Zlatan Ibrahimovic
-
- Barça C
Sziasztok
Pontositok hogy Ibra nem csak az edzésen volt gond Henryvel hanem a szuperkupa második félidejében mikor három védő között elrúgta a labdát amire a kapus is fel volt készülve a helyett a mellette felfutó Henrynek passzolt volna aki jobb helyzetben volt. Egy szóval önző a pályán de érdekes Etóban nem volt önzőség meg Etó az interben is be lőtt már néhány gólt és az betudott illeszkedni. Ibra még nem kezdett termelni pedig már itt van az ideje. Még az a jó hogy van Pedró remélem több lehetőséget kap majd mert Messivel össze tudnak játszani amiből a gól is született. Én csatárnak kezdőként Messit, Pedrót és Henryt raknám és Boján és Ibra csere lenne. Maxwel az jó vétel volt a pozicióját jól el látja.
Pontositok hogy Ibra nem csak az edzésen volt gond Henryvel hanem a szuperkupa második félidejében mikor három védő között elrúgta a labdát amire a kapus is fel volt készülve a helyett a mellette felfutó Henrynek passzolt volna aki jobb helyzetben volt. Egy szóval önző a pályán de érdekes Etóban nem volt önzőség meg Etó az interben is be lőtt már néhány gólt és az betudott illeszkedni. Ibra még nem kezdett termelni pedig már itt van az ideje. Még az a jó hogy van Pedró remélem több lehetőséget kap majd mert Messivel össze tudnak játszani amiből a gól is született. Én csatárnak kezdőként Messit, Pedrót és Henryt raknám és Boján és Ibra csere lenne. Maxwel az jó vétel volt a pozicióját jól el látja.
- senkialfonz40
- Capitá del Barça
Úgy látszik nem csak én értelmeztem félre azt a mondatot, amit "danikaa10" is. Természetesen elolvastam a többi hozzászólásodat is, de azt a mondatot nem lehet másképp értelmezni. Nem néztelek ki magamnak, miért tenném, nem ismerlek, hogy milyen Vagy. A többi hozzászólásodat nem véleményeztem, pedig az sem volt pozitív, mint ahogy jópár fórumozó nyilván nem csak jó dolgokat fog ideírni, ha nem tetszik neki valami. A "gumicsizmát" hajlandó vagyok visszavonni, mert nem vagyok "bögre", csak arra kérnélek, legközelebb sommás kritikánál legyen egyértelmű, hogy az az adott produkcióra vonatkozik, mert azzal semmi problémám nincs, legfeljebb én is leírom a véleményemet, hogy miért nem értek egyet Veled, vagy miért osztom azt. Te is Barca "szurker" Vagy, ezért végszónak, ha gondolod, hajrá Barca és a legjobbakat!danikaa10 írta:chrisnagy13 írta:
1. Mutasd meg nekem, hugy hol sz*roztam le!Bocs de ez szúrta a szemem, vagy ezt is én értelmeztem vérre?chrisnagy13 írta: Óriási hiba volt azt a játékost elküldeni aki szívét, lelkét otthagyta a pályán, egy ilyen [auto_cenzúra]ÉRT!
Amúgy remélem hétfőn már bizonyítani fog, mivel a pálya és az időjárás megfelelő lesz, minden adott. Remélem meglesz az első gólja, talán akkor felszabadulna egy kicsit.

Örülök, hogy valaki meg tudta fogalmazni a mondandóját rendesen a "kritikusi oldalról".MR. TROMORT777 írta:...
1. Ibra tényleg nem csinált semmit sem jól - a pénteki meccsen. De ilyen meccse mindenkinek van, pl. Xavi is elég gyenge volt, mégse küldi el senki a fenébe. Ibra viszont elég jó volt a Bilbao ellen. Tehát eddig 2 tétmeccsből 1 rossz - nem tragikus.
2. Ibra-t soha nem láttam annyira leizzadva, mint amikor most nálunk lecserélték

