogy nagy szerencsénkre a környék, de talán a megye legjobb szájsebésze él és dolgozik a városunkban.

A baráti körömben is fordult elő hasonló eset, mint az alábbiak, de először a gyulladást lejjebb lohasztotta Dalacin-nal vagy Donalgin-nal, mikor - melyiket látja jobbnak - és csak utána kezdte kezelni a fogat, mivel a gyulladásban lévő ínyt valósan szinte képtelenség 100%-osan érzésteleníteni.

Minden együttérzésem a tiéd, Fecooo!
Kép
daffy
Madridista

2011.01.24. 18:15:02

Fecooo írta:még az ellenségeimnek se kívánom azokat a fájdalmakat, amiket átéltem ma és fogok a következő napokban! :x

begyulladt az egyik fogam gyökere és az arcom jobb oldala feldagadt, úgy nézek ki, mint egy gyerek, aki teletömi magát cukorral....

ma voltam dokinál, és a gyulladás miatt tripla adag injekcióra volt szükség, és a fúrásnál mégis aszittem, h megbolondulok! sőt, amikor hazaértem és kezdett kimenni az érzéstelenítő hatása, akkor konkrétan úgy szenvedtem, mint még soha, üvöltöttem a fájdalomtól!

holnapután, ha a pofám legalább részben visszanyeri eredeti állapotát és a gyulladás mértéke csökken, akkor jöhet az idegelés... (ugye nem kell mondanom, h rossz esetben ez is milyen fájdalommal járhat, függően a fogam gyökerének állásától és a doki ügyességétől...)

nekem is pont aktuális,péntekre vagyok bejelentve. anno volt hasonlóm,gyulladás,csak annyival lett súlyosbítva,hogy allergiás vagyok az érzéstelenítőre. egy 70es éveiben járó nő akarta kihúzni és annyit cibálta,hogy anyám mondta neki,hogy ha nem képes kihúzni végre,akkor hagyja a pcsába. egy élmény volt.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.24. 18:04:47

még az ellenségeimnek se kívánom azokat a fájdalmakat, amiket átéltem ma és fogok a következő napokban! :x

El fanático
Entrenador del Barça

2011.01.13. 14:23:44

daffy írta:?? :shock: ?? egészen biztos,hogy te nőnek születtél?(vicc) még nem láttam olyan hölgyet,akinek ne lenne valamilyen ruha mániája
Ebben a formában azért nem igaz, amit írsz kedves Daffy, mert a ruhamánia - személyes tapasztalataim alapján - abszulút nemtől függetlenek. Sőt, még életkortól is, mivel sok kisgyerek már ovis korban sem hajlandó felvenni akármit, amit anyuci cukinak tart.
Ismerek ruha - illetve öltözködés mániás férfiakat / srácokat is.
Nem, nem abból a metroszexuális vagy annak "melegebb" válozatából, hanem csupán hétköznapi, dologozó vagy tanuló embereket, normális nemi beállítotsággal.

Például a párom: nem szereti a színes ruhákat - farmerből csakis fekete, bőszárú, ha lehet oldalt is legyen zsebe a combrészen, de baloldalt, mert balkezes. A pulóvereken, pólokon, kabáton semmiféle felirat ne legyen.
Agybaj vele ruhát vásárolni, általában az a vége, hogy nem veszünk semmit, mert semmi sem tetszik neki, csakis tök spontán sikerült eddig is ruhát venni rá, amikor nem is azért megyünk, hogy neki ruhát vegyünk.

Ellenpélda a barátnőm férje: az meg egy akkora piperkőc, hogy az borzasztó! Több gönce van, mint a feleségének - mindig az épp legdivatosabb holmik, mindenből márkás és a cipőkből ugyanígy.

