miihii írta: Ezen kívül Copy Con összes,ami pörög még,meg Afroman.
Nocsak, nocsak miket meg nem tud az ember. Szimpatikusabb lettél jóval, persze eddig is az voltál

Jogos.Én pölö karmolom a TECHNO mjúzikot,vadászom lefele a szetteket.Durván rengetegsokat szedtem le,12 G van cs a gépemen,de kiírva...Kicsit lehúzom és rakom a telcsimre,ami álendölon szól a fülemben.Itthon is rakom neki,de így is cirka 3248-ra tudnám végighallgatni mindet.Egyszer!G-Jay írta:...
Nem beszélve arról, hogy aki ilyen trance-t hallgat (pl szobatársam) azok minden héten kapják le a több órás mixeket. Úgy könnyű sokat gyűjteni. Neki is van vagy 150giga zenéje...
Boldog Születésnapot!!!salas9 írta:Boldog szülinapot nekemPersze csak akkor lesz szép a mai szülinapom ha este győzelmet ünnepelhetek
Úgyhogy fiúk, mindent bele mert a ma esti szülinapi bulim helyett Sevilla-BARCELONA meccset nézek
Hajrááááá Barcaaaaaaa
Valahogy nekem sem hiányzott a héten az úgyis nekem van igazam stílus.Zozzy 5 írta:Nyugi Tamás, úgysincs nagy igényem mostanába ide írosgatni
Csak pont nem az enyémimtőlPerrero írta:jóvanna, de az én zenéim jobbak
Éljen a Forradalom!
Nyugi Tamás, úgysincs nagy igényem mostanába ide írosgatniVarga Tamás írta:Nos, egy fél mondatot ezzel a képkirakós dologgal kapcsolattal.
Zozzy 5 ne emlékszem, hogy engedélyt kért volna arra, hogy kitegye az avatarjába a képemet. Szeretném tisztelettel megkérni, hogy vegye ki. Nem hatalmaztam fel rá, személyiségi jogaim nekem is vannak.
Köszönöm!
Most olvastam a reakciód, jó volt! ! O)))Benga írta:Bezzeg ki törődik a szerző jogaival akinek lenyúltad a szellemi termékét :/