3. A pénzügyi oldalára csak annyit reagálnék, hogy nem kell félteni a Barcát. Én majdnem biztos vagyok benne, hogy az a 45mio jócskán vissza fog térülni. Ibra sztársága miatt már alapból nagyon sok mezt adtak el (mi lesz, ha formába lendül?). Svédországból jelentősen fellendült a barcelonai turizmus - ezt mondjuk Kamerunból hiába vártad volna. És arról ne is beszéljük, hogy Ibra mennyivel eladhatóbb figura, bármilyen reklámhoz (talán Unicef kivéve, de abból vszeg nem sok pénzt látunk).
4. Sokan mások meg örültek a cserének

Akkor benéz a ló az ablakon...SzygBoty írta:Üdv.
Kérdésem sokan írják hogy adjunk időt neki és legyünk türelmesek vele.
De mi van akkor ha elfogy a türelmetek?tehát hogy akkor mit csináltok?
aláírást gyűjtögettek hogy adják el?
nem piszkálódni akarok csak egy kérdés ami eszembe jutott
Furcsa neki ez a gyorspasszos játék, és gyengébben is helyezkedik, mint Eto'o. Meg fogja szokni. Pep nem szokott tévedni, nem lesz itt gond.
A fejjátékhoz kapcsolódóan pl. a Bilbao ellen a tizi előtt ő fejelte le a labdát Alvesnek. Ezen a meccsen minden szögletnél (direkt figyeltem) a hosszúra helyezkedett, szinte kivonva magát. Ennek okát abban látom, hogy nem volt még meg a taktika, a mozgás, hogy hova érkezzen a szögleteknél. (Eto'o mindig a kapus előtt táncolt, zavarta őt, fejeléssel ugye nem nagyon tudta volna), a Sahtar ellen már Ibra is ráindult szögletnél, más kérdés, h (Marquez hiányában) szinte minden beadás Puyolt kereste. Ne csak az orrunkig lássunk. Az hogy fejjátékban erősödtünk nem azt jelenti, h Ibra több gólt fog fejelni, mint Eto'o. Számtalan dologban segíthet a fejjátéka.
Szabadrúgások terén nagyon kedvelem Alvest, de neki inkább a közelieket kéne lőnie, és hagynia egy-két távolabbit Ibrának, sztem a srác egy nehéztüzér. Mondjuk amíg nem szerez önbizalmat, pár gólt, addig a szabikat sem kell vele lövetni, mert 30-ról rápöckölni szükség van némi önbizalomra és koncentrációra.
Letámadás néven sztem eddig többet futott, mint az Interben fél szezon alatt, igaz mi ahhoz voltunk hozzászokva, hogy Eto'o egyfolytában futott, de tényleg, megállás nélkül. Így utólag belegondolva hihetetlennek tűnik, mennyit robotolt. Ezt Pep szépen el fogja neki magyarázni, és hajtani fog, mint a güzü. Ha nem, akkor majd pótolja az erőszakosságával, látszik, hogy eléh nehéz tőle elszedni a labdát.
No de hétfő éjfélkor sokkal okosabbak leszünk, valódi tétmeccs következik (Messi nélkül, juj most mi lesz

- Bogci
- Jugador del Barça
Na de miben változik majd meg a játék képe ha mi a gyors passzos tizenhatoson belül lőtt gólokról vagyunk híresek(jó nem mindig de sztem a legtöbbször igen) és Ibra folyton a leshatáron sétál akkor hogyan fog ő nagy gólt messziről lőni ???? Amikor Xavi vagy Ini kiszolgálják az előttük lévő támadósort labdával.....akkor van egyáltalán szükségünk arra hogy távolról gólt lőjön nekünk Zlati ?
Ez csak így felmerült bennem ....remélem nem írtam hülyeséget..... 

Visca el Barca!!!
PeAcEeEeE!!!
PeAcEeEeE!!!
-
- Barça C
Üdv.
De mi van akkor ha elfogy a türelmetek?
tehát hogy akkor mit csináltok?
aláírást gyűjtögettek hogy adják el?
nem piszkálódni akarok csak egy kérdés ami eszembe jutott 
De mi van akkor ha elfogy a türelmetek?

