Zlatan Ibrahimovic

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.29. 17:17:59

chrisnagy13 írta:
1. Mutasd meg nekem, hugy hol sz*roztam le!
chrisnagy13 írta: Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
Bocs de ez szúrta a szemem, vagy ezt is én értelmeztem vérre?

Amúgy remélem hétfőn már bizonyítani fog, mivel a pálya és az időjárás megfelelő lesz, minden adott. Remélem meglesz az első gólja, talán akkor felszabadulna egy kicsit.
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.29. 17:13:04

A személyeskedést ezennel be is lehet fejezni mielőtt nagyon eldurvulna a dolog!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
chrisnagy13
Jugador del Barça

2009.08.29. 17:09:53

senkialfonz40 írta:Senkinek nem szóltam be azért, mert más véleményen volt egy adott játékost vagy egy adott teljesítményt illetően, a véleménnyilvánítás mindenkinek szíve joga! De ez a lesza*ozás, a játékost minősíti, ami szerintem kultúrálatlan. Különösebben nem érdekel, hogy Neked nem jön be, mint játékos, a miértet fent leírtam. De a hozzászólásod és a magyarázata alapján egyszerű Vagy, mint a gumicsizma, természetesen azért miattad nem hagynám itt a fórumot! :oops:
1. Mutasd meg nekem, hugy hol sz*roztam le!
2. Hol írtam, hogy nekem nem jön be?
3. Ha Téged nem érdekel, miért reagálsz a véleményemre?
4. Sajnállak, ha Te 1 fórum hozzászólás alapján itélsz meg egy embert, de ez a Te szegénységi bizonyítványod, ami pedig engem nem érdekel.
5. Erre a fórumra nem csak én írok, és nem tudom miért pont engem szurtál ki magadnak mikor voltak mások akik tényleg szidták.
(Ja? Vissza kéne olvasni pár oldalt és értelmezni a szöveget?) :-k
abraka
Jugador del Barça

2009.08.29. 17:05:52

BlauGranaGroc írta:Azért álljon már meg a menet!
Nehogy már a kritizálók kérjenek elnézést, mert "a világ kétségtelenül legjobb csatára" aki egyben messze "a Barca történetének legdrágább játékosa" is, nem nyújt nem hogy Barca szintet, de még csak primera division szintet sem, ezen felül a hozzáálása is gyalázatos.
Egyenlőre ott tartunk, hogy semmi olyat nem mutatott sem játékban, sem mentalitásban ami miatt meg kellene őt védeni. Továbbra is csak a feltételezések és a "ha" kezdetű kijelentések: ha jó helyre megy a passz, ha összeszoknak, ha bemegy, ha nem lett volna sérült, ha a társak passzolnának neki, ha majd eltelik x hónap, stb. stb.
Eddig nagyon ment a duma és az előző csatár érdemeinek kissebbítése, mondván ebben a csapatban mennyire könnyű gólokat lövöldözi, mert a kiszolgálás természetfeletti szinten van.
Jó lenne ha a normál kerékvágásban mennének tovább a dolgok és csak akkor menne a fényezés, ha már mutatott is valamit a srác!
Haszontalan félollók, sarkazások, bokapasszok a kutyát nem érdeklik csak az olyan divat majmokat akik már leigazolása előtt betesznek egy olyan játékost Barca mezben az avatárjukba vagy az aláírásukba aki még semmit nem tett ezért a csapatért.

Kapd össze magad gyerek(a magyar válogatott ellen ne merészeld!) vagy húzz vissza oda ahonnan jöttél!

utoljára olvastam a topikot, további kellemes rajongást nektek

ui: ha a világ legjobb és legdrágább csatárának több hónap türelmi időt adtok, akkor legyetek konzekvensek és egy rossz szót se merjetek szólni fél vagy egy teljes szezonig a jóval olcsóbb játékosokra akik feleannyi lehetőséget sem kapnak majd a bizonyításra!
1-2 meccsből vonsz le ilyen tanulságokat, meg 1-2 meccs után írsz ilyeneket? Azért az Ibra gyűlöleted kicsit leplezhetnéd.

"Egyenlőre ott tartunk, hogy semmi olyat nem mutatott sem játékban, sem mentalitásban ami miatt meg kellene őt védeni."
Hát támadni se kéne, csak időt hagyni neki, legalább egy kicsit.

