Thierry Henry
Csodálatos gól volt, de szerintem a végén a jobbszélról beadott és kapus lábára rugott labda is gólt érdemelt volna.
- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Félelmetesen nagy gólt rúgott!!! Hihetetlen...
Nagyon jó volt ma, csak a lengyel kapus remekelt a 3 kapott gólja ellenére....

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- orska
- Jugador del Barça
mypeter írta:Nem tartom jó ötletnek.
1. Henry formája javul, mindig benne van a gól
2. Ő brusztolós, visszajövős, sokkal inkább, mint Eto'o, Dinho, vagy akár Messi. És ma erre lesz szükség.
3. Brit ligában edződött vagy 10 évig. Jobban tudja mit kell csinálni e Celtic ellen, mint bárki más
orska írta:Megmondom ősztíntén én ma a Celtic ellen Titi-t padoztatnám. Ha két csatáros játék lesz, akkor Eto'o és Messi, ha a megszokott három akkor még Ronnie is kezdene. He Ronnie elfárad akkor jöhetne Titi.
Én úgy gondolom hogy a visszafogott Celtic támadásoknál nem az lesz a kulcs hogy visszajön-e védekezni aki elöl van vagy sem, hanem egy-két váratlan passz és húzás a betömörült védelemmel szemben többet érhet.
Nem tartom jó ötletnek.
2. Ő brusztolós, visszajövős, sokkal inkább, mint Eto'o, Dinho, vagy akár Messi. És ma erre lesz szükség.
3. Brit ligában edződött vagy 10 évig. Jobban tudja mit kell csinálni e Celtic ellen, mint bárki más
orska írta:Megmondom ősztíntén én ma a Celtic ellen Titi-t padoztatnám. Ha két csatáros játék lesz, akkor Eto'o és Messi, ha a megszokott három akkor még Ronnie is kezdene. He Ronnie elfárad akkor jöhetne Titi.
- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Henry játékával elégedett vagyok. Lőtt -minden sorozatot összevetve 12 gólt, adott számtalan gólpasszt. Az, hogy a játéka még nem idomult a primerához, sok mindennek köszönhető.
Rivaldo-A Legnagyobb.
- orska
- Jugador del Barça
Megmondom ősztíntén én ma a Celtic ellen Titi-t padoztatnám. Ha két csatáros játék lesz, akkor Eto'o és Messi, ha a megszokott három akkor még Ronnie is kezdene. He Ronnie elfárad akkor jöhetne Titi.
henry megteszi a kötelességét, lő gólokat, és ad gólpasszokat. a mérlege egész jó, nem volt olyan drága, úgyhogy a galaktikus igazolásokkal már csak ezért is hülyeség összekötni.don gamper írta:Személy szerint nagy rajongoja voltam az Arsenalos
Henry játékának.Ugy gondoltam hogy csodás dolog lenne
őt gránátvöröskék mezben látni játszani.de ugy látom ez az
igazolás Laporta enyhe megalomán projektje volt
talánüzenet madridba,ill a világnak lám mi is meg tudunk venni bárkit ha akarunk.DE 1 30 éves,sérült,sztem zenitjén tullévő játékost
hiba volt idehozni.Mert egy Henry tól ne az legyen már a mérce hogy lőtt
eddig 10 golt
sokszor halovány? eltűnik? mostanában messi is. ronaldinho meg [auto_cenzúra] rég. az egész csapat ilyen. nem az egyes játékosok hibája ez már szerintem..
te vagy a fórum leggyengébbje. hatalmas baklövés volt a regisztrációd. szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtasz.Varga Tamás írta:Miért, a pályán van? Én, nem vettem észre. Szerintem, még nem is ért labdába. Hatalmas baklövés az ő leigazolása. Deco és ő a leggyengébbek. Szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtanak, egy jobban játszó Barcelonában.lionelmessi19 írta:Na most aztán középcsatár.
azonkívül, hogy képtelen helyezkedni, tulképp elmondhatjuk róla, hogy néha fut.
Nem tudom, év elején is nagyon keveset játxott középen, sokxor maga Rijkaard szólt rá, h huzodjon ki szélreOvaMind írta:Tipikus fórum-hozzáállás, hogy "Henry középcsatárt akar játszani" cikk megjelenik, és mindenki elkezdi Rijkaardot szidni, miért nem ebben a szerepkörben játszik.
Nyilván azért, mert nem vált be befejező csatárként, Eto'o helyetteseként az első félévben, csak ezt néhányan úgy tűnik, elfelejtették már. A bal oldali támadó posztjára pedig még mindig ő a legmegfelelőbb ember (Dinho formán kívül, Dos még éretlen), középen pedig Eto'o helye elvitathatatlan.
Ritkán mondok ilyet manapság, de ebben a témában igazat adok Rijkaardnak.