- danikaa10
- Entrenador del Barça
Én amúgy ha kritizálnom kéne legjobban azt hiányolom, amiért elvileg jó, hogy ő jött. Gondolok itt arra, hogy magas ezért mindenki mondta, hogy végre jó lesz a fejjátékünk, meg ugye a távoli lővések.
1. Nos eddig a fejjáték egy nagy 0. Az igaz, hogy 3. meccse és én is azokkal vagyok akik megvédig Ibrát, de nekem feltünt, hogy a beadásoknál nem nagyon kéri a labdát, sőt van, hogy a 16-on kívül mászkál, ez eléggé zavar.
2. A távoli lövések. Ez az a másik amiről Ibrahimovic elég híres, de eddig ebből se láttam semmit, két távoli lövése volt azt hiszem, de azok is elég gyérre sikerültek.
Igaz van még idő, de nekem ezek tűntek fel, mint nagy negatívum..
1. Nos eddig a fejjáték egy nagy 0. Az igaz, hogy 3. meccse és én is azokkal vagyok akik megvédig Ibrát, de nekem feltünt, hogy a beadásoknál nem nagyon kéri a labdát, sőt van, hogy a 16-on kívül mászkál, ez eléggé zavar.
2. A távoli lövések. Ez az a másik amiről Ibrahimovic elég híres, de eddig ebből se láttam semmit, két távoli lövése volt azt hiszem, de azok is elég gyérre sikerültek.
Igaz van még idő, de nekem ezek tűntek fel, mint nagy negatívum..

Valdes; Alves - Puyol - Piqué - Abidal; Iniesta - Torué - Xavi; Messi - Ibrahimovic - Henry.

- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Off: az Inter most jelentős átalakuláson ment keresztül, sok új játékos érkezett, ez sokat dob a játékukon, nem tudhatjuk, hogy Zlatan hogy teljesítene most ott.Danka00792 írta:Hát, most néztem az Inter meccset, Eto'o jól játszott. Viszont, a kommentátor mondott egy olyant, hogy "Jött Ibra helyett Eto'o, aki talán még jobb is ebbe a csapatba."
Na most ez azért poén, mert eddig szinte mindenhol azt lehetett olvasni, hogy Ibra abba a csapatba volt tökéletes, Eto'o pedig ebben a csapatban, viszont most láthattuk, és hallhattuk, hogy Eto'o talán még Ibránál is jobban az Interbe. És mellé kaptak még 55 millát is.
Hát, ugytünik hogy Eto'o mindehova passzol, nemis akárhogy, kár érte, most visszasirom, valszeg az Internél nem sirják vissza Ibrát.
Remélem Ibra hamar belelendül, mert ez igy elég sz*r helyzet, hogy még pénzt is adtunk azért, hogy elmenjen. Tul kéne már lépnem/lépni ezen, dehát rossz látni, hogy Eto'o olyan jól illeszkedik be az Interbe, hogy sztem már el is felejtették Zlatan-t.
ON: Ami viszont tény az az, hogy Ibra sose tudott úgy helyezkedni, mint Eto'o, ezért bőven lehet, hogy kicsit változtatni kell majd a támadási stratégiánkon, avagy gyorstalpaló tanfolyamon Ibra megtanul beindulni a jó területre.