Amúgy a Te szavaiddal élve:
"Kapd össze magad gyerek vagy húzz vissza oda ahonnan jöttél!"
csak ezt neked szánva :) Ezek a Te szavaid. Jó megválogatni ezeket a szavakat ugye.
Asys
Entrenador del Barça

2009.08.29. 17:01:32

Komolyan mondom... nevetséges... Támadtok mindenkit és mindent mintha muszáj lenne! Számít szerintetek az, hogyha itt egy fórumon fikáztok bárkit is??? Most komolyan?
Barcelona szurkolók vagyunk, vagy mifene, nem bízni kellene a vezetőségben az edzőben és a csapatban???
Példálóztok Eto'o-val miközben Ő már a múlt, szép volt jó volt ennyi volt. Most komolyan, nektek jobban esik az, hogy az egótokat növelitek, hogy de én megmondtam, hogy belebukunk ebbe a cserébe... Inkább imádkozzatok a csapat sikeréért és örüljetek ha győzünk illetve jól játszunk!

Persze ez egy fórum, mindenki elmondhatja a véleményét, de ez ami már itt folyik... :roll: A modik/adminok helyében a Zlatan topikot is bezárnám egy jó időre.

Na béke! Forca Barca!
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.29. 16:58:11

BlauGranaGroc írta:Nehogy már a kritizálók kérjenek elnézést, mert "a világ kétségtelenül legjobb csatára" aki egyben messze "a Barca történetének legdrágább játékosa" is, nem nyújt nem hogy Barca szintet, de még csak primera division szintet sem, ezen felül a hozzáálása is gyalázatos.
Szép eredmény volt tőled 2 tétmeccsből 1 tétmeccset kiemelni, és az alapján megítélni Ibra teljesítményét. A Bilbao elleni meccset lehet, hogy elfelejtetted. Te fociztál amúgy életedben? Vagy mi alapon kritizálsz egy játékost egy új környezetben? Neked biztos sikerülne egy új csapatban rögtön 3 gólt vágni... Kár, hogy ilyen teljesítményre világklasszis szinten sincs példa, és valszeg nem is lesz, aminek megvannak a világos, logikus okai.
BlauGranaGroc írta: Jó lenne ha a normál kerékvágásban mennének tovább a dolgok és csak akkor menne a fényezés, ha már mutatott is valamit a srác!
Haszontalan félollók, sarkazások, bokapasszok a kutyát nem érdeklik csak az olyan divat majmokat...
Annyira nem szeretem a "divatszurkoló" kifejezéseket. Szerintem senki sem akkor szeretett bele a csapatba, amikor [auto_cenzúra] eredményeket értünk el... Ennyi erővel akkor mindenki divat-drukker. Már csak az a kérdés, hogy ki volt az, aki a Cryuff-érában (esetleg előtte?) kedvelte meg a csapatot, vagy a 90-es évek végén, vagy Dinho színre lépésekor, vagy ez évben: tök mindegy, de egyik fél sem tehet szemrehányást a másik felé. Nem lehet mindenki ilyen 70 éves vénember, mint te, aki biztos, hogy Kubaláék óta drukkolsz a Barcának :)
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.29. 16:56:02

BlauGranaGroc írta: Haszontalan félollók, sarkazások, bokapasszok a kutyát nem érdeklik csak az olyan divat majmokat akik
:D :D . Ha neked nem tetszik az ilyen látványosság akkor ajánlom neked a következő bajnokságokat.
-Football league championship
-Bundesliga 2
-J league
-NB2
-Segunda División

:D
Léfe
Entrenador del Barça

2009.08.29. 16:54:53

Az nem gond, hogy idő kell neki, de az már problema, hogy nem hajt. Mert tegnep nem hajtott, nem kereste a réseket stb. Ha összeszokásbeli gondok miatt rosz irányba indul, vagy másfelé passzol oké. De nem hajtott. Henry sem mutatott semmit, de sokat mozgott. EZ A BIBI. Nem az a kifogás, hogy itt van, na de már kritizálni csak lehet. Ennyi fizuért megmozgathatná a hátsóját.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Léfe 2009.08.29. 16:56:27-kor.
Fecó
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2009.08.29. 16:49:50

Legközelebb azért megpróbálhatod egy kicsit szerényebben is!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
BlauGranaGroc
Jugador d'estrella

