Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
úgy érted még kéne egy gól a második félidő elejénkovinho írta:Nagyon jó lenne behozni a hajót így. Még kéne egy gól az első félidő elején, aztán csókolom. Védelmünktől félek, mert szörnyen bizonytalan. Továbbá, ahogy lentebb írtam, lehetne kreatívabb a középpályánk. Eto'o szép gólt lőtt.
És látom, nem én voltam az első, aki kiosztottalak!noname írta:Köszönjük h megtiszteltél minket ezen értelmiségi szintedet világosan tükröző hozzászólással!Norberto 25 írta:What is this game? Az órát meg állítsátok át tisztelt szerkesztők! Ki az a Pedró, harmatgyenge játék félős idegenbeli fellépés nincs megszokott labdatartás ami igazán a fegyver.Nincsenek összeszokva a fiúk,vagy mi??
11-esre várunk....
Sajnos késő, közbe már írtál....fcbarca0827 írta:Norberto 25! Ez a 15. hozzászólásod, remélem többet nem nagyon látok\olvasok tőled!Norberto 25 írta:What is this game? Az órát meg állítsátok át tisztelt szerkesztők! Ki az a Pedró, harmatgyenge játék félős idegenbeli fellépés nincs megszokott labdatartás ami igazán a fegyver.Nincsenek összeszokva a fiúk,vagy mi??
11-esre várunk....
Norberto 25! Ez a 15. hozzászólásod, remélem többet nem nagyon látok\olvasok tőled!Norberto 25 írta:What is this game? Az órát meg állítsátok át tisztelt szerkesztők! Ki az a Pedró, harmatgyenge játék félős idegenbeli fellépés nincs megszokott labdatartás ami igazán a fegyver.Nincsenek összeszokva a fiúk,vagy mi??
11-esre várunk....
Amit írtál abból látszik h egyáltalán nem vagy képben.Norberto 25 írta:noname! amit írtam tök igaz
azért, ha lehet tartsák már a fiúk a "normális" 3 gólos átlagotrégész írta:ritkán, sőt inkább soha sem érzem ezt spanyol meccsen, de azt mondom, ez egy gólos meccs. közben lehet, hogy 2-4 lesz....