Na hali Mindenkinek!
Szép kis vita, és még most kezdődik a bajnokság...
Tegnap Ibra pocsékul játszott, ahogy többen is a csapatból, ez tény. Ezt egy jó páran megjegyezték teljesen jogosan, és én is ezt a véleményt vallom. Erre jöttek az ellenérvek, egyesek belemagyarázták, h Ibra 1-2 dolgot milyen jól csinált, mások meg h most igazolt ide, nehéz beilleszkedni stbstb, megint mások meg újra felhozták az Eto-Ibra cserét, ahogy én is egy kicsit.
1. fajtára reagálva: Ibra semmit nem csinált jól, amikor nem kelett volna passzolt, amikor kelett nem passzolt. Letámadott kb 5 percig, azt utána megunta kergetni a labdát. (ami vicc, de ezt majd a kövi pontban)
2. fajtára reagálva: Mindenki tudja, h most igazolt ide, meg h nehéz beilleszkedni, és ezt majdnem mindenki el is ismeri, és jó pár fordulónyi időt hagy Ibrának, aki nem így tesz az szerintem szimplán h*lye. Az előbbi dolgok tények, de az h Ibra semmi jelét nem mutatta küzdésnek, az röhej. Ennyi pénzért ide jön, és mindenkinek nyilatkozgatja, h ha le kell támadni lefog, erre tessék mit tesz, egyszerűen nem küzd, és ezt nem lehet azzal magyarázni, h még nem illeszkedett be. Ha valaki csapatot vált, akkor az a jellemző, h bizonyítani akar, de Ibra bizonyított eddig bármit is a Barcába(azon kívül, h flegma volt, ugy mint az Interbe)? NEM! Engem ez érdekel, engem nem érdekel, h az Interben Ő volt a valaki, én tőllem lőhetett volna az Interbe egy szezonba 100 gólt, de az sem hatna meg, mert Barcelonába még semmit nem tett le az asztalra.
3. fajtára reagálva: Sajnos bele kell törödnük, h Samut elküldték a fenébe, mert igenis ez történt, bárhogy szépíthetjük. Elcserélték Ibrára, és még mi fizettünk rá 47 millió €-t, ez is vicc, mert Eto 130 gólt lőtt a Barca szineiben, és őt ismerve, küzdött volna még itt, küzdeni akarása hihetetlen. De elment, és rengetegen a Zlatan név halatára elfelejtették azt h Eto 2 gólt lőtt 2 BL döntőn, és nélküle nem lett volna triplázás meg egyebek az előző szezonban, de elment, és mostmár akár mennyire is nem szeretjük/szeretjük Ibra az új 9-se a Barcának.
Én ahogy sokan mások nem örültem a cserének, de bízok Pep-ben. Adok időt Ibrának, és remélem meghálálja a bizalmat, amit a Barcelona szurkoloktól kap. Itt a cél közös, nyerjen a Barca, ha nyerünk boldog leszek, ha kikapunk akkor szomorú, de ha továbbra is ilyen flegma lesz Ibra, akkor biztos nem fogok melette elmenni szó nélkül.
Na Peaceeeeeeee
Szép kis vita, és még most kezdődik a bajnokság...
Tegnap Ibra pocsékul játszott, ahogy többen is a csapatból, ez tény. Ezt egy jó páran megjegyezték teljesen jogosan, és én is ezt a véleményt vallom. Erre jöttek az ellenérvek, egyesek belemagyarázták, h Ibra 1-2 dolgot milyen jól csinált, mások meg h most igazolt ide, nehéz beilleszkedni stbstb, megint mások meg újra felhozták az Eto-Ibra cserét, ahogy én is egy kicsit.
1. fajtára reagálva: Ibra semmit nem csinált jól, amikor nem kelett volna passzolt, amikor kelett nem passzolt. Letámadott kb 5 percig, azt utána megunta kergetni a labdát. (ami vicc, de ezt majd a kövi pontban)