2009.08.29. 16:45:09

Azért álljon már meg a menet!
Nehogy már a kritizálók kérjenek elnézést, mert "a világ kétségtelenül legjobb csatára" aki egyben messze "a Barca történetének legdrágább játékosa" is, nem nyújt nem hogy Barca szintet, de még csak primera division szintet sem, ezen felül a hozzáálása is gyalázatos.
Egyenlőre ott tartunk, hogy semmi olyat nem mutatott sem játékban, sem mentalitásban ami miatt meg kellene őt védeni. Továbbra is csak a feltételezések és a "ha" kezdetű kijelentések: ha jó helyre megy a passz, ha összeszoknak, ha bemegy, ha nem lett volna sérült, ha a társak passzolnának neki, ha majd eltelik x hónap, stb. stb.
Eddig nagyon ment a duma és az előző csatár érdemeinek kissebbítése, mondván ebben a csapatban mennyire könnyű gólokat lövöldözi, mert a kiszolgálás természetfeletti szinten van.
Jó lenne ha a normál kerékvágásban mennének tovább a dolgok és csak akkor menne a fényezés, ha már mutatott is valamit a srác!
Haszontalan félollók, sarkazások, bokapasszok a kutyát nem érdeklik csak az olyan divat majmokat akik már leigazolása előtt betesznek egy olyan játékost Barca mezben az avatárjukba vagy az aláírásukba aki még semmit nem tett ezért a csapatért.

Kapd össze magad gyerek(a magyar válogatott ellen ne merészeld!) vagy húzz vissza oda ahonnan jöttél!

utoljára olvastam a topikot, további kellemes rajongást nektek

ui: ha a világ legjobb és legdrágább csatárának több hónap türelmi időt adtok, akkor legyetek konzekvensek és egy rossz szót se merjetek szólni fél vagy egy teljes szezonig a jóval olcsóbb játékosokra akik feleannyi lehetőséget sem kapnak majd a bizonyításra!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára BlauGranaGroc 2009.08.29. 16:51:14-kor.
vv-puyi-rafa-pique-abidal-yaya-deco-messi-neymar-henry-samu
matyi25
Capitá del Barça

2009.08.29. 16:39:26

Várom a Gijón elleni meccset. Remélem jobb lesz a játék és Ibra remélem jobban fog teljesíteni. Figyelni fogom. A tegnapi meccsről leírtam a véleményem de ezt csak arra a meccsre értendő nem kell mindjárt leírni, hogy Ibraellenes, meg gyűlöli. Csak a tegnapi meccsről volt szó

Azok az ötletek miszerint meg kéne változtatni a játékunkat, szerintem nem helyesek. Ha érkezik egy új játékos miért kellene megváltoztatni a játékunkat amit már sok-sok éve játszunk. Reméljük Ibra hamar beleszokik. És reméljük az összjátékban is hasznosabb lesz.

Hajts Ibra... kíváncsiak vagyunk
Kép
Visca el Barca

6 KUPA - 2008-2009 történelem
vale
Capitá del Barça

2009.08.29. 16:29:01

MÁr megint túl sok itt a szakmában járatos hozzáértő akik megmondják a tutit... most nemfogok itt elkezdeni vitatkozni meg oltogatni de olyanokat írtok amiket a humor topicba kéne.
Kép
Kalti
Barça B

2009.08.29. 16:05:09

Sejtettem, hogy ez lesz, egy rossz meccs és az ellentábor valóságos hadjáratot indít ellene a fórumon. Nagyon kevés volt tőle, amit tegnap mutatott, de a csapattársai se büszkélkedhetnek a teljesítményükkel (kivéve Messi és Puyol játszott jól). Azt, hogy a Bilbao ellen miket csinált azt egyből elfelejti mindenki...
Az én türelmem sem véges, ha huzamosabb ideig nem tud többet felmutatni, mint tegnap, akkor én is megmondom róla a magamét, de könyörgöm a 2 tétmeccsen lépett pályára eddig (az elsőn kifejezetten jól játszott), ennyiből megítélni, nevetséges...
Én kb. 8 mérkőzést adok még neki, amin belerázódhat, ennyi a legnagyobbaknak is kell (ahogy hallom C. Ronaldonak sem megy könnyen a beilleszkedés a Real-ba), aztán nyilvánítok véleményt, de az is előfordulhat, hogy az egész őszre szüksége lesz, hogy ráérezzen a Barca játékára, remélem addig a többiek hozzák azt a formát, amivel egy 100%-os Ibra nélkül is hozzuk a meccseket.