Apám egészen 40 éves koráig elvolt pár váltás ruhával, aztán jött a férfiklimax és ő is egy hül.e piperkőc lett, akinek 4 szekrény van tele a ruháival otthon :P

Az én ruhamániám kimerül abban, hogy legyen azért mindenből a ruhatáramban, de a divat nem foglalkoztat - ami tetszik, azt megveszem.
Ha nem lehet kapni, akkor megvarratom - de már 6 éve nem varrattam semmit. Jah, persze mánia: a Barcás ruhaneműk, mint a pre-match melegítőfelsők, pár mez és pólók - nah, meg a kabát + Ramsmtein-os holmik, azok sem aprópénzbe kerültek a Rammsteinshoppból hozattuk Németo.-ból anno a többi fórumossal.
De ennyit már én is "nőciskedhetek", nem? :P
A pénzt megkeresem rá és még boltba sem kell menni, mert a Neten rendelem meg :D
Szóval, akárhonnan is nézzük: szeretek öltözködni, de nem megyek a párom agyára a ruhavásárlással, éppen ellenkezőleg :P
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.12. 15:03:21

messideco írta:
S.Agüero írta:NŐK.... :lol:
Értesz hozzuk :wink:
Ezt most nem nagyon értem. :D
daffy
Madridista

2011.01.12. 15:00:39

El fanático írta:Ezek után már komolyan kétségeim vannak afelől, hogy engem nem kódoltak-e durván félre genetikailag, mert nő létemre abszulút nem vagyok olyan, mint az alább említett hölgyemények. :roll: Valahol kimaradt útközben " az idegesítő nőcis viselkedésért, hisztizésért, nyafogásért, cipőimádatért és az összes többi tipikusan női baromságért" felelős gén belőlem.
Hála Istennek! [-o<
?? :shock: ?? egészen biztos,hogy te nőnek születtél?(vicc) még nem láttam olyan hölgyet,akinek ne lenne valamilyen ruha mániája
messideco
Presidente del Barça

2011.01.12. 14:49:45

S.Agüero írta:NŐK.... :lol:
Értesz hozzuk :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.01.12. 13:58:16

El fanático írta:Ezek után már komolyan kétségeim vannak afelől, hogy engem nem kódoltak-e durván félre genetikailag, mert nő létemre abszulút nem vagyok olyan, mint az alább említett hölgyemények. :roll: Valahol kimaradt útközben " az idegesítő nőcis viselkedésért, hisztizésért, nyafogásért, cipőimádatért és az összes többi tipikusan női baromságért" felelős gén belőlem.
Hála Istennek! [-o<
sztem a barátod is áldja a sorsot, h nem ilyen vagy ;) (bocsánat az indiszkrét hsz-ért :) )
El fanático
Entrenador del Barça

2011.01.12. 13:54:32

Ezek után már komolyan kétségeim vannak afelől, hogy engem nem kódoltak-e durván félre genetikailag, mert nő létemre abszulút nem vagyok olyan, mint az alább említett hölgyemények. :roll: Valahol kimaradt útközben " az idegesítő nőcis viselkedésért, hisztizésért, nyafogásért, cipőimádatért és az összes többi tipikusan női baromságért" felelős gén belőlem.
Hála Istennek! [-o<
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2011.01.11. 22:33:59

Én múltkor tesómat kísértem el cipőt venni és 4 egész óráig vett 1 cipőt. :shock: :evil:
Vagy nem tetszett vagy kicsi vagy nagy vagy drága stb...
NŐK.... :lol:
daffy
Madridista

2011.01.11. 22:30:52

Zozzy 5 írta:...
ha már nők és a ruha...
én megegyeztem az asszonnyal,hogy soha többet nem megyek vele vásárolni. akkor telt be a pohár,amikor úgy próbálgatott ruhákat,hogy:
-nem akart ruhát venni
-nem volt rá pénzünk
-nem is tetszett(!) neki,amit felpróbált.
az agyam eldobom és ha beszólok,akkor értelem szerűen én vagyok a rossz. természetesen a műszaki áruházban érzékelteti,hogy mehetnénk már,mer őt nem érdekli...