Lehet aztán jövőre jobban m1 majd neki

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Azért a gólon és a gólpasszon kívül semmit sem mutattak még.Ordog írta:Ez telitalálat volt VT![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Henry gól, Deco gólpassz... nem is akármilyenek:DDD Ha csöndben maradtál volna............................![]()
![]()
hát ez kész

Azér néha gondol egyet és lő egy-két gólt.Varga Tamás írta:Miért, a pályán van? Én, nem vettem észre. Szerintem, még nem is ért labdába. Hatalmas baklövés az ő leigazolása. Deco és ő a leggyengébbek. Szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtanak, egy jobban játszó Barcelonában.lionelmessi19 írta:Na most aztán középcsatár.
Jól jön. Ha ő nem ki más? Deco meg néha ad egy ilyen labdát.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na, baxxa meg. Mea culpa,...
Szép volt, jó volt, gyönyörű volt.

Szép volt, jó volt, gyönyörű volt.

- Andris
- Adminisztrátor
Mondtamvolt, nem tud helyezkedni. Úgy nem lehet támogatást kapni. Szépgól.Aprieto írta:Mintha olyan baromnagy támogatást kapna hátulról.

"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Miért, a pályán van? Én, nem vettem észre. Szerintem, még nem is ért labdába. Hatalmas baklövés az ő leigazolása. Deco és ő a leggyengébbek. Szánalmasan gyenge teljesítményt nyújtanak, egy jobban játszó Barcelonában.lionelmessi19 írta:Na most aztán középcsatár.

- Andris
- Adminisztrátor
Na most aztán középcsatár. 
Szerk: nem szóltam..

Szerk: nem szóltam..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.02.16. 22:34:54-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Llegenda del Barça
Egy a baj, ma nincs Eto'o...OvaMind írta:Tipikus fórum-hozzáállás, hogy "Henry középcsatárt akar játszani" cikk megjelenik, és mindenki elkezdi Rijkaardot szidni, miért nem ebben a szerepkörben játszik.
Nyilván azért, mert nem vált be befejező csatárként, Eto'o helyetteseként az első félévben, csak ezt néhányan úgy tűnik, elfelejtették már. A bal oldali támadó posztjára pedig még mindig ő a legmegfelelőbb ember (Dinho formán kívül, Dos még éretlen), középen pedig Eto'o helye elvitathatatlan.
- Andris
- Adminisztrátor
Erre nagyon mást nem is lehet mondani, mint hogy ámen.OvaMind írta:Tipikus fórum-hozzáállás, hogy "Henry középcsatárt akar játszani" cikk megjelenik, és mindenki elkezdi Rijkaardot szidni, miért nem ebben a szerepkörben játszik.
De attól függetlenül, ma legyen csak középcsatár. Messi, Xavi, Iniesta, Dinho bőven adnak majd neki labdát középre, meglátjuk most már tud e végre kezdeni vmit vele...
- József Attila
- József Attila
Tipikus fórum-hozzáállás, hogy "Henry középcsatárt akar játszani" cikk megjelenik, és mindenki elkezdi Rijkaardot szidni, miért nem ebben a szerepkörben játszik.