Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ma már egyáltalán nem nézek Real-meccseket, de az évtized elején láttam jópárat. McManaman, Raúl, Redondo, Morientes, mind nagyok voltak és jó meccseket játszottak. Az a csapat valóban látványosan játszott, a mait meg csak max. a híradásokból tudom. Egyszerűen ma már nem nyűgöz le a Madrid. Pérez első regnálása óta, amikor létrehozta a "Galaktikusokat".Mezner2 írta:Hol van már az a Real akin csak ámult bámult a világ.
Mert én 2000-es évek elején Barca szurkoló létemre is csodáltam azt a csapatot, de ami most van az egy nagy klub nevének a megcsúfolása.
Ehhez csak annyit, hogy Ronaldinho is sokat tett a Barcáért, sőt Ő emelte ismét ilyen magaslatokba a klubot, de mennie kellett, mert már nem volt hasznára a csapatnak. Én személy szerint jó szájízzel emlékszem vissza rá, de a végét ő is elrontotta egy kicsit. Ami nem megy azt nem szabad erőltetni, mert az kihathat a csapat eredményeire is.daffy írta:Egyetértek,de ezt Pelle nem fogja megtenni. Nekem van egy olyan érzésem,hogy előbb-utóbb Mourinho a Realban fog kikötni,én erre nagy pénzt tennék. Akkor lesz tisztítás,akkor lesz fegyelem és küzdeni tudás. Addig nagyon meglepne. A bomlasztókat egyértelműen el kell küldeni,nem tudom pontosan,hogy ki/kik lehetnek azok,de akikkel a jelen keretből én nem dolgoznék együtt: Raúl,Granero,Mahamadou,Gago,Metzelder,Drenthe. Az okok különbözőek,de az eredmény ugyan az,őket hátráltató tényezőnek tartom. A Realnak szüksége van 1 csatárra,egy Fabregas szerű játékosra és egy bal hátvédre. Ha ők megvannak,a castillából fel lehet hozni 2v3 fiatal játékost és én azzal a kerettel vágnék bele a szezonba(Joséval a padon). Azt hogy őt szeretném edzőnek,az nem új keletű dolog. Mint ember nem szimpatikus,de hát nem is etikai tanácsadó lenne a klubnál. Nem a tegnapi meccs miatt gondolom Pellegrinit alkalmatlannak. Nem tud motiválni,cserélni és radikális döntéseket hozni. Ami nagy előnye: Raúlt kitette a csapatból,csak nem elég messzire. Azt nem tudom,hogy mennyire az ő hozadéka az egyérintős játék próbálgatása és mennyire az új játékosoké,de én úgy érzem,hogy nem teljesen Pelle irányítja a csapatot,ez lehet elnökségi beavatkozás vagy öltözőbeli,de valami nincs rendben(és akkor az erőnléti gondokról és az egyik leggyatrább orvosi karról nem is ejtettem szót)
hau30! én tisztelem Raúlt,de ne akarja már tönkretenni azt,amit a csapatér tett! Attól,hogy részese volt a sikereknek,CSAK EGY játékos. Semmivel sincs több joga bomlasztani az egységet,mint Arbeloának. Nincsenek előjogai,vonuljon vissza a szezon végén,kapjon egy szobrot a stadion környékén és mindenki emlékezzen rá úgy,mint az egyik legnagyobb Real játékosra,de ha marad még 1-2évig akkor már az marad meg mindenki fejében,h Raúl a g3ci,aki mindenkit fúr. Emlékezzünk Zizura,személyes kedvencem,azért amit a pályán és a pályán kívül is alkotott,de az emberek jelentős részének a Zidane név hallatán a fejelés jut eszébe.El capitano is ezen úton halad,elég eredményesen. És kinek jó ez? Senkinek.
A sajnálatom azokra a személyekre vonatkoztak, akiken láttam, hogy mindenáron tovább akartak jutni. (Ramos, CR7, Higuain).daffy írta:Nem kell sajnálni,megérdemeltük. A helyzeteket be KELL rúgni. Attól,hogy kialakítja őket a csapat még nem fog nyerni semmit. Higuain a bl-ben 21meccs 2 gól. És csatár b.meg,Raúl 7meccs idén a bl-ben abból 4 csereként és ő is lőtt 2 gólt. Higu nem való európai szintű futballhoz. A bajnokságba viszont tökéletes,de ez inkább a bajnokság szégyene. Én hagynám Pellét dolgozni tovább,az egyedüli problémám az,hogy nem tud motiválni és cserélni. Nem sok edző van,akiért odaadnám,szerintem hagyni kell még jövőre is dolgozni és akkor meglátjuk.(bár egy Mourinho,Hiddink csere nem hangzik rosszul,csúny foci lenne,de eredményes). Raúlt meg-hogy finoman fogalmazzak- ki kell b.szni a p.csába. Egy ikon meg minden,de mit képzel magáról? Amíg az öltözőben van,döntően befolyásol mindent. Ez eddig is egyértelmű volt és a távozó játékosok,edzők mind megerősítenek ebben. Kakát miért kell csesztetni? Ha nem játszik jól,nem az orra alá kell dörgölni,hanem segíteni. Raúl sem játszik jól és még sem buzerálja senki,mert az repülne a csapatból. Én azt gondolom,hogy itt aki rendet tudna tenni és nem foglalkozna senki nagyságával az Mourinho. Raúlt elküldené nyugdíjba. Perezzel kb naponta balhéznának. De eredményes edző,tud motiválni és minden megvan benne. Nem hiszem,hogy megtiltaná Cének a cselezést,így azért a foci is mutatna valamilyen képet. Nem tudom,hogy mit kéne csinálni jelen helyzetben. Ti hogy látjátok Barca szemmel?barca2010 írta:Hát emberek, most lehet, hogy elküldenek páran majd a sunyiba, de tegnap sajnáltam a Madridot.