2. fajtára reagálva: Mindenki tudja, h most igazolt ide, meg h nehéz beilleszkedni, és ezt majdnem mindenki el is ismeri, és jó pár fordulónyi időt hagy Ibrának, aki nem így tesz az szerintem szimplán h*lye. Az előbbi dolgok tények, de az h Ibra semmi jelét nem mutatta küzdésnek, az röhej. Ennyi pénzért ide jön, és mindenkinek nyilatkozgatja, h ha le kell támadni lefog, erre tessék mit tesz, egyszerűen nem küzd, és ezt nem lehet azzal magyarázni, h még nem illeszkedett be. Ha valaki csapatot vált, akkor az a jellemző, h bizonyítani akar, de Ibra bizonyított eddig bármit is a Barcába(azon kívül, h flegma volt, ugy mint az Interbe)? NEM! Engem ez érdekel, engem nem érdekel, h az Interben Ő volt a valaki, én tőllem lőhetett volna az Interbe egy szezonba 100 gólt, de az sem hatna meg, mert Barcelonába még semmit nem tett le az asztalra.
3. fajtára reagálva: Sajnos bele kell törödnük, h Samut elküldték a fenébe, mert igenis ez történt, bárhogy szépíthetjük. Elcserélték Ibrára, és még mi fizettünk rá 47 millió €-t, ez is vicc, mert Eto 130 gólt lőtt a Barca szineiben, és őt ismerve, küzdött volna még itt, küzdeni akarása hihetetlen. De elment, és rengetegen a Zlatan név halatára elfelejtették azt h Eto 2 gólt lőtt 2 BL döntőn, és nélküle nem lett volna triplázás meg egyebek az előző szezonban, de elment, és mostmár akár mennyire is nem szeretjük/szeretjük Ibra az új 9-se a Barcának.
Én ahogy sokan mások nem örültem a cserének, de bízok Pep-ben. Adok időt Ibrának, és remélem meghálálja a bizalmat, amit a Barcelona szurkoloktól kap. Itt a cél közös, nyerjen a Barca, ha nyerünk boldog leszek, ha kikapunk akkor szomorú, de ha továbbra is ilyen flegma lesz Ibra, akkor biztos nem fogok melette elmenni szó nélkül.
Na Peaceeeeeeee
Szerintem nem felejtették el sokat tett ő a klubnál! És Zlatannal mi is jól fogunk járni csak ugye! Barcába meg nem könnyű beilleszkedni ugye a sok passz letámadás stb.! Eto'o meg ennyivel előrébb is van, hogy itt letámad stb.!
Ibra is jó lesz csak azért önzőzik mert már gólt akar lőni!! Pedig szerintem mindenekelőtt a csapatot kéne favorizálni!
Ibra hétfőn jól fog játszani! Dolgozna rajta 100%-os erőbedobással, hogy jó erőnléti állapotba hozzák
Ibra is jó lesz csak azért önzőzik mert már gólt akar lőni!! Pedig szerintem mindenekelőtt a csapatot kéne favorizálni!
Ibra hétfőn jól fog játszani! Dolgozna rajta 100%-os erőbedobással, hogy jó erőnléti állapotba hozzák
- Danka00792
- Director del Fútbol
Hát, most néztem az Inter meccset, Eto'o jól játszott. Viszont, a kommentátor mondott egy olyant, hogy "Jött Ibra helyett Eto'o, aki talán még jobb is ebbe a csapatba."
Na most ez azért poén, mert eddig szinte mindenhol azt lehetett olvasni, hogy Ibra abba a csapatba volt tökéletes, Eto'o pedig ebben a csapatban, viszont most láthattuk, és hallhattuk, hogy Eto'o talán még Ibránál is jobban az Interbe. És mellé kaptak még 55 millát is.
Hát, ugytünik hogy Eto'o mindehova passzol, nemis akárhogy, kár érte, most visszasirom, valszeg az Internél nem sirják vissza Ibrát.
Remélem Ibra hamar belelendül, mert ez igy elég sz*r helyzet, hogy még pénzt is adtunk azért, hogy elmenjen. Tul kéne már lépnem/lépni ezen, dehát rossz látni, hogy Eto'o olyan jól illeszkedik be az Interbe, hogy sztem már el is felejtették Zlatan-t.
- matyi25
- Capitá del Barça
Aha kösz szépen. Végre imformálódtam.Bobberto írta:Szia! Hát annyi történt, hogy edzőmeccs közben kicsit odalépett Henrynak labdát akart szerezni Tőle. Nah most Ibra nevetősen lazán fogta fel Henry meg nem igazán mosolyogta meg az esetet.matyi25 írta:Itt néhány fórumozó emlegeti, hogy mit tett Henryval az edzésen. Valahogy le vagyok maradva mert ez valahogy elkerülte a figyelmem. Le tudná valaki írni, hogy mi is történt?? Kösz