Túl magas az aláírásképed.Légyszíves vedd kisebbre!
B.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.29. 15:53:18

Nem csak a sebességére gondolok. A reakcióideje, a fordulékonysága más mint Samué volt. Ez nem baj, ellenben picit máshogy kell felépíteni az akciókat, vagy a játék más szakaszában kell megjátszani a svédet, akinek persze még szoknia is kell a stílust. De még van ideje.
A Bilbao elleni játéka egész jó volt, egy gól a Gijon ellen sokat segítene neki...
Rivaldo-A Legnagyobb.
Mikaos
Director del Fútbol

2009.08.29. 15:50:30

Sanama írta:
Rivaldo11 írta:Nem kell kétségbeesni, még csak 2 tétmeccsen játszott Ibra, kemény kritikák még koraiak. De egy biztos: A támadójátékunkat picit át kell alakítani, mert ami már két meccs után szemet szúró az az, amit sokan nem hittek: Ibra A MI JÁTÉKUNKHOZ LASSÚ!
Emiatt olyan labdákat, amire Samu rámozdult, Neki nem érdemes adni, valami másra lesz szükség.
Én erre speciel példát még nem láttam.
A Bilbao ellen kapott egy kiugratást (talán Messitől), amit azért nem ért el,mert az inditás pillanatában pont hátrafelé mozdult, utána szöglet lett belőle.Ez pedig nem azt mutatja,hogy lassú volt,hanem nem érzi a játékot.
Én előbb megtömném olyan labdákkal,mint amiket Samu kapott, és utána mondanám,hogy lassú-e, vagy sem ahhoz.
Persze, nem olyan gyors,mint Eto'o, de azért nem is csiga.
Egész pontosan szerintem eddig 3-szor volt ilyen eset, amikor úgy tűnt, hogy Ibra lassú - De én szerintem nem fizikailag volt lassú, hanem agyilag: nem értette, minek kell következnie. Nem azért nem érte utol a labdát, mert nem képes rá, hanem azért nem tudta, mert nem kapcsolt az eszével időben. Ez javítható, és javulni is fog, csak szoknia kell ezt a játékot.
Ettől függetlenül igaz, amit Rivaldo11 megállapított: kicsit át kell szabni a támadójátékunkat. Gondolom, az edzésen nem tétlenkednek Pepék, és a játékosok sem: nagy varázslat lehet, ha sikerül jól összeilleszteni az alkatrészeket.
Sanama
Llegenda del Barça

2009.08.29. 15:46:06

Rivaldo11 írta:Nem kell kétségbeesni, még csak 2 tétmeccsen játszott Ibra, kemény kritikák még koraiak. De egy biztos: A támadójátékunkat picit át kell alakítani, mert ami már két meccs után szemet szúró az az, amit sokan nem hittek: Ibra A MI JÁTÉKUNKHOZ LASSÚ!
Emiatt olyan labdákat, amire Samu rámozdult, Neki nem érdemes adni, valami másra lesz szükség.
Én erre speciel példát még nem láttam.

A Bilbao ellen kapott egy kiugratást (talán Messitől), amit azért nem ért el,mert az inditás pillanatában pont hátrafelé mozdult, utána szöglet lett belőle.Ez pedig nem azt mutatja,hogy lassú volt,hanem nem érzi a játékot.

Én előbb megtömném olyan labdákkal,mint amiket Samu kapott, és utána mondanám,hogy lassú-e, vagy sem ahhoz.

Persze, nem olyan gyors,mint Eto'o, de azért nem is csiga.
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.08.29. 15:44:34

Á nem kell köszi már beszéltem Txikivel mondtam neki de sajnos nem lehet.Azt mondta h mivel a Real is ilyen játékosokat vett muszáj volt lépni valamit.Tudod ez Marketing.Egyébként meg ha elfogadja az új szerződést akkor maradt volna tehát ez Etoo hülyesége is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boixosnoisbarca 2009.08.29. 15:47:22-kor.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2009.08.29. 15:42:25

Nem kell kétségbeesni, még csak 2 tétmeccsen játszott Ibra, kemény kritikák még koraiak. De egy biztos: A támadójátékunkat picit át kell alakítani, mert ami már két meccs után szemet szúró az az, amit sokan nem hittek: Ibra A MI JÁTÉKUNKHOZ LASSÚ!
Rivaldo-A Legnagyobb.
bali 15
Director del Fútbol