szerk: nálam a vásárolás úgy működik,hogy ha leszakad a lábamról A cipő,akkor kell másik. már előre tudom,hogy kb milyet szeretnék és hol. bemegyek a boltba és megveszem,az egész vagy 5 perc. én voltam úgy boltba,hogy a barátnőm 4.5(!) órát töltött el EGY boltban.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára daffy 2011.01.11. 22:43:45-kor.
kudu
Entrenador del Barça

2011.01.11. 22:22:22

Komolyan nem értem, hogy néhány ember miért focizik.
Egyetemi bajnokság. a hátvédünket felrúgják, fekszik a földön, és a mellette levő ellenfél belerúg egyet a földön fekvőbe.

természetesen egymásnak megy a két csapat, és még ők vannak felháborodva, mikor számon kérjük rajtuk, végig ordibálják a meccset, csak minket szidnak, és nyernek. 1 meccs, 4 kiállítás...
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2011.01.06. 22:34:52

Victor_Valdes írta:Komolyan, csak én vagyok ilyen degenerált? :roll:

Asszony rendelt ruhát netről, hogy abban lesz szilveszterkor, csak épp a ruha nem fog ide érni addigra...egész nap hallgattam egy árva szó nélkül, hogy ő nem is jön, mert nem lesz ruhája, meg, hogy mindenki ki fog öltözni csak ő lesz hétköznapi viseletbe (ami ro.hadtul nem igaz..). De most meguntam és benyögtem neki, hogy kezdem úgy érezni, hogy a ku.rva ruha fontosabb, mint, hogy együtt legyünk. Elhiszem, hogy fontos lett volna a ruha, de ennyire? fenomenális a női logika, komolyan mondom.. :evil: :roll:
hát én szép csendbe leléptem volna a hiszti közepén, aztán este amikor ott lesz (mert úgyis ott lesz, ha már ennyit nyavalyog miatta tuti nem bírja majd ki, hogy otthon maradjon szilveszterkor) megdicsérnem, mennyire jól néz ki. (még ha nem is :D) a női logikát ruhák kérdéskörben ne akard megérteni sztem, önmarcangolás. van másik út :D
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.01.06. 22:16:51

El fanático írta:
csababarca írta: Nyugi,minden nő ilyen, ennél pitibb dolgok miatt is képesek hisztizni.
A legtöbb valóban, de nem minden nő. Ha szerencsés vagy, akkor találhatsz nem hisztozőset is. például én már kislányként sem voltam hisztis és azóta sem vagyok.

Egy nő - igazi nő, nem 16 éves kislányok - mindig rendelkezik kellő ruhatárral és fantáziával, hogy ne kelljen minden társasági esemény alkalmával tízezreket költeni új ruhákra. Főleg a mai, csak a külsőségekre koncentráló világban. Ha nem tudadtosítod a csajodban, hogy nem a ruháit szereted illetve, hogy egyszerű turkálós ruhákban is szépnek látod, akkor amíg élsz, úgy fogod érezni, hogy a ruhák fontosabbak, mint te.

Sajnos van, aki örök életére csak a ruhái által tudja magát valakinek érezni, ilyen férfiben is bőven akad - sőt, hisztis férfiak is vannak, mivel gyerekkorban a fiúkra és a lányokra egyaránt jellemző ez. Úgy, ahogy sok nő idővel olyan személyiséget fejleszt ki - már aki tesz ilyet :) - ami mentes a külvilág és a média által erőltetett nősiesnek minősített giccsparádétól és a gusztustalan cicamica image-től, úgy a férfiak közül nem mindenki növi ki a nemi érettséggel egyidőben a hisztisséget.

Nah, röviden erről ennyit.