Visca el Barca
6 KUPA - 2008-2009 történelem
- M.I.P.A.X.
- Jugador del Barça
Lejárt lemez. Am kicsit bízni kéne Ibrában... Henryval ugyanez volt, eljén mindenki b*szogatta utána meg milyen jó szezont produkált mát? Békén kell hagyni őket...Viktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.
A felhasználónevem kezdő betűi embereket takar: Messi, Iniesta, Puyol, Alves és Xavi +HENRY fan vagyok 

- Bobberto
- Capitá del Barça
Szia! Hát annyi történt, hogy edzőmeccs közben kicsit odalépett Henrynak labdát akart szerezni Tőle. Nah most Ibra nevetősen lazán fogta fel Henry meg nem igazán mosolyogta meg az esetet.matyi25 írta:Itt néhány fórumozó emlegeti, hogy mit tett Henryval az edzésen. Valahogy le vagyok maradva mert ez valahogy elkerülte a figyelmem. Le tudná valaki írni, hogy mi is történt?? Kösz
- Bobberto
- Capitá del Barça
Hát nem Ők vannak hanem IbraViktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.

- matyi25
- Capitá del Barça
Itt néhány fórumozó emlegeti, hogy mit tett Henryval az edzésen. Valahogy le vagyok maradva mert ez valahogy elkerülte a figyelmem. Le tudná valaki írni, hogy mi is történt?? Kösz

Visca el Barca
-
- Jugador del Barça
grat az értékes huzzászóláshoz.Viktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.
ON: szerintem Ibra pár forduló múlva teljesértékű játékot fog nyújtani. meglesz itt is a 25 gól mint Milánóban, de azért várjuk ki mit mutat a Gijón ellen.
"Bσтι, вσтι, мα∂яι∂ιѕтα qυι ησ вσтι!"
Mondandód nem nevezhető nagyon mélynek.Viktorio írta:Sziasztok nekem az a véleményem hogy kár volt ezt az önző Ibrát megvenni inkább maradt volna Eto illetve még Villát kellett volna megvenni.
Ha, VOLNA ezeket hagyjuk, mert semmi jelentőségük sincs.
Ibrahimovicnak pedig azért még adjunk pár mecset és ne szidjuk, hisz ő is a Barca játékosa.
Az értelmes kritikával semmi bajom, de az ilynen rossz üzlet volt, Eto'o-t kár volt eladni kezdetű és tartalmú hozzaszólásoknak sok értelme nincs.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kanty 2009.08.29. 22:17:01-kor.
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
most komolyan az lesz h ha jól játszik akk bravo Zlatan, megérted az árad, ha meg nem villog, akkor undorító k*csög, nagyképű sz@r, én megmondtam...... srácok, ezt muszáj? 

- matyi25
- Capitá del Barça
Ha megengeditek, fordítok egy interjút Ibrától. Forrás SPORT
Ibra-- " Még mindig nem vagyok a megfelelő formában, de később száz százalékot fogok teljesíteni. A sérülésemből még mindig nem épültem fel teljesen.
A Barca más játékot játszik. Más a filozófia. Kis apróságokban merül ez ki, ezek teszik a különbséget."
Még lenyilatkozta, hogy a derbin drukkol az Inernek, és nagy örömmel fog visszatérni Milánóba a BL-ben.
Ennyi srácok. Csak egy szimpla fordítás.
Ibra-- " Még mindig nem vagyok a megfelelő formában, de később száz százalékot fogok teljesíteni. A sérülésemből még mindig nem épültem fel teljesen.
A Barca más játékot játszik. Más a filozófia. Kis apróságokban merül ez ki, ezek teszik a különbséget."
Még lenyilatkozta, hogy a derbin drukkol az Inernek, és nagy örömmel fog visszatérni Milánóba a BL-ben.
Ennyi srácok. Csak egy szimpla fordítás.