2009.08.29. 15:29:43

Miért nem Ibra lövi a szabikat? :-k
Az még ok hogy a szögleteket nem ő rúgja mert neki fejelnie kell.
De miért volt az hogy úgy kb 18 méterről Xavinak fejre kell ívelni ahelyett hogy hagynák azt hogy Ibra rásuhintsa. Mert Ibrát a szabadrúgások miatt is érdemes volt ideigazolni. Mi értelme van annak hogy jön Alves aki kirúgja a stadionból és Xavi aki mondjuk közeljár a gólhoz de csak 10-ből 2-szer?
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2009.08.29. 15:22:20

KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!!!! HA IBRÁT VALAKI KRITIZÁLJA, AZT AZÉRT TEGYE, MERT ROSSZUL JÁTSZOTT!!!!!! AZT ELFOGADJA MINDENKI - legalábbis az, ki hallgat az észérvekre. DE NE ETO'OVAL HASONLÍTSÁTOK MÁR ÖSSZE!!!!! Hagyjátok azt az ostobaságot, hogy Eto'o mindent belőtt volna meg ilyenek, és hogy Ibra egy nyomi, és 2 tétmeccs után kijelenthető, hogy elrontott igazolás volt.(az ilyenekre gondoltam :wink: ) Honnan tudjátok, hogy Eto'o nem olytatta volna a tavazi formáját? Akkor az lenne a bajotok, hogy ilyen tavasz után mit hitt a vezetőség? Tisztelet a kivételnek, az értelmes HSZeket értékelem, még ha nem is egyezik a véleményemmel. De sokszor tanulok belőlük, teljesebb képet kapok pl Ibráról is.

DE! Eto'o és Ibra ég és föld. Mindketten csatárok valóban. Ibra elsősorban a technikáját használja, hatalmas lövőerejét és azt, hogy szinte mindent tud a labdával. Jobban lát mint Eto'o, és talán komplettebb játékos. Eto'o gyors, és általában gyilkos. Nem átlagos 9-es. De én mégis azt mondom, hogy a Barcán kívül nem sok csapatban lőtt volna 30 gólt, de majd meglátjuk.

Szóval azt mondom, hogy adjunk időt Ibrának, és ne csak azt vegyük észre, hogy rossz volt. McLarenF1 vagy ki gondolom nem látta a Bilbao elleni meccset. Vagy az volt a kivétel ugye... Miért nem EZ a meccs a kivétel? Mert te ismered Ibrát ugye... Akkor gondolom feltűnt, hogy itt elkezdett letámadni. Hoppá, mik vannak?! A Barcába érkező játékosokak a foci magasiskolájával kell megismerkedniük, nem könnyű, két meccs alatt szinte lehetetlen megtanulni. Ibra klasszis csatár, nem véletlenül mondtátok sokan, hogy csak ő tudná pótolni Eto'ot. Torres a másik nagy favorit. Miket nyilatkozik?: Itt csak a góllövéssel kell foglalkoznom - Poolban.(nem szó szerinti, de mondott ilyet tisztán emlékszem) Az Atléticóban kellett védekeznie is. 15 gólt lőtt. Szóval ne higgyétek, hogy ő sokkal jobb lenne.

Eto'o meg elment! El kell fogadni. Nem kéne folyton sírni, hogy ha Sam itt lenne tuti nyertünk volna, meg ő jobban védekezett meg ilyenek. Nekem is hiányzik, de emiatt nem kezdem el fikázni a pótlására érkezett embert! Nekem Dinho is hiányzott, mégse szálltam rá Henryra, hogy mekkora lúzer! Bíztam benne, és örülök, hogy "kivirágzott".
Remélem minden fórumozó felfgota a mondandóm lényegét, és könyörgök, ne ragadjatok ki kétértelmű részeket, hanem a teljes szöveget olvassátok, és értsétek meg!
Köszönöm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára palesz77 2009.08.29. 15:24:43-kor.
HAnonymus
Entrenador del Barça

2009.08.29. 15:22:19

Én azt nem értem hogy a nagy anyázás közben miért feledkezik el mindenki arról, hogy a csapatnak is máshogy kell játszania, ha már más stílusú a középcsatár mint a Busman volt.
Végre van egy olyan játékos aki nagy eséllyel megnyeri a fejpárbajokat, meg úgy tologatja a védőket ahogy anno Maxi azon az 1-2 meccsén ahol jól játszott.
Az pl tegnap marhára tetszett amikor Valdes rögtön őt indította kirúgásból, Ibrahimovics a védővel a nyakán kapásból Messinek tette, és pár húzásból eljutottunk a kapuig.
Szögletből is különösen sokat rúghattunk és nem nagyon emlékszem hogy rá játszottuk volna.
Amúgy meg lehet arra számítani hogy úgy fog beilleszkedni mint Henry, neki is kellett egy év.
Luigi
Barça B

