KÖNYÖRGÖM!!!!!!!!!!!!!! HA IBRÁT VALAKI KRITIZÁLJA, AZT AZÉRT TEGYE, MERT ROSSZUL JÁTSZOTT!!!!!! AZT ELFOGADJA MINDENKI - legalábbis az, ki hallgat az észérvekre. DE NE ETO'OVAL HASONLÍTSÁTOK MÁR ÖSSZE!!!!!
Hagyjátok azt az ostobaságot, hogy Eto'o mindent belőtt volna meg ilyenek, és hogy Ibra egy nyomi, és 2 tétmeccs után kijelenthető, hogy elrontott igazolás volt.(az ilyenekre gondoltam

) Honnan tudjátok, hogy Eto'o nem olytatta volna a tavazi formáját? Akkor az lenne a bajotok, hogy ilyen tavasz után mit hitt a vezetőség? Tisztelet a kivételnek, az értelmes HSZeket értékelem, még ha nem is egyezik a véleményemmel. De sokszor tanulok belőlük, teljesebb képet kapok pl Ibráról is.
DE! Eto'o és Ibra ég és föld. Mindketten csatárok valóban. Ibra elsősorban a technikáját használja, hatalmas lövőerejét és azt, hogy szinte mindent tud a labdával. Jobban lát mint Eto'o, és talán komplettebb játékos. Eto'o gyors, és általában gyilkos. Nem átlagos 9-es. De én mégis azt mondom, hogy a Barcán kívül nem sok csapatban lőtt volna 30 gólt, de majd meglátjuk.
Szóval azt mondom, hogy adjunk időt Ibrának, és ne csak azt vegyük észre, hogy rossz volt. McLarenF1 vagy ki gondolom nem látta a Bilbao elleni meccset. Vagy az volt a kivétel ugye... Miért nem EZ a meccs a kivétel? Mert te ismered Ibrát ugye... Akkor gondolom feltűnt, hogy itt elkezdett letámadni. Hoppá, mik vannak?! A Barcába érkező játékosokak a foci magasiskolájával kell megismerkedniük, nem könnyű, két meccs alatt szinte lehetetlen megtanulni. Ibra klasszis csatár, nem véletlenül mondtátok sokan, hogy csak ő tudná pótolni Eto'ot. Torres a másik nagy favorit. Miket nyilatkozik?: Itt csak a góllövéssel kell foglalkoznom - Poolban.(nem szó szerinti, de mondott ilyet tisztán emlékszem) Az Atléticóban kellett védekeznie is. 15 gólt lőtt. Szóval ne higgyétek, hogy ő sokkal jobb lenne.
Eto'o meg elment! El kell fogadni. Nem kéne folyton sírni, hogy ha Sam itt lenne tuti nyertünk volna, meg ő jobban védekezett meg ilyenek. Nekem is hiányzik, de emiatt nem kezdem el fikázni a pótlására érkezett embert! Nekem Dinho is hiányzott, mégse szálltam rá Henryra, hogy mekkora lúzer! Bíztam benne, és örülök, hogy "kivirágzott".
Remélem minden fórumozó felfgota a mondandóm lényegét, és könyörgök, ne ragadjatok ki kétértelmű részeket, hanem a teljes szöveget olvassátok, és értsétek meg!
Köszönöm