Elnézést,ha megsértettelek. Mondjuk az én barátnőm nem ilyen. Szereti a ruhákat,de annyira nem hisztizik hogy nincs mit felvennie,mivel sok ruhája van :D De ő is elbírja veszíteni a fejét néha,de olyankor meg tudom győzni,hogy nekem mindenhogyan tetszik,bármit felvehet. És egyébként ezt így is gondolom :)
Victor_Valdes írta:csababarcának igaza lett, már rájött. 16 éves amúgy a hölgyemény. ^^
Látod,mondtam én. Van ehhez kellő rutinom már :D
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
messideco
Presidente del Barça

2011.01.06. 22:07:56

Hogy utálom ezt a hülye játékot :evil: :evil: :evil: :evil: Megőrjíít!!!
Kép
"And my heart will leave you never."
El fanático
Entrenador del Barça

2010.12.28. 21:19:02

csababarca írta: Nyugi,minden nő ilyen, ennél pitibb dolgok miatt is képesek hisztizni.
A legtöbb valóban, de nem minden nő. Ha szerencsés vagy, akkor találhatsz nem hisztozőset is. például én már kislányként sem voltam hisztis és azóta sem vagyok.

Egy nő - igazi nő, nem 16 éves kislányok - mindig rendelkezik kellő ruhatárral és fantáziával, hogy ne kelljen minden társasági esemény alkalmával tízezreket költeni új ruhákra. Főleg a mai, csak a külsőségekre koncentráló világban. Ha nem tudadtosítod a csajodban, hogy nem a ruháit szereted illetve, hogy egyszerű turkálós ruhákban is szépnek látod, akkor amíg élsz, úgy fogod érezni, hogy a ruhák fontosabbak, mint te.

Sajnos van, aki örök életére csak a ruhái által tudja magát valakinek érezni, ilyen férfiben is bőven akad - sőt, hisztis férfiak is vannak, mivel gyerekkorban a fiúkra és a lányokra egyaránt jellemző ez. Úgy, ahogy sok nő idővel olyan személyiséget fejleszt ki - már aki tesz ilyet :) - ami mentes a külvilág és a média által erőltetett nősiesnek minősített giccsparádétól és a gusztustalan cicamica image-től, úgy a férfiak közül nem mindenki növi ki a nemi érettséggel egyidőben a hisztisséget.

Nah, röviden erről ennyit.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.28. 17:27:55

Akkor jó ha minden rendben. :)
Ilyen korban azért még nehéz eligazodni az embereken, úgy a fiúkon, mint a lányokon. Emlékszem 15-16 évesen még sokszor magamat sem értettem, nem, h mások értsék, h mit, miért teszek.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2010.12.28. 17:25:11

csababarcának igaza lett, már rájött. 16 éves amúgy a hölgyemény. ^^
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.28. 17:06:23

csababarca írta:

Asszony rendelt ruhát netről, hogy abban lesz szilveszterkor, csak épp a ruha nem fog ide érni addigra...egész nap hallgattam egy árva szó nélkül, hogy ő nem is jön, mert nem lesz ruhája, meg, hogy mindenki ki fog öltözni csak ő lesz hétköznapi viseletbe (ami ro.hadtul nem igaz..). De most meguntam és benyögtem neki, hogy kezdem úgy érezni, hogy a ku.rva ruha fontosabb, mint, hogy együtt legyünk. Elhiszem, hogy fontos lett volna a ruha, de ennyire? fenomenális a női logika, komolyan mondom.. :evil: :roll:

Egy nőnek egy ruha hirtelenjében mindig fontosabb. Aztán kis idővel rájön,hogy mi is az igazán fontos.
Nyugi,minden nő ilyen, ennél pitibb dolgok miatt is képesek hisztizni.
Ha a ruhán van a hangsúly akkor ott szerintem valami nem teljesen kerek. Mondjuk én a hisztit nagyon nem birom.
Mennyi idős a hölgy?
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2010.12.28. 17:02:38

Egy nőnek egy ruha hirtelenjében mindig fontosabb. Aztán kis idővel rájön,hogy mi is az igazán fontos.
Nyugi,minden nő ilyen, ennél pitibb dolgok miatt is képesek hisztizni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Lezárt