Visca el Barca
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
"Sosem tudja meg senki, mi lett volna, ha Eto'o marad. Új, más világ kezdődött. Ez van, így működik a focivilág; az illetékesek meghozzák a döntést és kész. Hogy mi jár az ő agyukban (konkrétumok, elvárások, okok-okozatok, elképzelések, akármik), az az ő felelősségük, amit vállalnak is. Ronaldo után is volt élet, pedig akkor is simán összeomlott fejben az egyszeri Barçadrukker. Utólag mindenki sokkal okosabb tud lenni persze, ez nem csak rád igaz. Ne a ciklus véget érésére koncentrálj, mert csak dagonyázol a sárban. Egy új kezdődött, vagy még pontosabban az előző alakult át, visszanyíl pedig nincs. Tetszhet, vagy nem tetszhet; mindegy, döntsd el, és lépj túl rajta. Szerintem."
A fenti hozzászólást Romero nevű felhasználó írta az Index Barca fórumába. Példaértékű azt hiszem mindenkinek.
A fenti hozzászólást Romero nevű felhasználó írta az Index Barca fórumába. Példaértékű azt hiszem mindenkinek.
Őszintén szólva én a tegnapi játékát nem minősíteném (egyrészt mert minősíthetetlen volt), mivel az egész csapat szenvedett, így ilyenkor butaság lenne bárkit is szidni.
Tartom azt, hogy Samu bevált volt, nem kellett volna várnom ha idén is velünk van, amíg megszokja a dolgokat, és emiatt én most sem vagyok sokkal türelmesebb Ibrával. Nem akarok minőségbeli romlást látni egy ilyen csere után.
Viszont azért két mérkőzés után felesleges vagdalkozni vele szemben. Szerintem.
Tartom azt, hogy Samu bevált volt, nem kellett volna várnom ha idén is velünk van, amíg megszokja a dolgokat, és emiatt én most sem vagyok sokkal türelmesebb Ibrával. Nem akarok minőségbeli romlást látni egy ilyen csere után.
Viszont azért két mérkőzés után felesleges vagdalkozni vele szemben. Szerintem.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
- Cooltiszo
- Entrenador del Barça
Undorító ami ebben a topicban folyik. Hugyozzátok le a tv-t ha meglátjátok Zlatant, gratulálok. Páran példát vehetnétek pl. Rivaldo11-től, aki köztudottan nagyon is ellenezte a vételt, mégis van türelme. Arról Ibra tehet, hogy ennyi volt a vételára? Hleb is kapott majdnem egy év türelmet, ha ebből indulunk ki akkor Ibrának is járna vagy 3 hónap valaki logikája nyomán (ár szerint, de ez továbbra is marhaság).
Előre leszögezem, hogy nem attól lesz valaki király, hogy sok hozzászólása van, vagy 5 éve rendszeres fórumlátogató, de páran vehetnének példát az ő viselkedésükről, mert nem véletlenül tartoznak a fórum megbecsült tagjai közé a mai napig, és ők nem a fröcsögéseikkel tűntek ki többnyire.
Előre leszögezem, hogy nem attól lesz valaki király, hogy sok hozzászólása van, vagy 5 éve rendszeres fórumlátogató, de páran vehetnének példát az ő viselkedésükről, mert nem véletlenül tartoznak a fórum megbecsült tagjai közé a mai napig, és ők nem a fröcsögéseikkel tűntek ki többnyire.
-
- Jugador del Barça
Mást írtam oda, de az is az elmúlt meccseire vonatkozott, NEM Zlatan Ibrahimovic-ra.danikaa10 írta:Bocs de ez szúrta a szemem, vagy ezt is én értelmeztem vérre?
Amúgy remélem hétfőn már bizonyítani fog, mivel a pálya és az időjárás megfelelő lesz, minden adott. Remélem meglesz az első gólja, talán akkor felszabadulna egy kicsit.
Te legalább olvastad a többi hozzászólásomat, és meg tudtuk beszélni.