Nem kell sajnálni,megérdemeltük. A helyzeteket be KELL rúgni. Attól,hogy kialakítja őket a csapat még nem fog nyerni semmit. Higuain a bl-ben 21meccs 2 gól. És csatár b.meg,Raúl 7meccs idén a bl-ben abból 4 csereként és ő is lőtt 2 gólt. Higu nem való európai szintű futballhoz. A bajnokságba viszont tökéletes,de ez inkább a bajnokság szégyene. Én hagynám Pellét dolgozni tovább,az egyedüli problémám az,hogy nem tud motiválni és cserélni. Nem sok edző van,akiért odaadnám,szerintem hagyni kell még jövőre is dolgozni és akkor meglátjuk.(bár egy Mourinho,Hiddink csere nem hangzik rosszul,csúny foci lenne,de eredményes). Raúlt meg-hogy finoman fogalmazzak- ki kell b.szni a p.csába. Egy ikon meg minden,de mit képzel magáról? Amíg az öltözőben van,döntően befolyásol mindent. Ez eddig is egyértelmű volt és a távozó játékosok,edzők mind megerősítenek ebben. Kakát miért kell csesztetni? Ha nem játszik jól,nem az orra alá kell dörgölni,hanem segíteni. Raúl sem játszik jól és még sem buzerálja senki,mert az repülne a csapatból. Én azt gondolom,hogy itt aki rendet tudna tenni és nem foglalkozna senki nagyságával az Mourinho. Raúlt elküldené nyugdíjba. Perezzel kb naponta balhéznának. De eredményes edző,tud motiválni és minden megvan benne. Nem hiszem,hogy megtiltaná Cének a cselezést,így azért a foci is mutatna valamilyen képet. Nem tudom,hogy mit kéne csinálni jelen helyzetben. Ti hogy látjátok Barca szemmel?barca2010 írta:Hát emberek, most lehet, hogy elküldenek páran majd a sunyiba, de tegnap sajnáltam a Madridot.
Én ugyanígy látom, ha nem mi leszünk a bajnokság végén a befutók, az azt jelenti, nem érdemeltük meg, nem tettünk meg mindent, valami hiányzott. A Real nagyon motiváltnak tűnik a bajnokságban, sőt a tegnapi meccsen már az első félidőben kieszközölhették volna a sima továbbjutást, mert a helyzeteik adottak voltak. Nem tudom mi történt a második félidőben, de a Lyon rendkívül agresszív lett, minden labdáért vért kellett izzadni, és kicsit a Madrid(nekem úgy tűnt) mintha megelégedett volna a hosszabbítás gondolatával, vagy a "csak találok egy gólt elmélettel". A vége teljesen megérdemelt Lyon továbbjutás lett, a második félidő alapján.ozsimiki írta: László!
alább leírtam,hogy a mi kezünkben van a dolog,ha megteszünk mindent, odaérünk,ha nem,nem érdemeljük meg. részemről ennyi.
most komolyan kérdem, szerinted,ill szerintetek, ha most továbbmennek,akkor leadnak pár meccset bajnokságban? dehogy, akkor is ugyanúgy hozhatják azokat,amiket most. ezen a szinten nem számít 2hetente 1db +meccs, látszott tavaly rajtunk is
hajtsanak ahogy akarnak, ha mi is ezt tesszük nincs gond, ha nem,akkor meg megérdemeljük? nem
Ez tényleg egy nyugodt, feszültséget nem keltő, ideillő hozzászólás.madmushroom írta:Fene módon tudok örülni a Madrid kiesésének. Remélem ez lélektanilag hátráltatni fogja őket a következő fordulókban.
Nekem már a tököm ki van a Marca-val...Régen is egy szennylap volt, sztem k**va sok kárt okoznak a Real Madridnak; a Barcás - összeesküvés elméleteikkel, meg az ilyen Adios Pellegrini-s féle baromságokkal. Állandóan gerjesztik a feszültséget.zted? nézd meg a marca.com főoldalát.... (vagyis ez nem válasz a kérdésedre, de sztem el tudjuk képzelni...)
Mert mit csinált az argentin?Csak az első 20 percet láttam, az pedig nagyon a realé volt.Fecooo írta:szted? nézd meg a marca.com főoldalát.... (vagyis ez nem válasz a kérdésedre, de sztem el tudjuk képzelni...)Barcaforever írta:A szurkolók, h fogadták a kiesést?Fütty vagy fehér zsepi esetleg?
egyébként Higuain-t sztem már kiátkozták, sőt már tervezik a merényletet ellene...
szted? nézd meg a marca.com főoldalát.... (vagyis ez nem válasz a kérdésedre, de sztem el tudjuk képzelni...)Barcaforever írta:A szurkolók, h fogadták a kiesést?Fütty vagy fehér zsepi esetleg?