2009.08.29. 15:15:19

Megértem hogy sokan inkább Eto'ot tartották volna meg középcsatárnak, de ez nem így történt, és nincs értelme visszasírni. Hidjétek el, Pep nem tévedett amikor Ibrahimovic melett döntött, idő kell a beilleszkedéshez, mint mindenkinek. Van akinek ez könyebben megy, van akinek nehezebben. Viszont most Ibrahimovic a Barca 9-ese, tehát innentől kezdve nincs értelme visszasírni Eto'ot, támogatni kéne inkább Ibrát. Pep megneveli majd őt, nem lesz sem önző, sem nagyképű, és a gólokat is termelni fogja, mindez csak idő kérdése.
senkialfonz40
Capitá del Barça

2009.08.29. 15:06:01

chrisnagy13 írta:
senkialfonz40 írta:Nézzétek meg Samut! Neki nem gáz az új bajnokság, a környezet?
Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
Nagyon szerettem Eto'o-t, de már nem játszik nálunk, és sajnálom, hogy elment! De azt kijelenteni, hogy beilleszkedett csak azért, mert egy 11-est belőtt, és úgyszólván egy tiszta ziccert kihasznált, badarság. Főleg, hogy a könnyebbiket, szemben a kapuval simán mellérúgott. El kell telnie jó pár meccsnek, hogy ezt kijelentsük, de mivel nagyon szerettem, azt kívánom Neki, hogy ez a lehető leghamarabb sikerüljön!

Az mindig elgondolkodtat, hogy emberek milyen könnyen lesz*roznak bárkit, és sajnos vannak itt a fórumon egy páran ezek közül a szimpatikus, intelligens, szeretnivaló EMBEREK közül!
Nem baj, Te legalább okos vagy és inteligens.

Azzal nem tudok mit csinálni, hogy neked a 0 is jó, de ez egy fórum, és hol van az leírva, hogy egy játékosról csak jót lehet írni???

Ha a rosszat nem szereted olvasni ne járj ide, mert itt még sok rosszat fogsz olvasni és nem csak tőlem. :roll:[/quote]

Senkinek nem szóltam be azért, mert más véleményen volt egy adott játékost vagy egy adott teljesítményt illetően, a véleménnyilvánítás mindenkinek szíve joga! De ez a lesza*ozás, a játékost minősíti, ami szerintem kultúrálatlan. Különösebben nem érdekel, hogy Neked nem jön be, mint játékos, a miértet fent leírtam. De a hozzászólásod és a magyarázata alapján egyszerű Vagy, mint a gumicsizma, természetesen azért miattad nem hagynám itt a fórumot! :oops:
danikaa10
Entrenador del Barça

2009.08.29. 14:58:48

boixosnoisbarca írta:Szerintem is jobb lett volna ha marad Eto'o.Mindig utáltam Ibrat 1 igazi nagyképű és ,ha nem megy a játék akkor csak sétálgat és idegeskedik.Más volt a játék is a kamerunival.vissza lépett kérte a labdát a többiek beindultak a helyén.ezért is nyert folyamatosan a csapat.Remélem h nem a tegnapi játékát fogja hozni Ibra,de egyelőre nem sokat bizonyított,igaz csak 2 meccse volt.
5 év után Ibra is így mozogna. :wink: Amúgy meg megadjam a Barca fax számát, elmondhatod neki, hogy mekkora bénák hogy eladták Eto'ot, aztán meglehet hogy visszavásárolják a kedvedért. :evil:
Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.
Kép
boixosnoisbarca
Jugador del Barça

2009.08.29. 14:55:54

Szerintem is jobb lett volna ha marad Eto'o.Mindig utáltam Ibrat 1 igazi nagyképű és ,ha nem megy a játék akkor csak sétálgat és idegeskedik.Más volt a játék is a kamerunival.vissza lépett kérte a labdát a többiek beindultak a helyén.ezért is nyert folyamatosan a csapat.Remélem h nem a tegnapi játékát fogja hozni Ibra,de egyelőre nem sokat bizonyított,igaz csak 2 meccse volt.
Lezárt